Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Bubicazubica,a gdje ti ides? Kod Škvorca?
    Baš me zanima tvoje mišljenje..i tvoje maca 2..kako ste zadovoljne? Što je potrebno za tamo? Samo uputnica? Što se plaća a što ne? Da li je kao kod drugih privatnika da dobiješ lijekove koje trebaš a ne koje imaju trenutno (kao po bolnicama)?Koliko brzo se može krenuti u postupak? Ja sam se baš nešto razmišljala o njima...radi financija..ali čitam po netu da nemaju baš nekih rezultata..

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Baš me zanima tvoje mišljenje..i tvoje maca 2..kako ste zadovoljne? Što je potrebno za tamo? Samo uputnica? Što se plaća a što ne? Da li je kao kod drugih privatnika da dobiješ lijekove koje trebaš a ne koje imaju trenutno (kao po bolnicama)?Koliko brzo se može krenuti u postupak? Ja sam se baš nešto razmišljala o njima...radi financija..ali čitam po netu da nemaju baš nekih rezultata..
    Ne mogu reći kako kod njega ide postupak jer ga još nisam odradila (bubicazubica je) ali sam bila na konzultacijama i UZV. Dr.Škvorc je vrlo simpatičan i pristupačan, voljan saslušati i detaljno sve objasniti - jedni me je dosad tražio neke dodatne pretrage prije kretanja u postupak (nijedan drugi dr./klinika nije) i sve u svemu prvi put u ovih 7 goidna MPO me netko saslušao kao čovjeka u trajanju duljem od 10 minuta! Eto, već samo to me ponukalo da se odlučim za njega.
    Plaća se UZV i konzultacije prije kretanja u postupak (koji u cjelosti pokriva HZZO) - cijena je 350 kn. Anestezija tijekom punkcije (ako želiš) je 1000 kn. Kultivacija do blastica i zamrzavanje se ne naplaćuje. Pitala sam ga je li potrebno da neke lijekove sama dokupim - rekao je da s obzirom na našu dijagnozu nema potrebe - meni ne treba više od 30-tak ampula stimulacije a s tom količinom se pokriva iznosom koji dobiva od HZZO-a. Ako nekome treba više (40-50) onda se kupuje privatno dodatna stimulacija ili se ide s tom "manjom" količinom. Mi smo se odlučili za njega jer mi se ne da čekati mjesecima na postupak u državnim klinikama, općenito mi se rad doktrora/labosa i odnos prema meni kao pacijentu u državnim klinikama ne sviđa (prvenstveno govorim o Petrovoj), a dogovor je da ne idemo kod privatnika (imamo jedno dijete, pa ajmo reći "nije nam o glavu" ) dok ne ispucamo postupke preko HZZO-a. Uzimajući sve to u obzir on se ukazao kao najbolji izbor.
    Posljednje uređivanje od maca2 : 14.07.2015. at 13:00

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Da idem kod Škvorca,bila sam u 12 mj.kod njega na stimulaciji preko HZZO-a,(dok sam čekala da dođem na red u Ri,taj postupak(u ri) mi je trebao biti zadnji koji sam mogla iskoristiti)...Bila je uspješna stimulacija,doktor prezadovoljan,i ja skupa s njime,cijelokupno osoblje me je oduševilo,od pristupa do brige,i samog kraja.Više o tome sam pisala na temi privatne poliklinike.
    Nisam čekala duže od tri dana-mail ujutro,navečer poziv od dr,i za dva dana na pregled i dogovor.
    Lijekove sam dobila tamo,platila sam dodatno samo anesteziju jer je bilo 10 folikula
    Od nalaza sam imala sve potrebno,jedino sam sad za fet morala raditi nove briseve i štitnjaču,ustvari napravila sam kompletne nove pretrage,jer će mi ionako trebati sad za mjesec dana
    Nadam se da sam ti pomogla,a i maca 2 ti je također detaljnije objasnila.Ja sam zadovoljna.

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •