Stranica 88 od 275 PrviPrvi ... 3878868788899098138188 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,351 do 4,400 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Tigrić draga jako mi je žao, potpuno te kužim da si sva već iscrpljena i pun ti je kufer, drž se, proći će i to, ne daj bože gorega! (tako se ja tješim kad mi se skupi)

to bejbe, to se traži, pozitivan stav i tko vas hebe!! obično su ti likovi/"likice" neki iskompleksirani i frustrirani, zapravo su jadni ako ne mogu prihvatit da nisu uvijek u pravu helloooo...ja si samo pomislim kako je takvim ljudima biti sam sa sobom i tako 24h u danu 365 dana godišnje, eto ih tamo. Bravo ančice za stav!

I ja sma nedavno imala spačku 2 kolegice koje su ajmo reći malo "ljubomorne" jer su na neki način degradirane pa sad malo "luduju", al sam si rekla: Čekaj malo L. ako im dozvoliš da ti pokvare dan, one su pobijedile, e neće ići, ništa mi neće ovi dan pokvarit! i bome pobijedila sam samu sebe i nisam se uopće živcirala, za dan-dva sve je sjelo na svoje mjesto (one su stavljene od strane nadređenih tamo di im je mjesto, sad miruju).

Život je stavrno prekrasan da ga utrošimo na bezvereazije i sekirancije, samo da je zdravlja i cijeli svijet je naš, kugla šarena!

al sam inspiriran jutros, Anči kud me potegnu za jezik...
    Lili da sam bar ovaj stav imala krajem 2014. - početkom 2015. godine. Proživljavala sam jedan vid mobinga, i svakim danom sam bila više izgubljena. Nisam znala postaviti neke ljude na njihova mjesta. U cijeloj toj frci, dobila sam ponudu da promijenim sektor, što sam i prihvatila, i preporodila se. Tek sad vidim da problem nije bio u meni, nego u cijelom sistemu u kojem sam radila.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

još nešto kratko, onako u stilu fejsbuk psihologije
    imam neku gužvu na poslu, konstantna nerazumijevanja i neslaganja s nekim kolegama koji teško prihvaćaju da je netko drugi u pravu :D
    no u svemu tome... ja se, otkako godinama vježbam, zaista lakše nosim sa svim takvim situacijama
    aaaaaaa, ja se isto niosim s takvima, ali sam ja ta koja ne prihvaća da je netko drugi u pravu. jer nije
    i što sam starija, sve se teže nosim s tim

Citiraj Anci prvotno napisa
    tko mi što može kad imam bicepse :loo:
    ja se tebe bojim

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kris javi kako si?

jucer sam preskocila snagu, dosla menga, tako da sam odradila samo izazov i nesto vjezbi za ramena i ruke uz tv.

Flopi, bravo!
    Taj sesti dan je zbilja tezak.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene male stvari vesele, jucer sam trčala 3km i pas je trcao samnom. Ne od mene, ne brze od mene, ne sporije.. samnom.
    Dobro, koliko to jedan pas moze (do prve mačke, jel)
    Jos jednom hvala Magriz na podjeljenoj mudrosti i opremi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Mene male stvari vesele, jucer sam trčala 3km i pas je trcao samnom. Ne od mene, ne brze od mene, ne sporije.. samnom.
    Dobro, koliko to jedan pas moze (do prve mačke, jel)
    Jos jednom hvala Magriz na podjeljenoj mudrosti i opremi
    j-la nek si ti sad dalje od njih i super.

Cubana za trčanje al i zato što te male stvari vesele, to je dragocjeno.

magriz nekako si čovjek treba posložit u glavi da nije vrijedno živciranja. Svatko nađe neki svoj način, bitan je tvoj unutarnji mir. S nekim ljudima je stvarno teško, možda se probat klonit istih i svesti komunikaciju na nužni minimum osim ako se ne radi o kolegi/-ici s kojim/kojom treba svakodnevno suradjivat ili još gore o šefu. onda nema druge do promjene radnog mjesta jer nije vrijedno konstantnog neraspoloženja. Sve ostalo se da izignorirat.

Anči ()mi našla na netu ovo čudo koje sam tražila, sigurno ga kupujem i onda ću pratit napredak koliko daleko ga mogu odgurnut tamo i natrag, taman na tepihu imam neke abstraktne oblike i linije pa se lako prati jeeeah (na parket neću).
    Jedva čeeekam: http://polleosport.hr/fitness-sprave...nje-atleticore
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.04.2016. at 12:17

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nije sve trebalo boldat kod Cubane al ne da izmijenit, but who cares

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

magriz nekako si čovjek treba posložit u glavi da nije vrijedno živciranja. Svatko nađe neki svoj način, bitan je tvoj unutarnji mir. S nekim ljudima je stvarno teško, možda se probat klonit istih i svesti komunikaciju na nužni minimum osim ako se ne radi o kolegi/-ici s kojim/kojom treba svakodnevno suradjivat ili još gore o šefu. onda nema druge do promjene radnog mjesta jer nije vrijedno konstantnog neraspoloženja. Sve ostalo se da izignorirat.
    one koje mogu sam ionako makla. problem je u onima koje ne mogu maknuti, osim dati otkaz. a situacija na tržištu baš i nije da si to čovjek može dozvoliti, zar ne?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kod mene su u igri bile 3 nadređene i jedna u pokušaju. Kad su toj u pokušaju dali mjesto nadređene tad sam prešla. A u toj cijeloj borbi, izgubila sam vjeru u sebe i ono u čemu sam bila dobra.
    To je bila jedna ružna situacija koju ne bih nikom poželjela.
    I sad nekad malo osjetim posljedice toga kada s njima komuniciram, a svjesna sam da nema razloga.
    Magriz za otkaz te kontam.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    Sani, da tatin za abse..baš mi se sviđa!
    inače, bila sam jučer u dvije ljekarne vezano uz te šešire i ni u jednoj nemaju..još je rano pa nisu dobili valjda...
    to je šešir ko mama i gabi, mislim da toga ima i cc westu u bija baja buf

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    one koje mogu sam ionako makla. problem je u onima koje ne mogu maknuti, osim dati otkaz. a situacija na tržištu baš i nije da si to čovjek može dozvoliti, zar ne?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

da, gledala sam na netu baš...samo ima je stranica neka zastrajela.. niš da morati ću potegnuti do tamo

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    da, gledala sam na netu baš...samo ima je stranica neka zastrajela.. niš da morati ću potegnuti do tamo
    ima i u areni taj dućan, ako ti je pri ruci

a zna biti takvih šeširića i po dm-ovima

nego, ne treba mi :grouphug: nije mi bed na poslu, ali me piknuo "drugi ne prihvaćaju da sam ja u pravu" stav i guštanje u tome da je netko degradiran, ma koliko tu osobu ne volim. jednostavno mi taj način ne leži i budi u meni poriv da kontriram. zbog samog stava

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Krivo si pokopcala mozda nisam jasno napisala.
    degradirane su prije zbog nekih organizacijskih okolnosti (nije bilo mjesta), a "stavljene na mjesto" je znacilo samo da je nadredjena rekla da ne smiju oglusivat se na dane im zadatke.

a misa mu pa valjda se i preko foruma "osjecamo", da ne bi nikad mogli uzivat u necijem degradiranju.Barem ja ne bi.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.04.2016. at 13:54

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Flopi bravo za izazov!

tigrić super za novi izazov. Škicala sam ga neki dan i čini mi se da ću ga se primiti.

Odrađen rip't circuit. Odličan trening!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ima cijeli 22 minute ovdje, ima i drugih zgodnih workouta

https://rutube.ru/video/79ad2064e714...r&pl_id=814566

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anči ()mi našla na netu ovo čudo koje sam tražila, sigurno ga kupujem i onda ću pratit napredak koliko daleko ga mogu odgurnut tamo i natrag, taman na tepihu imam neke abstraktne oblike i linije pa se lako prati jeeeah (na parket neću).
    Jedva čeeekam: http://polleosport.hr/fitness-sprave...nje-atleticore
    nisam izdržala pod pauzom otišla u obližnji Polleo i sad je tu kraj mene - moj ab-wheeler

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tigrić
    kad se složi, onda se baš sve složi u isto vrijeme

anči, 85 sklekova u komadu!
    bome, i ja te se bojim!
    to je onaj izazov marinaca pomogao, jel da?

ja jutros trčala sa najstarijim, 2.2km, pa ćemo polako skupa nas dva

nakon toga sam krenula sa Tatinim izazovom za abse i totalni fijasko
    od 7 rundi ja sam napravila jeeedva dvije, treću sam modificirala skroz, do četvrte nisam ni došla
    ali, ne odustajem, samo ne znam jel ima smisla raditi idući dan, ili da još malo tešem po prvom danu?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Rahela, to je taj izazov, radim ga jos uvijek. Nije bas u komadu, zato kazem "skoro". Naoravim nekoliko sekundi pauzu izmedju, pola minute. Radim u serijama po deset.

Magriz, aj nemoj se pecati na svaku napisanu rijec
    Ja kad napisem da netko ne zeli prihvatiti da sam ja u pravu, to kazem u polusali, mozda fali smajlic ili ziva komunikacija, ovako napisano se cesto gubi.
    Slozit cete se da postoje ljudi koji jednostavno ne mogu shvatiti, cak i kad je nesto napisano i kad jr crno na bijelo. Argumentima je nekad tesko jer jednostavno ne razumiju. Eto. Nisam ja nadnaravno bice pa da me se mora slusati, samo nekad

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anci bome jesi nadnaravno ☺

Zbog nekih planova s djecom ukomponirala trening u povratak s posla.Bike ostavila presvukla se u uredu u kratki sorc ii natrag doma pola sata.☺
    Bome zatoplilo.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Tang jesi ozdravila?
    Odradila w11 i vrti mi se od sparine.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sweat intervals 11:11
    sta meni ovo treba, ribiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nisam bas pratila sto se dogadja.
    svim koje je poharala bolest koze, angine i ko zna sto jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bila u kupovini, kupila par majica. kad uhvatim dah i dodjem do neta ponovo za mb sve linakm
    Posljednje uređivanje od spajalica : 06.04.2016. at 21:29

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ea da i ja napisala, sad trebam naci tipfelere i onda nekad saljem. javim kad posaljem. tad trazim vibre

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozdrav, cure
    ja sam puno bolje, lijekovi rade svoje. napokon mogu normalno pit, srećom, jer sam vjerojatno od antibiotika nenormalno žedna stalno, i imam neki bljak okus u ustima
    ali sam presretna jer se napokon osjećam relativno normalno. bila sam kod doktorice na kontroli, rekla je da je manje ali da ćemo pratit dok skroz ne nestane, i da ostanem na bolovanju do kraja tjedna.
    mislila sam danas radit malo jogu, ali sam na kraju provela cijelo popodne s djecom u parkiću (summer, u tvom parku, imaju novo baš kul igralište). danas nam je baš nekako bilo predivno skupa. onda smo se vratili kući, večerali, otuširala ih oboje i evo su popadali ko kruške, ali sad ću i ja odmarat. joga sutra

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tigrić vibram za dječicu
    Ginger i za tvoje cure, da sve prođe što bolje..

Anci ja ne mogu zamisliti da tebe netko ne sluša
    sad ozbiljno, ima istine u toj tvojoj psihologiji
    meni isto dobro dođe kad pobrojim što sam sve obavila, osjećam se puno bolje
    u tim svakodnevnim stvarima i mislim baš poput tebe
    hebote, ako sam kapac napraviti stopedeset stvari do 8 ujutro, valjda onda mogu i neke ljude ishendlati

tang suosjećam, pila sam nedavno neke prestrašne antb. od kojih ostaje metalni okus u ustima
    onako usred noći me znao probuditi taj okus...

večeras 5 km trčanja, jutros tatin izazov zadnji dan
    sutra rest
    Posljednje uređivanje od flopica : 06.04.2016. at 22:08

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cardio 1 i core 1, us marinac anci
    Odlican je tony, bas mi je drago da sam krenula to raditi.
    Imam jos par dana burpee izazova pa se poslije mozda pridruzim abs izazovu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Flopi
    Shvatila si bit moje fejsbuk psihologije. Najmanji je problem ignorirati one koju ne zasluzuju da na njih trosimo svoje vrijeme i strpljenje ako znamo koja muka je iza nas, tolika da jedva na wc sjedamo

Bravo za dovrsen izazov! Bravo!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bravo Anci!

Mene bas vuce taj abs izazov. Ali gdje cu jos to ukalupiti uz focus..

Tang drago mi je da si bolje

Flopi ti rasturas! Izazov i trcanje.

Bravo za sve vrijedne!
    Od 16h sam po parkicima s klincima. U 20h sam dosla doma, strgana.
    Vec par dana me boli nozni palac i to sam uspjesno ignorirala sve dok maloprije nisam vidjela da je dio prsta plav i da je dio koze krvavo crven.
    Moram napomenuti da se nisam lupila a vjezbam u tenisicama. Nisam ni sama pametna sto bi moglo biti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A meni se napravila rupa na tenisicama izned desnog palcq imam vece tenke stare 2.5 mj.zastupnik Nike-a mi rekao dat nove ne mogu nac racun al .priznat ce mi ispis s ezabe. Bravo Nike!

Stigao mi i laptop al njega nisam stigla proucit a i stq cu bez windows a cekam da mi ih stavi jedan informaticar.

Plus sam kupilq taj ab wheeler i krasne crne salonke u Ecco-u ( one koje sam ski cala prosli tjedan). Fakat dosta.

Wheeler nisam.isprobala doma jer mi je ostao u uredu nisam mogla trcat s njim

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Eh da u ciscenju izbe nasla i pilates loptu pq smo i to napuhali danas Gospe moja sportskih cuda po stanu
    .djeca se raspametila na loptu
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.04.2016. at 23:48

valchy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dobro jutro....evo da se malo javim i inspiriram...u ponedjeljak sam bila na treningu, jučer nisam stigla ni u teretanu ni odraditi izazove ali zato danas planiram nadoknaditi dva dana izazova, cijelo popodne sam trčala sa mojim manjim tako nisam baš ful mirovala....kako se vi motivirate kad vam se stvarno niš ne radi?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kad mi se stvarno nista ne radi, onda ne radim.
    Najgore odvjezbam kad se silim. To nakraju ne mogu nazvati vjezbanjem jer samo cekam kada cu zavrsiti a niti dajem sve od sebe.

Makar, moram priznati da se meni to rijetko dogodi. Ali, ja sam jos tzv.pocetnik pa sam puna elana.
    Kad mi malo energija splasne podignu me nase curke. Pored tolikih super zena i raznih programa prema kojima vjezbaju motivacije ne fali

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tako što nađem sliku na telefonu na kojoj sam bila deblja . Odmah dobijem volju za duple treninge

Cure bravo za Tatine izazove, za guzu i abse. Čine mi se jako teški, zato svaka vam čast!

Anci marinac !

Sani to mi kod tebe na prstu zvuči kao povreda, možda nisi ni bila svjesna da si ga negdje udesila? Ako baš boli pri pokretu, ne zezaj se.

Prijavljujem CVX i to odmah s posla kad sam došla. Nabrzinu se presvukla i odradila po onoj sparini, kapalo je s mene. Onda s malom do parkića, dva sata ganjanja. Sinoć sam se samo onesvijestila kad sam ušla u kuću .

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Za motivaciju citam ovaj topic.

jucer cvx, dugo mi se vec nesto od programa nije tako svidjelo. radila sam s utegom od 4 kg, a neke vjezbe s obicnom loptom.
    izazov sam preskocila.

Flopi bravo!
    Sani, dopalcani nozni prst me bolio jedno tri tjedna. bio je uobicajenog izgleda. sad je nokat malo tamniji a bol je nestala. ne sjecam se kad sam ga nabila, uvijek sam u adekvatnim tenisicama.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sani, ako se nisi lupila a nije ni od tenesica, moguće da te nešto upiklo pa je alergijska reakcija (mene tako upiklo nešto
    i palac na nozi bolio i natekao, još sam na kraju i injekciju primila, dr. rekla da je najvjerojatnije pauk)
    ja bi na tvom mjestu provjerila s dr. ne može škoditi

ja sam bolje, kozice su krenule iznenada na bolje pa smo svi odspavali na miru

jučer sam na kraju ipak x yogu, jedino sam za to i imala energije

Anči, bravo i izvještavaj nas

tang

spajalica, meni se čini da ti rasturaš taj Max 30 i to sve potajno da nitko ne zna (pa ni ti )

j-la, super ti je motivacija!

anamar, CVX s 4 kg, wow, to je jako puno

ma ovdje sve neke ninje

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bravo cure

jucer neplanirani rest. danas moram trcat.
    sad mi je zao sto jucer nisam kupila one tenisice koje sam gledala :/
    lili, na kojem modelu ti se to desilo?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Sani, ako se nisi lupila a nije ni od tenesica, moguće da te nešto upiklo pa je alergijska reakcija (mene tako upiklo nešto
    i palac na nozi bolio i natekao, još sam na kraju i injekciju primila, dr. rekla da je najvjerojatnije pauk)
    ja bi na tvom mjestu provjerila s dr. ne može škoditi
    ovo se i meni desilo o.O isto sam primila inekciju i antibiotik. meni je bilo kod cicka na nozi, natekla ni noga toliko da navecer nisam mogla
    skinit sandalu s noge

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Anamar bravo za 4 kg!
    Ja prvi set vježbi radim sa 4 kg, pa na ponavljanju uzmem 2 kg a kad ubrza onda ostavim utege. Jesi probala Warrior? On je isto super, po dragosti mi je u rangu sa CVX-om.

Willow drago mi je da je krenulo na bolje !

Spajalice, slažem se sa Willow .

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

anamar, ja obožavam, obožavam CVX. i zhang isto!

j-la, bravo i za tebe. još i trčanje po parku!
    falatibože, to više ne moram!

moja velika i ja smo jučer rolale skupa. ali to više nije rolanje s djetetom, već kao s frendicom. ne njurga, ne plače da je žedna ili umorna :D već samo rola, popije vode na pipi samnom, pojedemo sladoled- ona plati jer ja nikad nemam novaca. i tako, super )

Sani, uh za prst, ne znam od čega bi moglo biti?

Lili, mene ne zanimaju tenisice, već koje si salonke kupila!
    može i fotka. ja baš volim ecco.

jutros 90 burpees, peglanje, kuhanje. i desetak stranica američke pastorale. dosta za danas
    veselim se resistance treningu, no ne znam kad da ga ubacim, četvrtak mi je koma s djecom.
    Posljednje uređivanje od Anci : 07.04.2016. at 09:26

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Anamar bravo za 4 kg!
    Ja prvi set vježbi radim sa 4 kg, pa na ponavljanju uzmem 2 kg a kad ubrza onda ostavim utege. Jesi probala Warrior? On je isto super, po dragosti mi je u rangu sa CVX-om.

nisam anamar ali meni je warrior isto super.
    jesam ja dobro čula da tracy ima 6 djece?!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mene muci sto ne mogu svih 30 min. fakat ne mogu. nakon tog max outa ja jos mogu 10-tak min. a onda samo okicama pratim skakutanje nekih likova na kompu

kad smo kod ecco sinoc sam bila u WG i isli smo tamo kupiti MM cipele. i ducan zatvoren , zavrsili u Clarksu. nadam se da je to samo nesto kad smo bas mi naletiti, nije bilo ono vracam se odmah vec neki poster navucen preko vrata.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 07.04.2016. at 09:31

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anči, dobro si čula super žena izgleda, a ona u the warrioru (plava) ima troje

spajalica, pa ja bi rekla da je to ok, svaki put probaš malo duže i koliko možeš-možeš
    poanta je u max-outu a ne u tome da ih pratiš svih 30 min., onda ne vježbaš kako bi trebala,
    uostalom u videu (bar ovom kojem sam ja radila) su većinom 20-ak godina mlađi od nas

a sjetih se, možda kad imaš max-out da si uzmeš malo dužu pauzu, popiješ vode, malo se ispušeš duže,
    nekih 5 min. pa onda nastaviš?

moram ja probati još koji put taj Max 30, odlično sam se osjećala poslije workouta

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nemam pojma kakav je taj CVX ali ste me sad zainteresirale kad ga tako hvalite.
    Sani, žao mi je zbog prsta, vidi jel ide što na bolje ako ne morat ćeš kod dr.
    Lili, koma za tenisice. MM naručuje baš Mizunice sa sportshoesa pa ako ima zainteresiranih za još ponešto javite danas, sutra....ja ne smijem ni gledat.
    Nisam vam na kraju ispričala kako je završila kupnja mog Garmin-poklona za mm-a. Uglavnom, nisam ga naručila preko weba nego išla u poslovnicu jer se tamo može platiti Maestrom na rate i prvo rezerviram model bez trake i HR monitora a oni biseri mi ostavili sa trakom, ovog bez nema a izričito sam pitala preko telefona jel to taj, cijena tolika, sve super. Dobro, kad sam već došla uzet ću taj skuplji i idem platiti a moja kartica ne prolazi na rate, nemam pojma zašto, vjerojatno jer nikad nisam niti kupovala maestrom na rate, možda treba nešto u banci aktivirati a možda je i prodavač zeznuo stvar jer nije bio nešto inteligentan. Na kraju sam platila Americanom koji se naplaćuje s mm-ovog računa Ali obećala sam sebi da ću mu prebaciti lovu svaki mjesec s moga računa, to mi je taman razlika u plaći nakon napredovanja.

Jutros sam trčala, predobro je bilo. Vrijeme idealno, ni vruće ni hladno, nema nikoga, mir, tišina samo par trkača tu i tamo. Prvi put da mi nije bilo teško, baš sam uživala. Mm je išao sporije jer ga nešto koljeno zeza a meni bio taman pace. Ne volim kad on mora zbog mene usporavati.
    Odlučila sam da neću započinjati nikakav program dalje, ujutro ću trčati a između ubacit nešto kraće, zuzi, tati, malo girje i sl. Baš treba iskoristiti ovo vrijeme za biti vani, ubrzo će krenut vrućine a sad je divota.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s
    a sta je TM rekao na poklon?

meni su nesto zeznili sa poklonom za sestru pa sam se jucer natezala s njima. valjda ce ipak danas poslat. ali sam sad ja ostala bez haljine koju sam zeljela. sebi sam
    uzela neku drugu samo da vise neman posla s njima.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nisam mu još dala, u subotu nam je godišnjica.
    Jel te to Mango zeza?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

hahaha nije mango
    na moj rodjendan vam je godisnjica <3

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Curke hvala na savjetima vidjeti cu kako ce se situacija razvijati.

Pridruzujem se ljubiteljicama cvx-a. Odlican je!

Ivana s predobar poklon. Bravo za trcanje!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    moja velika i ja smo jučer rolale skupa. ali to više nije rolanje s djetetom, već kao s frendicom. ne njurga, ne plače da je žedna ili umorna :D već samo rola, popije vode na pipi samnom, pojedemo sladoled- ona plati jer ja nikad nemam novaca. i tako, super )
    Kako mi je ovo divno . Moja njurga, plače kad je gladna, žedna, umorna, a ne zna reći da joj nešto treba. I još plus svemu tome, neće da hoda. Kaže dosadno joj samoj hodat , a i nekad je bole noge.

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    mene muci sto ne mogu svih 30 min. fakat ne mogu. nakon tog max outa ja jos mogu 10-tak min. a onda samo okicama pratim skakutanje nekih likova na kompu

Koliko sam pohvatala, na tom MAX 30, radiš s njima koliko možeš izdržat, ali ono daš sve od sebe, pa poslije svog max-a radiš koliko možeš svojim tempom. Mene taj program trenutno ne privlači, nekako mi izgleda da ne obraća pažnju baš na formu nego na brzinu, a što povlači i povredu. Ispravite me ako griješim.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moze biti tako ako samo radis na brzini, narocito ako nisai navikao na njegov stil. meni poslije T25 kad vec poznajes stil, nije brzina na prvom mjestu. a vec sam se jednom opekla na brzini s koljenima, tako da moze biti ako u porgram krenes bez nekih priprema, pa ko luda muha pratis njihovu brzinu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MB tenisice na kojima sam uspjela napravit rupicu su ove Nikice Air Zoom Pegasus 32, al naviknuta sam na NIKE, udobne su mi i ja stvarno puno pretrčim: http://store.nike.com/hr/en_gb/pd/ai.../pgid-11118490.

ivana s hvala na ponudi, meni je tako super kako vi trčite s muževima, kod nas netko uvijek mora čuvat djecu, a i ja sam brža pa vjerujem da MM nije zainteresiran za zajedničko trčanje

Anči salonke koje sam kupila su ove, inače nisma ljubitelj crne obuće al jednostavno trebam crne salonke za puno kombinacija, uživo su još ljepše nego na slikama jer je peta posebno obrađena i drugačija, a kad hodam u njima kao po oblacima, udobnost vrhunska: http://global.ecco.com/en/ladies/pro...5-242603-01001

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer sam se vratila pilatesu. Nekak nemam volje za vježbanje nit mira pored dice.
    Kaj se trčanja tiče, cilj mi je ove godine stići do cenera. Lani sam odtrčala 2 utrke petaka na B2B run i petaka na zg maratonu. Pitala sam se hoću li uspjeti. Uspjela sam i bila sam čist zadovoljna rezultatima, uvijek neka sredina od ženske populacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •