Tigrić draga jako mi je žao, potpuno te kužim da si sva već iscrpljena i pun ti je kufer, drž se, proći će i to, ne daj bože gorega! (tako se ja tješim kad mi se skupi)
to bejbe, to se traži, pozitivan stav i tko vas hebe!! obično su ti likovi/"likice" neki iskompleksirani i frustrirani, zapravo su jadni ako ne mogu prihvatit da nisu uvijek u pravu helloooo...ja si samo pomislim kako je takvim ljudima biti sam sa sobom i tako 24h u danu 365 dana godišnje, eto ih tamo. Bravo
ančice za stav!
I ja sma nedavno imala spačku 2 kolegice koje su ajmo reći malo "ljubomorne" jer su na neki način degradirane pa sad malo "luduju", al sam si rekla: Čekaj malo L. ako im dozvoliš da ti pokvare dan, one su pobijedile, e neće ići, ništa mi neće ovi dan pokvarit!

i bome pobijedila sam samu sebe i nisam se uopće živcirala, za dan-dva sve je sjelo na svoje mjesto (one su stavljene od strane nadređenih tamo di im je mjesto, sad miruju).
Život je stavrno prekrasan da ga utrošimo na bezvereazije i sekirancije, samo da je zdravlja i cijeli svijet je naš, kugla šarena!
al sam inspiriran jutros, A
nči kud me potegnu za jezik...