moj challenge je lakši, počinje sa 5 i povećava se za 5, a svaki 5 dan je rest s tim da je dan prije i poslije pauze isti broj burpeea, u odnosu na ovaj link od tang ovaj moj challenge je limunada![]()
moj challenge je lakši, počinje sa 5 i povećava se za 5, a svaki 5 dan je rest s tim da je dan prije i poslije pauze isti broj burpeea, u odnosu na ovaj link od tang ovaj moj challenge je limunada![]()
jutro! kiša, koma
ali neću joj dati da mi pokvari dan. muž je pokušao, ne dam ni njemu
jutros sam trčala kratko. zaista kratko :cajtnot: 15-20 minuta, danas ću u burpee challengeu zamijeniti dane ako ne stignem, napraviti danas plank, a sutra 95 burpees
meni je isto preslatka tangina yoga i beba koja rodi down dog![]()
MB bravo za 10-tku, Anči bravo za sklekove!
Tang super je link, ja nekako mislim da teško da ću ikad moći napravit te pistolse i zgibove, nije da se trudim al ne volim ni samu pomisao da nešto ne moguBaš ću probat ovo s knjigom, trake nemam (još).
Onaj ab wheeler je super stvar al jučer smo cijeli dan bili u pogonu, pa neki koncert na našem trgiću kraj zgrade (Sound Set radio) i došli već kasno, pranje, jelo i spavanac. Napokon sam se naspavala, otkako su promijenili sat, prekasno sam išla spat a meni to nikako ne odgovara organizmu, čak mi zdrma probavu. Sinoć ko beba zaspala u 22h sa sinom. Nada mse da nastavljam tim tempom da legnem između 22-23h.
spajka, taj pinterest je ustvari ko nekakava virtualna plutena ploča, tj beskonačno puno ploča. pa sad, kako kažeš kad u stvarnosti kad nešto staviš na plutenu ploču?
ja kažem da pinam
i meni ovaj burpee challenge izgleda suludo teško, ali ako ga je napravila tigrić tako junački i preživila, valjda mogu i ja do pola doć, već s time bih bila superzadovoljna
ali danas ostajem pri jogi još
daš mu da te omete ili mu daš daš? pretpostavljam da je ovo drugo i bolje da je
naravno al probaj se držat 3x tjedno
tako treba good girl
ja razmišljam uvest neku kratku jutarnju rutinu za razbuđivanje (a volim ujutro spavat): 10 sklekova, 30 ab wheeler (10 ravno,10 lijevo, 10 desno), 10 čučnjeva s utezima (5kg), 10 iskoraka (5kg). to je valjda par minuta do 10 min max.
Probat to uvest idući tjedan od pon-pet, ne bih predugo jer me rutina ubi, onda ću je malo promijenit.![]()
lili75 sviđa mi se razbijanje ove jutarnje rutine samo se onda nikad ne bih spremila za posao a i ovako i onako mi treba ujutro vremena.....a baš bi mi to bilo odlična za započet dan
malena i ja smo napravile arm balance #2
ona ne da da vježbam na njenoj podlozi, a na mojoj mi se uznoje ruke pa se pokušam prebacit na njenu dok ne gleda. onda dođe i viče me "DODADODA!"
Kuzis tang, kakve zamisli imas. Pa znas da je to njezino.Srce malo..
Tak i moj najmanji. Kad vjezbam, provlaci se, skace mi po ledjima, a bome i downdog napravi bez problema.
Stariji sin je doma, alergija je sredila kozu pa se na to nakalemio i stafilokok, tako da danas ukrasavamo njegovu sobu. Nacrtali smo ekipu iz Jurica i Dustya pa nam slijedi bojanje. Opustaju me te crtkarije po zidu.
Vjezbati cu kasnije popodne, ipak je danas duplic, zelim ga napraviti u miru.
ja "prikeljim" na ploču
nisam još za neke nove izazove, sad mi je trčanje no1
a između nešto s girjom
ili 6w6p od jillian...
kad postane prevruće onda ću smisliti što ću i kako dalje...
tang meni su klinci koji nas kopiraju presuper
i cijela ta spika oko slanja dobrih poruka djeci
naravoučenije vezano za muževe: "daj i neće ti pokvariti dan"
eh, još da mi se toga i pridržavati, gdje bi mi bio kraj...
Ujutro, poslije ustajanja, jedva imam snage popit kafu, a kamoli vježbat! Prvih pola sata nemam pojma gdje se nalazim, sreća pa mi se još nije desilo da u pidžami krenem na posao.
Tang ne zezaj dijete
Sani uf, baš gadno.
Doručkovala sam prohu sa domaćim kajmakom. Al šta ću kad to volim! A poslije me čeka neki kolač, opet časte
.
proha je ono kukuruzno? ili? ako je, obožavam to!
ja ujutro baš volim vježbati. nije mi problem ustati ranije, super se osjećam poslije. na posao dođem pola sata prije jer tako muž volijer on ide malo dalje, a vozimo se skupa. onda imam rupu od poal sata koju ne želim provesti u uredu jer još nije počelo radno vrijeme
i onda sjedim na jednom dibnom mjestu, čitam svoje debele knjige i pijem drugu kavu, ćaskam s dragim konobarima
![]()
umjesto onog uppera odradih MMX da ne bi bilo da ga sutra ne stignem,
e to je savršenstvo bez mane![]()
Jeste Anci, samo kukuruzno brašno. Meni je još dobro sa mlijekom ili domaćim džemom od šljiva.
Ujutro rano ustajem i izlazim iz kuće (u 6 i 10 najkasnije) pa više volim spavat nego skakat.
MMX![]()
Nisam probala te kombinacije, ali budem, mama mi je obećala sutra donijeti sarmu. Joj što ja volim jesti
.
Inače smo je najviše jeli u ratu, pa se svima koje poznajem gadi. MM me uopšte ne može razumjeti kako to mogu sad jesti. A to mi kaže kao jedem.
na pinterestu na hrvatskom "pikam"
i danas sam restala, ali prisilno
riknulo nam crijevo od usisača ima već 10 dana i muž donio novo crijevo, pa sam jutros čitavu kuću posisala, oprala kupaonu jer sutra radim, a ni u nedjelju me nema, pa da ne ostavim njemu i djecu i kućanske poslove, odradih to jutros nauštrb vježbanja :meh:
ali, još stignem na poslu odraditi kojekakve čučnjeve, a navečer bar da swingnem malo, bit će to ok.
i da, s obzirom da mi onaj Tatin izazov za abse ne ide baš, možda da krenem prvo sa ovim burpijima
valchy, imaš neki link na taj tvoj lakši?![]()
našla nešto još bolje
14 dnevni izazov: ni predugo, ni prekratko, a ima svega:
14 Day Bubble Butt Challenge
Day 1: 20 Squats/5 Lunges/10 Burpees
Day 2: 25 Squats/10 Lunges/15 Burpees
Day 3: 30 Squats/15 Lunges/20 Burpees
Day 4: Rest Day
Day 5: 35 Squats/20 Lunges/25 Burpees
Day 6: 40 Squats/25 Lunges/30 Burpees
Day 7: 45 Squats/30 Lunges/35 Burpees
Day 8: Rest Day
Day 9: 50 Squats/35 Lunges/40 Burpees
Day 10: 55 Squats/40 Lunges/45 Burpees
Day 11: 60 Squats/45 Lunges/50 Burpees
Day 12: Rest Day
Day 13: 65 Squats/50 Lunges/55 Burpees
Day 14: 70 Squats/55 Lunges/60 Burpees
Rahela bas si vrijedna danas![]()
To ti se racuna kao vjezbanje.
Odvjezban duplic! Upper focus i core cardio. Upper s utezima od 5 kg. Crkla sam! Jos se znoj cijedi s mene. Ali osjecam se odlicno![]()
Bem ti sastanke od 3.5 sata spljosnit ce mi guzicu pa sam se 3x dizala :mrgren: piskit po vodi i tak a vi ga natipkale za to vrijeme samo tako.
Rahela sani brqvo!!
Anci nadam se da cu uspjet razbudit se jutarnjom vjezbom inace sam ko j-la radije spavam ujutro jer ne volim rana dizanja.
J-la mi smo u ratu stalno jeli onu lecu iz humanitarne pomoci jel trebam reci da je vise nikad nisam stqvila u usta.
Ej peeeeetak je cure jeeeeeeah ma nek pada nis mi ne smeta samo da ne radim i odmaramuzivajte!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.04.2016. at 18:03
Ha ha piskit po vodi
trebalo je pisat:
Piskit, po vodu....
Hahahahha Lili! I mi smo je jeli, i nju volim. Naravno da se svi čude.
Dobro si rekla za vikend.
Sani rasturas!
Rahela ovaj izazov mi se čini interesantan, ne lupa samo po jednoj vježbi. Ali ne vjerujem da ću ga radit, imam Tonya.
Bravo svima, vrijedne ste!
Jučer sam se probudila tako loše volje i cijeli dan mi je bio depresivni. Nije mi se apsolutno ništa dali raditi, čak ni ručak spremiti.
Danas wo12, pljusak mi upropastio trčanje.
Bas sam nekidan razmisljala da bi trebala trcat ujutro![]()
Dok ne popijem 2 kave ne znam za sebe. Al aj bar stignem sve ostalo ujutro, i to je nesto
Bravo za sve odradjene vjezbe, da ne nabrajam posebno
Prijavak: zcut strenght 2 i malo girje.
Jel mislis na patike iz dugopolja
Usput, splicanke, jos sutra vam je u nike outletu u dugopolju 30% popust na svu obucu![]()
rahela meni se ovaj izazov čini baš ok.
ali sad sam na trčanju pa ipak neću, jer mi je oboje previse
jučer trčanje 5 km, dan je bio toliko težak i sparan da sam se osjećala kao da trčim 505
u svoju obranu ću reći da kod mene nema lijepoog modrog mora kao kod mb
I da je teško trčati tako jednolično, vavje jedno te isto
mislim da ću to skoro promijeniti i trčati malo vise u prirodi...
Lili otkidam na leću
moja mama isto ima trauma od ratne leće
tako da je nikad ne kuham kad je mama u posjetu
danas nakon predavanja planiram uzeti girju i pošteno se razmahati
baš mi fali
Posljednje uređivanje od flopica : 09.04.2016. at 07:50
flopi, jučerašnji petominutni ti je s girjom, vidi kako ti se sviđa: https://www.youtube.com/watch?v=jMmYCtnYTNo
ja ga mislim danas napravit
jučer ni kod malene bebe nije bilo modro more, nego sivo
i opet nam je pala prašnjava kišica. a mm prije 2 dana oprao auto iznutra i izvana, isti taj dan došao po mene i klince na igralište, a igralište je novo i od onih kamenčića ostaje bijeli trag po svemu, sva djeca bijela do struka, tad smo ga isprljali iznutra, ujutro kišica neka sitna s crvenkastom prašinom, i eto. nećemo više ništa prat
jutros smo se probudili i malena ima temperaturu, jučer smo je cijepili. skroz sam zaboravila da djeca dobiju temperaturu od cijepljenjajel to ono brzo prođe? sutra smo se nadali na selo kod bake, baš bi mi bilo žao da odgađamo
tang tanks, sviđa mi se
jedva čekam popodne da ga isprobam!
i kod mene je padala ta prašnjava kiša, auto je fuj fuj
ne znam za te temp. od cijepljenja, davno su mi cure to prošle, tj. samo ova straija
mlađa nikada nije imala...
valjda će do sutra biti ok.
i mi sutra pičimo u prirodu, samo da kiša ne pada...
Tang moji su svi redom imali temp nakon cijepljenja. Proslo bi kroz par sati do max jednog dana.
Nisam primjetila da im ta temperatura smeta.
Probudila sam se s upalom misica.
Izazov burpeeja a i upper focus su napravili svoje.
I mi se nadamo sutra u prirodu, samo da prestane ova odurna kisa.
Meni je jucer trebao biti dan odmora, ali mi to nije odgovaralo, tako da sam isprobala Shaunovu piramidu. Skoro da sam sve mogla izvesti, pauzirala sam jer je moj tempo puno sporiji, pa je sve skupa trajalo vise od 35 min. Uglavnom danas cu odmarati, izazov ne brojim u vjezbanje, to moram da odrzim upalu u donjem dijelu tijela![]()
jutro
i mene bome danas bole cijela leđa od mmx-a, znači do vježbe je,
nije kralježnica, baš su mišići, valjda u cijelom onom pregibanju i sagibanju leđa rade
kao blesava
tang, hoće ta temperatura koji put poslije cijepljenja...
a jel se sjeća tko onih pravokutnih keksa iz ratnih donacija, bili su neki neslatki ali meni prefini,
takvih nema nigdje![]()
Jutro cure, ja sam malo pauzirala od vjezbanja, 4 dana resta. Jednostavno mi je trebao odmor od svega, bas se nakupilo toga i nekakav umor me svladao da se nisam mogla pomaknuti. Ali sad me vec griznja savjesti pere i mislim da je dosta odmora. Ostao mi je zadnji dan guze i onaj tatin za trbuh za odraditi. Necu zostatke. Jucer sam bila u polleu i pocastila se kantom wheya. Volila bi jos svasta, ali nema se para. .
mb sretan ti rođendan!
ivanas stretna godišnjica tebi i tm
na predavanju sam
vidi se kako mi je napeto, jel...
odjevljujem se i pazim na satu sad, bok
flopica, dobro si nas sjetila
mb i ivanas čestitam![]()
flopice koja si ti lopuža, sjedi tamo i slušaj , ne virkaj naforum
šta cure slave roćkas, ako da čestitaaaaam od srca!
mb, sretan ročkas i ovdje
ivanas, sretna vam godišnjica, uživajte i dalje u zajedničkom trčanju i još ponečemu![]()
Je, mmx razvali ledja iako uopce ne bi mislio da ces tu dobiti upalu. Ja se sjecam da sam isto prilicno osjetila ledja nakon mmx-a. Taj mi je isto
MB sretan ti rodjendan
Ivancice, vama sretna godisnjica
Ja bih trebala krenuti spremati kucu, a nesto mi se bas ne da...a ne da mi se niti vjezbati jos. Mogla bih malo prileci![]()
Da se javim. Koljeno je splasnulo qli imam neku izraslinu pa trebam poslikati. To cu u utorak. Nije znala kaj je to
Nisam jos krenula u gym ali marljivo radim kuci, vise izdrzaje, za zdjelicu, ruke itd. Prilicno izmore takvi treninzi i fali mi traka pa dosta dugo secem sa malom. Cekam vješticu pa cu nakon nje ponovo u gym. Puse svima![]()
malena beba, sretan rođendan i ovdje
ivana s sretna godišnjica i javi nam reakciju na sat
moja grintava cijepljena beba je zaspala, ostalih sam se riješila, pa sam napravila 10 burpeeja i onaj petominutni
clean and press je meni još prilično težak, još sad nakon pauze.. nisam mogla po pet ponavljanja![]()
Hvala cure
Ivana sretna vam godisnjica
I mene zanima sta je muz rekao na sat![]()