Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5466

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolje od svega mi je onaj klasični spin:
    red ljubavi
    red balona
    red Hrvatske
    red ljubavi
    red prava
    red socijale
    ...
    pa kad pitaš o zakonu, onda naravno ide: ne branimo mi nikome izbor, naravno da žena bira,
    mi samo govorimo o zivotu, slavimo ljubav, zivot, bila, bla, bla....

A radi se samo i prvenstveno o zakonu. Kojim se pravo na izbor zabranjuje.
    I o ničemu drugome.

uvijek je tako, to me licemjerje užasno frustrira. usput, novi će referendum opet koštati kojih 40 milijona. a poslije toga cemo novce ostavljati slovenskom zdravstvenom sustavu valjda. i talijanskom. ali sve za život. poslije smrti.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    uvijek je tako, to me licemjerje užasno frustrira. usput, novi će referendum opet koštati kojih 40 milijona. a poslije toga cemo novce ostavljati slovenskom zdravstvenom sustavu valjda. i talijanskom. ali sve za život. poslije smrti.
    nije utjeha reci: tražili ste gledajte.
    niti
    drage građevine, to što ste htjeli i na izborima izglasali, sada imate.

ali ako ovaj spin - koji je savršeno uspio na referendumu o braku- naravno, da mi ne dovodimo u pitanje pravo na izbor, ma kakvi, ma jesi luda...mi samo slavimo život. (a zakoni su tu samo tako neke usputne stvarčice, jelda, jer mi zapravo razgovaramo samo o životu...bla, bla, bla)
    zaista prođe,

onda mogu samo zaključiti da vrijeme u kojem pametni šute, glupi viču, a fukara se bogati, će kod nas trajati jako, jako dugo.

ako netko ima neki dobar slogan protiv ovog "hoda za represiju", te za sve "razumne ljude" koje ne samo da bi se sramili biti dio tog hoda, nego se srame i za sve one sudionike tog hoda, pošaljite mi.
    mogla bih malo osvježiti svoj potpis.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A da pustimo Markickama i slicnima da odlucuju znamo brzo dokle bi dosli.
    Zabrana abortusa.
    Zabrana MPO jer nije "prirodan" i "ubija djecu".
    Zabrana kontracepcije jer je "aborativna" i "neprirodna"
    Zabrana... (nastavite niz)

Nadam se samo da nikad necemo spasti u status africkih drzava gdje je jedno od glavnih postignuca rktc bila zestoka borba prodiv podjele kondoma usred epidemije aidsa jer je koristenje, istih "protuprirodno" i tvrdnje (nicim znanstveno dokazane) dakondomi ne sprjecavaju aids, uz "sitnu" posljedicu u vidu milijuna sirocadi koji su zbog toga ostali bez oba roditelja (ako su uopce prezivjeli i sami). Toliko o tom famoznom covjekoljublju i borbi za svaki ljudski zivot. Ali zato sad ima tamo 9000 sirotista u organizaciji crkve i hvale se time kako brinu o njima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •