Stranica 97 od 141 PrviPrvi ... 47879596979899107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,801 do 4,850 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ivanas, trebalo bi izracunati zone treninga, aerobnu i anaerobnu, tj. gdje ti je granica od 80-85% MHR. No mizes to i po osjecaju, dok god se ne boris za zrak i mozes normalno pricati za vrijeme trcanja, u aerobnoj si zoni.
    Lili, M400 je lijep, ali ako ti je trcanje u fokusu, uzmi radije garmina ili suunto, polarov gps zna stekati kad je oblacno, kisa itd.

Prijavak 18 km , vrlo lagano 6:40 min/km (prilagodila sam se curama), puls 153, potroseno 1000 cal :D Odgovaralo bi mi da je bilo malo brze, ali mi je i ovako vrijeme proletjelo, pricale smo cijelo vrijeme.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lili, to su ti 2 totalno drugačije sprave...ja imam šipku,sa svim utezima ima cca 20kg...skidaš i nadodavaš kako kome paše...
    čučnjevi sa šipkom i sa girjom su mi nebo-zemlja....ali,definitivno je girja više iskoristiva,ima taj cardio element i veću versatilnost,više se vježbi može s njom...
    a onda opet,muški pišu da je to osnova za weightliftere,ono nemoš bez šipke...
    oboje možete vježbat i s jednim i drugim,nemoj mislit da bi šipka bila samo za njega...pokaži mu par vids sa you tube-a pa mu se možda svidi...samo ukucaj kettlebell workout i izbaciva ti masu toga...

moj penzionerski od maloprije:
    50 pull ups TRX
    50 leg curls TRX
    50 chest press sa 8kg na pilates lopti
    50 alt one arm KB swing 8kg
    i opet stretching za kraj....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.09.2015. at 23:13

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vikki thanx jos cu proucit. Ja ujutro planiram 12 km sporijim tempom.jutro mi nije favourite al nemam izbora.
    Bravo za 18km!!!

Skulirana hvala za pojasnjenja.vec imamo njegove utege razne gume vijacu i sad cu dobit i sipku a nemamo tako velik stan i posebnu sobu za ta cuda. Dizem ja utege jer mi cucnjevi i iskoraci bez njih nemaju smisla i povecavam tezinu al ono draze bi mi bilo da nabavi girju.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vikki bravo, 18 km, svaka cast!!!
    Lili ja sam zadovoljna s garminom, imam forerunner 220, ljub.-bijeli. Ima tri polja na displeju dok trcis i mozes namjestiti sto da ti pokazuje. Gps mi nije stekao nikad, ima hrm, mozes namjestit intervale i planirane treninge nekako ubacit sve preko kompa ali s tim se nisam jos zabavljala.I lijep mi je ali ipak ga nosim uglavnom samo na trcanju, ne uklapa mi se u uobicajeni stil oblacenja....
    A vezano za girju i muza ne znam kako bi se uskladili s tezinama, mislim da je za svakog muskog cak i 16 prelagano ev.20 za pocetak.
    Bas sam neki dan vjezbala s 8-icom i 12-icom i ne mogu vjerovat koliko je 12 teza, ogromna je razlika.Mislim da necu morat dalje investirat tj. da nikad necu prerasti 12...
    Sipka je ok bas zato sto mozes i ti koristit tj slozit sebi plocica utega koliko ti treba. Ja uzmem mm-u kratke sipke i 5,4 kg x2 za neke vjezbe mi je taman. Onu dugacku sipku i dizanje nisam probala.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam neki dan vjezbala s 8-icom i 12-icom i ne mogu vjerovat koliko je 12 teza, ogromna je razlika.Mislim da necu morat dalje investirat tj. da nikad necu prerasti 12...
    mislim da ćeš se iznenadit
    tako sam se ja na seminaru čudila curama ispred mene kako njihova 2ica leti u visine ko da je od stiropora, pitam ih "ma od koliko je kila vaša?" vele one "12, ali mi inače radimo sa 16"
    al s obzirom na cijenu bolje da se prerasta što sporije

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Vikki bravo, 18 km, svaka cast!!!
    Lili ja sam zadovoljna s garminom, imam forerunner 220, ljub.-bijeli. Ima tri polja na displeju dok trcis i mozes namjestiti sto da ti pokazuje. Gps mi nije stekao nikad, ima hrm, mozes namjestit intervale i planirane treninge nekako ubacit sve preko kompa ali s tim se nisam jos zabavljala.I lijep mi je ali ipak ga nosim uglavnom samo na trcanju, ne uklapa mi se u uobicajeni stil oblacenja....
    A vezano za girju i muza ne znam kako bi se uskladili s tezinama, mislim da je za svakog muskog cak i 16 prelagano ev.20 za pocetak.
    Sipka je ok bas zato sto mozes i ti koristit tj slozit sebi plocica utega koliko ti treba. Ja uzmem mm-u kratke sipke i 5,4 kg x2 za neke vjezbe mi je taman. Onu dugacku sipku i dizanje nisam probala.
    Ivana hvala na pojasnjenju za garmina i sipku.a nis onda cu ga ohrabrit za sipku a sa satom cu pricekar. Vidim na recenzijama da polaru m400 steka gps povremeno kako rece i vikki. Gps je odlican kod polara v800 al on je skup koliko i garmin.
    Ja volim vece ekrane jer sam dalekovidna s vrlo malom dioptrijom i naocale nosim 2x godisnje za citanje. Ne da mi se onda coravit na malom satu kao sto je frend imao Sunto. kod tvog mi se cini jako dobro sto ima 3 polja.idem ga prosurfat.

Jos mi o ito treba vremena za proucavanje. ☺

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jutros u 9h nasip 11.8 km jedva se digla a poslije fenomenalan osjecaj.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros u 9h nasip 11.8 km jedva se digla a poslije fenomenalan osjecaj.
    Ja sam isto krenula ponovo trcat, evo treci tjedan vec.
    Zadnji put sam bila kad sam bila 12-13 tjedana trudna, pa je bio CR tako da sam sad krenula - 4 mjeseca nakon poroda.
    Danas u 8h - 6 km
    Trcim dva, max tri puta tjedno.
    Posljednje uređivanje od annie84 : 05.09.2015. at 21:09

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zadnja dva dana ništa. Vjerojatno ni danas, osim aktivno provedene nedjelje s obitelji.

Annie84, super za trčanje! 6 km u tri tjedna mi se čini vauuuu!
    Posljednje uređivanje od piknjica : 06.09.2015. at 09:23

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Samo da vam mahnem, ne vjezbam vec danima i ne znam kad cu pocet opet....

Nove dobrodosle! Bravo starima za vjezbanje

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj piknjica prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno ni danas, osim aktivno provedene nedjelje s obitelji.

Zaboravih napisati da ću ovo anulirat ručkom kod svekrve

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da vam mahnem, ne vjezbam vec danima i ne znam kad cu pocet opet....

Nove dobrodosle! Bravo starima za vjezbanje
    Draga
    Ja isto ko i ti...
    Malo me zdravlje poljuljalo...nista strasno, samo moram doci na svoje...

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja danas doma slavim curi rodjendan, ali pokusat cu the challenge ubacit u raspored nekako...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Summer sretan rodjendan curki

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Summer sretaj curi!!!
    Ja prijavljujem biciklijadu "Smucekijada" od Samobora do Eko sela i nazad (48km). I po dolasku doma rigoleto kao posljedica vrticke viroze koja mi je pokosila oba hahara. Uzas. Nije mi bilo jasno zasto mali toliko place i vristi cilu noc, e ben, sad mi je postalo kristalno jasno. Stomak boli i pece grozno nesto....jadnicak kako se napatio...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Summer, sretan rodjendan nasoj pametnoj zavodnici T!
    Ko jucer se sjecam vijesti da si rodila, ja sam bila jos u kit izdanju

Ja sam bila kolko tolko vridna ovaj vikend
    Sinoc krenula sa cvx, ali sam uspila napravit samo pola, a onda me obitelj prekinila, ali u biti nije mi se bas svidio.
    Danas sam zato radila s girjom, swing, pendulums, u medjuvremenu plank i sklekovi koje sam radila pred ogledalom i jako sam razocarana time koliko duboko idem
    Na kraju sam probala deadlift sa muzevom 16icom, za deadlift mi je taman, ali za pomaknit je do mjesta za vjezbanje, krepala sam! Nakon toga mi se osmica cini ko vrecica kokica

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

danci ozdravite brzo

tangerina bas si vrijedna, bravo!
    zasto ti se nije svidio cvx?
    meni se cini da sam njega bas radila i da mi je bio dobar :misli:

ja bi tako trcala sad da izbacim ovu negativnu energiju...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

vibrr za bolesne,čestitke slavljenicima i pohvale vrijednima!
    ja slabo opet,malo nešto jučer vježbe za dupe i to je sve.bzvz. a mažem zato ko velika. Ah.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja odradila ciscenje, spremanje i proslavu, sad se bacam na the challenge

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Summer, sretan rođendan curi!
    Danči, hug, isto mi je. Tek smo početkom tjedna riješili jednu upalu grla, danas temperatura preko 39 Toliko nije imao od prošle zime.
    Ginger, Lili, sretno prvašicama!
    Ako bi netko naručivao štogod sa sportsshoesa, priključila bih se, imaju odlična sniženja tenisica, a moje mizuno će ovih dana imati 500 km, što znači da ću ih za dva mjeseca morati mijenjati.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a šta opet boleščine haraju,pu pu pu....

Summer,sretan juniorki!

Ja sam isto danas ful žderala u mojih,još me drži sitost i nisam nego kefir popila od objeda...

taman došla doma sa sredjivanja noktića a prije toga pao mini:

50 čučnjeva sa šipkom 10kg
    50 trx leg curls
    50 chest press 8kg na pilates lopti
    50 side bends KB 8kg

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala vikki.
    zao mi malca drz te se!

Ja juce istrcala onih 12km pa danas rest uz malo vjezbi snage onako usput ispred tv-a tako ja to radim

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vikki i danci :hug: i ~~~ da bolestine produ sto prije i lakse

danci jesi mi sogije upoznala. a smucekijadi?

ja jucer odradila stafetu vinskog maratona. bilo je predobro. nagodinu moramo slozit jos koju ekipu i maskirati se obavezno

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Danci i vikki drž' te se ...
    Magriz vidjela sam slike,super!

Danas 6w6p na rasporedu kod mene, jedva cekam!
    Piknjica malo cu pogledati ovo tvoje sto radis, hvala...

Summer sretan djevojčici njen dan!
    Posljednje uređivanje od flopica : 07.09.2015. at 07:00

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Magriz vidila sam slike bravo bravo

Lili nisam pohvalila 12km, svaka cast!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Magriz bravo!!!
    Evo i nas u klubu bolesnih, mala nocas zakurila....
    Vikki, vidit cu s mm, njemu trebaju nove za trcanje. On ih unistava rekordnim brzinom. Otisle mu Air maxice u 2-3 mjeseca. Imas neku preporuku za muski model, ne preskup?
    Kod mene nista vjezbanja za vikend, danas moram nesto!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni tako fali vjezbanje, mozda odem trcat danas, zavisno od situacije u kuci...

meni se sportshoes zamjerio jer nam nisu dosle patike koje smo narucili :mad:

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Vikki, Danci, ivana s, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdravite!

Summer, sretan rođendan malenoj!

Školarcima, starim i pogotovo friškima, sretan polazak u školu!

Ja već tri dana ništa, još sam se prejela jučer kod svekrve i sada sam malo ljuta na sebe jer se ne mogu kontrolirati . Nevjerojatno, prestala sam prije nekoliko godina pušiti preko noći i od onda se oduprla svakoj želji za cigaretom, ali kad je hrana u pitanju, katastrofa....

Flopice, za mene je piyo savršen za početak: nema skokova (nešto sitno iz položaja žabica i marinci), ne bole me zglobovi i umorim se. Jedino sam smotana, pa mi je pojedine vježbe teže pratiti, ali vjerojatno će s vremenom biti bolje.

Večeras grupni, jedna čekam!!! Grupa mi je super zabavna i trenerica je mrak!!!! Dođe mi kao izlazak

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj piknjica prvotno napisa Vidi poruku
    Nevjerojatno, prestala sam prije nekoliko godina pušiti preko noći i od onda se oduprla svakoj želji za cigaretom, ali kad je hrana u pitanju, katastrofa....
    e a s hranom je drugačije jer moraš jesti
    da si pokušavala pušit samo nekoliko cigareta dnevno, to bi sigurno išlo puno teže

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    e a s hranom je drugačije jer moraš jesti
    da si pokušavala pušit samo nekoliko cigareta dnevno, to bi sigurno išlo puno teže

Ma, htjela sam reći da sam se do sada oduprla svakom cravingu za cigaretom u situacijama kada su mi bile dostupne, što je često, jer je na poslu oko mene dosta pušača, ali kad je hrana u pitanju, ne mogu stati na jednom komadu kolača.... a kamoli da odbijem desert. A sita do grla od glavnog jela....
    Ne znam, meni (i za mene) je to na neki način slično, iako je hrana nužna potreba, a cigarete naravno nisu.
    Ako ti nešto ne treba i potencijalno šteti, odnosno, ometa te u ostvarivanju nekog cilja, trebao bi biti sposoban odbiti.
    Pa me muči ta selektivnost mog karaktera

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sretno skolarcima i mamama pogotovo prvasicima
    Da nije fejsa jutros se uopce nebi sitila da je skola pocela!

Piknjice razumin te za hranu, tako i ja...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Magriz, lajkam nagradni fond na vinskom maratonu
    Ivanas, vibre za malu, krenule su vrtićke radosti, kod mojeg je malog grupa već prepolovljena radi bolesti. Tenisice ne mogu preporučiti, naime svakom paše nešto drugo. Meni su npr. mizuno i asics najbolje, na adidas se nikako nisam uspjela naviknuti (mada i moj ortoped, nakon što ih je pregledao, kaže da su bolji model, stabilnije od sadašnjih mizunki). Nekima paše isključivo Nike. No neka pogleda na ss-u, sad su svi ovogodišnji modeli sniženi (npr. asics gel kinsei koji je kod nas 1500 kn, sad je 600 kn na ss-u, neki modeli).
    Lili, baš mi je drago da se držiš programa, sigurnije i lakše za napredovati. Ideš u subotu na zadnju iz serije 5x5?

Večeras intervali, 400-tke, ukupno 5,3 km, 5:24 min/km. Konačno sam 400-tke spustila ispod 5 min, radila sam između 4:45 i 4:53.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vikki bravo
    ja cu probat za dan-dva ugurat trcanje navecer al kako, sta, neman pojma.
    danas pripreme za skolu, biljeznice su jos zapakirane, nigdi nisu imena zalipili, torbe su pod krevetom

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hahaha mb mene je BC, prije nego sam izasla iz kuce jutros, pitao, a mama di si stavila biljeznice, a ide ujutro u skolu
    a u nedjelju sam ga pitala da li znas di su ti stvari za skolu, odgovor: ahaa.

ja skakucem.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

spajka

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja sinoć do 11 omatala knjige...

Prijavljujem prvo trčanje (i trening općenito) nakon više od dva mjeseca. O dužini i vremenu neću.
    Sad još treba ustaliti rasporede i uhvatiti ritam...
    Posljednje uređivanje od Maruška : 08.09.2015. at 09:18

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Jučer grupni. Došlo je dosta novih, pa smo ponavljali osnove, bilo mi je relativno easy.

Danas u planu trčanje dok mi je starije na treningu.

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Gdje su svi?! Pretekle su nas ljubiteljice anti-age kozmetike

Ja prijavljujem današnje trčanje, iako se to, kada se usporedi s rezultatima drugih forumašica, prije može nazvati intervalno hodanje
    Uglavnom, 4 km

Obećala sam si, ukoliko budem ustrajna barem 6 mjeseci, neki fancy sat sa HRM.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Maruška, bravo za povratak! Koma je ponovno početi, kao da nikad nisi trčala, zar ne.
    Piknjice i tebi!
    Mislim da vježbaju svi (osim možda ovih s prvašićima ), ali se ne javljaju.
    Kod mene mali ima FHMD, mislim (mada je osip na pregibima koljena i laktova s unutarnje strane, a ne na šakama i stopalima :/). Strava, treći dan ne jede (govori da ga boli jezik, tj. da ima sjemenke u ustima, koje ne voli), popije možda 3 dcl kroz dan. Srećom bar je temperatura danas manja.
    Vrlo kratki upper/core večeras, radim od doma do daljnjeg, što znači da radim noću kad dijete spava.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kod klinaca prodje brzo. Ali pazi da je ne pojupis. MM nije mogao ni hodati ni ista u rukama drzati.

Skakucem

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja da nešto neću pokupiti, zar sumnjaš
    Sram me reći što sve uzimam, od grgljanja slane vode i jabučnog octa, žvakanja đumbira, češnjaka i luka u gotovo svakom obroku, propolisa...
    A u nedjelju mu je rođendan, ne znam da odgodim odmah tulum ili bi moglo proći dotad. Inače, pedica uopće nije to spomenula, nego kao lagana upala grla i afte, a pola jasličara ima to.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kod nas ljepojka nije imala nista posebno. Shvatili o kojoj se bolesti radi tek nakon izbijanja osipa na sakama i stopalima kod MM. Bio je jedan jer nije mogao stajati na nogama. Jedva se dovezao doma. Volan nije mogao drzati kako spada a nogama nije mogao papucice stiskati.
    Pa ti savjetujem da za svaki slucaj jos i pljunes tri puta. Ko zna mozda pomaze.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tako daleko ne bih išla.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma daj. Kad peres zube podjelna tri dijela ☺

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

~~~~~~~~~~ za sve bolesne

ovaj tjedan sam kao da me vlak zgazio, valjda reagira organizam na stres prethodnih
    ni challenge nije pomogao, taj umor se stopio s ostatkom
    sad me ide yoga, prisilit cu se jer cu se vjj bolje osjecat poslije

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vikki, držim ti fige

mi smo na to sumnjali jer smo se vidjeli sa bebačem koji je to imao, i baš je taj dan našao za pošteno izljubit moju B.
    ali tada nije trebao više biti zarazan, i B ipak nije to imala
    uglavnom, hoću ti reći da je on 8 dana nakon početka bolesti bio još skroz osut, iako ga više nije ni bolilo ni svrbilo, ali ako ne želiš imat slike s rođendana na točkice - odgodi proslavu

ja sasvim sigurno nisam ta koja vježba, a ne javlja se
    nisam ništa radila (u biti kao da se jesam jutros spustila u plank i nešto radila, ali to mi se čini prije milijun godina)
    došla sam s posla u 21:30

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja jos uvijek ne vjezbam....

Vikki ~~~~~~~nadam se da ce brzo proc

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

vikki ~~~~~

(uspila sam istrčati samo 2km u prvom điru)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hello hello evo one koje vježba al se ne javlja, zaokupile nas slatke obveze oko prvasice, odusevljena je skolom, uživa, ovaj tjedan sam na go jer je kupim u 14h (zamolili su da ih tad podižemo ako je moguće).

Dakle ja po svom uobicajenom tempu trcanje svaki drugi dan ili minimum 3x tjedno: jedno tempo trcanje 5km, jedno intervalno brzinsko i jedno dužinsko 12km (vikend).Plus između na dane resta vježbe snage onako usput kad sam po boravku ispred tv-a, stavila sam utege da su mi pri ruci.

Jučer sam otišla na trening s jednim triatlon klubom (vikki tvoj) odlični su, ja ću trenirat samo trcanje jer nemam vremena za termine za bic i bazen mozda jednog dana kad mi dica porastu

Uglavnom jucer vise osnove trcanja, tehnika, postura (ja već sve iščitala u knjigama al kad imaš ispred sebe ziv zgodan (muski) model onda je bolje ) i onda za kraj fartlek onako proizvoljni s ubrzanjima i usporavanjima na 15 min (bez stanke of course). E ubila sma se jer sam radila šprinteve i htjela pošteno odvježbat, mislila sam da cemo imat ono pravi trening trcanja pa mi zafalilo akcije nakon teorije i bilo svježe pa se ugrijala.

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    ....
    Lili, baš mi je drago da se držiš programa, sigurnije i lakše za napredovati. Ideš u subotu na zadnju iz serije 5x5?
    ....
    Ajd drago mi je da se veseliš zbog mene, rekla sam ti da ja sve volim po p.s.-u, "štreberica" a ne grlom u jagode. Da, idem u subotu na ovu zadnju da dobijem sponzorsku majicu a onda se definitivno prebacujem na duže utrke.Jedino imam od jucer neku grlobolju, otkako je naglo zahladilo a ja se slabo oblačila.Valjda mi prođe, sad mi nije bas najugodnije.

Je l ti ides na onu Go Out od Konzuma? ja još premišljam.

pozdrav svim vriejdnima i onima koji trenutno odmaraju ipak organizam treba i predah.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.09.2015. at 10:48

piknjica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Vikki ~~~~~~~~~~~~~~ da brzo ozdravite!

Pitanje trkačicama: gdje stavite bočicu vode? Jučer sam je nosila u ruci, išlo mi na živce. Nema šanse da idem bez......

Inače danas rest što se vježbanja tiče

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •