nije utjeha reci: tražili ste gledajte.
niti
drage građevine, to što ste htjeli i na izborima izglasali, sada imate.
ali ako ovaj spin - koji je savršeno uspio na referendumu o braku- naravno, da mi ne dovodimo u pitanje pravo na izbor, ma kakvi, ma jesi luda...mi samo slavimo život. (a zakoni su tu samo tako neke usputne stvarčice, jelda, jer mi zapravo razgovaramo samo o životu...bla, bla, bla)
zaista prođe,
onda mogu samo zaključiti da vrijeme u kojem pametni šute, glupi viču, a fukara se bogati, će kod nas trajati jako, jako dugo.
ako netko ima neki dobar slogan protiv ovog "hoda za represiju", te za sve "razumne ljude" koje ne samo da bi se sramili biti dio tog hoda, nego se srame i za sve one sudionike tog hoda, pošaljite mi.
mogla bih malo osvježiti svoj potpis.
A da pustimo Markickama i slicnima da odlucuju znamo brzo dokle bi dosli.
Zabrana abortusa.
Zabrana MPO jer nije "prirodan" i "ubija djecu".
Zabrana kontracepcije jer je "aborativna" i "neprirodna"
Zabrana... (nastavite niz)
Nadam se samo da nikad necemo spasti u status africkih drzava gdje je jedno od glavnih postignuca rktc bila zestoka borba prodiv podjele kondoma usred epidemije aidsa jer je koristenje, istih "protuprirodno" i tvrdnje (nicim znanstveno dokazane) dakondomi ne sprjecavaju aids, uz "sitnu" posljedicu u vidu milijuna sirocadi koji su zbog toga ostali bez oba roditelja (ako su uopce prezivjeli i sami). Toliko o tom famoznom covjekoljublju i borbi za svaki ljudski zivot. Ali zato sad ima tamo 9000 sirotista u organizaciji crkve i hvale se time kako brinu o njima.