Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4091

Tema: Imena za curice (5)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

najvažnije je da se izabrano ime roditeljima sviđa.
    pa bilo to staro ime, starinsko, ili novo, od 2 slova.
    ružno mi je kad se tuđa imena komentiraju, onako zlobno. pa roditelji su vjerojatno s ljubavlju tražili, mislili i odlučili koje bi ime dali svom djetetu...
    a takve komentare ja obično čujem od onih koji i inače svašta komentiraju, obično na negativan način, uz novu frizuru, cipele, ili bilo kakav drugi tuđi izbor. pa tako i izbor imena koje je susjeda, prijateljica ili netko drugi dao.

čini mi se da se na svako ime nekako navikneš?!
    valjda samo ime nema toliko utjecaja, koliko cijeli život, svi osjećaji, sve skupa proživljeno s djetetom, pa i to izabrano ime postane baš onako pravo!

ja imam neobično ime. i to mi je jako drago!!!
    iako ga rijetko tko u prvi tren ispravno kaže, meni to nije problem.
    a imala sam svakakvih situacija i ranije u školi, i u banci, i na telefonu (evo baš jutros jednu poslovnu komunikaciju), i kod upoznavanja, ali meni je to sve baš simpatično. obično ljude ispravim, i idemo dalje s razgovorom skroz normalno

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj mama.st prvotno napisa Vidi poruku
    najvažnije je da se izabrano ime roditeljima sviđa.
    pa bilo to staro ime, starinsko, ili novo, od 2 slova.
    ružno mi je kad se tuđa imena komentiraju, onako zlobno. pa roditelji su vjerojatno s ljubavlju tražili, mislili i odlučili koje bi ime dali svom djetetu...
    a takve komentare ja obično čujem od onih koji i inače svašta komentiraju, obično na negativan način, uz novu frizuru, cipele, ili bilo kakav drugi tuđi izbor. pa tako i izbor imena koje je susjeda, prijateljica ili netko drugi dao.

čini mi se da se na svako ime nekako navikneš?!
    valjda samo ime nema toliko utjecaja, koliko cijeli život, svi osjećaji, sve skupa proživljeno s djetetom, pa i to izabrano ime postane baš onako pravo!

ja imam neobično ime. i to mi je jako drago!!!
    iako ga rijetko tko u prvi tren ispravno kaže, meni to nije problem.
    a imala sam svakakvih situacija i ranije u školi, i u banci, i na telefonu (evo baš jutros jednu poslovnu komunikaciju), i kod upoznavanja, ali meni je to sve baš simpatično. obično ljude ispravim, i idemo dalje s razgovorom skroz normalno
    Ja imam prezime koje mozes izgovoriti s 3 razlicita naglaska.... obavezno ispravljam... i ne smeta me to...
    Ja sam cula i neke roditelje koji nisu bas s ljubavlju trazili ime za svoje dijete. Citiram ,,Ma nismo znali kako da se zove pa smo rekli Marko"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •