Pokazuje rezultate 1 do 50 od 705

Tema: Bozicni kolaci 2015.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Hera prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih uz te suhe i neku kremastu tortu, skupljam ideje. Obično radim Jozefinu i za Uskrs i za Božić (a i često van tih okvira), ali sad bih baš nešto kremasto (voće baš ne prolazi kod nas), ne "preteško".

probaj ovu... meni je savršena..najdraža mi torta. Kad radim kremu da budem brža ,ne radim svaku posebno nego napravim sve odjednom u većoj posudi pa prije dodavanja čokolade odvojim polovicu...
    http://www.coolinarika.com/recept/cokoladna-vanilolina/

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj dodagoda prvotno napisa Vidi poruku
    probaj ovu... meni je savršena..najdraža mi torta. Kad radim kremu da budem brža ,ne radim svaku posebno nego napravim sve odjednom u većoj posudi pa prije dodavanja čokolade odvojim polovicu...
    http://www.coolinarika.com/recept/cokoladna-vanilolina/
    uuh, ja imam jako loše iskustvo s ovom vanilolinom. biskvit ne znaš je li više gorak ili slan, sve sam bacila u smeće.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    uuh, ja imam jako loše iskustvo s ovom vanilolinom. biskvit ne znaš je li više gorak ili slan, sve sam bacila u smeće.
    Ajoj, ja se baš spremala napraviti je sutra za jednu feštu. Ovako po receptu izgleda baš ok. Sad nemam pojma što ću. Dajte nešto fino i da provjereno svaki put uspije Inače uvijek radim cheesecake za takve prigode ali baš bi nešto promjenila.

dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku

ja radila sve po receptu(doduše ja uvijek stavljam u biskvite manje šećera no ovdje nisam) a radila sam ga nekoliko puta i nikad mi nije loše ispao, čak sam zbog jednostavnosti i prijateljici koja nije jako spretna u kuhinji preporučila taj biskvit i ispao joj je savršen. Ona je radila kombinaciju njega sa ganash kremom i bila je zadovoljna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •