Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
Kao što su u doba Juge, politički bolje prolazili članovi partije.
u mom gradiću su oni koji su za vrijeme Juge stajali ispred crkve i zapisivali tko ide na misu da bi ih kasnije razapeli zbog toga i koji su u školi trgali učenicima križeve s vrata, isti oni koji danas ližu oltare, broje tko ne ide u crkvu i takve bi spalili na lomači da mogu. dakle - potpuno isti ljudi. samo što su prije bili teški mrzitelji crkve (prije '91.), a danas pobožno i pokorno sjede u prvo redu za vrijeme mise. tako je u mom mjestu. sumnjam da je u ostatku Hrvatske značajno drugačije. to za mene nisu vjernici nego licemjeri. zajedničko im je to da su, osim licemjerja, također i agresivni, te netolerantni. sumnjam da im Bog o tome propovjeda.

i fala ti bože na Ivančiću i Robiju K. da nema takvih ljudi kao što je Ivančić i Dežulović već bi odavno bilo daleko nepodnošljivije živjeti u ovoj državi. a ovo je moja država, i moj je otac bio u ratu od samog početka do kraja. ail to što sam ateust i to što su ovi licemjeri brojniji bi meni trebalo značiti što? da im se pomaknem s puta? e pa neću. ovo je i moja država, a oni nas maltretiraju na svim razinama.