Stranica 6 od 15 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 705

Tema: Bozicni kolaci 2015.

  1. #251
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Super! Već sam prije gledala recept i planirala isporobati ali zaboravila skroz na nju. Znači sve se skupa peče, tijesto, krema i voće?
    Sve se zajedno peče - u vruću kremu sipaš mileram, izmiješaš, sve to sipaš u vruć biskvit i odozgo frkneš voće. Ja ne otapam voće u cjedilu - ne znam zašto Ginger to radi... bude sve fino i kako treba.

  2. #252
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    mamica, zato sto mi ne izgleda lijepo kad mi se cijedi niz tortu
    na okus ne utjece, fino je i jedno i drugo

  3. #253
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    mamica, zato sto mi ne izgleda lijepo kad mi se cijedi niz tortu
    na okus ne utjece, fino je i jedno i drugo
    Pretpostavila sam da bi moglo biti to, ali meni se ne cijedi. Znalo mi je se to događati sa cheesecakeom, ali sa mileramkom ne

  4. #254
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    a šta je to preljev za tortu?

  5. #255

  6. #256
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    to ti je malena vrećica na kojoj piše preljev za tortu i napraviš po uputama i izgleda ko želatina
    misliš od čega se radi? pojma nemam, ali ne smrdi

  7. #257
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Pa ona kao želatinica sa kojom zaliješ obično voćne torte pa to voće bude u želeu.

    https://www.google.hr/search?q=prelj...HZ9vAFkQsAQIHw

    dolazi u maloj vrećici, skuha se u vodi i sa tim se prelije torta

  8. #258
    sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Lokacija
    Hrvatska
    Postovi
    1,364

    Početno

    Eto Cvijeta, tri odgovora u istoj minuti.

  9. #259
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Sve se zajedno peče - u vruću kremu sipaš mileram, izmiješaš, sve to sipaš u vruć biskvit i odozgo frkneš voće. Ja ne otapam voće u cjedilu - ne znam zašto Ginger to radi... bude sve fino i kako treba.
    Ispravak, ne sipa se u vruc biskvit
    Sipa se po nepecenom biskvitu

  10. #260
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ispravak, ne sipa se u vruc biskvit
    Sipa se po nepecenom biskvitu
    Hvala ti, malo mi se zmrdalo u glavi

    I evo da iskoristim priliku da se pohvalim - ispekla sam prve ovogodišnje šape, divne su ispale. Inače ne pečem kolače kroz Advent, ali ovaj put su mi zatrebale na nekoliko strana pa sam uranila.

  11. #261
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    ja ću danas tu mileramu. iako, malo me strah kad mamica kaže da je jaaako lagano i nikako ne može ne uspjeti
    sutra moram imati za večeru, mamice, ako i ovo fejla, tebe stavljam na ignore na kolačima

  12. #262
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja ću danas tu mileramu. iako, malo me strah kad mamica kaže da je jaaako lagano i nikako ne može ne uspjeti
    sutra moram imati za večeru, mamice, ako i ovo fejla, tebe stavljam na ignore na kolačima
    E ako ti ovo fejla, vrijeme je da se odjaviš sa tema o kolačima

  13. #263
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    P.S. Evo ti odmah za početak mali tips&tricks - ja dodam žlicu kiselog vrhnja u tijesto da bude "sočnije" i lakše za izraditi i bolja mi je ako pečem 60 umjesto 70 min jer imam dosta jaku pećnicu (npr sve što piše da se peče na 200 stupnjeva, pečem na 190). Ali i kada nisam primijenjivala ove fore, torta je bila odlična.

  14. #264
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    mamice, potpis na zadnji post, ja sve isto

  15. #265
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,623

    Početno

    Moja mileramka pojedena. Ispala savrseno, svima se svidjela a jednostavna, ne moze jednostavnije. Malo me bila frka jer je prvi put radim a nije mi za doma vec sam nosila u firmu. Ugl. stavila sam isto zlicu milerama u tijesto jer mi se cinilo malo suho i provjeravala na kraju svako malo da ne izgori jer mi se cinilo dugo 70 min pa sam zadnjih par min smanjila temp.
    Ginger, hvala na sugestiji

  16. #266
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    I moja je ispala savrseno! Samo da javim :D

  17. #267
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    I moja je ispala savrseno! Samo da javim :D
    Odahnula sam

  18. #268
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    4,173

    Početno

    Morat cu i ja probati

    Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

  19. #269
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012
    Postovi
    3,249

    Početno

    Definitivno ste me zaintrigirale za tu tortu. Probam je i ja. Kod nas prolaze samo raw kolačići i torte od sira.

  20. #270
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009
    Lokacija
    ...na putu...
    Postovi
    2,329

    Početno

    Ja sam toliko oduševljena malim prhkim orahnjačama od n.grace da ih ove godine radim i s makom, i s orasima i još nečim (jabuke, nutela, cimet, grožđice...ne znam još).

    Tražim recepte za mađaricu i bijelu pitu, neke provjerene. Nisam ih još nikad radila s home made korama, čini se užasno komplicirano.

    Dakle, recept na sunce: po mogućnosti da je isti za kore, da je čokoladna krema bez pudinga i da u bijelu ide med.

    A možete mi i otpjevati nešto

  21. #271

    Datum pristupanja
    Jul 2015
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    522

    Početno

    Trampolina, čitaš mi misli! I ja sam u iščekivanju dobrog recepta za domaću mađaricu

  22. #272
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,282

    Početno

    Kolko se ja sjećam a bijelu nisam radila do rih 2 desetljeća da i u tjesto ide med

  23. #273
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,282

    Početno

    Možda svrati i shanti koja tvtdi da radi najbolje mađarice

  24. #274
    rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    U svom :)
    Postovi
    1,103

    Početno

    Ima na forumu martin recept za madaricu, vrhunski, od smjese mi ispadne 8 savrseno tankih kora, bez jaja, s vrhnjem. Ako ne nades napisem kasnije. Mileramka me totalno zaintrigirala, radit cu ju garant

  25. #275
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    moj muž radi fantastičnu mađaricu, idem potražiti recept pa ću vam napisati

  26. #276
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Tijesto:
    45 dkg mekog brašna
    1/2 žličice praška za pecivo
    10 dkg margarina (ili zamijenite maslacem)
    5 dkg maslaca
    2 jaja
    10 dkg šećera
    4 žlice kiselog vrhnja

    Krema:
    1 l mlijeka
    10 žlica brašna
    3 žlice kakaa
    10 dkg smeđeg šećera
    12,5 dkg maslaca
    1 i pol štangica čokolade za kuhanje (od 10 dkg)

    brašno izmiješati sa suhim sastojcima, umijesiti tijesto i ostaviti 30-ak minuta u hladnjaku prekrivenog prozirnom folijom
    podijeliti tijesto na šest jednakih dijelova
    razvaljati koru po koru, namotati na oklagiju i odmotati na podlogu za pečenje, peći na papiru za pečenje svaku koru zasebno oko 5 do 7 minuta na 180 stupnjeva (kore moraju ostati bijele)

    Krema:
    jedan dio mlijeka izmiješati s brašnom, kakaom i šećerom i zakuhati u ostatak mlijeka, u vruću kremu dodati čokoladu i maslac i dobro izmiješati
    kremu podijeliti na pet jednakih dijelova i vruću mazati po korama (morate brzo mazati da se ne hladi)

    gore staviti čokoladnu glazuru

    kolač rezati tankim, oštrim nožem koji stalno stavljate u vrelu vodu i čistite ga, rezati štangice

    muž napravio već nekoliko puta, jako je fina

  27. #277

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Postovi
    1,192

    Početno

    Po receptu kakav je stavila n.grace i ja radim, izvrsna je, svakako preporučam.

  28. #278

    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Postovi
    1,192

    Početno

    Zapravo sad vidim da ja u kremu stavljam 25 dag secera i niti mojima niti kome sam prosljedila recept nije bila preslatka, pa vi odlucite same, pretpostavljam da je n.grace odlucila smanjiti dozu.

  29. #279
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    jesam, smanjila sam šećer u receptu, nama je baš taman, ali tko voli slađe kolače neka slobodno poveća količinu šećera

  30. #280

    Datum pristupanja
    Jul 2015
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    522

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku

    brašno izmiješati sa suhim sastojcima, umijesiti tijesto i ostaviti 30-ak minuta u hladnjaku prekrivenog prozirnom folijom
    podijeliti tijesto na šest jednakih dijelova
    Daj molim te, ako nije problem, kao kuharskoj amaterki (meni) pojasni molim te, kako ovo funkcionira? Znači, jaja idu nakon što pomiješam brašno, prašak, maslac, pa naknadno dodam jaja? Jel ta jaja izmutim ili samo pomiješam suhim? Sorry, ali ja ti volim svaki recept u detalje...

  31. #281
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Citiraj LEIRmam prvotno napisa Vidi poruku
    Daj molim te, ako nije problem, kao kuharskoj amaterki (meni) pojasni molim te, kako ovo funkcionira? Znači, jaja idu nakon što pomiješam brašno, prašak, maslac, pa naknadno dodam jaja? Jel ta jaja izmutim ili samo pomiješam suhim? Sorry, ali ja ti volim svaki recept u detalje...
    Prhko tijesto se radi uvijek na isti način. Pri tome je važno da sve napraviš jako brzo, da se ne ugrije od topline tvojih ruku.

    Brašno posipam na dasku za miješanje. Ako u tijesto idu meljeni orašasti plodovi i njih posipam i pomiješam rukama ali tako suho. Ne stavljam prašak za pecivo, iako može.

    Na brašno narežeš HLADAN maslac na listiće (nožem) i brzo razmrviš da bude baš mrvičasto. Napravim udubinu u sredini, stavim jaja i šećer , pomiješam ih vilicom tako da jaja i šećer postanu jedna smjesa. Ako pri tome bude i malo mrvica od dolnje smjese, nema veze.

    Sad počneš rukama mijesiti. Odlučno, brzo, uskoro će tijesto postati kompaktno, umjesto mrvičasto. Ne predugo mijesiti, čim možeš napraviti kuglu, gotovo je. Ustvari, uspjeh prhkog tijesta i je u pravoj mjeri miješenja. Ne dodati brašna, nego najminimalnije da se ne lijepi.

    Pa u frižider sa kuglom tijesta. Na oko pola sata.

    I kad se razvalja, treba to na brzinu, sa minimalno brašnjenja. Lakše će biti ako u prostoriji nije jako vruće To vrijedi naročito ako se radi puno prkhih kolača, ili kada se rade kore za bijelu pitu. Ili druge takve kolače.

  32. #282
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    evo, LEIRmam, Beti ti je lijepo objasnila

    ja u brašno pomiješano s praškom za pecivo umrvim maslac, dodam šećer, jaja i vrhnje (samo razbijena, ne mutim ih, ali slobodno ih možeš i razmutiti) i brzo zamijesim tijesto dok se ne poveže i formira u kuglu

    nije problem, ne možeš pogriješiti

  33. #283
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    recept za madjaricu, koji je mislim marta stavila na jedne bozicne kolace. meni je ona super.
    kore:
    600 g brasna (pola pola ostro i glatko)
    150 g secera
    50 g maslaca
    1 mirelam ili dva kisela vrhnja (sto masnija)
    1 zlica praska za pecivo
    tijesto podijeliti na 6 jendakih dijelova. svaki razvaljati i ispeci na okrenutom protvanju
    ja to nikad ne radim, ja ih razvaljam na papiru za pecenje i njega stavljam na resetku od pecnice.

    krema:
    750 ml miljeka
    75 g kakaoa
    230 g secera
    4-5 zlica gustina
    kremu skuhati na pari (ja to nikad ne radim, ja kuham normalno jer sam ljena domacica)
    i u hladno umiksati 1 maslac (ja uvijek u vrelu kremu smiksam maslac opet iz razloga ljenosti)

  34. #284

    Datum pristupanja
    Mar 2010
    Postovi
    248

    Početno

    sa cim ukrasavate gingerbreadse?
    Ja bi radila sa royal icingom, ali se bojim sirovih bjelanjaka (ide dio za poklone djecici).
    U royal icing ide strasno puno secera pa me zanima jel taj secer na neki nacin konzervira bjeljanjke?
    Na koliko bi trebala zagrijati bjeljanjke da ih termicki obradim? na 60? MOgu ih mutiti i grijati u isto vrijeme to nije problem.

  35. #285

    Datum pristupanja
    Mar 2010
    Postovi
    248

    Početno

    pise neka teta na cakecentral; "As much as I love doing cakes, my field of study is actually microbiology. You can eat the flowers made from royal icing with no problem. They're just like the "glue" royal icing you use in gingerbread houses. Once they're dried, there is no moisture for the bacteria (assuming it's present at all) to live or grow. If they are there, they will die in the drying process. Salmonella does not create spores, so they can't survive the drying process. Hope that helps."
    sad jos ako ima neka dobra dusa da i to potvrdi, jer ziher je ziher

  36. #286
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    evo, LEIRmam, Beti ti je lijepo objasnila

    ja u brašno pomiješano s praškom za pecivo umrvim maslac, dodam šećer, jaja i vrhnje (samo razbijena, ne mutim ih, ali slobodno ih možeš i razmutiti) i brzo zamijesim tijesto dok se ne poveže i formira u kuglu

    nije problem, ne možeš pogriješiti
    meni ovako nikad dobro ne ispadne prhko tijesto, ja sam valjda smotana. ne valjda nego sigurno.
    poveže se u kuglu, al se neda razvaljati, mrvi se dok se valja i dobijem živčani slom.
    ovako mi uvijek ispadne savršeno:
    maslac na sobnoj temperaturi, onako da je skroz mekan, dobro razradim s mikserom sa šećerom i dodam jaje i vrhnje, ako ide.
    onda dodam brašno pomiješano sa praškom za pecivo i zamijesim rukama.
    gotovo u čas posla i nikad ne omane.

  37. #287
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    4,173

    Početno

    Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    sa cim ukrasavate gingerbreadse?
    Ja bi radila sa royal icingom, ali se bojim sirovih bjelanjaka (ide dio za poklone djecici).
    U royal icing ide strasno puno secera pa me zanima jel taj secer na neki nacin konzervira bjeljanjke?
    Na koliko bi trebala zagrijati bjeljanjke da ih termicki obradim? na 60? MOgu ih mutiti i grijati u isto vrijeme to nije problem.
    Moj izbor je tada buttercream.
    A kaj se jaja tice, uvijek ih perem izvana prije upotrebe, ako koristis friska jaja i operes ih zaista su male sanse za zarazu. U vise slucajeva se salmonela nalazi u zutanjku nego bjelanjcu. A temp ti treba biti min 75° da bi unistila uzrocnike. Tako su nas ucili na higijenskom min.

    Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

  38. #288
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    4,173

    Početno

    Citiraj sophie girafe prvotno napisa Vidi poruku
    pise neka teta na cakecentral; "As much as I love doing cakes, my field of study is actually microbiology. You can eat the flowers made from royal icing with no problem. They're just like the "glue" royal icing you use in gingerbread houses. Once they're dried, there is no moisture for the bacteria (assuming it's present at all) to live or grow. If they are there, they will die in the drying process. Salmonella does not create spores, so they can't survive the drying process. Hope that helps."
    sad jos ako ima neka dobra dusa da i to potvrdi, jer ziher je ziher
    Za razmnozavanje salmonele je potrebna vlaga i odredena temp. U pravu je. Ako citas o prevenciji bilo bi kao najbolje ne disati uopce. Ali ako su jaja friska, oprana izvana, drzis osnovu higijene ne vidim razloga zakaj bi doslo do trovanja.

    Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

  39. #289

    Datum pristupanja
    Mar 2010
    Postovi
    248

    Početno

    hvala.

  40. #290
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    tamo, tamo daleko
    Postovi
    5,770

    Početno

    negdje sam zametnula svoj mili recept za one obične keksiće što se lijepe marmeladom.
    molim lijepo ako netko ima provjeren recept, ne sa neta, nego baš svoj, neka stavi.
    priti pliz

  41. #291
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    negdje sam zametnula svoj mili recept za one obične keksiće što se lijepe marmeladom.
    molim lijepo ako netko ima provjeren recept, ne sa neta, nego baš svoj, neka stavi.
    priti pliz

    umjesiti glatko tijesto od:

    300 g oštrog brašna
    malo praška za pecivo (ja stavim žličicu)
    1 jaje
    150 g maslaca
    100 g šećera
    1 vanilijin šećer

    tijesto držati minimalno 1 h u frižideru.

    Potom tijesto razvaljati, vaditi zvjezdice/cvijetiće i peći. pečene zvijezdice mazati pekmezom i spojiti, te po želji uvaljati u štaub šećer.

    e sad pola zvijezdica/cvijetića treba imati onu famoznu rupu, ja je radim s epruvetom, Apri rastavi kemijsku, vjerujem da jos ima zanimljivih ideja kako to riješiti.

    edit: ovo sam kopirala s jednog od ranijih bozicnih kolaca
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.12.2015. at 11:13

  42. #292
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    tamo, tamo daleko
    Postovi
    5,770

    Početno

    hvala spajalice!

  43. #293
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009
    Postovi
    4,130

    Početno

    Cure, može preporuka za neki kupovni pekmez? Domaćih nemamo, odnosno tu i tamo za J. kupim negdje domaći ali su cijene stravične. Neku godinu sam radila linzere s ako se ne varam podravkinim od marelice i bio mi je užasan.

  44. #294
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,706

    Početno

    moji vole one iz Lidla

  45. #295

    Datum pristupanja
    Jul 2015
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    522

    Početno

    Beti, n.grace, od srca vam hvala!

  46. #296
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, može preporuka za neki kupovni pekmez? Domaćih nemamo, odnosno tu i tamo za J. kupim negdje domaći ali su cijene stravične. Neku godinu sam radila linzere s ako se ne varam podravkinim od marelice i bio mi je užasan.
    Meni su super svi od Schwartau. E sad, ne znam što je tebi cjenovno prihvatljivo..

  47. #297
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

    umjesiti glatko tijesto od:

    300 g oštrog brašna
    malo praška za pecivo (ja stavim žličicu)
    1 jaje
    150 g maslaca
    100 g šećera
    1 vanilijin šećer

    tijesto držati minimalno 1 h u frižideru.

    Potom tijesto razvaljati, vaditi zvjezdice/cvijetiće i peći. pečene zvijezdice mazati pekmezom i spojiti, te po želji uvaljati u štaub šećer.

    e sad pola zvijezdica/cvijetića treba imati onu famoznu rupu, ja je radim s epruvetom, Apri rastavi kemijsku, vjerujem da jos ima zanimljivih ideja kako to riješiti.

    edit: ovo sam kopirala s jednog od ranijih bozicnih kolaca
    spajalica
    kojom?
    ona za urinokulturu mi je presiroka
    bi bila dobra ona za bris ždrijela i nosa?

  48. #298

    Datum pristupanja
    Mar 2010
    Postovi
    248

    Početno

    Mi uvijek kupimo "dida Boza" pekmeze kad smo u Hrvatskoj. Onaj od narance i smokvi je predobar

  49. #299
    Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    926

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    spajalica
    kojom?
    ona za urinokulturu mi je presiroka
    bi bila dobra ona za bris ždrijela i nosa?
    Mi to radimo sa čepom od flomastera

  50. #300
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    i meni su Schwartau pekmezi dobri
    i Alnaturini iz dm-a

    LEIRmam, ma nema na čemu

Stranica 6 od 15 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •