Pokazuje rezultate 1 do 50 od 407

Tema: Dozivotno uzdrzavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Pa naravno da zbraja. Ona nije dobila nista, ako se posvadjaju pitanje je sto ce bit i s tim placom, a brat ima kucu. Ne kuzim kako se vi ne bi osjecale kao gov*o i nije istina da je to normalno u obitelji, braca i sestre bi trebali dobiti podjednako. A roditelji jednako podijeliti. I sve staviti na papir i zbrajati i oduzimati.

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da zbraja. Ona nije dobila nista, ako se posvadjaju pitanje je sto ce bit i s tim placom, a brat ima kucu. Ne kuzim kako se vi ne bi osjecale kao gov*o i nije istina da je to normalno u obitelji, braca i sestre bi trebali dobiti podjednako. A roditelji jednako podijeliti. I sve staviti na papir i zbrajati i oduzimati.
    potpisujem

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

@Jelena a što ako su roditelji omogućili jednom da dođe do te stabilnosti i odgovornosti. Tako što ga podržavaju i cijene, poštuju i doživljavaju od malena, a drugo ne podržavaju, ne cijene, i ne doživljavaju. Jedno im je svetinja, a drugo im je rob. Jedno pozorno slušaju dok priča, a drugo prekidaju usred razgovora ili ne slušaju dok priča, ne doživljavaju. Jedno nešto kaže i ne sluša se, ali kad drugo to isto kaže onda je to zakon i sveto! To je sad skroz OT. Samo ti želim reći da nije sve crno ili bijelo. Većina stvari u životu je siva ili u duginim bojama.

Ja cu prihvatiti što god bude nakon razgovora, jer jedino to i mogu (pravne zavrzlame me ne zanimaju). Samo želim znati njihove motive i razloge. Nažalost više ništa neće biti po starom. Oni mogu ispasti ili još bešćutniji ili se donekle opravdati. Kako god uništili su nešto što za mene nema cijene. Da se radi o milijunima ja tako ne bih postupila. Mogli su dobit što su htjeli na pošteniji, iskreniji način u kojima odnosi ne bi ovako stradali. Da sve svoje pravne postupke ponište ja ću i dalje znati što su napravili i to se više ne može vratiti.

Sad trenutno ne želim ništa od njih. Ako me dovoljno ne poštuju da me smatraju i ponašaju se prema meni kao prema članu obitelji onda mi ne treba ništa od njih. Snaći ću se kao i do sada. Samo kad budu trebali nešto nek okrenu broj svog uzdržavatelja.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

To sto mi mislimo nije bitno.
    Cini se da njezini roditelji misle da su podjelili jednako. Ako ne jednako, onda pravedno. I potpuno mirno spavaju, cini se.
    zasto to misle, nemam pojma.
    ali to je pravi problem.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    zasto to misle, nemam pojma.
    ali to je pravi problem.
    To je bit problema kako im je u redu to tajiti i kako im je uredu ili ih boli briga što su me povrijedili!
    Želim da mi objasne njihovo razmišljanje kako su došli do te ideje.

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Potpisujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •