Pokazuje rezultate 1 do 50 od 402

Tema: Krizma, pokloni, pretjerivanja naša svagdašnja...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    I još nešto; oduvijek je bilo onih koji su pretjetrivali i bit će ih
    ne vidim kakvoj bi to veze trebalo imati s onim kako mi kao obitelj živimo
    svakom svoje
    točno

dodat ću da ne bih reagirala da moja plače što nije dobila hrpu eura, štoviše, smatrala bih to smiješnim obzirom da nije riječ o šestogodišnjakinji
    niti bi mi se svidjelo da ju smiri čestitka s novcima
    niti da misli da će za učenje i petice biti nagrađena ajfonima
    niti to da misli da treba nešto posebno postići da dobije poklon

tako da... ne razumijem te ni ja, Tanči
    ni tvoju potrebu da iz teme u temu ponavljaš kako nikad ništa od nikoga nisi dobila i da sve treba zaraditi - počevši od ajfona zarađenog peticama u osnovnoj školi
    i reći ću da mi je drago da te ne razumijem, jer mi sve to zvuči naopako

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    točno

dodat ću da ne bih reagirala da moja plače što nije dobila hrpu eura, štoviše, smatrala bih to smiješnim obzirom da nije riječ o šestogodišnjakinji
    niti bi mi se svidjelo da ju smiri čestitka s novcima
    niti da misli da će za učenje i petice biti nagrađena ajfonima
    niti to da misli da treba nešto posebno postići da dobije poklon

tako da... ne razumijem te ni ja, Tanči
    ni tvoju potrebu da iz teme u temu ponavljaš kako nikad ništa od nikoga nisi dobila i da sve treba zaraditi - počevši od ajfona zarađenog peticama u osnovnoj školi
    i reći ću da mi je drago da te ne razumijem, jer mi sve to zvuči naopako
    Ova tema nije o meni i ni ti, a ni nitko drugi me ne mora razumjeti.
    Meni je jasno da većina komentara dolazi od forumašica koje niti idu u Crkvu, niti imaju dijete doraslo za Krizmu, a nemaju ni dijete, kao ni životnu situaciju ni približno sličnu mojoj.
    Ako ti ne paše, preskoči. Kao što ja preskačem topice koji meni ne odgovaraju, a imala bih svašta za reći.
    Da, u životu treba, odnosno; trebalo bi sve zaraditi svojim rukama jer onda bi se, nadam se i više cijenilo, a i lakše u RH živjelo.
    Ja sam ponosna na to da sam sa suprugom sve sama stekla jer nije bilo lako raditi na drugom kraju svijeta.
    Ja sam ponosna na svoj život jer svakome mogu pogledati u oči.
    Ja sam ponosna što sam majka zaista posebnog djeteta.
    I da, sretna sam da mi je nalaz biopsije od nekidan ok i zamisli; kupila sam si ruž da se razveselim nakon toga. Samu sebe sam "nagradila".
    I da ne nabrajam dalje...da ne ispadne naopako.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je jasno da većina komentara dolazi od forumašica koje niti idu u Crkvu, niti imaju dijete doraslo za Krizmu, a nemaju ni dijete, kao ni životnu situaciju ni približno sličnu mojoj.
    Ako ti ne paše, preskoči. Kao što ja preskačem topice koji meni ne odgovaraju, a imala bih svašta za reći.
    Da, u životu treba, odnosno; trebalo bi sve zaraditi svojim rukama jer onda bi se, nadam se i više cijenilo, a i lakše u RH živjelo.
    Ja sam ponosna na to da sam sa suprugom sve sama stekla jer nije bilo lako raditi na drugom kraju svijeta.
    I da, sretna sam da mi je nalaz biopsije od nekidan ok i zamisli; kupila sam si ruž da se razveselim nakon toga. Samu sebe sam "nagradila".
    A ma kako ova tema nije o tebi?? Više o tebi, nego o tvom djetetu. Jer ti si se pitala, kako ovo, kako ono, jesi li pogriješila, jesi li mogla više. Oprosti, ali u nekim trenucima mi se činilo da su svi ti pokloni i šta ti ja znam, pogodili više tebe nego tvoje dijete. Ako otvoriš neku temu, onda i očekivaj svakakva mišljenja, sviđala se ona tebi ili ne. Ne možeš očekivati da će 100% komentara biti tebi u korist. Ja da otvorim neku temu, ne bih preskakala skoro sve komentare koji ne odgovaraju mojem mišljenju. Čemu onda otvarati temu?
    Ti budi ponosna na sve što ste sami stvorili, što tvoje dijete postiže, imaš puno pravo na to, al dopusti da nisi u svemu u pravu, dopusti da je nekom normalno ono što tebi nije i obrnuto.
    Posljednje uređivanje od anabeg : 01.05.2015. at 11:04

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Koji je to razred? Pitam jer moji predskolci imaju sav donji ves iz Lidla, pa da znam koliko jos imam "fore" kupovat gace bez popratne lekcije o samosvjest. a moram se i outati da sam i ja jela sunku iz Kauflanda

Citajuci danas malo vijesti po portalima opet mi prosla misao da trebamo iseliti i spasiti djecu od nase komotnosti da nam je u Hr lijepo jer kad vidim cime (tj s kime) smo okruzeni, mislim si, zar ne zasluzuju bolje ako im to mozemo priustiti?
    Pri cemu su mi neciji pokloni za krizmu najmanji problem u zivotu
    Posljednje uređivanje od sillyme : 03.05.2015. at 14:21

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

o čemu je onda ova tema?

tema da još jednom istakneš kako je:

1) svijet grozan, materijalistički - da bi onda napisala da si s kćeri proučavala snop eura i da je njoj nakon koverte i zlatnih naušnica bilo "srce na mjestu"

2) da ti nikad nitko ništa nije dao - vjeruj mi, takvih je pun ovaj forum, samo ne koriste svaku priliku da to naglašavaju

3) o kreditima i minusima koji su za tebe ultimativno zlo - što te se tiče tko ide u kredite i minuse? kakve to veze s tobom ima? tebi ni u džep, ni iz džepa

4) da je tvoje dijete preposebno - takve djece je isto pun ovaj forum. kad ćemo već o tome, moje dijete ne osvaja nagrade na državnoj razini, već i na međunarodnoj, za to nije dobila ni ajfon, ni ajped, ni kovertu s eurima, ni zlatne naušnice. dobila je zagrljaj, poljubac, odlazak na pizzu i poticaj njenog oca i mene da samo tako nastavi i da je znanje nešto predivno što joj ostaje za cijeli život

tebi i tvojoj kćeri želim puno zdravlja i sreće. ali molim te, ne prozivaj i ne zgražaj se nad drugima koji ništa nisu skrivili, koji žive život kakav su odabrali i koji se ni po čemu ne razlikuju od tebe i od mene.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    o čemu je onda ova tema?

tema da još jednom istakneš kako je:

1) svijet grozan, materijalistički - da bi onda napisala da si s kćeri proučavala snop eura i da je njoj nakon koverte i zlatnih naušnica bilo "srce na mjestu"

2) da ti nikad nitko ništa nije dao - vjeruj mi, takvih je pun ovaj forum, samo ne koriste svaku priliku da to naglašavaju

3) o kreditima i minusima koji su za tebe ultimativno zlo - što te se tiče tko ide u kredite i minuse? kakve to veze s tobom ima? tebi ni u džep, ni iz džepa

4) da je tvoje dijete preposebno - takve djece je isto pun ovaj forum. kad ćemo već o tome, moje dijete ne osvaja nagrade na državnoj razini, već i na međunarodnoj, za to nije dobila ni ajfon, ni ajped, ni kovertu s eurima, ni zlatne naušnice. dobila je zagrljaj, poljubac, odlazak na pizzu i poticaj njenog oca i mene da samo tako nastavi i da je znanje nešto predivno što joj ostaje za cijeli život

tebi i tvojoj kćeri želim puno zdravlja i sreće. ali molim te, ne prozivaj i ne zgražaj se nad drugima koji ništa nisu skrivili, koji žive život kakav su odabrali i koji se ni po čemu ne razlikuju od tebe i od mene.
    Hvala ti na lijepim željama.
    Ne želim se natezati dalje jer vidim da ti imaš neki problem "sa mnom" a da se uopće ne poznamo.
    Analiziraš, vadiš iz konteksta i u isto vrijeme pola mog posta uredno odignoriraš, mene vrijeđaš, stavljaš mi riječi u usta....
    Nikog nisam prozvala i ne zgražam se i sad se još moram opravdavati.
    Kome i zašto?!?
    Nekome tko ima drukčije mišljenje i drukčije svjetonazore od mojih i smatra da je jedino to ispravno?
    Pusti na miru i mene i moje dijete, to ja tebe molim.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala ti na lijepim željama.
    Ne želim se natezati dalje jer vidim da ti imaš neki problem "sa mnom" a da se uopće ne poznamo.
    Analiziraš, vadiš iz konteksta i u isto vrijeme pola mog posta uredno odignoriraš, mene vrijeđaš, stavljaš mi riječi u usta....
    Nikog nisam prozvala i ne zgražam se i sad se još moram opravdavati.
    Kome i zašto?!?
    Nekome tko ima drukčije mišljenje i drukčije svjetonazore od mojih i smatra da je jedino to ispravno?
    Pusti na miru i mene i moje dijete, to ja tebe molim.
    nemam apsolutno nikakav problem s tobom
    pitala si za mišljenja i dobila si ih
    ako ti se ne sviđaju, to zaista nije moj problem
    sve najbolje još jednom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •