Vidi rezultate ankete: Biste li pružili sklonište izbjeglicama kod sebe?

Glasači
90. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

26 28.89%
  • Ne, iako imam mogućnosti

33 36.67%
  • Ne, jer nemam mogućnosti

21 23.33%
  • Ne znam

10 11.11%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2743

Tema: Lica djece migranata s novinskih naslovnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A sta ti optimisticna ne spavas u pola jedan?

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    A sta ti optimisticna ne spavas u pola jedan?
    Kuham, cistim, peglam .

Znam kako je to zvucalo nonsalantno (al bilo je pola jedan), pa da dopunim... Ne u stilu, sto onda ako je pukla bomba... Nego, sto god da se dogoditi, ovdje, u ovom civilizacijskom krugu postoji netko tko se o tome brine da se to ne ponovi ili ako se ponovi, da se ponovi sa sto manje posljedica. Svaki dan se desava gomila groznih stvari koje utjecu na necije zivote, a koje nemaju nikakve veze sa ratom u Siriji, muslimanima... a ja imam tu bazicnu sigurnost da znam gdje i kome se mogu obratiti i na koga mogu racunati... O, ne znam objasniti... Nesto na tragu onog intervjua s ratnim fotoreporterom, covjek snima po svim zivim ratistima, al strah ga je samo u Kongu jer ako tamo pogine, ostavit ce ga samo mrtvog na cesti, jer nema institucije koja bi o tom brinula... A ako ga negdje drugdje zarobe, barem moze racunati da ce netko htjeti pregovarati o tome da ga isporuce natrag za neke tisuce dolara...

... Nije pesimisticno govoriti realno o tome sto se dogada. Pesimisticno je ocekivati da ce toga biti jos vise, i da ne postoji nitko i nista tko to moze sprijeciti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •