Pokazuje rezultate 1 do 50 od 402

Tema: Krizma, pokloni, pretjerivanja naša svagdašnja...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Sad mi je baš drago da nismo vjernici i da djeca ne idu na krizmu.
    Pritisak vršnjaka je gadna stvar, a stavljanje slike novca na fejs je još gadnije.
    Nije mi jasno zašto dijete koje je loše u školi ne bi trebalo dobiti poklon za krizmu? Kaj sad, nećemo mu dat ni poklone za rođendan jer ima loše ocjene?
    Te stvari nisu povezane s uspjehom u školi.
    Iako mi je u svakom slučaju čudno kupiti djetetu u osnovnoj Iphone (bez obzira na uspjeh). Ni sebi ga ne bih kupila sve da sam milijunašica jer je to bacanje novca u vjetar na precijenjenu i nepotrebnu stvar. Ali to je već neka druga tema.

Najmanje mi je jasno žaljenje na tih 150 ili koliko već kuna koje se daju crkvi. Moj nećak ima krizmu sljedeći tjedan i toliko su platili, ali za to će dobiti DVD, slike, svatko dobije neku knjigu, imat će cvjećara koji ukrašava prostor ispred crkve i postavlja se nadstrešnica vani jer je crkva premala, a puno krizmanika. To se treba od nekud platit. Zašto oni koji nisu vjernici troše na restorane i haljine i frizure i poklone i onda se žale zbog tih 150 kuna. To bi im valjda trebali financirati oni koji inače idu u crkvu?
    Licemjerno je.
    Ako vam to ništa ne znači, zašto uopće šaljete djecu na krizmu?
    Ljudi koji znaju da smo MM i ja ateisti nas pitaju ide li sin na krizmu. Nije mi to jasno - zašto SVI idu?

Olakšajmo svima život, ako dijete ne vjeruje, ako ne želi i ne namjerava ići u crkvu, ne šaljite ga na krizmu. Uštedite živce i novce
    Posljednje uređivanje od annvilli : 30.04.2015. at 02:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •