sasa i ja sam mislila da je to to![]()
Joj da, obrana teme! Zaboravila sam.
Vikki, meni su gorili kvadovi na kombinaciji jump squat/mc (2x) 20x alt. Znaci skocis, ides u mc u stranu npr udesno, pa se vratis u sredinu, jump squatas, onda ides u mc u lijevo i tako izmjwnjujes strane 20x. Grozno je, a vidim po komentarima da nisam jedina kojoj je to tesko za kvadricepss
vikki, pa i ne. samo ovisi kako se gdje to zove, negdje je to obrana teme, negdje je to seminar 1 i 2, negdje je to KDI.
ja sam isto mislila da si ti vec obranila, ali ako je i tema iza tebe i to je puno.
Betty, hvala, probat ću!
Spajka, ja sam stala nakon 1. godine, otkad sam rodila nisam ništa napravila. Sad mi se nudi prelazak s doktorskog na novopokrenuti specijalistički; prednost tog spec. je što bih ga vrlo brzo završila i sadržajem je direktno vezan uz ono što radim, to je baš nešto novo i praktički nema ljudi specijaliziranih u tom području. Ali na završeni spec. ne dobivam ništa na plaću, a na doktorat dobivam 15% gore. I nemam pojma što da radim.
Ivana, meni je novo kad sam studirala prije 20 godina![]()
vikki bilo je to i ranije, samo je rijetko ko isao odmah na doktorat. to je tad bilo egzoticno.
A tako znaci, nisam znala. Upisala sam 3. semestar i stala prije odabira teme.
ja sam pak trebala samo malo nadopunit temu sa znanstvenog, napisati 2 članka iz istraživanja kojeg sam ionako bila napravila u 2 dijela i prijavit doktorat (i naravno platiti 50.000kn koje tada baš i nisam imala) - i iz prkosa nisam jer nisam htjela dati te novce a da zauzvrat nisam dobivala ama baš ništa (ni sat predavanja, ni zarez znanja, a kamoli bilo što drugo)![]()
Večeras ipak snaga:
4 rounds, iza svake vježbe snage ide 10x 1/2 burpee (200 1/2 burpee ukupno), sve sa 5kg utezima osim rows, 30 sec rest između rundi:
10/10 kbell rows (12kg)
10 arnold presses
10 hammer
10 chest press
10 triceps extensions
Onda za abse 2 runde sa 5kg utegom u rukama:
15 combo triceps extension & leg lift & toe touch
15 slide & touch
15 sitted bicycle
Bome i ove 2 runde su mi bile sasvim dovoljne da baš peku absi.
Anci, probaj sa peticom![]()
aha,dakle još 2 god pa će mi se ljepit znači....
ja sam morala jesti umućena sirova jaja + kraš ekspress....pa su govorili da je to radi krajnika i da ću se zdebljat kad ih izvadim...pa ih izvadila i opet ništa...
Danči šta ti je majke ti arnold press,nije valjda po Schwarziju?
joj,riknula sam kad sam vidila trailer za najnovijeg Terminatora,djedica is back!
meni iskočila vena na pubičnoj kosti,hmmmm......malo rano, i u prvoj mi je T ali koliko se sjećam tek tamo negdje u 6tom mj....
valjda vježbanje i naprezanje ne odmaže...![]()
Mislim da ti ta vena ovisi samo o trudnoci. Meni se povukla onog momenta kad sam rodila.
Danci pa kud ti sa slikom, znas da je zabranjeno
Konacno sma napravila taj ss1x! Je skakutav ali svidja mi se, kratak je pa zacas prođe. Meni je koma ovdje vjezbat jer nemam po ure mira da odradim nego jedva ovih 20 min izvucem....
ja sam naprvila BC#11, onaj sta je na rasporedu danas. bolila me glava i mislila sam a necu ali sam se natjerala i sad mi je super![]()
bravo MB!!!
a jel se može naći te body shredove na netu for free.neke stare ako postojemožda pitam gluparije.
Ja sam na čistom bodyweight programu i bosa.
I to je maksimum koji mogu podnijeti na ovim temp nakon sto se ZETom dovucem doma.
Ujutro se dignem stvarno rano, al ne bih vježbala ni da mi zivot o tome ovisi.
Za vikend me ceka hrmbanje u viksi. Jedva cekam da mm pocne raditi![]()
Napokon sjedim za stolom, bez krpa, farbe i sličnog. Doduše treba mi jedan makeover sada definitivno. Večeras ću odraditi svoj kbell i detaljnije vas iščitati.
Iz nekog razloga ne mogu staviti slike pa ih mogu poslati na mail. Nisu bogznašto i reprezentativne. To su one poslije - tako se barem nadam za trbuh.
Cubana, pa bodyweight nije lak, pogotovo ljeti. Meni se pokazao najučinkovitiji.
Danči, u mojim očima si Rambo, Superman, zaista. Anči, također. Motivirate sve. (Još da me motivirate za učenje)
ja sam jutros cardio shred za abse- zaboravila sam mu broj i 3x5min. pokušavam se više orijentirati na core dok skroz ne zaliječim zadnju ložu. jučer popodne je i meni i mm bilo mukica, a v. je zakurio. betty i ja definitivno imamo posebne spone.
kako je mala betty?
mala je dobro, još sinoć je počela jesti, jutros je normalno jela i torpedirali smo ju u vrtić :nemajka: ionako im je zadnji dan u vrtiću
mene je jučer cijeli dan glava bolila, malo to što kažeš mukica, ali na tome je stalo
vjerojatno je neka mini viroza u pitanju
a v. samo temperaturu ima?
Betty i sasa, ajmeza vasu vezu
cure, dajte ako imate neki svoj bodyweight kopipejstajte tu
kod mame sam, zaboravila utege, a net mi steka da bih isla na yt
Posljednje uređivanje od Ginger : 03.07.2015. at 12:47
Betty, valjda neće na vas beštija. I mene je očito ulovila. Noć sam provela na wc-u.
Ginger, moj bodyweight trening se svodio na 10 minuta korektivnih vježbi, pa puno puzanja na rukama i nogama, s blago odignutim koljenima, pa sklekovi, marinci, zgibovi, mostovi, neka valjanja i kotrljanja. Lokve znoja smo ostavljali na tatamiju.
Mb odlican mi je onaj link s popisom Zuzkinih workouta koji si stavila na fejs.
to je bas za mene jer mrzim pretrazivanje po netu a tamo je lijepo pregledno.
Bucnica, sudjuke u lepiji, burek i hurmasice u sofri, cetiri (4) kugle sladoleda, greblica i cips.
Da vas vidim![]()
Zhang, moja vecer tek pocinje, ja nosim pavlovu s malinama i aperol spritz, za ostalo cu tek vidjet![]()
a šta je greblica? svakakve ću nove riječi danas naučit...sudeći po meniju,nisi u Hr?
ja evo samo sa šalicom kefira,još sam puna od objeda i ne mogu ništa drugo...
palci drz se!
i thnx, al ja sam ti malo tuka za slozit trening
rekla je Danci da to treba imat nekog smisla, a ja se ne kuzim...
mb, daj taj link i ovdje, nismo svi na fejsu
zhang, njamiiiii
al nisam daleko, kod mame sam
betty svrati i do mene
skulirana, to imas domaci kefir? kakav je?
ja sam sigurna da ni moji treninzi nemaju nekog velikog smisla,kad su onako s motom:hmm,što ću sad iduće....
al' nećemo sad cjepidlačit,sigurno nam ni prehrana nije po PS-u pa što bi onda vježbanje bilo....
ja ti već 2god (ako ne i više) redovito pijem kefir od kefinih zrnaca,nažalost nemam domaće mlijeko (u nas nema mljekomata) ali tješim se da je opet bolje od kupovnog...
ako ništa drugo,uz promjenu prehrane me je riješio problema sa candidom...
a jel fino?
kakav je u odnosu na kupovni?
prehrana je svakakva pa da bar vjezbanje bude nekakvo
al ti se u sve to kuzis bolje od mene, ja ni imena vjezbi ne mogu popamtiti
Betty spritz voolim
Nemam za prijaviti neku osobito zavodljivu hranu i pice, samo vjezbanje.
Nadam se da su svi s mukicom sad ok!
ginger evo link: http://litealloy.com/
dobro dodje za namjestit koliko vremena imas, hoces li opremu, bez opreme itd. vecina linkova ne radi ali sve imas na youtubeu (samo upisi zwow i broj).
danas onaj od 5 min po rasporedu u zgymu i zwow60.
di nam je anci danas? bice uziva s muzem
mmm betty pavlova![]()
evo ja i gospa zuska polako se upoznajemo! krenula sam sa zwow#3,nisam odradila cijeli nego do pola,preteško mi bilo.al sam iza doga odradila još par seija bridgesa sa ispruženom nogom,pa 50 trbušnjaka,i po 2 serijex20 onih vježbi uzdignut guzicu i noge ko u svijeću pa ispruži dolje (bože valjda budem naučila sva ta imena) i 50 čučnjeva običnih i 50 u stranu. Ja neznam ali radim te čučnjeve ko blesava ali me guzica ne boli sutradan. Spuštam se što niže,pazim na koljena al koji je vrag neznam.
Inače i moji se treninzi baziraju na hmmm što ću sada pa je i možda u tome štos.
E a popodne sam odradila par onih kad kao sjedneš uz zid pa pokušala ozdržati što dulje sam mogla.
A za ruke sam prala na ruke neki ogromni stari poplon na dvorištu da se djeca mogu valjati po njemu vani.kad sam ga namočila imao je valjda sto kila,pa cijedi ispiri cijedi. ..eto ti vježbe.
tigric super za zuzkusvidjet ce ti se ona, vidit ces
![]()
Ginger meni je 1000x bolji. I ja ga često konzumiram, kombinacija s malinama mi je savršena. Ako želiš, slijedeća pošiljka viška zrnaca može biti tvojajer ova mi je već obećana, pošaljem ti
Palči
Bravo Tigrić!
Betty super provod želim!
Zhang prosvjetli nas, ni ja ne znam što je greblica![]()
Imam ja linkove za pocetnicku Zuzi, pa cu zaljepit ako ima interesa. :zauvijek_pocetnica:
Palči, sad gledam i vidim da mi promaklo.....moj mail imaš, ja čekam![]()
Khm, uzrok mojoj virozi (a sada sam doskočila uzroku) je redak čokolade Ritter. Nikada ne jedemo mliječne čokolade i godinama u jako malim količinima kupujemo s visokim udjelom kakaa. A onda mi mliječno čudo napravi kaos organizmu. Ajme, baš sam blesava.
Noge su mi otečene od fizikalije. Dijete me počelo tući i želi s psom staroj kući. Ajme. Barem sam se okuražila pofotkati, mada nije reprezentativno.
Greblica je samoborska gibanica, tocnije rudarska
Ja vec drugi tjedan na godisnjem, najprije trenirala hodanje pi Londonu, sad plivanje u moru
Kad se vratim moram prionuti kućnom vjezbanju
anamar rade svi
baš dobro da si ih stavila
ionako nemam pojma što ću nakon 6w6p pa bi mogla ovo probati
larmama, super da si ovdje
I zavidim na šetnji
mb imam ja dosta zrnaca ako ćeš, samo reci
pravim isključivo s domaćim mlijekom i meni je to doručko napitak br.1
palči to se meni dogodi kad dugo vrmena jedem čisto pa skrenem s puta
organizam podivlja....
meni je počela smetati kava
ima li vas ovdje koje uopće ne konzumirate kavu?
nisam ja neki teški kavopija, ali ujutru šalica s mlijekom mi je nezamijenjiva
...
danas ću 6w6p
ai trčanje sam polako počela vraćati
strašno kako se brzo izgubi forma ako samo malo zastraniš![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 04.07.2015. at 06:57
thanks anamar. Danas mi dilazi hrpa gostiju,sumnjam da će biti vježbanja.možda nešto malo ujutro sad uhvatim. Dok me djeca gledaju.