... a ja bi molila recept za podlogu od cvjetače.
... a ja bi molila recept za podlogu od cvjetače.
Mojca evo ga ovdje
Ja se probudila s jakom upalom kvadra
Bit će samo neki brzinski upper.
larmama bravo!!!
Cubanaznam taj osjećaj kad jedva čekaš na posao da malo predahneš
rehab bravo!!
Anci super mi zvuči trkanje uz brdo, al to je vraški teškooooo
ja sma jučer laganih 5 km, nisam od prošlog tjedna trčala
danas 6w6p, odličan mi je taj program
Ginger meni je bio w11 težak ali zanimljiv
samo toga se sjećam ali ne pamtim vježbe vise
ja kad nešto završim dobijem amneziju
baš ničega se ne mogu sjetiti
vikki, ah draga vikki, bem mu miša I garminu!
ja od cetvrtka nisam radili nista, osim proljetnog ciscenja. mrzim onu smolu u kuhinji koja se stvori. bas je mrzim.
larmama jako se radujem tvojoj prvoj utrci, ne i ordenima.
tang dakle ima nade da cu prezivjeti. samo ti sklekovi me sad muce. sve u svemu to je pavel skola
ostali nadam se da ste ugodno proveli vikend i da cete biti vrijedni ovaj tjedan.
aaaaaaaaaaaaaaaa, sad se sjetih,
aqua vratile ste se. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. vidimo se vjerujem uskoro na rodjendanu (uskoro je sirok pojam, ali vjerujem da ce biti u sljedecih mjesec dana)
Jutro!
Ipak nisam imala vremena za kb jutros. Ves, kuhanje rucka, sredjivanje kose :D
Napravila sam S&S.
Zagrijevanje 3 runde: bridge, goblet, around the world.
TGU 5/5.
Clean and press 10/10.
Swing 50.
ma ništa strašno, 10 sklekova je bilo, možeš se spustit na koljena kad ne možeš više obične. nitko nije dobio dodatnih kaznenih 10
cure koje radite TGU, s koliko kila vi to radite? ja jednostavno nikako ne mogu zamislit da to radim s onom mojom rozom gromadom, nisam je ni probala dignut uopće u početni položaj, to mi tako strašno izgleda
Tang, nemoj ako je teska!
Safety first! Tako bi rekao pavel
Ja radim s 8.
Radi s manjom dok se ne ufuras s tehnikom i ne ojacas.
ola zene
ja sam imala bas neki naporan vikend
sin mi ima rodjendan danaspa smo za vikend planirali slavlja, kino za prijatelje, doma za bake i didove
plus utakmica, plus jos jedan djecji rodjendan
onda se on probudio s visokom fibrom, pa nervoza, plac, pa hocemo li odgadjati, necemo, ne znam niti svima brojeve telefona
pa kisa, pljusak, tuca, taman kad smo izlazili i predizali tortu, mala upala u lokvu, kasnimo, pogresan natpis na torti, ja se opekla na vatromet, aaaaaaaaaaaaaaaa
dide i bake smo odgodili jer nije bilo smisla
uglavnom, uz tu strku odradila sam samo mmx, svidja mi se, iako mi je les mills combat tog stila puno bolji
ovaj tjedan mi je isto naporan, ali necu preskakati vjezbanje i nadoknadit cu kasnjenje
veceras eccentric upper i yoga
Sretan rođendan, K.!
larmama, čestitam na prvoj utrci!
Summer sretan rodjendan velikom momku <3
A tebiza turbulentni vikend
ajme, summer
znam takve sudboklete dane
a velikom lijepom pametnom K. sretan rođendan
anci, vidim da moram planirat i trošak za jedan ormar za držanje girji i utegama moram je probat barem dignut, možda ja to i mogu ali mi IZGLEDA strašno.
A meni moja namiguje, ja bih ju tako rado digla. Samo ne smijem još.
Marta ti smijes gledat al ne smijes pipkat.
Sretan rockas summer velikom decku
Tang, možeš ga raditi i sa utegom, onom težinom koja je tebi prihvatljiva, nikako preteška. Treba dobro svladat tehniku, a onda težinu. Dobro ti je Anci rekla, safety first!!!!!!
Summer, sretan rođendan velikom dečku!!!
Anci, kupila sam jučer wok!! Pravi gusani u Mulleru i čak je bio na popustuVečeras ću ga sredit za upotrebu pa odmah testing
Ja sam jutros sitni upper, ništa previše vridno spomena...
Summer, sretan rođendan sinu
Ja sam bolesna već treći dan, ništa od vježbanja, a baš ni od kretanja općenito. Sva mi koža bridi i glava bubnja.
Sretan rodjendan sarmeru K.
Bas koma dan, summer. Pa nemos vjerovati!
Ja sam trebala vježbati level 1 još danas i sutra, ali već mi je postao prelagan, pa sam odlučila prijeći na level 2. Nije ubitačno kao što sam očekivala, ali odradila sam ga dosta polovično jer nisam uspjela pohvatati otprve sve te korake. Dajem si ova 2 dana da se usavršim![]()
Chris drž'se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Chris ~~~~~~
Danas trcanje ako bura stane ako ne neman pojma. Nasla sam od prosle godine na mailu kayla itsines bikini body guide, mislim se da to probam. Taman bi s trcanjem mogla kombinirat :misli:
Vidit cu! Znam da sam bila probala i vjezbe su mi bile ok
insanity dan drugi
malena beba meni je ovo super, dobro se uznojim, popila sam dvije čaše vode dok sam vježbala, teško je ali može se
ne mogu ni usporediti sa jilllian ona mi je preslaba u odnosu na insanity, jedva čekam da sve završim pa da vidim kakvo ću savršeno tijelo dobiti
summer svi ponekad imamo takvekatastrofalne dane, želim sretan rođendan velikom dječaku
vauuuuuuuuuuuu plima bravo. ja radim onad max 30. pa iskreno crknem, ali ja ti nisam neki primjer vjezbacice, ali da idem raditi onaj dugi mislim da bi umrla.
Plima bravo
Meni je iskreno malo dosadio insanity al dobri su
treninzi![]()
summer ajme :hug:
plima bravo!
al trebala si preskociti prva 4 u BR i bacit se na wo5
nije dalje tako lagano
mb, bura, a?
Anci ti kuhas prije posla?
moj naklon
chris, drz se!
flopi, dobar je?
to cu poslije ljeta
sad mi se dijastaza smanjila na 1-1,5 prst pa racunam da sam na jesen spremna za to
rehab, bravo i ti!
Danci, jesi ti skroz ozdravila?
zhang, di si?
ja uz njih tri (dvije bolesne) uspjela odraditi wo11
ajme, tezak!
al dobar, sve me boli
sad sam bolesnima upalila crtic, a ja pijem kavu na balkonu i zapalila sam si jednu(ne pusim inace)
ovo ko poslije dobrog sexa LOL
cure, što predlažete za totalni početak vježbanja
za jednu okorjelu, mršavu nevježbačicu?
orange, moja preporuka ti je body revolution
krece polagano, a stvarno je efikasno
posaljem ti link na svoje slike pa mozes vidjeti napredak, ako hoces![]()
saljem pp
naravno, to i je za doma
meni je trenutno nemoguce bilo sto drugo
Vikki hvala ti na pohavli i upozorenju!
Sad uhvatila malo vremena pa išla proučiti za znam za drugi put. I baš sam vesela jer sam instinktivno ispravno radila: mali koraci, na srednjem dijelu stopala, velika kadenca i blago savinuta koljena.
Evo ima ovdje malo o tome.
A i bome je baš tako što se mišića tiče, imam takvu upaletinu kvadricepsa da se jedva vučem
Ginger, hvala na brizi, jesam, dobro sam![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 11.05.2015. at 15:55
cure jel može neki link na YouTube za vježbe za početnike bez sprava kod kuće?
mršava sam, tak da mi ne treba nešto za sagorjevanje masti, nego oblikovanje,
tj formiranje tijela.
Orange, ja isto preporucam body revolution
Ali za njega ti trebaju utezi, bar jedan par, podloga za vjezbanje i tenisice
Ipak preporucam tu investiciju, stvarno se isplati.
Ko je ono govorio kako brzo postanes opsjednut sportskom odjecom i opremom? Gledam danas u lidlu, ah kako lijepe sportske hlace, gle jos topica....
Sto se tice duljine vjezbanja, meni je pola sata gornji limit, i to mi je ustvari puno. Vise bi mi odgovaralo 20 minuta.
Uopce se ne radi o mojoj izdrzljivosti, nego o rasporedu. Bas sam u nekoj ap cap fazi, cak ni serije vise uopce ne gledam, sto je jako cudno.
Inace, ja sam jutros stala na vagu i otkrila da imam 56,5 kila. I sama sam se iznenadila, to znaci da sam otkad sam pocela vjezbat (prije 4 mjeseca) smrsavila 5 kila.
Upala misica u hamstrings (kako se to zove na hrv?) i dalje postojana, jedva sjedam
Tang, to bi bila zadnaj loža
Ja bolje da o opremi ne govorim: ni o odjeći, ni tenisicama a kamoli spravama![]()
baš sam mislila danas do Lidla, a sad kad si spomenula hlačice, onda svakako moram
pa u čemu ću na seminar ako ne u novoj robi :površna:
inače, Jure opet kuri od noćas i visi na meni non stop
nema šanse da ga spustim i odradim išta
mene peče grlo i šmrkava sam
blah
tang tako to krene
bravo za kile![]()
samo ja ne mrsavim
rahela ozdravi brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja ne planirajuci usla sa svojom udavacom u neki ducan, kao isprobat cemo slican model/boju haljine koju sam zamislila
za kumstvo i nasla predivnu ali kratku (a zeljela sam dugacku) i sad sam na sto muka!
teski off topic![]()
ja sam napravila novi cardio shred. ali nisam radila stojeve jer sam tu nestabilna, pošto mi je jedna ruka spigana i kraća nego po 20 burpija sa sklekom. i onda još 5 min 33. i još sam silom prilika odvozila 22 km na bicu danas.
tang bravo za kile!
rahela ~~~~~~~~
Danci, a nemoj ni o tome di to drzis
mb, pa kupis obje
sasa, ma prava sitnica![]()
Sasa, bravo! Meni se ne da zbog onog jump over box.
Duzna sam i novi KB.
Sjedim u gacama i topu i ne mogu se pomaknuti.
Posljednje uređivanje od Anci : 11.05.2015. at 20:56
ja sam jutros odradila i drugi dan T25 (speed 1.0). bome. al nisam se dala. on vice focus, focus, pa se fokusiram i trudim dat sve od sebe. samo 25 min, ma to mogu! na kraju mokra ko mis. al super osjecaj <3
danas posvuda pomalo boli. ne znam dal od jucerasnjeg vjezbanja ili kosenja. kako god bilo drago mi je, jer znaci da sam te dijelove koristila. bas me lupilo nekakvo proljetno ludilo. kod mene tu prosli tjedan zavrsio semestar, rijesila sam se svih studenata i sad je mirnije. sad mogu vjezbat do sutra, hihi
spajalica, nismo jos doma, za mjesec dana se vracamo. a onda se definitivno vidimo!
aqua, a sta radis tako dugo preko bare? sama si?
i bravo za focus!
Anci, carpe diem!
(bas sam neki dan s klinkom odgledala (ponovno) Drustvo mrtvih pjesnika, pa me drzi)
Ma ponedjeljak mi je dug dan. Obje cure imaju solfeggio isti dan i to traje 45 min i idu jedna za drugom. Naravno da nisu istovremeno
Ako imamo neki cilj, knjiznica ili dm, onda nam je super. Ubije me besciljno hodanje oko glazbene. Pekare. I takoto.
No napravila sam novi KB od subote i genijalan mi je.
Kombinirala sam 8 i 12.
S 12 sam radila swings i pass under. Clean, press, snatch s 8.
A handstand! Betty, uspjela sam kao zuzi, bez djecjeg odbacivanja :D i bass sam hepi.
Ne budem uvijek ovako mokra kao sad. Super mi je to.
Sicno mi je bilo s onim body crush od neki dan. Bas mi je bio presuper.
Ovaj danasnji ili necu raditi ili cu umjesto skakanje preko kutije raditi burpee sa sklekom?
Ako moze sasa modificirati vjezbe, sasvim sigurno onda smije i anci![]()