Stranica 5 od 21 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisam mislila, fakat...
    ma zafrkavam te
    ima i smajlic na kraju

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zapravo, poanta onog što sam htjela reći - u usporedbi sa sobom od prije godinu dana, prosječnom zaposlenom mamom, sad imam svaku moguću pogodnost - a reda još uvijek nema -

Isto vam je kao da pokušavate skinuti sav celulit

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Chris, zanimljiva mi je tvoja perspektiva.

Ma ja ni ne volim sterilne prostore. Najgori su mi cisti bijeli s par sivih detalja i par jastucica i svjecica u jednoj boji, i naravno tanjurici za kolace su u istoj toj nijansi. Kao da sjedim u ducanu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pročitala sam u nekoliko postova da se ručnici mijenjaju jednom tjedno?! Meni je to nezamislivo. Ja mijenjam dnevno, a ako je mokar i više od jednom na dan. Za svako tuširanje, novi ručnik. Svakome. I još za kosu drugi

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jelena, LOL, da, mora biti neka hrpetina knjiga i predmeta posvuda. Onako - Sherlock Holmes living room style, to volim.

Beti, nikad u zivotu nisam tako mijenjala, za svako tusiranje.
    Posljednje uređivanje od chris blue : 24.05.2015. at 21:36

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I o svakodnevnom mijenjanju rucnika se vec pisalo na nekoj staroj temi

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa i kad dodjes u hotel s ***** opet ti pise ono "hvala sto ste prijateljski prema okolisu" i ne mijenjaju rucnike automatizmom svaki dan vec kad sam trazis, ja trazim obicno tamo negdje treci dan...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Veceras sam se otusirala i obrisala cistim rucnikom, taj isti rucnik me ceka sutra za novo tusiranje, objesen i susi se. Pa da svakom od nas svaki dan vadim 4-5rucnika, pa mogu samo stajati u praonici i susiti rucnike svaki dan. Oprala sam se i obrisala, objesila da se posusi, ne vidim nikakvu potrebu taj rucnik bacati odmah na pranje. Ok, ne brisem se istim tjedan dana, ali otprilike 3 puta sigurno.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i kad dodjes u hotel s ***** opet ti pise ono "hvala sto ste prijateljski prema okolisu" i ne mijenjaju rucnike automatizmom svaki dan vec kad sam trazis, ja trazim obicno tamo negdje treci dan...
    joj u hotelima bi me uvijek iznervirali sa promjenom šugamana iako ga nisam bacila na pod...(najčešće napišu da ga baciš na pod ako hoćeš da ga zamijene)...
    a to nije rezervirano samo za 5*, praonica je ogromna stavka u troškovniku i svi se hoteli trude smanjit količinu rublja koje peru na dnevnoj bazi...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

svaka čast okolišu , ali ja ne mogu upotrijebiti upotrijebljeni ručnik. Bila u hotelu sa 5 zvjezdica ili doma.
    Ili za more ručnik. Svaki put novi Meni je more doma i ako idemo dvaput dnevno, dvaput novi. Pa nemojte mi reći da sam jedima u tom modu.
    O spavaćicama, donjem rublju, jastučnicama, majicama, grudnjacima... i njihovom pranju, neću ni pisati

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jesus neeee, ja šugamane s plaže perem nakon 3-4 kupanja,kad dodjemo doma odmah se bacaju vani na sušenje i sutradan u upotrebu...jedino perem odmah ako smo bili na barci,onda se baš šporkaju....

ali ja npr nikad ne sjedam odma iz mora mokra na njega a i momentalno presvlačim mokri kupaći za suhi pa i nije da mi bude ne znam ni ja kako mokar i pun soli...

pa koliku ti mašinu onda imaš, odnosno ne mogu zamislit vrijeme koje trošiš na pranje,vadjenje,sušenje,sortiranje itd itd....uffff
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 24.05.2015. at 22:16

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja glasam za Beti.
    Mi trošimo isto puno ručnika.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

beti3 ja ne znam nikog tko svaki dan mijenja ručnike, meni oni za tuširanje traju 3-4 dana, a one s plaže ne perem dok se skroz ne stvrdnu od soli

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja svaki dan perem 1 masinu rucnika .Nema visekratnog koristenja , ne mogu zamisliti da brisem lice s dijelom rucnika s kojim sam jucer brisala medunozje....a tek onaj s plaze , pa to se valja po cijeloj plazi , mi ne nosimo lezaljke

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svaki dan perem 1 masinu rucnika .Nema visekratnog koristenja , ne mogu zamisliti da brisem lice s dijelom rucnika s kojim sam jucer brisala medunozje....a tek onaj s plaze , pa to se valja po cijeloj plazi , mi ne nosimo lezaljke
    Ovo je pretjerivanje.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

vi koji svaki dan mijenjate rucnike, nemojte mi samo reci da ih jos i peglate...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svaki dan perem 1 masinu rucnika .Nema visekratnog koristenja , ne mogu zamisliti da brisem lice s dijelom rucnika s kojim sam jucer brisala medunozje....
    Jednostavnija varijanta je da imas odvojene rucnike za lice i međunožje

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

A ja ne mogu zamislit brisanje istim ručnikom.
    Za intimna područja mi služi skroz mali ručnik. Obrišem se i bacam ga u pranje, a za tijelo mi služi veliki. Njega upotrijebim dvaput ili čak i triput tijekom dana jer se toliko puta tuširam i navečer i taj ide u pranje.
    Plus poseban veliki ručnik za kosu koju isto perem svaki dan i navečer i taj ručnik ide u pranje.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne znam sto je tako strasno u upravo opranom vlastitom medjunozju ili nedajboze suprugovom.

S druge strane zbog jednog pranja dnevno "viska" ce mnogo obitelji zivotinja oko Omble ostati bez stanista. Tako da to i nije nesto za pohvalit se i nadam se da vasa djeca nece to raditi. (Moja mama isto ponosno svaki dan baca rucnike u pranje i mahnito mijenja posteljinu)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, i mene to malo cudi.
    rucnik koji je dodirnuo cisto medunozje ...ne znam sto ima na njemu da ne bi smio dodirnuti jos koji put.
    Posljednje uređivanje od sirius : 25.05.2015. at 08:50

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A rucnik koji je dodirnuo svjeze opranu kosu
    (Kod mene se osusi i reciklira u rucnik za brisanje ruku u wc- u u prizemlju.)

Na stranu osobitosti u koristenju rucnika, meni nije jasno kakve usisavace imate vi kojima je tlaka izvlaciti taj stroj na dnevnoj bazi?!

Ja partvis nemam vec godinama, osim na balkonu.
    Usisavac imam neveliki, prakticni i ponosno zauzima vidno mjesto iza kutne u dnevnom boravku
    Koristim ga po potrebi i tek kad usisem imam osjecaj da je cisto.
    Pod perem jednom tjedno tj. sada ga pere nasa dobra vila.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ha,ha,ha,samo steta sto nije neradni dan...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ha,ha,ha,samo steta sto nije neradni dan...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bome Tanci, a sto radis da se moras prati svaki dan 3 puta. Ok, ljeti mi se dogodi da se otusiram 2 puta dnevno.. znaci svaki dan imas 3 "Međunožna" rucnika i minimalno 3 velika ako računamo ostatak obitelji. jos ako se i oni tusiraju 3 puta dnevno i koriste "međunožne" rucnike..to je cca 10-15rucnika dnevno...ne vjerujem o cemu pisem:D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Bome Tanci, a sto radis da se moras prati svaki dan 3 puta. Ok, ljeti mi se dogodi da se otusiram 2 puta dnevno.. znaci svaki dan imas 3 "Međunožna" rucnika i minimalno 3 velika ako računamo ostatak obitelji. jos ako se i oni tusiraju 3 puta dnevno i koriste "međunožne" rucnike..to je cca 10-15rucnika dnevno...ne vjerujem o cemu pisem:D
    Bome ćeš doznati kad i sama dođeš u određene godine, he he he, to te svakako čeka.... I ne pitaj kako znam o čemu je riječ - iz iskustva. Kad te krenu drmati klimakteričini hormoni, nema spasa, pogotovo ljeti (iako ljeto i vanjska temperatura nije uvjet).

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kod nas svaki član ima normalno svoj ručnik za tuširanje i on se mijenja nakon nekoliko tuširanja.zajednički je onaj za ruke i njega promijenim ugl dvaput tjedno. Ja i da hoću nemogu mijenjati svaki dan ručnike jer ih ne posjedujem toliko. Zbog manjka prostora ne kupujem ručnike dok stari ne odu u krpe za brisanje.tako ni posteljinu. sa nas 4 u kući mašina pere skoro svaki dan,da perem još ručnike,ne hvala.
    Ove na moru,tek kad se skore! pa na godišnjem sam!

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

rucnike od tusiranja iskoristim ne jednom. rucnik s kojim obrisem opranu kosu osusim i stavim za brisanje ruku. ali zato rucnici sa plaze idu direktno u masinu. ne samo da se povlace po cijeloj plazi (isto ne nosimo lezaljke) nego djeca sjede na njima kad jedu, pa tu bude svega, od namaza, pastete, iskapano od voca..... trce okolo zamotani u njima, pa se to povlaci po podu .... dakle direktno u masinu.

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mene je ustvari u cijeloj priči oko svakodnevnog pranja podova, mijenjanja ručnika i posteljine "pikalo" da mi nije promaknula neka opasnost za koju ne znam a ono, opće poznata je , ne bi mi bilo prvi put... Mogu samo reći da sa pranjem podova svakih 2 do 3 tjedna, mijenjanjem posteljine svakih 2 tjedna i ručnika svakih 3 do 4 dana nitko od nas nema apsolutno nikakvih zdravstvenih problema

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Bome ćeš doznati kad i sama dođeš u određene godine, he he he, to te svakako čeka.... I ne pitaj kako znam o čemu je riječ - iz iskustva. Kad te krenu drmati klimakteričini hormoni, nema spasa, pogotovo ljeti (iako ljeto i vanjska temperatura nije uvjet).
    Ahaaa..:D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je ustvari u cijeloj priči oko svakodnevnog pranja podova, mijenjanja ručnika i posteljine "pikalo" da mi nije promaknula neka opasnost za koju ne znam a ono, opće poznata je , ne bi mi bilo prvi put... Mogu samo reći da sa pranjem podova svakih 2 do 3 tjedna, mijenjanjem posteljine svakih 2 tjedna i ručnika svakih 3 do 4 dana nitko od nas nema apsolutno nikakvih zdravstvenih problema
    To ti ovisi o puno stvari.

Ako imaš bebu puzavca, prat ćeš pod češće. Ako imaš alergičare ili astmatičare, prat ćeš posteljinu češće, usisavati češće.... Ako imaš cvijeće na prozorima, pa ti ova kišurina zašprica prozore zemljom (iako sam stavila batudu i pijesak, ne pomaže u potpunosti) prat ćeš prozore češće. Ja perem i čistim kad vidim da je prljavo. Ima tu jedan problem - imam šarenu radnu plohu u kuhinji na kojoj se baš ništa ne vidi. E, nju perem recimo petkom jer da gledam, nikad je ne bih prala.

Glede u svezi ručnika - učestalost zamjene ovisi o godišnjem dobu. Zimi se lijepo osuše na radijatoru, ljeti je toplo pa se osuše, a proljeće i jesen su mi kritični - kad ne radi grijanje, ne trpim onaj ustajali miris mokrih ručnika pa ih mijenjam češće.

Tepih u kupaonici perem svaka 2 tjedna, jer je svijetao pa ga uvijek uspijemo nekako zamazati. Jučer je netko u njega ugazio čokoladu.... Što mislite, kako to izgleda na kupaonskom tepihu...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.05.2015. at 09:20

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

i moji se kupaonski tepisi uvijek nekako zaflekaju, svijetli su pa se sve na njima vidi. zato imam dva kompleta pa ih mijenjam.

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja imam jedan pa se sklizemo u medjuvremenu LOL

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja moram priznati da sam prije bila puno bolja čistilica Sad nakon godina i godina-malo sam posustala da ne kažem odustala. Svi sve ostavljaju gdje stignu-pa iako imamo vješalicu za jakne, one uredno završe u boravku na fotelji. Klinci ostavljaju čarape po sobi gdje stignu..iako sam im već 100x bacila takvu čarapu na facu ili na jastuk-prestrašno nešto. Čak sam u jednom periodu prestala skupljati prljavi veš po njihovoj sobi tako da se dogodilo da nemaju šta obući-jedan dio je bio opran i mokar a drugi po sobi.bez pardona su malo počeprkali i obuli one čarape od jučer .
    Usisavam svaki drugi dan, pod brišem prema potrebi ali najčešće jednom tjedno. Kupaonicu perem jednom tjedno detaljno i još jednom prebrišem. Nekad mi se dogodi da mi stan stvarno bude kaos, npr prošli tjedan...2 roditeljska, 2 treninga dolazila sam doma u 8 navečer,jedva bi stigla kuhinju upristojit.
    Što se ručnika tiče- ove za tijelo koristimo oko 3 puta, za kosu isto tako. Ove za ruke i lice mjenjam svaki drugi ili svaki dan-ovisno o potrošnji.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 25.05.2015. at 09:49

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jučer je netko u njega ugazio čokoladu.... Što mislite, kako to izgleda na kupaonskom tepihu...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

da tepisi u kupaonici...brrrr...tepisi uopće po kući...brrrrr....

ja imam toliko malo namještaja i generalno izloženih stvari po kući da izgleda ko' da još nismo skroz uselili...puuuno brisanog prostora i čistine,dušu dalo za brzo i jednostavno održavanje...
    a svi smo izdresirani da se stvari odmah vraćaju i spremaju na svoje mjesto tako da stvarno nikad nema nereda....

e,da nemam ni ja dovoljno šugamana da ih toliko često mijenjam....a sada ljeti kad mi ne radi onaj radijator u banji mokre šugamane odmah bacamo vani na sušilo,vrata od kupaonice su tik do ulaznih pa to nije problem....

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rucnik za medjunozje... svasta covjek nauci. A bas sam se zadnji put u hotelu pitala cemu sluzi taj peti rucnik ciju svrhu nisam uspjela desifrirati
    S obzriom da se samoj sebi ne gadim, ne gadi mi se ni obrisati ponovno ručnikom kojim sam se već brisala, obući pidjamu u kojoj sam spavala, lec na posteljinu kojom sam se već pokrila... Poneka mrtva stanica epitela i par molekula kamenca nakon susenja vode meni ne cini rucnik prljavim, samo koristenim

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Znam jednu curu ciji je muz svako jutro bacao pidjamu u prljav ves. Ona bi ju izvadila i uredno slozila u ormar. Navecer bi muz uzeo tu ist pidjamu i nista ne bi primjetio. I to bi tako islo u krug, valjda dok ona nije odlucila da je pidjama prljava i moze se oprati.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam ko i Beti3
    svakodnevno ručnih za brisat ruke, nekad i 2x posebno vikendom kad smo cijelu dan doma
    za tuširanje svatko ima svoj i svaki dan se uzima čisti
    mašina je velika pa pere svaka 2 dana

ove ljeti za plažu isto frknem dnevno na pranje, brzi program na nižu temp. samo 20ak minuta da ih prepere
    ipak se vuku po plaži gdje tko zna koliko mačaka i kučaka zapiša
    ne mogu ja to

iznimka je kad smo na barci pa se osuše i koriste i drugi dan

i ne, ne peglam ih jer volim kad me izgrebu lagano dok se brišem njima

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja puno toga ovdje ne razumijem...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ja puno toga ovdje ne razumijem...
    Dobro kažeš....

Treba jednostavno stvari postaviti ovako - kad vidimo da je prljavo, očistimo ili operemo. I to je sve.

Pokušavam učiti svoju djecu (i sebe) da zmazanoću treba rješavati čim nastane, tako je najjednostavnije. A veš i drugo - bratemili, nekad se veš prao 1x tjedno, a "veliki veš" 1x mjesečno. Puno tu ima potrošačkog mentaliteta, ali i meni samoj je teško postaviti granice što je prihvatljivo, a što ne... tako da - svatko zna svoje razloge.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja isto puno toga ne razumijem...
    nas je 7 u kući
    svatko ima svoj ručnik (jedan!) za tuširanje - mjenjamo u prosjeku svakih par dana
    zajednički ručnik za ruke koji mijenjam svaki dan, eventualno svaki drugi, ovisno koliko smo u kući
    mašina je puna svaki 5 dan samo ručnika...
    posteljina se mijenja svaka 2-3 tjedna
    tepisi u kupaoni se mjenjaju tjedno, imam dva kompleta
    tepiha u kući nemamo (izbacila sam)
    pod se pere jednom tjedno, iako imam (imala sam!) puzače, ili po potrebi, ali se usisava svaki dan
    a veša ima ko u priči, svaki dan bar jedna mašina
    i u petak mi riknula mašina - mislim da sam u problemu, jer ne mogu do servisera, muž na putu, ne želi da kupim novu, moram čekati... ne znam što?!...
    uopće ne znam što da radim, veša ima za tri-četiri mašine...
    prozore perem kad su prljavi

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

spakiraj, nazovi vešeraj i donjet će ti čisti i speglani veš nazad. sljedeći put će biti jeftinije ako reagira na vrijeme.

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kad je meni crkla mašina prala sam u samoposlužnoj praoni veš4keš. Budući da je bila zima odmah sam i posušila. Plaćala sam 25 kn po mašini(9kg) + 10 kn 20min. sušenje. Obično sam išla 1 tjedno i oprala i posušila te 2 mašine. Nije mi to sad neko trajno riješenje jer ipak ja volim prati u svojoj mašini ali u tom trenu mi je bilo definitivno najjeftinije i najefikasnije.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Razumijem ja vas, ALI meni je čist, mirisan, pahuljast, lijepo složen ručnik "luksuz" kojeg se ne želim ( i ne moram) odreći. Sama ih stavljam u perilicu, sama ih stavljam sušiti, sama ih slažem na police, k'o po špagu .

Kuću sama održavam čistom, ni djeca ni muž ne pomažu, osim izuzetno, i nikad nisam imala pomoć u kući. Tako da sama odlučujem što hoću, a što neću raditi. A ima tih kvadrata za čistiti, toliko da trebam sve raditi usput, jer bi "generalno" čišćenje trajaloooo.
    Plus ogroman vrt i dvorište.
    A što se tiče zaštite okoliša i frekvencije pranja u perilici zasadila sam desetak voćakai i više drugih stabala, uzgajam hranu bez pesticida, i ne usisavam, nego metem i perem. Tako da smo enviroment i ja negdje na fifty-fifty.
    I priznajem da uopće ne mislim na očuvanje okočiša kada se svaki dan brišem čistim ručnikom ( između ostalog).
    Plus, svako jutro kad stavljam leće i večer kad ih skidam, temeljito perem ruke i uzmem novi, posve čisti, ručnikić. Nemoguća sam, po nekim mjerilima

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Beti os doc zivjeti kod mene, evo ja ti imam vrt, intaktan, mos sadit sto te volja u njemu. a imam i perilicu i susuilicu, i pecnicu i spaher, ne brini se volimo mi razlicita jela, a imam i knjiga u radnoj sobi, a i kindle ako usfali.
    eto to ja nudim, a meni za uzvrat radi sto i sebi doma, jer kazes da ti nije tesko i da ti je gust.
    e da i dam ti tvoju sobu, samo za tebe.

edit: naravno troskove struje i vode obecavam da ti necu nikad ni spomenuti ni spocitati.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 26.05.2015. at 13:03

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Razumijem ja vas, ALI meni je čist, mirisan, pahuljast, lijepo složen ručnik "luksuz" kojeg se ne želim ( i ne moram) odreći. Sama ih stavljam u perilicu, sama ih stavljam sušiti, sama ih slažem na police, k'o po špagu .

Kuću sama održavam čistom, ni djeca ni muž ne pomažu, osim izuzetno, i nikad nisam imala pomoć u kući. Tako da sama odlučujem što hoću, a što neću raditi. A ima tih kvadrata za čistiti, toliko da trebam sve raditi usput, jer bi "generalno" čišćenje trajaloooo.
    Plus ogroman vrt i dvorište.
    A što se tiče zaštite okoliša i frekvencije pranja u perilici zasadila sam desetak voćakai i više drugih stabala, uzgajam hranu bez pesticida, i ne usisavam, nego metem i perem. Tako da smo enviroment i ja negdje na fifty-fifty.
    I priznajem da uopće ne mislim na očuvanje okočiša kada se svaki dan brišem čistim ručnikom ( između ostalog).
    Plus, svako jutro kad stavljam leće i večer kad ih skidam, temeljito perem ruke i uzmem novi, posve čisti, ručnikić. Nemoguća sam, po nekim mjerilima
    Meni ovo zvuči ko ZF. Nisam baš upratila točno, ali ti ono imaš 3 djece? koliko ima najmanje? Jesi i sve to odrađivala dok su djeca bila mala (ako više nisu mala)?? I mi smo sad svašta nešto zasadili, i voćaka i povrće i travu posijali. I bome, da muž nije doma svakih 15 dana, da moja mama ne uskoči kad god to može dok njega nema, bojim se da bi se sve posušilo i da od toga svega nebi bilo ništa, samo tuga, jad i čemer

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni ovo zvuči ko ZF. Nisam baš upratila točno, ali ti ono imaš 3 djece? koliko ima najmanje? Jesi i sve to odrađivala dok su djeca bila mala (ako više nisu mala)?? I mi smo sad svašta nešto zasadili, i voćaka i povrće i travu posijali. I bome, da muž nije doma svakih 15 dana, da moja mama ne uskoči kad god to može dok njega nema, bojim se da bi se sve posušilo i da od toga svega nebi bilo ništa, samo tuga, jad i čemer

He he he, nisi jedina!

Ali nije forum mjerilo, niti je drugima ko meni... Svaka od nas najbolje zna svoju situaciju i razloge - ja sam u subotu grubom silom otepla dosadnog prijatelja svojih sinova koji je želio doći na igranje, jer su oni morali nakon obveza u glazbenoj još i doma odraditi svoje (starijeg je ovaj put dopalo pospremanje i čišćenje stana, mlađi je participirao u pripremi ručka tj. čistio pastrve). Pa nisam ja njima bedinerica, a i moraju naučiti kako se to radi jer trebat će im u životu - vjerojatnost da će naći ženu kao Beti3 je NULA; he he he....

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

He he he, nisi jedina!

Ali nije forum mjerilo, niti je drugima ko meni... Svaka od nas najbolje zna svoju situaciju i razloge - ja sam u subotu grubom silom otepla dosadnog prijatelja svojih sinova koji je želio doći na igranje, jer su oni morali nakon obveza u glazbenoj još i doma odraditi svoje (starijeg je ovaj put dopalo pospremanje i čišćenje stana, mlađi je participirao u pripremi ručka tj. čistio pastrve). Pa nisam ja njima bedinerica, a i moraju naučiti kako se to radi jer trebat će im u životu - vjerojatnost da će naći ženu kao Beti3 je NULA; he he he....
    Moja djecu su još mala. Odkad se same oblače, jedu, pospremaju igračke, prljavu robu bacaju u praonu, pospremaju igračke u sobi u kojoj su igračke, tu istu sobu vikendom posisaju, ja osjećam da sam na konju. Kako će mi još lipo biti kad nauče kuhati, prati prozore, same prati i sušite te grive od kose

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kako će mi još lipo biti kad nauče kuhati, prati prozore, same prati i sušite te grive od kose
    eh da kad imas cure.... a sta cu ja sa muskima

Stranica 5 od 21 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •