Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne kužim ovo s čitanjem iz gušta... što neko na ovom topoicu čita iz nekog drugog razloga... profesionalno ili ne znam ja?

Pročitala Dance i strance, tj. progutala, turbo zanimljivo, ali ne mogu reć' nekako "jesu ti Danci, e, fakat jesu" što je vizura autorice (na što bi ona ziher rekla da bi to ja rekla da sam tamo bila). Npr. zadnja scena i poziv nekome vozaču da "pomogne dami" (a nije im palo na pamet, tako se iščitava, da čovjeku plate, nego očekuju da galantno uleti - tu sam na strani Danca). Ali kulturološke razilke koje se prikazuju su zaista ogromne, ogromne, mislim... iz stacionarne ZG perspektive nema šanse da bih rekla da je tako. Knjiga se superlako čita, ulov s Interlibera, ali gušt je trajao 2 h, trebala sam možda malo više debljih ubost.

I Prtenjaču, baš mi je dobro legao, iako ga zamišljam kao svog fellow-Dalmoša, teško mi pada da je taj njegov otok negdje s Kvarnera... djeluje previše divlji za to .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    I Prtenjaču, baš mi je dobro legao, iako ga zamišljam kao svog fellow-Dalmoša, teško mi pada da je taj njegov otok negdje s Kvarnera... djeluje previše divlji za to .
    To je ono zašto ja obožavam Cres i Lošinj
    Civilizirani, a divlji

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    To je ono zašto ja obožavam Cres i Lošinj
    Civilizirani, a divlji
    Ja bila naprezentaciji te knjige ali me se nije dojmila preveč

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim ovo s čitanjem iz gušta... što neko na ovom topoicu čita iz nekog drugog razloga... profesionalno ili ne znam ja?
    čitam puno i "profesionalno", šta 'oće reć stručnu literaturu, ali o tome ne pišem ovdje
    srećom za sve vas

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slušala sam autoricu na predstavljanju knjige Danci i stranci. Iako ju nisam pročitala, zainteresirala me. Razlike u načinu života, shvaćanja, postupaka kod nas i njih su ogromne.
    Posljednje uređivanje od Nera : 19.11.2015. at 12:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •