Stranica 74 od 110 PrviPrvi ... 2464727374757684 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,651 do 3,700 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sto je zakon o pobacaju mpo?

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

ja nisam zadvoljna postojecim zakonom (sad ces mi opet reci da za raspravu s tobom nisam dovoljno informirana) ali ono sto znam je da se pobacaji rade kad imaju indikaciju i kad nemaju i da se pišu tjedni da budu u skladu sa zakonom a ne istiniti. ako si se ubacila u raspravu pretpostavljam da si pristala na kompromis objasnjavanja onoga sto ja ne znam

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Sto je zakon o pobacaju mpo?
    fali i između

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Još malo.
    elor, smijem te pitati, zašto je bitno znati kada te dvije spojene stanice postanu život? To je najmanje bitno. Od časa kada muškarac i žena imaju spolni odnos sa ejakulacijom u rodnicu, može se smatrati da je mogućnost novog života tu.

Treba PRIJE razmisliti. Ili se ne seksati, ako tako crkva kaže, ili poduzeti korake da ne dođe do ejakulacije u vaginu, niti u blizinu iste , ako par ne želi dijete. I točka.

Voditi nekakve marševe za život je glupo. Čemu to? Nije to ono što je bitno. Vikati i marširati, primitivno. Naučiti žene i muškarce kako ne morati doći u situaciju da je abortus opcija, svoja sredstva upotrijebiti za edukaciju, a ne marševe.

Naljutili su me danas ovi "šetači", vrijeđaju moju pamet, i pamet mnogih ljudi. Gdje mi to idemo, općenito?

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

ja sam jos malo koraka ispred ako me hoces razumjeti. naravno da postoji pravo na izbor, ne mozes nekoga spriječiti da nesto napravi. ali mislim da je jako bitno kad počinje život jer život svi (i jedni i drugi ) čuvaju. nema majke koja ce oduzeti svom djetetu zivot nema je. ali ako se rjesava nekoliko stanica koje su potencijalno zivot onda je to druga stvar. tu se lome koplja. sve ostalo je posljedica odgovora na ppitanje: kada počinje život? šta ne?

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

dobro moze se reci i da sam nekoliko koraka iza

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam sa postojećim zakonom o prekidu trudnoće zadovoljna.

Što bi ti u postojećem zakonu o prekidu trudnoće promijenila?
    Mogućnost izbora, koji sadašnji zakon omogućuje?

U postu kažes da ti je bezveze reci, da se zabranjuje izbor.
    No zakon ili izbor omogućuje ili zabranjuje.

i da napomenem, ne upuštam se uopce u raspravu, početka života, ni tjedana, ni kad kome počinje zivot. Ni sto je istina, ni da li postoji jedna jedina.

pitam vrlo jednostavno, da li želiš da se zakon promijeni u smjeru da se izbor ne omogućava?
    odgovor moze biti da ili ne.

naravno, ako ne želiš ne moraš odgovoriti, ali me nemoj spinati sa solucijama, istinama, suzama zbog jadnih žena koje nemaju izbora..itd

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

vec sam ti odgovorila barem dva puta. iako ti meni ne zelis odgovoriti kada za tebe počinje život. i onda sam ja površna i banalna a ti obrazovana i temeljita

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj elor prvotno napisa Vidi poruku
    sve ostalo je posljedica odgovora na ppitanje: kada počinje život? šta ne?
    Ne, nije.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

je i ako mi odgovoris na pitanje pokusat cu ti objasniti logiku

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vec sam ti odgovorila barem dva puta. iako ti meni ne zelis odgovoriti kada za tebe počinje život. i onda sam ja površna i banalna a ti obrazovana i temeljita
    Oprosti, ne vidim gdje si odgovorila, pa budi tako ljubazna i odgovori jos jednom.
    da
    ili
    ne

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

nakon tebe , ljubazno te puštam .iako je vidlljivo da se izmotavaš iz samo tebi znanih razloga. valjda se nnatječes, samo ne znam s kim ni koja je nagrada. idem ti poboldati.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

ja sam jos malo koraka ispred ako me hoces razumjeti. naravno da postoji pravo na izbor, ne mozes nekoga spriječiti da nesto napravi. ali mislim da je jako bitno kad počinje život jer život svi (i jedni i drugi ) čuvaju. nema majke koja ce oduzeti svom djetetu zivot nema je. ali ako se rjesava nekoliko stanica koje su potencijalno zivot onda je to druga stvar. tu se lome koplja. sve ostalo je posljedica odgovora na ppitanje: kada počinje život? šta ne?
    evo prvi

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

ja ne zelim oduzeti nikome nikakvo pravo na izbor...
    evo drugi

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znaci, zakon ne bi mijenjala. Odlično.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

u potpunosti se slažem, pogotovo oko šuma. evo, postavljam pitanje početka jer mi se čini da je to točka razilaženja, sve ostalo su posljedice. ako saznamo kad počinje život onda je jasno da ljudi cine sve da se taj zivot odrzi. isto tako ne mislim toljagom i lisicama traziti zene koje rade pobacaj ili ih suditi jer sam uvjerena da nitko na ovom svijetu ne bi to napravio da vidi ikakvu drugu soluciju. meni je zao da uopce lljudi dođu u poziciju da nemaju drugu soluciju, na tom jednom koraku ispred bi trebali raditi. ali ako se slozimo kad počinje zivot onda se jednostavnije posloze i zakoni oko njega. i da, mozda sam idealist, mozda naivna ili preglupa i prizemna da bi se samnom raspravljalo ali duboko vjerujem da je istina samo jedna i da je sve ostalo veliki i glasni šum u komunikacijskim kanalima. toliko glasan da se drugog niti ne pokusava poslusati. ovo nije pro life/ pro choice rasprava jer mi je uopce bezveze reci da se zabranjuje izbor. ja raspravljam kada počinje život.
    evo treći. vi ste na redu, milostiva

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hvala na odgovoru.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Znaci, zakon ne bi mijenjala. Odlično.
    zakon bi mijenjala

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

ne bi mijenjala da zena nema izbora

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Aha.
    Dakle odgovor je: nema prava na izbor.
    manje odlično, no svejedno hvala na odgovoru.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ne bi mijenjala da zena nema izbora
    ok.
    dakle sto bi onda promijenila, tako da pravo na izbor ostane?

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Aha.
    Dakle odgovor je: nema prava na izbor.
    manje odlično, no svejedno hvala na odgovoru.
    ne, nije to odgovor. koji je tvoj problem?
    Posljednje uređivanje od elor : 22.05.2016. at 00:43

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nema nikakvih problema, odgovorila sa prije nego je došao tvoj zadnji post.

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

ok na tebi je red, evo treci put pitam, valjda sve mora ici po tri puta s tobom. ili si dosla samo mene pitati u sitne sate bi li mijenjala zakon?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da pitala sam te za zakon, jer mi je to bitno. I to me zanima. Utječe na zivot moj i meni bitnih ljudi.
    Objasnila i ja i bubilo i sasa i cubana i druge cure zasto je tome tako.
    Ja sadašnji zakon smatram dobrim, pravo na izbor krucijalnim, te stavljam pravo žene da odlučuje o svom tijelu, ispred prava fetusa. A zakonska regulativa vezano za tjedne do kada je prekid trudnoće dozvoljen me sasvim zadovoljava. I to je to.

Zato me zaista i u sitne i u krupne sate, zanima samo zakon, odnosno mogućnost njegove promijene u smjeru ne omogućavanja izbora, te se svesrdno nadam da to toga neće doći.
    U tom smislu mi je interesantno, sto bi ti zakonu promijenila ako pravo na izbor ostaje.
    Naravno, ako ne želiš odgovoriti, ne moj.

sto misli crkva, zeljka markic, sanja oreskovic o početku života, embrijima, spolnosti, mpo i slično me ne zanima, i o tome ne raspravljam.
    No imaš drugih forumašica koje se s tobom o tome razgovaraju, a možeš i otvoriti temu kad počinje život, pa tamo na dugo i široko o tome razglabati.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ispravak:
    nemoj

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa uopce nije bitno kad pocinje zivot, nego ima li jedan zivot pravo zivjeti koristeci drugi. ima li fetus pravo na zenino tijelo? ima li rodjeno dijete pravo na majcine organe?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja se sa svim slazem ponajvise sa uzasom koji mora da zena osijeca kada se na to mora odluciti.
    Znaš, ovo ti nije istina. Većina žena ti osjeća ne užas, nego veliko olakšanje. To ti je istina. I većina nema niti fizičke niti psihičke posljedice. I to ti je isto istina.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja bi se i slozila da zivot zapocinje zacecem. Al to za mene ne umanjuje zenino pravo da ga donese ili ne donese na svijet. Taj zivot je neodrziv bez zene, a, ako ga ona ne zeli odrzavat, to je njena odluka. Nekom laksa, nekom teza, nekom je zaista olaksanje kad napravi pobacaj, nekoga to ipak i pokosi. Svakako mi zvuci strasno zakonski prisiljavati zenu da bude trudna, i da rodi dijete. Cak i, ako je nekim cudom sigurna, da ce poslije rodjenja to dijete o kojem ona ne zeli skrbiti (ako ne zeli), doci kod najbolje i najbriznije obitelji na svijetu, i, ako joj je problematicna samo trudnoca, a ne i sve sto dolazi poslije. Tako da mislim da je zenino pravo da odluci sto ce sa svojim tijelom (jer bez njenog tijela nema ni novog zivota) iznad prava tog novog zivota.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti što tjeram mak na konac, ali voljela bih shvatiti
    probaj mi objasniti kao da imam 5 godina
    Mi, ljudski rod, kao i većina sisavaca na ovom planetu treba vođe. Žele vođe, trebaju heroje, imaju potrebu klanjati im se i obožavati ih. U vječitoj su potrazi za ovozemljskim Bogom kao opipljivoj zamjeni za onog nebeskog, imaginarnog. Čitava društva naše civilizacije i hijerahije unutar njih su tako koncepirane i jedino tako i funkcioniraju, svejedno radilo se o antičkom dobu ili 21. stoljeću nove ere, o afričkom plemenu ili radnom kolektivu. Individualna sloboda i neovisnost često je u biti samo privid, i danas, u ovom našem modernom društvu koje i dalje ima u skladu sa svojim dobom svoje moderne metodologije, mehanizme i sredstva za sediranje masa.
    Kao civilizacija, u biti se samo vrtimo u krug. Razvijamo se samo tehnološki.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

...za sediranje ili pokretanje masa.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

U antičko vrijeme na primjer abortus je bio dopušten, čak i poželjan, zagovarali su ga i Platon i Aristotel. U antičko vrijeme nerođeno dijete niti je imalo pravo na život, niti se smatralo da ima dušu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dok ste vi marljivo tipkale, ja sam mirno spavala, pročitavši sve, nekako sam se sjetila maestralnih, neponovljivih Montyevaca. Usudila bi se reći da ih elor nije gledala.
    https://youtu.be/AsWxkU0g9Z4

I
    Posljednje uređivanje od Mojca : 22.05.2016. at 07:17

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a od kada te stanice nisu više skup nego covjek? o tome ja pričam..
    oprosti, ali cijelo vrijeme pričaš o tome kada počinje život, a ne o tome kada skupina stanica postaje čovjek.

s biološkog i psihološkog stanovišta, ovo drugo je kontinuum (ta skupina stanica postupno postaje čovjek), a ne jedna jasno definirana točka kao što je to s teološkog stanovišta. mislim da je, bez obzira što skupina stanica nije čovjek, potrebno etički pristupati njezinom pravu da se razvije u čovjeka, ali ne mogu pravo te skupine stanica pretpostaviti pravu druge žene da odluči kada ta njezina skupina stanica postaje čovjek. to je moje mišljenje i nikakav ti drugačiji odgovor ne mogu dati. nema tu rasprave, koliko god ti mislila da je moguće naći zajednički odgovor, on ne postoji.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti, ali cijelo vrijeme pričaš o tome kada počinje život, a ne o tome kada skupina stanica postaje čovjek.

s biološkog i psihološkog stanovišta, ovo drugo je kontinuum (ta skupina stanica postupno postaje čovjek), a ne jedna jasno definirana točka kao što je to s teološkog stanovišta. mislim da je, bez obzira što skupina stanica nije čovjek, potrebno etički pristupati njezinom pravu da se razvije u čovjeka, ali ne mogu pravo te skupine stanica pretpostaviti pravu druge žene da odluči kada ta njezina skupina stanica postaje čovjek. to je moje mišljenje i nikakav ti drugačiji odgovor ne mogu dati. nema tu rasprave, koliko god ti mislila da je moguće naći zajednički odgovor, on ne postoji.
    slažem se s kangom, jedino bih istaknula boldano mjesto kao mjesto prijepora. dakle, mislim da pojedinac nije taj koji o tome može i treba odlučivati jer onda si markićke svašta umisle pa pizde po centru.
    kako god to bilo zakonom definirano, ja ne mogu drugačije nego kako meni moja nutrina govori. s tim, da ne znam što bi mi govorila da se nađem u situaciji u kojoj se, hvala Bogu, nisam našla. dok teoretiziramo, sve je dobro.
    pa tako, kad god potencijal iz dvije spojene stanice odlučimo nazvati čovjekom, ranije ili kasnije, granica je, po meni, nevažna, žena i tada ima pravo odlučiti sama. ne je li to njoj čovjek ili nije, nego što će učiniti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

naravno, mislim na dosadašnje zakonske okvire u kojima je regulirano pravo na prekid trudnoće.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja se slažem i sa Kangom i AM.

a zakoni se i razvijaju i predlažu i donose u interdisciplinarnim komisijama sa iskustvom i znanjem, koje mnogo faktora uzimaju u obzir.
    pa nije ni čudo, da je npr. u zapadnoj Europi zakonska legislativa vrlo slična.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam bila jučer na skupu. onom manjem naravno. nažalost, prikladno je za komentirati na ovom topicu, ali statsale su nove generacije na sliku i priliku onih koji su ih odlučili odgajati bogom, domovinom, nacijom. mladi jedri i vedri ljudi jučer su marširali s osmijehom na licu kako bi meni/nama poručili da će oni odlučivati o mom tijelu i mojoj slobodi, za moje dobro. radnička su prava daleko iza nas, gay populaciju se više manje stavilo na svoje mjesto, žene su sljedeće- i neće se stati na abortusu. al neka nama vjeronauka u školama- jer kog je on išta krivo naučio?

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    kako god to bilo zakonom definirano, ja ne mogu drugačije nego kako meni moja nutrina govori. s tim, da ne znam što bi mi govorila da se nađem u situaciji u kojoj se, hvala Bogu, nisam našla.
    upravo to. što bi moj muž rekao - najlakše je tuđim qu koprive mlatit

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sasa, tebi i svim onim ženama i muškarcima duboki, duboki naklon.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš, ovo ti nije istina. Većina žena ti osjeća ne užas, nego veliko olakšanje. To ti je istina. I većina nema niti fizičke niti psihičke posljedice. I to ti je isto istina.
    Cvijeto, ako je ovo stvarno istina, onda me ta istina iskreno rastužuje. Ne ovo o neimanju posljedica, to je OK, nego ovo o olakšanju.
    Ako je olakšanje razlog prekidanja icijeg života, tada je to jako, jako loš razlog.

A o razlozima možemo koliko hoćemo, ima ih, samo nemojmo dati da "olakšanje" bude razlog.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 22.05.2016. at 09:24

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Najbolje od svega mi je onaj klasični spin:
    red ljubavi
    red balona
    red Hrvatske
    red ljubavi
    red prava
    red socijale
    ...
    pa kad pitaš o zakonu, onda naravno ide: ne branimo mi nikome izbor, naravno da žena bira,
    mi samo govorimo o zivotu, slavimo ljubav, zivot, bila, bla, bla....

A radi se samo i prvenstveno o zakonu. Kojim se pravo na izbor zabranjuje.
    I o ničemu drugome.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

joj isuseibože, žene su u muci ovakvoj ili onakvoj jer ne žele zadržati trudnoću pa kad abortiraju osjete olakšanje. evo. u čem je točno problem?
    smiju abortirati ako će se dovoljno dugo kajati nakon toga?
    što reče jedan transparent jučer: I cannot believe I still have to protest this shit.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tako da ja samo čekam, tu fantastičnu lingvističku kombinaciju, koja ce glasiti otprilike ovako:
    pravo na izbor, je zapravo biranje izbora, da izbora nema.

i kladim se u sto god hoćete, da ce to prije ili kasnije u tom "hodu za život", a i na ovom topiku, ta akrobacija osvanuti

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Najbolje od svega mi je onaj klasični spin:
    red ljubavi
    red balona
    red Hrvatske
    red ljubavi
    red prava
    red socijale
    ...
    pa kad pitaš o zakonu, onda naravno ide: ne branimo mi nikome izbor, naravno da žena bira,
    mi samo govorimo o zivotu, slavimo ljubav, zivot, bila, bla, bla....

A radi se samo i prvenstveno o zakonu. Kojim se pravo na izbor zabranjuje.
    I o ničemu drugome.

uvijek je tako, to me licemjerje užasno frustrira. usput, novi će referendum opet koštati kojih 40 milijona. a poslije toga cemo novce ostavljati slovenskom zdravstvenom sustavu valjda. i talijanskom. ali sve za život. poslije smrti.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku

Voditi nekakve marševe za život je glupo. Čemu to? Nije to ono što je bitno. Vikati i marširati, primitivno. Naučiti žene i muškarce kako ne morati doći u situaciju da je abortus opcija, svoja sredstva upotrijebiti za edukaciju, a ne marševe.

Naljutili su me danas ovi "šetači", vrijeđaju moju pamet, i pamet mnogih ljudi. Gdje mi to idemo, općenito?
    x

i ja sam za to da se djeluje u smjeru da broj pobačaja bude što manji, tko nije? a kako je cvijeta rekla, zna se crno na bijelo kako se to postiže, to nije filozofska kategorija nego mjerljivo i dokazivo; edukacija, dostupnost zaštite, prevencija silovanja..
    ali ironično je da oni koji su marširali jučer, bili su vrlo nedavno protiv uvođenja spolnog odgoja u škole, zvanično su i protiv kondoma i protiv masturbacije. Ja to ne mogu svoditi na neke sitne dijelove filozofskih pitanja, ne mogu izbrisat kontekst nikako. Niti ignorirati pitanje "kamo mi to idemo?"

a što se tiče trenutka kada zametak postaje čovjek, ne slažem se da tu može postojati samo jedna istina. To pak je nekakav s ljudske strane zamišljen konstrukt "što čovjeka čini čovjekom?", nije udaljenost među zvijezdama pa da je samo pitanje preciznih instrumenata da je izračunamo. U krajnjoj liniji, mnogi od nas nemaju nikakav moralni problem sad u svibnju okrenit janjca koji sasvim sigurno ima puno više osjećaja, doživljaja, pamćenja od nekoliko tjedana starog zametka, pa možemo i na to proširit debatu.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    uvijek je tako, to me licemjerje užasno frustrira. usput, novi će referendum opet koštati kojih 40 milijona. a poslije toga cemo novce ostavljati slovenskom zdravstvenom sustavu valjda. i talijanskom. ali sve za život. poslije smrti.
    nije utjeha reci: tražili ste gledajte.
    niti
    drage građevine, to što ste htjeli i na izborima izglasali, sada imate.

ali ako ovaj spin - koji je savršeno uspio na referendumu o braku- naravno, da mi ne dovodimo u pitanje pravo na izbor, ma kakvi, ma jesi luda...mi samo slavimo život. (a zakoni su tu samo tako neke usputne stvarčice, jelda, jer mi zapravo razgovaramo samo o životu...bla, bla, bla)
    zaista prođe,

onda mogu samo zaključiti da vrijeme u kojem pametni šute, glupi viču, a fukara se bogati, će kod nas trajati jako, jako dugo.

ako netko ima neki dobar slogan protiv ovog "hoda za represiju", te za sve "razumne ljude" koje ne samo da bi se sramili biti dio tog hoda, nego se srame i za sve one sudionike tog hoda, pošaljite mi.
    mogla bih malo osvježiti svoj potpis.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tang, ne moraš ići do janjaca.
    Možemo ostati i kod ljudi.

U ovom zadnjem ratu, mi smo pretpostavili naše pravo na slobodu i nezavisnost, pravu neprijateljskih vojnika i paravojnika na život. Dakle ako je apsolutnost zaštite života, apsolutna kategorija, te kako nam elor kaže, kad to riješimo, zakoni ce se posložiti sami od sebe (to naravno spada u red lingvističkih mudrolija, kako bi se izbjeglo reći, da: ja sam za no choice)
    kako je moguće, da u svim državama, ne samo u našoj, to onda nije kažnjivo djelo?
    da odmah odgovorim.
    jasno da je moguće, jer se i ti zakoni, kao i svi drugi donose uzimajući u obzir mnoge faktore, te u skladu sa društvenim konsenzusom definira hijerarhiju prava.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

seni, baš sam razmišljala o tome kako je markićka i ta ekipa vrlo vješta marketinški
    kad pogledaš, i ova akcija i ona prošla, bile su protiv-akcije u svom smislu, akcije zabrane i ograničavanja
    ali ne smiješ imati negativne izraze u kampanjama
    zato postoje oni nespretni i čudni slogani tipa "recite da nepušenju"
    ali ovi su vrlo vješto sebe prvi stavili uz riječ za, da smo u prošloj kampanji tu riječ vezali upravo za njihovu opciju, druga opcija je ostala zatečena i pokupila preostalu riječ protiv

i to je zez, oni se pripreme i izađu, a mi onda reagiramo.

a budući da je za očekivat da će jedna od sljedećih borbi biti i borba protiv MPO, živo me zanima kako će onda formulirati i objasniti to da hodaju za život

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidim sad, nije razumna, nego razborita...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •