Sasa, ja se slazem s tobom!
I zbilja mislim da se njoj misici vide od minimalne razine bf i vjerojatno godina i godina vjezbanja. Jede cisto, vjezba svakodnevno. I girja, iako nije vjezba za upper, utjece na upper.
I radi stoj na rukama, rekoh :D
I da, pogodila si za crkvu, to je ta lektira! Drago mi je da nisam jedina. Tj. moje dijete i ja![]()
sasa respekt!
a ja sam se pogubila, koja je utrka u nedjelju?
a sto se tice zuzke, pa to je njen posao, ono cijeli zivot joj se vrti oko toga
zena ima disciplinu i puno vjezba, mora tak izgledati
al ja mislim da ima veze je li tko rodio ili ne, mislim tijelo se ipak mijenja nakon poroda
mislim, mozes puuuuno napraviti (kao sasa npr), al nije isto
kao sto su i godine utjecu, nekima vise, nekima manje, al utjecu
I meni je zuzi draga, i štima to sa bf, ali nekako ne mislim da radi samo ono što nam pokazuje, ne zbog toga kako izgleda, nego zbog raznolikosti...
betty, a vidis, meni je jillian suuuuuuuper, a zuzi i dalje turbo antipaticna
iako izgleda predobro!
vidjet ćeš KAD ju počneš raditi
kao prvo jillian samo laprda i tu i tamo pokaže neku vježbu
a zuzi odradi to što i mi trebamo odraditi
drugo, nikad mi nije bilo jasno (i o tome sam počela tek nedavno razmišljati) kako je moguće da jillian nije sva izdefinirana, a profi trener je
a to da zuzi radi nešto dodatno mi nije neizgledno, pa da samo isproba sve one workoute koje smisli, to je već gomila dodatnog materijala
pa ona sigurno radi više od 5 min ka stavi petkom. i sigurno snima više workoutova odjednom. ali ne radi dodatno snagu, dizanje utega i slično. ja mislim da radi svoje treninge, radi ih brzo, savršenom formom, dobrim opterećenjem i pazi sta jede. pa njen doručak je kava sa žlicom coconut maslaca. bez secera naravno.
joj betty, ja bih rado radila zuzine treninge, al to je jos malo tumac za mene
zapravo, njezini treninzi su mi cilj u nekoj daljoj buducnosti, al sumnjam da ce mi biti ista simpaticnija
tesko mi to objasniti
al ono, bit cu prava vjezbacica kad budem mogla zuzine treninge![]()
ja mislim da odrađena trudnoća s formom tijela kao oblikom, a i kao fizičkom spremom ima veze dok je beba mala. i zato svaka čast i ginger i ivani i drugima koje uz tako malu djecu vježabaju svaki dan. ali nakon kritičnog perioda, odluka je i izbor žene hoće li vratiti formu ili neće. i svaki od tih izbora je legitiman naravno. godine nose promjene, koje se vježbanjem također odgađaju i ublažuju. vikki je živi primjer. ona ima i malu bebu. ne, ne mislim da se forma tijela porodom nužno i nepovratno mijenja.
Posljednje uređivanje od sasa : 21.05.2015. at 15:01
Kod mene se tu uopće ne radi o simpatičnosti/nesimpatičnosti (mislim, meni je Zuzka miljama simpatičnija od Jill).
Ok, Zuzka jede savršeno, to stoji 300%. I vježba uredno. Ali, od ovog vježbanja, moje je skromno mišljenje, ne može nikako imati onakva ramena, posebno koliko i kako radi upper. Radi se tu naravno i o predispoziciji, ali ako se usporedi s Tati, Tati radi gotovo pa samo snagu, žena ima za posao visiti na onom konopu u cirkusu, a nema takva ramena (a ima bf, mislim i niži). S girjama naravno da radi upper, ali ima tu par kvata: to su drukčiji pokreti koji ne dovode do takve hipertrofije, ona je imala ta ramena i prije girji, a i realno, koliko unazad se ona bavi girjama? I zadnje, ali ne manje važno, je li ona s girjama direkt počela s 12kg na filmićima? Ja se ne sjećam da sam je ikad vidjela s 8-icom. Ispravite me ako griješim. Ako niste, kako objasniti da može sve odmah odraditi s 12-icom? (ovo zadnje ne tvrdim, stvarno ne znam da je snimila ikoji filmić sa 8kg girjom).
Dakle da napomenem, ona mi je draga i dapače volim vježbati uz nju, samo mislim da tu mora biti još toga. A s druge strane, vjerujem da ona radi i kao osobno trener pa i tu ima dodatnih odrađenih treninga.
I za kraj, naša sasa odradi 2 njena treninga svaki dan, i nije da bira neke lakše za iskobinirat 2. Ok, prehrana joj može nije savršena ko Zuzkina, ali bome nije ni daleko....
Posljednje uređivanje od Danči29 : 21.05.2015. at 15:07
To nisam ni ja rekla, al da utječe, mislim da utječe. Znam jako mršave žene koje su rodile nekoliko puta al na carski i baš se vidi na trbuhu, iako je trbuh čvrst i stegnut to nije "isto" kao prije trudnoća, ipak je bilo rezanja. Netko dobije strije, nekome se rastegne koža koja više nije elastična, pa nikako je "skupit" natrag, svašta ima... Zato kad vidim lijepo sportsko tijelo kod žene koja je rodila i već ima godine nekako mi to zaslužuje još veći "respect" za uloženi trud i rezultat.
ginger, vezano za ove porode i to
ja mislim da ako se nakon poroda opustiš, moraš biti izuzetno blasovljen kombinacijom gena da ti se baš ništa ne kuži, tj. da nema nikakve razlike
no, oni na drugom kraju tog spektra, npr. ja, posttrudnički izgled bude ko neko dno s kojeg možeš samo napredovati i ne samo dostići predtrudnički izgled nego biti u formi života
evo to se meni dogodilo, nikad prije djece nisam bila u boljoj formi nego sam danas, i ne samo to nego mi se i cijeli mindset promijenio
tako da - da, slažem se s tobom da trudnoće utječu, al mogu i pozitivno utjecati
Betty, ti služiš kao odličan primejr za promjenu nabolje.
Ja sam pričala o prosječnoj ženi koja se jednako rekreirala prije trudnoća i nakon trudnoća nastavila s istim rekreiranjem, definitivno treba uložit puno veći trud nakon trudnoća da bi rezultat bio isti kao prije trudnoća. Može bit rezultat isti ili bolji al je potrebno uložit više vremena i truda. Eh da i godine rade svoje, al mi se ne damo.
Ja uopće nemam sliku tko od vas ima recimo oko 40. godina?
Edit: sad vidim i Danči također.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.05.2015. at 15:16
Opet ste svasta natipkale, jedva sam stigla preletit nabrzaka. Zasad sam odradila samo ugodan shopping s mamomA nisam kupovala nikakvo zeljezo niti robu za vjezbanje :loool:
Mogu vam reci da mi je prava muka postala sto sad stajem i rezgledavam sportsku robu a do nedavno sam prolazila pokraj kao da ne postoji!
U planu mi je danas TBC ali malo sam u stisci, nisam sigurna ocu stici.
Ginger :hug:
mislim da nam treba jedno postrojavanje, ono godine, visina, težina...
mislim...ja to samo predlažem...svoje kile čak ni ne šapćem u mraku...to je top secret![]()
ja se nisam bavila nicim prije trudnoca
a izgledala sam poprilicno mrsavo, zategnuta i zapravo dosta misicavo
Neki koji me nisu znali su mislili da sam profesionalna plivacica, a i trbuh mi je bio ko da vjezbam
e, ali ovaj rez od carskog, iako je fantasticno napravljen, utjece na izgled trbuha
a ni visak koze ne mogu bas rijesiti, puno se sredilo, al ima jos
da nisam pocela vjezbati, bilo bi sve gore
sad ide na bolje, ali da su trudnoce utjecale -jesu
jer, da sam onakva pocela vjezbati, ajme, pa izgledala bih skoro ko zuzi
tako da, mislim da nije isto
Ja sam nakon prve trudnoce, poslije dva mjeseca bila kao da nisam ni rodila. Nakon druge mi je trebalo jedno 5-6 mjeseci ali nakon trece sam bila ajme, ozbiljno sam mislila da se necu nikad vratit a nisam dobila nista vise kg nego u prve dvije. Vjebala sam prije prve stalno i poslije druge.
ginger, gdje ti se nalazi rez?
moj je vrlo vrlo nisko, točno kod stidne kosti
na drugom carskom se doktorica čudila kako je tako nisko i nazvala ga kozmetičkim rezom (što god to značilo)
betty, nisko mi je i jako je lijepo napravljen, svi ga hvale
ali iznad njega ipak ima malo koze
ja sam imala samo jedan cr
a imam i jos jedan rez, od drugog poroda, jel...samo treci porod je bio onako, bas dobar![]()
ta koža o kojoj pričaš, to je kao neko zadebljanje ili? ili se presavija koža na tom mjestu?
baš mi je teško zamisliti to o čemu pričaš, moj rez izgleda kao da je netko bijelim markerom nacrtao crtu, naravno da je ožiljak malo ispupčen, ali koža je ravna, tj. zategnuta
Moj rez je divan, zovu ga manekenskim i ja ga bas volim
Ja nemam filing da je carski lose utjecao na moj trbuh.
Uz vjezbanje kakvo prakticiram, zaista nikad nisam bila u boljoj formi i trbuh mi nije bio ovakav ni u srednjoj skoli![]()
nista mi nije ispupceno
kad stojim, skoro se i ne vidi
al kad se nagnem, presavije se koza preko njega
ne puno, ali ipak
toga ne bi bilo, da nije bilo cr
Posljednje uređivanje od Ginger : 21.05.2015. at 16:14
betty znam točno o čemu ginger priča jer mi takav ima seka.
Onako viri kao neki višak kože oko reza, a seka mi je full skinny tip.
Ja sam imala 2 carska, iako rezano 2x na istom mjestu, rez izgleda jako dobro, kao bijeli marker i nema tih viškova al ipak nekako nije to više "originalno pakiranje".
Bar nemam taj "drugi" ožiljak negdje drugdje, tako se tješim
cijelo vrijeme carskog sam govorila svom ginekologu: "Molim vas lijepo me zašijte, da sve fino izgleda da opet imam lijepe trbušnjake kao što sam imala i prije"
Eto što sam ja govorila u operacijskoj sali
btw posvađana sam s ožiljcima bilo koje vrste, baš ih ne volim. Ako mi je neka nepravilnost od rođenja to može al ako nastane poslije ajme meni...to baš ne volim.Nema mi pomoći.![]()
nego betty, pusti rez, daj sise da vidimo
Lili, ma nije to kod mene jako, stvarno
al ipak je tu
i hvala na komplimentu![]()
Ginger looool!
A kad vidis betty uzivo...
Fatale!
I moj je trbuh bolji nego u srednjoj, a jos nije ni gotov
Ali u srednjoj mi je bilo dovoljno cca 50 trbusnjaka dnevno da mi se za par tjedana vidi crta na sredini, a sad se pojavila tek nakon puno vise vremena i kvalitetnijeg posla
Ginger LOL
Po sisama smo se vec postrojile rekla bih
I btw meni se ne svidjaju Zuzine sise
Ali sve ostalo da![]()
Lili vikki i ja smo ti preko 40
a o izgledu nekad i sad ne bi, jer kao sto i same mozete zakljuciti ja s tim imam problema. nikad necu vise biti kao stap ili ti ga daska, a na ovo stanje se privikavam![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 21.05.2015. at 16:51
Cure moje, ja ću sada zvučati kao tipična gošća Oprah show, ali oduševljena sam !
Danas sam išla u kupovinu haljine za jedne svatove i automatski sam uzimala L veličinu i guess what, sve su mi bile velike !
Stanem u M veličinu ! Na kraju sam kupila S veličinu u Zari, ali neću si davati lažnu nadu, haljina je ipak široki model, boho stil. U usku sigurno ne bih stala.
Bit je u tome da sam prije godinu dana, kad sam tek rodila, mogla samo sanjati o tome da uopće obučem bilo kakav model haljine iz Zare, i tako sam presretna i ponosna na samu sebe ! Ovo mi daje još više motiva za vježbanje i napredak !
P.S. Sretno trkačicama !
bravo, sta to nije poseban osjecaj, ne steze te, i lijepo se vrtis i gledas u ogledalu.
Rehab, i meni je moda najveca motivacija! Doduse, neke stvari nikad necu moci nositi, znam da nikad necu biti onaj etericno mrsavi tip, previse sisa i guzica imam. Al se nadam biti summerasto pjescani sat tip
Kad smo kod sisa, meni su moje bile strasno opale kad sam prestala dojiti, al sad su se vratile. Nije to neki strasan br, kupujem c kosaricu u hm-u. Al mi ne treba push up, bar nesto
ja sam jedna od onih koje su hodale bez grudnjaka, jer mi nije trebao. sad moram.
Bemti, ja imam a kosarocu neki mli broj grudnjaka i volim push upjer se tako lijepo osjecam
![]()
I ja sam se pomirila da možda nikada više neću biti manekenski tip, ali ne zamaram se time. Nekako želim ići dan po dan, više mi nije primarni cilj biti mršavica, to mi je samo dodatni bonus. Prije svega, želim se osjećati zdravo i snažno, a te onda dolazi izgled, iako mi nije nevažan.
Realna sam, u sve tri trudnoće nakupila sam ohoho kila, i poslije svake trudnoće vraćala se na staro. U zadnjoj sam se razvalila do kraja, i ne vjerujem da tijelo koje je prošlo toliko promjena može opet biti ono staro. Velim, možda i može, ali ne želim se u ovom trenutku zamarati time.
što se izgleda tiče, bez obzira na porode, mislim da najviše utječu geni
pa onda ako se radi na sebi, može se napraviti puno
ja srećom imam dobre gene, pa nakon vrlo malo vježbe, odmah se vidi napredak
da pazim na prehranu i da se vratim na svakodnevno vježbanje, mislim da mi nitko tko me ne zna ne bi vjerovao da sam rodila troje djece
a što se vježbanja tiče, mislim da ću se prebaciti na yoga meltdown ili nešto slično, jer me frka da ću uništit koljena i kukove, pa mi treba nešto sa što više istezanja
jillian vs zuzka tema, nemam neko mišljenje, prekratko vježbam jill, a zuzkine treninge nisam radila, samo gledala, pa ne mogu baš ocjenjivati
a onako na prvu, meni su ok. i jedna i druga iako su prilično različite
Rehab bravo
Ja imam neke srednje sise a vjezbanjem su pale sa c kosarice na b. Bez grudnjaka ne mogu, visile bi mi do pupka valjda
taman sam ostavila mazu na nogometu i odo otrcat dok ne pada!
rehab ovo je tako lijepo pročitati
Sise?! Ajme, ja ni ne znam više što je to.... futranu jedinicu moram kupit pa i ja obožavam push up
A trbuh.....moja boljka. Od kad znam za sebe. A od 2 carska je definitivno još gore jer je nekako čudno sašiveno. Grbavo. Čudnovato. To je komentirao i dr na drugom carskom, da kome su me to vraga u ruke dali! Strava. A bila sam i puna polipa kako je to bilo super napravljeno...bolove nakon drugog carskog zbog čišćenja svega toga bolje da ne spominjem... nevažno, moj stomak ni bez toga ne bi izgledao dobro, ali barem mrvu bolje bi
PS. vidim da se nisam dobro izrazila prije..... ne želim da me se krivo shvati. Htjela sam reći da naša sasa vježba duplo više od Zuzke, ne uspoređivati izgled nikako. Naša sasa izgleda mrakkkkk!!!!![]()
sasa meni izgleda bolje od zuzske, ali ozbiljno.