Stranica 21 od 123 PrviPrvi ... 1119202122233171121 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aha. Milijan nije lazljivac? I ako ga Karamarko ima za prvog covjeka to je zato sto:
    a) Milijan je sam napisao diplomski rad
    b) Tomo je glup i ne kuzi da Milijan nije sam napisao diplomski rad
    c) Tomu boli briga za diplomski rad i to sto ga je Milijan prepisao
    sto ti mislis Dijana, koji je odgovor tocan?

A ovi sto su super suradjivali sa Ivom ocito nisu bili tako promucurni kao ti i odmah prepoznali lazljivca u njemu. Ili su i sami lazljivci? Po toj logici Dijana izabrala si da ti drzavu vode ili gluplji od tebe ili lazljivci. Samo mi je krivo sto mi neces odati tajnu sto ti mislis o tome.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    I ja ću tebi otvoreno reći da je vidljivo koja strana u obitelji ti je bila dominantna.
    Koja?
    Posljednje uređivanje od suncokret : 26.12.2015. at 21:48

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati, da ovu logiku ne razumijem sasvim.
    svatko je nevin, dok mu se ne dokaže da je kriv. Osim ako je Radman ili Josipovic?
    Protiv Radmana je vođen proces? Biti predsjednik socijalističke omladine je zločin, kazneno djelo? Nekoga je ubio, nešto je ukrao? Slovenske i hrvatske vlasti ga krivično gone?

Josipović i supruga mu, su sveučilišni profesori dobrih karijera, on je uz to uspješan skladatelj, vjerojatno su nešto naslijedili od roditelja... Ne poznam ih osobno, samo glasno razmišljam, jer mi pet stanova (ne znam ni veličinu, ni ostale detalje) ne zvuči nesto osobito sumnjivo.
    no bez obzira na to, nije mi poznato da je krivično gonjen, a nije mi ni poznato da i u jednoj zemlji na svijetu, sinovi i kćeri zapovjednika dalmatinskih ili sličnih brigada, ne bi smjeli biti vlasnici stanova.
    Biti predsjednik socijalističke omladine je visoka funkcija u KOMUNIZMU, zločinačkom, totalitarnom sustavu, remember? Dugo živiš u demokratskoj zemlji, kakva Hrvatska nažalost nije, a takva funkcija ti je spojiva s biti ravnateljem JAVNE televizije? -
    Da je ravnatelj privatne, nikom ništa. Naravno, uz to ide i postavljanje rodbine i podobnih urednika. Nije to nikakva tajna. Kupovina hotela od svoje stranke za skoro milijun eura, pa ni to nije ništa neobično. Ali ne zasada ga nitko ne goni, kako i bi? Pa kad je glavni ispiratelj mozga hrvatskog stanovništva.

A Josipović je uistinu uspješan skladatelj..najbolja skladba mu se zove ZAMP..

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hm, gdje ti se izgubilo ono o tome kako je svatko nevin dok mu se ne dokaze? i ono o instititucija.
    bas si hdzovski dosljedna.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Po toj logici Dijana izabrala si da ti drzavu vode ili gluplji od tebe ili lazljivci. Samo mi je krivo sto mi neces odati tajnu sto ti mislis o tome.

heh, vidiš ti, tko zna kakvu mene, pametnu kakva jesam, još svijetla budućnost čeka. U redovima vojske hdz-a, tamo ću najbolje ostvariti svoje potencijale.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

slatko i groteskno.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Komunizam kao pokret i kao sustav u svakoj zemlji je bio zlocinacki (bez iznimke) cijelo vrijeme trajanja i postojanja!? Mora da sam propustila koji sat povijesti, moguce i koje desetljece zivota.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Eto, Dijana, sve si rekla.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 26.12.2015. at 22:01

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    hm, gdje ti se izgubilo ono o tome kako je svatko nevin dok mu se ne dokaze? i ono o instititucija.
    bas si hdzovski dosljedna.
    Pa i jest nevin dok im se ne dokaže? Ja nisam sudac, nisam rekla da ih treba potrpati u zatvor. Ali meni su to objektivno sumnjive osobe, da. I što je meni najgore, evidentno su radile i rade protiv hrvatske.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dijana, da li ti razumiješ sto je smisao lustracije?
    i da li razumiješ, koji su ljudi, zbog kakve vrste nedjela suđeni i procesuirani u zemljama tipa Rumunjske?

jer po tvojoj logici svi mi i naši roditelji koji jelte nisu nakon 45 emigrirali, bi trebali, sto?
    nositi žutu traku oko ruke, imati pristup samo nekim poslovima, tipa kopanje kanala. Jer smo pristali živjeti u jednom zločinačkom, totalitarnom KOMUNIZMU. A mogli smo, ma sto mogli, trebali smo, morali smo svi emigrirati!

mislim, sto si ti uopće išla npr. u jednu osnovnu školu u Komunizmu, zločinačkom i totalitarnom sustavu?
    Kako te je mama mogla pustiti u jednu tako visoku instituciju zločinačke, totalitarne drzave?

I inače bivša se je država zvala :
    socijalisticka federativna republika jugoslavija

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a zašto se ne želiš izjasniti o sumnjivosti HDZovaca za koje sam te pitala?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Komunizam kao pokret i kao sustav u svakoj zemlji je bio zlocinacki (bez iznimke) cijelo vrijeme trajanja i postojanja!? Mora da sam propustila koji sat povijesti, moguce i koje desetljece zivota.
    Ne, sirius, nisi ti propustila satove povijesti, naprotiv pošteno si indoktrinirana na njima, na njima si učila kako je tito bio dobrica, a ne lik koji je dao stotine tisuća ljudi pobacati u jame, nad kojima su se žene silovale prije nego ih se ubaci unutra, učila si kako su hrvati genocidan narod, kako živimo u bratstvu i jedinstvu, pa smo odmah 90 imali demonstracije uživo tog bratstva itd. A na vijestima samo čiste istine.. U višestranačkom, demokratskom sustavu jednoglasno izabran drug tito i njegova partija, najveći sin naših naroda i narodnosti..samo istina se mogla čuti u to vrijeme..

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

seni, samo jedan primjer, NE MOŽE jedan budimir lončar, koji se u Vijeću UN-a zalagao za embargo oružja protiv hrvatske, biti potom SAVJETNIK hrvatskog predsjednika (Josipovića, a i Mesića). Primjer za udaljavanje sa javne funkcije. Ne pričam ja o nikakvim zatvorima, već o razotkrivanju i udaljenju sa svih javnih funkcija.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    Koja?
    Lijeva, dakako.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne, sirius, nisi ti propustila satove povijesti, naprotiv pošteno si indoktrinirana na njima, na njima si učila kako je tito bio dobrica, a ne lik koji je dao stotine tisuća ljudi pobacati u jame, nad kojima su se žene silovale prije nego ih se ubaci unutra, učila si kako su hrvati genocidan narod, kako živimo u bratstvu i jedinstvu, pa smo odmah 90 imali demonstracije uživo tog bratstva itd. A na vijestima samo čiste istine.. U višestranačkom, demokratskom sustavu jednoglasno izabran drug tito i njegova partija, najveći sin naših naroda i narodnosti..samo istina se mogla čuti u to vrijeme..
    Bez brige , dobivala sam i kod kuce lekcije povijesti , kao unuka domobrana i kcerka hrvatskog branitelja. Pa jos uvijek mogu vidjeti obje strane medalje i razmisliti svojom glavom .

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja uopće ne razumijem o čemu se ovdje raspravlja?!?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja uopće ne razumijem o čemu se ovdje raspravlja?!?
    Pa zna se . Kao i obicno rasprava uvijek prije ili kasnije krene u smjeru ustasa i partizana.
    Zasto? Nemoj mene pitati. Mora da je tako lakse skrenuti pogled sa vaznih stvari.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

S nova premijer?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bez brige , dobivala sam i kod kuce lekcije povijesti , kao unuka domobrana i kcerka hrvatskog branitelja. Pa jos uvijek mogu vidjeti obje strane medalje i razmisliti svojom glavom .

Ja nemam s tim problema. Samo znam što sam ja učila u školi, i bijesna sam, da, bijesna, da sam tolike laži morala učiti. Izgubljene, zaglupljene, indoktrinirane generacije.. P.s. drago mi je da opet počeli ispadati branitelji iz ormara..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja nemam s tim problema. Samo znam što sam ja učila u školi, i bijesna sam, da, bijesna, da sam tolike laži morala učiti. Izgubljene, zaglupljene, indoktrinirane generacije.. P.s. drago mi je da opet počeli ispadati branitelji iz ormara..
    Pa jasno. Branitelje sam ubacila ne bi li se primakli blize 2015 , oni su nam kronoloski blize.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj pino prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena
    Razlog sto jos uvijek dodjem tu i tamo ovdje su ljudi kao ti
    I imas potpuno pravo oko ignoriranja - uzivo se ne dam na takve diskusije - a bome necu ni online vise
    A ponekad i ljudi kao ja..

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ti si počela vaditi krvna zrnca, eto ti pa zbrajaj

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa jasno. Branitelje sam ubacila ne bi li se primakli blize 2015 , oni su nam kronoloski blize.
    Meni je uvijek drago da netko po dobrom spominje hrvatske branitelje..

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Lijeva, dakako.
    Moram te razočarati, niti je bilo posebno lijevih, niti posebno desnih, a navela sam svoju obitelj samo kao primjer da se bez obzira na pretke neopterećeno prošlošću i objektivno može sagledati sadašnjost.
    Nikako ne mislim da je prevladao lijevi dio, ali možda pametniji je

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Vidiš, neki su kod kuće imali poduku i o drugoj strani povijesti. Pa su se stigli uravnotežiti i ne osjećati bijes. Ili su ih obiteljska iskustva naučila da je od bijesa produktivnije djelovati razumom u svom mikrosvijetu i NE PRENOSITI bjesnilo novim generacijama.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    Moram te razočarati, niti je bilo posebno lijevih, niti posebno desnih, a navela sam svoju obitelj samo kao primjer da se bez obzira na pretke neopterećeno prošlošću i objektivno može sagledati sadašnjost.
    Nikako ne mislim da je prevladao lijevi dio, ali možda pametniji je
    Ti mene uvjeravaš da je moj dojam pogrešan? Za mene si jako daleko od objektivnosti..a o pameti ne bih..zar netko za sebe govori da je glup?..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš, neki su kod kuće imali poduku i o drugoj strani povijesti. Pa su se stigli uravnotežiti i ne osjećati bijes. Ili su ih obiteljska iskustva naučila da je od bijesa produktivnije djelovati razumom u svom mikrosvijetu i NE PRENOSITI bjesnilo novim generacijama.
    Da to je bitno.
    Baš mi je neki dan palo na pamet da bi ponovno trebalo čitati Krležu. I ne samo njega, ali on mi je sad baš pao na pamet jer bi imao štošta za napisati o ovoj temi.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dijana, kako živiš s tolikom mržnjom u sebi
    To je otrov...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ok razum, ali prije svega istina. Ja samo želim prenijeti istinu, a to što je istina nekad gorka, šta možemo? Najgore je zatvoriti oči pred istinom. Društvo je podijeljeno, jer stvari nisu riješene. A nisu jer se guraju pod tepih pedeset godina, ali dovijeka ne može.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 26.12.2015. at 22:50

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    To je otrov...
    Čovječe, pa ja sam fakat zanimljiv lik..i šefica je došla..

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To je otrov...

Ovo se i ja pitam...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dok ja nisam došla, apricot a ni tanči nigdje nisu vidjela nikakvu mržnju, e, to je ono žalosno. Valjda zato jer je postojao široki konsenzus mržnje..
    Posljednje uređivanje od Dijana : 26.12.2015. at 22:55

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa ako se netko ponosi pokoljem širokobrijeških franjevaca, i ljudi na Kočevskom rogu, onda je to sigurno dobar osjećaj. Nije ni čudno da je potomku nekog iz takve brigade, "lijepa" kapa partizanka. Pod kojom su i četnici klali po Vukovaru. Sitnica.

To su bili zločini. I ne, nije im bilo suđeno za to, u pravu si. Naprotiv, stekli su ugled i imovinu u društvu. Kakvom društvu? Pravednom? Ili naopakom, jednoumnom i totalitarnom?

Ali si čula za ljude koji su bili zapovjednici u borbi protiv osvajača, fašista - četnika? Njima jest bilo suđeno. I to si vjerojatno podržavala.
    Ajme, ovo sam preskočila.
    Tek sad kužim, Dijana, da si glasajući za HDZ zapravo učinila ogroman civilizacijski iskorak.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Čovječe, pa ja sam fakat zanimljiv lik..i šefica je došla..
    nisam ja nikakva šefica
    ali meni dolaze sve prijave
    i jako, jako me rastužuju

danas... kada svi govorimo koliko je važno šitiri pozitivu, ljubav... sve oni što bi cinici nazvali patetikom...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nisam ja nikakva šefica
    ali meni dolaze sve prijave
    i jako, jako me rastužuju

danas... kada svi govorimo koliko je važno šitiri pozitivu, ljubav... sve oni što bi cinici nazvali patetikom...
    Pa evo, zuska ti je prva širila "pozitivu i ljubav"..ali sam za tebe ipak puna mržnje ja..

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne podržavam hdz, dapače, ali je tužno kako ekipa voli cipelarit 10 na 1. Pa koji vam je to gušt?
    Tako je bilo i sa šafran...
    Meni je to baš tužno čitati

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

apricot, je li te i zuskin post rastužio? ili samo moj? i ako tebi dolaze sve prijave, kako si izignorirala i onaj post pun ljubavi od Riječanke, citirat ću opet ako treba.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 26.12.2015. at 23:01

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dok ja nisam došla, apricot a ni tanči nigdje nisu vidjela nikakvu mržnju, e, to je ono žalosno. Valjda zato jer je postojao široki konsenzus mržnje..

Zanimljivo.
    Isto kao što je meni zanimljivo da brojiš Josipovićeve stanove, a za Karamarka tvrdiš da je bez mane.
    A što je ono bilo s tvrtkom njegove žene, neki autići su bili u igri?!?
    Aha, to nema veze s njim.
    To je ženino.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ti mene uvjeravaš da je moj dojam pogrešan? Za mene si jako daleko od objektivnosti..a o pameti ne bih..zar netko za sebe govori da je glup?..
    pokušavam ti reći da ustaše, partizani i komunisti s onim što se zadnjih 20ak godina na ovim prostorima događa nemaju nikakve veze, osim da ljudima kao ti skreću pažnju sa bitnih stvari.
    ovdje su ti cure koje su puno strpljivije od mene pokušale ukazati na nelogičnosti koje iznosiš-uzalud, nisi ni slova shvatila.
    ja bih zaista da si u pravu kako će nas HDZ s Karamarkom odvesti u blagostanje.
    no poučena iskustvom iskreno sumnjam u takav razvoj događaja, na njima je da me iznenade.
    tipkamo se tada

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne mrzi Dijana nego je ogorčena kao i svi mi. Samo što ste se svi nakostriješili jedni na druge, lijepo su nas zaribali podjelama.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Suncokret, ja nigdje nisam rekla da će nas karamarko odvesti u blagostanje, ali barem sam sigurnija da se hrvatska država neće raspasti. Hebiga, meni je to bitno. Bitno mi je da ljudi koji su dali svoja tijela to nisu učinili uzalud.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja i dalje ne razumijem.
    dakle radman nije zločinac, to sto je bio predsjednik socijalističke omladine nije zločin, ne treba ga, kako kažeš, strpati u zatvor. ali ipak ne može u demokratskoj državi obnašati javnu funkciju. Hm.
    sin zapovjednika dalmatinske brigade (ovaj forum je bas edukativan. uopće nisam znala tko je otac Ive Josipovićeva) je apriori sumnjiv, ako ima vise od jednog stana.

jedini slični primjeri koji mi ovako na brzinu padaju na pamet su:
    maoistička kina i zabrana djeci intelektualaca da studiraju
    staljinova zabrana djeci "kulaka" da se bave određenim poslovima
    crveni kmeri i protjerivanje svakog obrazovanog čovjeka, jerbo su bili obrazovani u nenarodnom režimu
    te kraj 40ih i rane 50te kada su u bivšoj Jugoslaviji pripadnici i potomci buržoazije i inteligenciji bili "sumnjivi", te tako bili i tretirani, mada ih nisu "strpali" u zatvor.

dakle Republika Hrvatska bi se kao mlada demokracija trebala ugledati na gornje primjere?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

[QUOTE=seni;2836001]ja i dalje ne razumijem.
    dakle radman nije zločinac, to sto je bio predsjednik socijalističke omladine nije zločin, ne treba ga, kako kažeš, strpati u zatvor. ali ipak ne može u demokratskoj državi obnašati javnu funkciju. Hm.
    sin zapovjednika dalmatinske brigade (ovaj forum je bas edukativan. uopće nisam znala tko je otac Ive Josipovićeva) je apriori sumnjiv, ako ima vise od jednog stana.

[QUOTE]

Nije Josipović sumnjiv jer ima pet stanova (ali evo karamarku se spočitava i korištenje ženinog auta), već je radio protiv Hrvatske, i ja ne govorim da je josipovića mlađeg trebalo lustrirati, odnosno udaljiti od javne funkcije, on je bio izabran od naroda, ali njegovog oca je trebalo javno lustrirati, odnosno objaviti tko je on i što bio. (visoki dužnosnik partije, povezan i sa progonom ljudi nakon hrvatskog proljeća). Materijalno s tim samo ide u paru.
    A za Radmana je valjda bistro ko dan zašto ne bi smio obnašati tako visoku funkciju. Proguglaj malo o tom liku, ako te zanima, sumnjam da će te oduševiti.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Suncokret, ja nigdje nisam rekla da će nas karamarko odvesti u blagostanje, ali barem sam sigurnija da se hrvatska država neće raspasti. Hebiga, meni je to bitno. Bitno mi je da ljudi koji su dali svoja tijela to nisu učinili uzalud.
    A bila je pred raspadom? U kojem to trenutku, sasvim me mimoišao...
    A oni koji su, kako veliš, dali svoja tijela su svi hdz-ovci bili? Pa će shodno tome HDZ i dalje najbolje braniti cjelovitost ove države?
    Kad shvatiš jednom da drugi svjetski rat, komunisti, cjelovitost hrvatske, domoljublje...nisu i ne bi trebali biti teme bitne za napredak ove zemlje biti će ti i jasno zašto neki politički krugovi toliko potenciraju te teme. I dok ih god potenciraju sigurna sam da im ničija dobrobit osim vlastite financijske sigurnosti nije važna.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ako se netko ponosi pokoljem širokobrijeških franjevaca, i ljudi na Kočevskom rogu, onda je to sigurno dobar osjećaj. Nije ni čudno da je potomku nekog iz takve brigade, "lijepa" kapa partizanka. Pod kojom su i četnici klali po Vukovaru. Sitnica.

To su bili zločini. I ne, nije im bilo suđeno za to, u pravu si. Naprotiv, stekli su ugled i imovinu u društvu. Kakvom društvu? Pravednom? Ili naopakom, jednoumnom i totalitarnom?

Ali si čula za ljude koji su bili zapovjednici u borbi protiv osvajača, fašista - četnika? Njima jest bilo suđeno. I to si vjerojatno podržavala.
    Ma naravno. Sigurno su cetnici nosili i sliku tate Ive Josipovica na svojim pohodima. A najvjerojatnije je i Ivo Josipovic bio u četnicima, doduše zamaskiran, a avaj, avaj ovi grozni lijevi mediji i zločesta javna televizija su to sve sakrili.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni i dalje ništa tu nije bistro ko dan, pa bih rado da mi se to korak po korak, pravno objasni.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Ma naravno. Sigurno su cetnici nosili i sliku tate Ive Josipovica na svojim pohodima. A najvjerojatnije je i Ivo Josipovic bio u četnicima, doduše zamaskiran, a avaj, avaj ovi grozni lijevi mediji i zločesta javna televizija su to sve sakrili.
    Sasvim sigurno nisu nosili sliku dotičnog, ali sasvim sigurno dotični i nije imao nešto puno protiv tih pohoda. Kao ni sin uostalom.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

seni, kako jedna snažno indoktrinirana osoba, na visokoj funkciji u totalitarnom sustavu može obnašati funkciju NEUTRALNE, javne televizije?

Pa na dobar način nažalost nikako, evo i empirijski dokazano.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sasvim sigurno nisu nosili sliku dotičnog, ali sasvim sigurno dotični i nije imao nešto puno protiv tih pohoda. Kao ni sin uostalom.
    prestrasno

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    prestrasno
    Jel ti prestrašno i nošenje tajnih dokumenata srpskom veleposlaniku? Znam da nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •