ja sam se preznojavala samo u dobitnom ciklusu, bez ikakvih ljekova osim utrogestana naravno...sretno
ja sam se preznojavala samo u dobitnom ciklusu, bez ikakvih ljekova osim utrogestana naravno...sretno
Znači nema pravila.Nekako sam bila ok prvih 5 dana a kako se vrijeme bete približava nervoza je sve veća.Bila sam u gradu i mnogo sam bolja.Samo treba biti uporan!!!
mjesečnice još nema a ni bolova pms-a, ništa ne kužim...![]()
Fabjana, nije da ti zelim ulijevati neku nadu, moj doktor trazi betu, u cetvrtak sam napravila test, bio je negativan, u petak vadila betu, ona 186.07! Tako da ti preporucam, ako mozes dobiti uputnicu od svog ginekologa, odi izvadi krv, bit ces mirnija i ti, a doktora tko sisa, ne mora ni znati da si ju radila! Sretno..
danas roza curkanje...![]()
vodenasto svjetlo crveno ...nešto šta nije menstrualno krvarenje...ima li netko slično iskustvo
vodenasto svjetlo crveno ...nešto šta nije menstrualno krvarenje...ima li netko slično iskustvo
nisam, ne vade betu, a šta reći, ići ću sutra kod svoje doktorice da mi napiše uputnicu... prekinuli su mi utrogestan bez bete samo na osnovu testa 13 dan od transfera...
transfer je bio 21.11 - jedan četverostanični embrij 3.dan
Pa mogla si vaditi betu bez obzira na negativni test.
Ja sam svaki put, dobila m ili ne, bio test negativan, vadila betu jer je samo to siguran pokazatelj.
Ne bih si mogla oprostiti da prekinem terapiju zbog negativnog testa, a beta ispadne pozitivna.
Može se ona vaditi i u privatnim laboratorijima ako od svoje Klinike nisi mogla dobiti internu uputnicu.
Iako to meni sve izgleda kao da će m uskoro krenuti.
Sretno!
Drage čekalice, pridružujem se! Jučer je bio transfer blastociste, a za 9 dana znat ću na čemu sam. Prvi put smo u MPO vodama... I nadam se zadnji. Čitala sam vaše postove u nazad tri tjedna u nadi da ću što brže doći u tu fazu, i stvarno mi je proletjelo vrijeme! A sad, tek prvi dan nakon, čini mi se da će biti duuuugih devet dana. Čestitam svima koje su dočekale svoje lijepe bete, a ostalima držim fige da što prije ugledaju +!
Dugo će trajati tih 9 dana, kao 9 tjedana.
Najbrže će proći ako se zakopaš u posao, barem je tako meni bilo.
Držim fige da ovaj prvi put bude i zadnji!!!
Medeja, hvala ti puno! Kad smo kod posla... Zamijesila sam kruh, rješavam zaostatke s posla jer mogu na sjedećke, na bolovanju ću biti do bete. Ne mislim poduzimati nikakve invazivne akcije spremanja, samo lakše posliće.
Drage suborke, iako gotovo nikad ne pišem jako vas često čitam.
Do prije koji dan i ja sam bila punopravna čekalica bete, sada sam samo teoretska čekalica jer sam prokrvarila sa subote na nedjelju (7/8 dnt 2 četverodnevne morulice).
Beta je u petak, do tada mirovanje i utrići oralno
Držim velike fige svim čekalicama!
Biska nadam se da će se dobro završiti jer ako prokrvari 7/8 dan je rano , možda je implantacija.
Ja evo danas 8.dt jedne blastice.Stalno imam osjećaj da sam dobila i u wc-u sam svako malo.Tako se plašim neuspjeha.A svi su simptomi pms-a prisutni.
Sutra radim test.
mila2, hvala na pozitivi! pošto krvarenje i dalje traje, radije ću biti pesimista za sebe ovih par dana :D
sutra piškiš test ili vadiš betu?
Biska, sve razumijem ali nikad se ne zna.Koristi terapiju i miruj.Meni kad nije uspjelo, 3 puta do sada, uvijek sam dobijala tačno 15. dan od punkcije.Radiću sutra ujutru test.
Meni je ET bio 2.12, dvije blastociste....jos 9, 10 dana do bete...pokušavam ne misliti. Cice me uzasno bole, danas me zaboljelo kao da cu dobiti..al prestane..pa onda neki pritisak...i tako.
Držim fige svim betočekalicama!
Optimist, treba nam svima podrška.Više puta sam pročitala da je sve isto kao pms.Pokušavam razmišljati pozitivno.A opet mi osjećaj u stomaku i nogama kao prvi dan ciklusa ne da mira....Uhhhh.
Dok sam ja čekala betu, pročešljala sam net uzduž i poprijeko. Točnije, drugi tjedan od transfera. Prvi tjedan sam bila sva blažena, mazila svoju mrvicu i osjećala se trudnom. Drugi tjedan su počeli pms-simptomi. Raspoloženje potonulo. Sva sam bila jadna. Pa sam se bacila u potragu i naišla na puno postova u kojima piše da su simptomi identični. Pa su mi frendice isto govorile. Čak su me malo i živcirale, jer sam mislila da me tješe. Beta je bila pozitivna, dakle simptomi su isti
Dala sam si u zadatak da povremeno to napišem betačekalicama i učinim dobro djelo![]()
Biska, malo nade od mene... Ja sam prokrvarila 8dnt trodnevnih embrija, a 11dnt pozitivna beta.
Sada sam u 31tt.
Peti postupak, treći ivf/icsi.
Počelo je kao svježa krv ranim jutrom, tijekom dana se pojačalo i bila sam uvjerena da je menga.
Tada mi je gin povećao dozu duphastona s 3 na 4 dnevno, krvarila sam još jedan dan i na dan vađenja bete ništa.
Sve skupa tri dana. S tim da je zadnji dan bilo smeđarenje.
Mali se primio pošteno, na 5+5 smo vidjeli i srčeko.
Mila2, biska - samo pozitivno!!! Imam prirodnu trudnoću iza sebe i stvarno su mi jedini simptomi bili kašnjenje m. i osjećaj da ću svaki čas dobiti! Stalno sam trčala na wc, gotovo skenirala wc papir, i nikako me nije napuštao taj osjećaj. Sjećam se samo da je jako dugo mi bilo tako. I da, pojavilo se u dva navrata krvarenje, to je bio hematom od implantacije koji se razgrađivao i tijelo se čistilo. Tako da - glave gore!!!
Nikica, Medeja, mila2![]()
obilno krvarenje s ugrušcima...nemam bolova
Drage moje,prvi puta sam ovdje,iza sebe imam inseminaciju neuspjesnu,imala sam dvije laparoskopske op drilling jajnika,inace imam PCOS,sa suprugom je sve ok,e sada ovako,imala sam punkciju 24.11.2015 dobila sam 5 jajnih stanica,od kojih su se dvije oplodile i kazu da su dosta dobre,ET sam imala 26.11.2015,vracena su mi dva embrija,5,6 i danas 7.11.2015 sam radila testove na trudnocu koji su bili pozitivni,sad me je strah da su krivo pokazali ili nesto,dali netko ima iskustva sa tim,ovo mi je prvi IVF.
Fabjana, žao mi je, drži se!
Test pozitivan, 9.dant krioembritransfera jedne blastociste.Jako sam sretna i još ne vjerujem.
Poslije 3 bezuspješne vto evo fet dobitni.Još da ostalo sve prođe kako treba.
Fabijan drži se.Nema predavanja samo napred.Ja sam u postupcima ravno dvije godine.Doćiće i tvojih pet minuta.
Fabjanažao mi je jako
mila12 - jupiiiii!!!
Mila12 cestitam tuznicama hag
Mila2, čestitam, bravo![]()
![]()
U ponedjeljak beta bila 2.Negdje u 2 mj. idem po 1 smrzlića.
Jucer sam radila betu,12 dan nakon ET 3 dan,i beta mi je 181.
Zašto tako dugo ćekaš nalaz,ja sam vadila krv ujutro i nalaz bio gotov iza 12h. Ja ju ponavljam u petak,nadam se da ce se pravilno duplati. Sretno svima![]()
I ja se pridruzujem klubu
Jucer sam imala transfer trodnevnih embrija. Trenutno jos uvijek lezim.
Nadam se najboljem.