Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bubica, zasto ti je fet radjen tako kasno? Kako ste odredili tvz "nulti" dan (ovulacija/punkcija)?

Fuksija, zao mi je....

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ah ni sama ne znam zašto tako kasno..
    prvi dan ciklusa počela sam s estrofemom 2x na dan..onda 9 dc pregled-endo tanak,pa smo povećali dozu na 3x1..i svaki treći dan na utz..da bi 17dc endo bio samo 7,5mm..
    onda je 18dc bila "zamišljena punkcija/ovulacija,počela sam s dufastonom 3x1 uz estrofem.Pošto su bile blastice vraćene su od te zamišljene punkcije 5 dan..u 18 h popodne.
    Mislim,nisam do sad naišla na tako kasan fet???

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Bubica, zasto ti je fet radjen tako kasno? Kako ste odredili tvz "nulti" dan (ovulacija/punkcija)?

Fuksija, zao mi je....

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Bubice znači nije uspjelo? .. vi ste znači išli u fet u anovulatornom ciklusu? meni se čini da nije to bilo prekasno kod tebe ukoliko si cijelo vrijeme bila na estrofemu i nije došlo do promjene endometrija u sekrecijski...bitno je nakon uvođenja progesterona da se ne fula tajming...kad sam ja bila u fet-u, ali prirodnom rekao mi je doktor da se maksimalno čeka ovulacija do 21dc i ako do tad ne nastupi da se odustaje od feta..u tom slučaju fet bi bio ma 26dc...tako da mislim da možda nije neuspjeh uzrokovan kasnim fetom...

uglavnom držim ti fige da idući fetić bude i zadnji... ~~~~~~~~

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ah draga red,što reć...
    nisu mi bili suđeni smrzlići,bit će uspješnije sa svježim mrvama!!
    mislim da nije došlo do promjene endića u sekrecijski,tako mi nešto zvoni u glavi
    za mjesec dana zovem dr. i onda krećemo ponovo,sve ispočetka,stimulacija-punkcija-transfer
    Hvala ti...
    Čuvaj se!!.

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Bubice znači nije uspjelo? .. vi ste znači išli u fet u anovulatornom ciklusu? meni se čini da nije to bilo prekasno kod tebe ukoliko si cijelo vrijeme bila na estrofemu i nije došlo do promjene endometrija u sekrecijski...bitno je nakon uvođenja progesterona da se ne fula tajming...kad sam ja bila u fet-u, ali prirodnom rekao mi je doktor da se maksimalno čeka ovulacija do 21dc i ako do tad ne nastupi da se odustaje od feta..u tom slučaju fet bi bio ma 26dc...tako da mislim da možda nije neuspjeh uzrokovan kasnim fetom...

uglavnom držim ti fige da idući fetić bude i zadnji... ~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •