Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2792

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku

I onda pogledali The Water Diviner - koji mi se dopao temom i glumom, a odusevio fotografijom. Tople preporuke.
    Ajme, a meni je Water Diviner bas strasno strasno los. Kao da se Russel Crowe sprda sam sa sobom. Kao da je bio na tipicnoj austraskoj ekskurziji u Turskoj pa tamo odlucio da mora snimiti ovaj film. Predvidiv do bola.
    Zapravo nisam mogla prestat mislit na Russel Crowe Fighting around the world episodu South Parka.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, a meni je Water Diviner bas strasno strasno los. Kao da se Russel Crowe sprda sam sa sobom. Kao da je bio na tipicnoj austraskoj ekskurziji u Turskoj pa tamo odlucio da mora snimiti ovaj film. Predvidiv do bola.
    Zapravo nisam mogla prestat mislit na Russel Crowe Fighting around the world episodu South Parka.
    Jesi li citala knjigu?
    Skroz je prenesena, do kraja.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li citala knjigu?
    Skroz je prenesena, do kraja.
    Nije ni cudo, kad je napisana po scenariju filma .

Ali nisam je citala, ovo sam sad na Amazonu izguglala.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nedorecena sam bila, mislila sam vise na to da je prica iz knjige prenesena na film inspirirana privatnim pismenim izvorima. Pa ako je nekome zivot i rat bio patetican pa ga je pateticno i zapisao...

No knjiga je lijepo napisana, nije kao da citas scenarij.

Sto se filma tice, mimo ljubavne price (koja nije neki dojam ostavila), svidja mi se generalna poruka, da i oni koje politika pretvori u neprijatelje oci u oci mogu biti prijatelji, svi smo mi krvavi ispod koze, i tako to.

Nije nekakav nabrijani film sa milijun specijalnih efekata, eksplozijama i tako dalje. I ponavljam da je fotografija preprekrasna, svaka cast!

Pogledali smo jos i American Sniper, a cekaju nas Buffalo Soldiers (koje smo vec gledali, ali prije X vremena) i Upside Down.

Uz to, gledam stare epizode The X-Files (dok se nove snimaju ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •