Stranica 29 od 141 PrviPrvi ... 1927282930313979129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Mb, treba restati!

Ja sam trcala, nije bilo lako. Kako cu u nedjelju :D
    Isla sam glrdati na runkeeper, slabo sam i trcala zadnjih dva tjedna. Vise sam rolala popodne.

Jos planiram 1 dan do utrke trcati pa kako bude.

Imam viska 41 sec da dodjem do zeljenog vremena.

Ja evo ne mogu ispod tih 30 min, uvijek koja minuta iznad, nisam redovito trčala, još me i kiša zeznula.
    Sigurno sam zadnja među vama cure koje trčite u ned ako ne i zadnja na utrci al bitno je sudjelovati šta ne?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.05.2015. at 14:22

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja ne mislim uopće da zuzka dodatno vježba snagu. ona ima puno girje, radi sve sa 12 kila, puno overheadova, planka, a sve kombinira s intenzivnim kardijom. i! zuzka jede najčišće na svijetu, bf joj je valjda ispod 15.neki dan je stavila kao svoj desert neki maslac od badema s žličicom gorkog kakaoa i slanutkom- to joj je kad zasluži nakon treninga?!
    mislim, ja dosta dobro i čisto jedem, ali to što si ja priuštim za vikend si ona ne priušti u godinu dana.tako da sam uvjerena da je to konzistencija, dakle vježbanje svaki dan i puno pažnje oko prehrane.
    ne znam puno o njoj, a jel rodila kojeg bebolina

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nije, ali kakve to ima veze?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sasa, ja se slazem s tobom!
    I zbilja mislim da se njoj misici vide od minimalne razine bf i vjerojatno godina i godina vjezbanja. Jede cisto, vjezba svakodnevno. I girja, iako nije vjezba za upper, utjece na upper.
    I radi stoj na rukama, rekoh :D

I da, pogodila si za crkvu, to je ta lektira! Drago mi je da nisam jedina. Tj. moje dijete i ja

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sasa, ja se slazem s tobom!
    I zbilja mislim da se njoj misici vide od minimalne razine bf i vjerojatno godina i godina vjezbanja. Jede cisto, vjezba svakodnevno. I girja, iako nije vjezba za upper, utjece na upper.
    I radi stoj na rukama, rekoh :D

I da, pogodila si za crkvu, to je ta lektira! Drago mi je da nisam jedina. Tj. moje dijete i ja
    team zuzi!

meni je ona jako jako draga i uvijek je imam potrebu braniti
    ona i moj medo Shaun T, njih baš volem, na njih mi nemojte
    jiilian nisam nikad zavoljela

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sasa respekt!
    a ja sam se pogubila, koja je utrka u nedjelju?

a sto se tice zuzke, pa to je njen posao, ono cijeli zivot joj se vrti oko toga
    zena ima disciplinu i puno vjezba, mora tak izgledati

al ja mislim da ima veze je li tko rodio ili ne, mislim tijelo se ipak mijenja nakon poroda
    mislim, mozes puuuuno napraviti (kao sasa npr), al nije isto
    kao sto su i godine utjecu, nekima vise, nekima manje, al utjecu

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I meni je zuzi draga, i štima to sa bf, ali nekako ne mislim da radi samo ono što nam pokazuje, ne zbog toga kako izgleda, nego zbog raznolikosti...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

betty, a vidis, meni je jillian suuuuuuuper, a zuzi i dalje turbo antipaticna
    iako izgleda predobro!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    betty, a vidis, meni je jillian suuuuuuuper, a zuzi i dalje turbo antipaticna
    iako izgleda predobro!
    vidjet ćeš KAD ju počneš raditi
    kao prvo jillian samo laprda i tu i tamo pokaže neku vježbu
    a zuzi odradi to što i mi trebamo odraditi
    drugo, nikad mi nije bilo jasno (i o tome sam počela tek nedavno razmišljati) kako je moguće da jillian nije sva izdefinirana, a profi trener je
    a to da zuzi radi nešto dodatno mi nije neizgledno, pa da samo isproba sve one workoute koje smisli, to je već gomila dodatnog materijala

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nije, ali kakve to ima veze?
    Odrađene trudnoće s formom tijela, baš nikakve.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pa ona sigurno radi više od 5 min ka stavi petkom. i sigurno snima više workoutova odjednom. ali ne radi dodatno snagu, dizanje utega i slično. ja mislim da radi svoje treninge, radi ih brzo, savršenom formom, dobrim opterećenjem i pazi sta jede. pa njen doručak je kava sa žlicom coconut maslaca. bez secera naravno.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj betty, ja bih rado radila zuzine treninge, al to je jos malo tumac za mene
    zapravo, njezini treninzi su mi cilj u nekoj daljoj buducnosti, al sumnjam da ce mi biti ista simpaticnija
    tesko mi to objasniti
    al ono, bit cu prava vjezbacica kad budem mogla zuzine treninge

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e da, ja volim kad jillian laprda

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja mislim da odrađena trudnoća s formom tijela kao oblikom, a i kao fizičkom spremom ima veze dok je beba mala. i zato svaka čast i ginger i ivani i drugima koje uz tako malu djecu vježabaju svaki dan. ali nakon kritičnog perioda, odluka je i izbor žene hoće li vratiti formu ili neće. i svaki od tih izbora je legitiman naravno. godine nose promjene, koje se vježbanjem također odgađaju i ublažuju. vikki je živi primjer. ona ima i malu bebu. ne, ne mislim da se forma tijela porodom nužno i nepovratno mijenja.
    Posljednje uređivanje od sasa : 21.05.2015. at 15:01

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pa ona sigurno radi više od 5 min ka stavi petkom. i sigurno snima više workoutova odjednom. ali ne radi dodatno snagu, dizanje utega i slično. ja mislim da radi svoje treninge, radi ih brzo, savršenom formom, dobrim opterećenjem i pazi sta jede. pa njen doručak je kava sa žlicom coconut maslaca. bez secera naravno.
    slažem se, sjećam je se zimus kad imala cijeli post o tome kako je pojela vrećicu čipsa jer je bila jadna jer joj je pas umro

hoću reći, ta njena vrećica čipsa je zavrijedila cijeli post, jebate, meni je bar jednom tjedno tako

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sasa respekt!
    a ja sam se pogubila, koja je utrka u nedjelju?

a sto se tice zuzke, pa to je njen posao, ono cijeli zivot joj se vrti oko toga
    zena ima disciplinu i puno vjezba, mora tak izgledati

al ja mislim da ima veze je li tko rodio ili ne, mislim tijelo se ipak mijenja nakon poroda
    mislim, mozes puuuuno napraviti (kao sasa npr), al nije isto
    kao sto su i godine utjecu, nekima vise, nekima manje, al utjecu
    Ginger drago mi je da se slažemo.
    Utrka je u NED, 5 km, start na Zrinjevcu.

MB, super su ti fotke, baš je ogromna razlika s početka i danas, fakat si napredovala.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kod mene se tu uopće ne radi o simpatičnosti/nesimpatičnosti (mislim, meni je Zuzka miljama simpatičnija od Jill).
    Ok, Zuzka jede savršeno, to stoji 300%. I vježba uredno. Ali, od ovog vježbanja, moje je skromno mišljenje, ne može nikako imati onakva ramena, posebno koliko i kako radi upper. Radi se tu naravno i o predispoziciji, ali ako se usporedi s Tati, Tati radi gotovo pa samo snagu, žena ima za posao visiti na onom konopu u cirkusu, a nema takva ramena (a ima bf, mislim i niži). S girjama naravno da radi upper, ali ima tu par kvata: to su drukčiji pokreti koji ne dovode do takve hipertrofije, ona je imala ta ramena i prije girji, a i realno, koliko unazad se ona bavi girjama? I zadnje, ali ne manje važno, je li ona s girjama direkt počela s 12kg na filmićima? Ja se ne sjećam da sam je ikad vidjela s 8-icom. Ispravite me ako griješim. Ako niste, kako objasniti da može sve odmah odraditi s 12-icom? (ovo zadnje ne tvrdim, stvarno ne znam da je snimila ikoji filmić sa 8kg girjom).
    Dakle da napomenem, ona mi je draga i dapače volim vježbati uz nju, samo mislim da tu mora biti još toga. A s druge strane, vjerujem da ona radi i kao osobno trener pa i tu ima dodatnih odrađenih treninga.

I za kraj, naša sasa odradi 2 njena treninga svaki dan, i nije da bira neke lakše za iskobinirat 2. Ok, prehrana joj može nije savršena ko Zuzkina, ali bome nije ni daleko....
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 21.05.2015. at 15:07

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja mislim da odrađena trudnoća s formom tijela kao oblikom, a i kao fizičkom spremom ima veze dok je beba mala. i zato svaka čast i ginger i ivani i drugima koje uz tako malu djecu vježabaju svaki dan. ali nakon kritičnog perioda, odluka je i izbor žene hoće li vratiti formu ili neće. i svaki od tih izbora je legitiman naravno. godine nose promjene, koje se vježbanjem također odgađaju i ublažuju. vikki je živi primjer. ona ima i malu bebu. ne, ne mislim da se forma tijela porodom nužno i nepovratno mijenja.
    To nisam ni ja rekla, al da utječe, mislim da utječe. Znam jako mršave žene koje su rodile nekoliko puta al na carski i baš se vidi na trbuhu, iako je trbuh čvrst i stegnut to nije "isto" kao prije trudnoća, ipak je bilo rezanja. Netko dobije strije, nekome se rastegne koža koja više nije elastična, pa nikako je "skupit" natrag, svašta ima... Zato kad vidim lijepo sportsko tijelo kod žene koja je rodila i već ima godine nekako mi to zaslužuje još veći "respect" za uloženi trud i rezultat.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ginger, vezano za ove porode i to
    ja mislim da ako se nakon poroda opustiš, moraš biti izuzetno blasovljen kombinacijom gena da ti se baš ništa ne kuži, tj. da nema nikakve razlike
    no, oni na drugom kraju tog spektra, npr. ja, posttrudnički izgled bude ko neko dno s kojeg možeš samo napredovati i ne samo dostići predtrudnički izgled nego biti u formi života
    evo to se meni dogodilo, nikad prije djece nisam bila u boljoj formi nego sam danas, i ne samo to nego mi se i cijeli mindset promijenio
    tako da - da, slažem se s tobom da trudnoće utječu, al mogu i pozitivno utjecati

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    I za kraj, naša sasa odradi 2 njena treninga svaki dan, i nije da bira neke lakše za iskobinirat 2. Ok, prehrana joj može nije savršena ko Zuzkina, ali bome nije ni daleko....
    pa meni sasa uopće nije daleko od zuzi izgledom, ok fali joj malo poprsja , al su joj noge, trbuh, pa skoro i ruke jednako mišićavi

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da ako se nakon poroda opustiš, moraš biti izuzetno blasovljen kombinacijom gena da ti se baš ništa ne kuži, tj. da nema nikakve razlike
    no, oni na drugom kraju tog spektra, npr. ja, posttrudnički izgled bude ko neko dno s kojeg možeš samo napredovati i ne samo dostići predtrudnički izgled nego biti u formi života
    evo to se meni dogodilo, nikad prije djece nisam bila u boljoj formi nego sam danas, i ne samo to nego mi se i cijeli mindset promijenio
    tako da - da, slažem se s tobom da trudnoće utječu, al mogu i pozitivno utjecati
    potpisujem. Kod mene bilo točno tako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Betty, ti služiš kao odličan primejr za promjenu nabolje.
    Ja sam pričala o prosječnoj ženi koja se jednako rekreirala prije trudnoća i nakon trudnoća nastavila s istim rekreiranjem, definitivno treba uložit puno veći trud nakon trudnoća da bi rezultat bio isti kao prije trudnoća. Može bit rezultat isti ili bolji al je potrebno uložit više vremena i truda. Eh da i godine rade svoje, al mi se ne damo.

Ja uopće nemam sliku tko od vas ima recimo oko 40. godina?

Edit: sad vidim i Danči također.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.05.2015. at 15:16

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Opet ste svasta natipkale, jedva sam stigla preletit nabrzaka. Zasad sam odradila samo ugodan shopping s mamom A nisam kupovala nikakvo zeljezo niti robu za vjezbanje :loool:
    Mogu vam reci da mi je prava muka postala sto sad stajem i rezgledavam sportsku robu a do nedavno sam prolazila pokraj kao da ne postoji!
    U planu mi je danas TBC ali malo sam u stisci, nisam sigurna ocu stici.
    Ginger :hug:

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da nam treba jedno postrojavanje, ono godine, visina, težina...

mislim...ja to samo predlažem...svoje kile čak ni ne šapćem u mraku...to je top secret

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja se nisam bavila nicim prije trudnoca
    a izgledala sam poprilicno mrsavo, zategnuta i zapravo dosta misicavo
    Neki koji me nisu znali su mislili da sam profesionalna plivacica, a i trbuh mi je bio ko da vjezbam
    e, ali ovaj rez od carskog, iako je fantasticno napravljen, utjece na izgled trbuha
    a ni visak koze ne mogu bas rijesiti, puno se sredilo, al ima jos
    da nisam pocela vjezbati, bilo bi sve gore
    sad ide na bolje, ali da su trudnoce utjecale -jesu
    jer, da sam onakva pocela vjezbati, ajme, pa izgledala bih skoro ko zuzi
    tako da, mislim da nije isto

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam nakon prve trudnoce, poslije dva mjeseca bila kao da nisam ni rodila. Nakon druge mi je trebalo jedno 5-6 mjeseci ali nakon trece sam bila ajme, ozbiljno sam mislila da se necu nikad vratit a nisam dobila nista vise kg nego u prve dvije. Vjebala sam prije prve stalno i poslije druge.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ginger, gdje ti se nalazi rez?
    moj je vrlo vrlo nisko, točno kod stidne kosti
    na drugom carskom se doktorica čudila kako je tako nisko i nazvala ga kozmetičkim rezom (što god to značilo)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

betty, nisko mi je i jako je lijepo napravljen, svi ga hvale
    ali iznad njega ipak ima malo koze
    ja sam imala samo jedan cr
    a imam i jos jedan rez, od drugog poroda, jel...samo treci porod je bio onako, bas dobar

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ta koža o kojoj pričaš, to je kao neko zadebljanje ili? ili se presavija koža na tom mjestu?
    baš mi je teško zamisliti to o čemu pričaš, moj rez izgleda kao da je netko bijelim markerom nacrtao crtu, naravno da je ožiljak malo ispupčen, ali koža je ravna, tj. zategnuta

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj rez je divan, zovu ga manekenskim i ja ga bas volim

Ja nemam filing da je carski lose utjecao na moj trbuh.
    Uz vjezbanje kakvo prakticiram, zaista nikad nisam bila u boljoj formi i trbuh mi nije bio ovakav ni u srednjoj skoli

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nista mi nije ispupceno
    kad stojim, skoro se i ne vidi
    al kad se nagnem, presavije se koza preko njega
    ne puno, ali ipak
    toga ne bi bilo, da nije bilo cr
    Posljednje uređivanje od Ginger : 21.05.2015. at 16:14

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

betty, nisko mi je i jako je lijepo napravljen, svi ga hvale
    ali iznad njega ipak ima malo koze
    ja sam imala samo jedan cr
    a imam i jos jedan rez, od drugog poroda, jel...samo treci porod je bio onako, bas dobar
    betty znam točno o čemu ginger priča jer mi takav ima seka.
    Onako viri kao neki višak kože oko reza, a seka mi je full skinny tip.
    Ja sam imala 2 carska, iako rezano 2x na istom mjestu, rez izgleda jako dobro, kao bijeli marker i nema tih viškova al ipak nekako nije to više "originalno pakiranje".
    Bar nemam taj "drugi" ožiljak negdje drugdje, tako se tješim

cijelo vrijeme carskog sam govorila svom ginekologu: "Molim vas lijepo me zašijte, da sve fino izgleda da opet imam lijepe trbušnjake kao što sam imala i prije"
    Eto što sam ja govorila u operacijskoj sali
    btw posvađana sam s ožiljcima bilo koje vrste, baš ih ne volim. Ako mi je neka nepravilnost od rođenja to može al ako nastane poslije ajme meni...to baš ne volim.Nema mi pomoći.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nista mi nije ispupceno
    kad stojim, skoro se i ne vidi
    al kad se nagnem, presavije se koza preko njega
    ne puno, ali ipak
    toga ne bi bilo, da nije bilo cr
    grrr..

al ti s isvakako toliko zgodna, da šta je jedan rez, ma niš...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Moj rez je divan, zovu ga manekenskim i ja ga bas volim

Ja nemam filing da je carski lose utjecao na moj trbuh.
    Uz vjezbanje kakvo prakticiram, zaista nikad nisam bila u boljoj formi i trbuh mi nije bio ovakav ni u srednjoj skoli

Ajme Anci ovo je tako lijepo čuti.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nego betty, pusti rez, daj sise da vidimo

Lili, ma nije to kod mene jako, stvarno
    al ipak je tu
    i hvala na komplimentu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ginger looool!
    A kad vidis betty uzivo...
    Fatale!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I moj je trbuh bolji nego u srednjoj, a jos nije ni gotov
    Ali u srednjoj mi je bilo dovoljno cca 50 trbusnjaka dnevno da mi se za par tjedana vidi crta na sredini, a sad se pojavila tek nakon puno vise vremena i kvalitetnijeg posla

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ginger LOL
    Po sisama smo se vec postrojile rekla bih
    I btw meni se ne svidjaju Zuzine sise
    Ali sve ostalo da

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Lili vikki i ja smo ti preko 40

a o izgledu nekad i sad ne bi, jer kao sto i same mozete zakljuciti ja s tim imam problema. nikad necu vise biti kao stap ili ti ga daska, a na ovo stanje se privikavam
    Posljednje uređivanje od spajalica : 21.05.2015. at 16:51

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure moje, ja ću sada zvučati kao tipična gošća Oprah show, ali oduševljena sam !
    Danas sam išla u kupovinu haljine za jedne svatove i automatski sam uzimala L veličinu i guess what, sve su mi bile velike !
    Stanem u M veličinu ! Na kraju sam kupila S veličinu u Zari, ali neću si davati lažnu nadu, haljina je ipak široki model, boho stil. U usku sigurno ne bih stala.
    Bit je u tome da sam prije godinu dana, kad sam tek rodila, mogla samo sanjati o tome da uopće obučem bilo kakav model haljine iz Zare, i tako sam presretna i ponosna na samu sebe ! Ovo mi daje još više motiva za vježbanje i napredak !

P.S. Sretno trkačicama !

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bravo, sta to nije poseban osjecaj, ne steze te, i lijepo se vrtis i gledas u ogledalu.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Rehab, i meni je moda najveca motivacija! Doduse, neke stvari nikad necu moci nositi, znam da nikad necu biti onaj etericno mrsavi tip, previse sisa i guzica imam. Al se nadam biti summerasto pjescani sat tip
    Kad smo kod sisa, meni su moje bile strasno opale kad sam prestala dojiti, al sad su se vratile. Nije to neki strasan br, kupujem c kosaricu u hm-u. Al mi ne treba push up, bar nesto

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam jedna od onih koje su hodale bez grudnjaka, jer mi nije trebao. sad moram.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bemti, ja imam a kosarocu neki mli broj grudnjaka i volim push up jer se tako lijepo osjecam

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab, i meni je moda najveca motivacija! Doduse, neke stvari nikad necu moci nositi, znam da nikad necu biti onaj etericno mrsavi tip, previse sisa i guzica imam. Al se nadam biti summerasto pjescani sat tip
    Kad smo kod sisa, meni su moje bile strasno opale kad sam prestala dojiti, al sad su se vratile. Nije to neki strasan br, kupujem c kosaricu u hm-u. Al mi ne treba push up, bar nesto
    I ja sam se pomirila da možda nikada više neću biti manekenski tip, ali ne zamaram se time. Nekako želim ići dan po dan, više mi nije primarni cilj biti mršavica, to mi je samo dodatni bonus. Prije svega, želim se osjećati zdravo i snažno, a te onda dolazi izgled, iako mi nije nevažan.
    Realna sam, u sve tri trudnoće nakupila sam ohoho kila, i poslije svake trudnoće vraćala se na staro. U zadnjoj sam se razvalila do kraja, i ne vjerujem da tijelo koje je prošlo toliko promjena može opet biti ono staro. Velim, možda i može, ali ne želim se u ovom trenutku zamarati time.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

što se izgleda tiče, bez obzira na porode, mislim da najviše utječu geni
    pa onda ako se radi na sebi, može se napraviti puno
    ja srećom imam dobre gene, pa nakon vrlo malo vježbe, odmah se vidi napredak
    da pazim na prehranu i da se vratim na svakodnevno vježbanje, mislim da mi nitko tko me ne zna ne bi vjerovao da sam rodila troje djece

a što se vježbanja tiče, mislim da ću se prebaciti na yoga meltdown ili nešto slično, jer me frka da ću uništit koljena i kukove, pa mi treba nešto sa što više istezanja

jillian vs zuzka tema, nemam neko mišljenje, prekratko vježbam jill, a zuzkine treninge nisam radila, samo gledala, pa ne mogu baš ocjenjivati
    a onako na prvu, meni su ok. i jedna i druga iako su prilično različite

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rehab bravo

Ja imam neke srednje sise a vjezbanjem su pale sa c kosarice na b. Bez grudnjaka ne mogu, visile bi mi do pupka valjda

taman sam ostavila mazu na nogometu i odo otrcat dok ne pada!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

rehab ovo je tako lijepo pročitati

Sise?! Ajme, ja ni ne znam više što je to.... futranu jedinicu moram kupit pa i ja obožavam push up

A trbuh.....moja boljka. Od kad znam za sebe. A od 2 carska je definitivno još gore jer je nekako čudno sašiveno. Grbavo. Čudnovato. To je komentirao i dr na drugom carskom, da kome su me to vraga u ruke dali! Strava. A bila sam i puna polipa kako je to bilo super napravljeno...bolove nakon drugog carskog zbog čišćenja svega toga bolje da ne spominjem... nevažno, moj stomak ni bez toga ne bi izgledao dobro, ali barem mrvu bolje bi

PS. vidim da se nisam dobro izrazila prije..... ne želim da me se krivo shvati. Htjela sam reći da naša sasa vježba duplo više od Zuzke, ne uspoređivati izgled nikako. Naša sasa izgleda mrakkkkk!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sasa meni izgleda bolje od zuzske, ali ozbiljno.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    I moj je trbuh bolji nego u srednjoj, a jos nije ni gotov
    Predobro...

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam išla u kupovinu haljine za jedne svatove i automatski sam uzimala L veličinu i guess what, sve su mi bile velike !
    Stanem u M veličinu !

Mrzim push up. A ne mogu bez njega.
    Ima tko za preporučiti neki dobar?
    Meni se svi moji nakon nekog vremena "otvaraju" sprijeda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •