Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4021

Tema: Kuharske nedoumice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Radim varivo, to mi je kao fast food kad nemam vremena, uzmem dve staklenke iz DM-a, prodinstam malo luka i mrkve, ubacim slanutak, zalijem vodom i kad prokuha ubacim kocku iz DM-a, kuha 10-ak minuta i onda pola izmiksam štapnim mikserom i vratim u lonac. Dodam kuhanu sitnu tjesteninu.

A osim toga, ubacujem ga npr. u dinstano povrće (mrkva, celer, peršin, luk, tikvice, paradajz) pa to bude umak za kuskus, ili radim salatu od kuskusa (kuskus, slanutak, masline, paradajz, luk), radim hummus - uglavnom uvijek imam koju staklenku ili konzervu u špajzi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Radim varivo, to mi je kao fast food kad nemam vremena, uzmem dve staklenke iz DM-a, prodinstam malo luka i mrkve, ubacim slanutak, zalijem vodom i kad prokuha ubacim kocku iz DM-a, kuha 10-ak minuta i onda pola izmiksam štapnim mikserom i vratim u lonac. Dodam kuhanu sitnu tjesteninu.

A osim toga, ubacujem ga npr. u dinstano povrće (mrkva, celer, peršin, luk, tikvice, paradajz) pa to bude umak za kuskus, ili radim salatu od kuskusa (kuskus, slanutak, masline, paradajz, luk), radim hummus - uglavnom uvijek imam koju staklenku ili konzervu u špajzi.
    I kod nas je to fast food, ovako kao varivo + kao jelo koje moja djeca sama pripremaju: salata od slanutka i kukuruza (može i s grahom)

Ako im se ne da sjeckati luk, koriste vlasac. Daklem, ocijedi se povrće, ubaci u zdjelu, dodaju se začini (luk ili sušeni vlasac, sol, papar, jabučni ocat ili limunov sok i bučino ili maslinovo ulje, ovisno kakvo je glavno jelo - uz meso, bučino ulje; uz ribu - maslinovo)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •