Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    I ta trilogija ima nastavak . Tehanu je četvrta knjiga, napisana oko 20 god. kasnije, ali je i malo drugačija (surovija i realističnija) od prethodne tri iako se nadovezuje na njih. Ja je imam u el. verziji, uz još neke Ursuline knjige, jedino što je prevod srpski...Ako nekog ipak zanima, stoji moja ponuda .
    (moguće da imam i celu trilogiju u el. verziji, moram proveriti, malo sam zaturila taj CD, obično čitam papirnu verziju )
    Pulinka, hvala na ponudi, ali, kako sam i gore napisala, sad sam se napenalila knjige originalno pisane na engleskom čitati na engleskom. Još mi je na umu i The Left Hand of Darkness, o njoj sam dobro čula.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka, hvala na ponudi, ali, kako sam i gore napisala, sad sam se napenalila knjige originalno pisane na engleskom čitati na engleskom. Još mi je na umu i The Left Hand of Darkness, o njoj sam dobro čula.
    O, da, The Left Hand of Darkness obično ne ostavlja ljude ravnodušnim - ili im se jako sviđa, ili im je totalno odbojna. Ja sam u prvoj grupi .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •