Stranica 154 od 275 PrviPrvi ... 54104144152153154155156164204254 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,651 do 7,700 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mislim oko 20min da traju...ja ne želim uopće gledat minutažu prije nego počnem, da me ne bi pokolebalo...
    sad moram malu okupat pa odoh i ja svoj odradit....tang,mirne duše,meni se hladi kefir + chia + pipun,a već sam večerala...

mala me maloprije počastila,lupka me rukom po stomku (jer sam već obukla top):ajme mama baš ti je narasla pupa,bravo!
    a ja njoj ma šta bravo pa mama vježba da mi bude pupa ravna a ona:pa što ću ti ja kad ti je narasla....
    ajde,popila sam biće litru vode nakon večere pa se tješim da me to napuhalo...a i šta je,je,ravan mi je stomak samo ujutro...

ajme ivana domaća marmelada od marelicaaaa, ja kupujem samo tu vrstu,nema mi onih od OPG Jug pa sam našla neke 100 di Frutta koje se mogu uspoređivat po kvaliteti....ali košta...trebala bi se stavit i ja sama radit....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.07.2016. at 22:23

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam danas cijeli dan silno žedna, popila sam tonu vode, mineralne i pojela hrpu lubenice

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ivana s, kakvi su sveukupno dojmovi za metashred?

ako ćeš me pratiti, probaj Black fire, to ti je ala Zuska

a danas sam si u bradu cijelo vrijeme kontala, što meni ovo treba, ubitačno ali bome sam dobro odradila...Bob je dobar motivator
    dok je mene potaknuo da izdržim do kraja
    https://rutube.ru/video/134d1b034646...r&pl_id=814566

jedino što nemam medicinku, evo tko ima nek proba
    meni je bilo ubitačno i s košarkaškom loptom...

pitanje za zuskašice, koliko vi zapravo često tjedno vježbate sa zuskom?
    meni je 3-4 puta tjedno ovih Bobovih bome baš teško, u međuvremenu ubacim pilates da malo ohanem,
    a kad tamo opet znoj

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne znam za curke koje su na nju pretplacene ali ja sam vjezbala 5-6 puta tjedno.
    Danas rest, imam upalu guznih i noznih misica :sok:
    To mi se nije vec dugo dogodilo.

Skulirana, bravo za tebe al bome i za malca!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Odvjezbala sholders and obliques od dr. Cathy
    sad bi kao trebalo skuhat nesto za sutra... il poc spat

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Curke, veceras je bila jako lijepa vecer za trcanje, otrcala sam 11 km, 5:50. Nasip pun trkaca, divota.
    Prvi put otkad trcim sam imala ruke slobodne. Sat na ruku, mob u nosac, i sluske u usi, ozezi playlistu i put pod noge! Super je bilo, nimalo dosadno, a dosada je inace moj glavni problem kod duzih dionica.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dijana, lipo zvuci! I super pejs i kilometraza!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja jutros rest od trčanja to jer moram obaviti neki posao a na go sam, grrrrr!
    zato ću se lipo u moru utještiti kasnije

bravo za sve zuzi, shredove, metanešto, trčanja i ino!

ja ko AM, moram imati sve preduvjete zadovoljene prije nego krenem trčati
    jel napunjen mp3, jel torbica oko struka stisnuta dovoljno ( ne smije biti ni prečvrsto ni prelabavo)
    jesu tenisice dobro zavezane da se jezik ne pomiče i ne žulja
    wc i voda, kosa zavezana
    eos na usnama
    e onda mogu krenuti opušteno

ne mogu bez slušalica, mene to ubija, taj zvuk vlastitog daha i jednolično ponavljanje
    ovako samo šibam i lakše se otisnem
    uz zaz npr. ili farid farjada

jučer me farid spasio na zadnjem usponu, tako me opustila njegova glazba da sam je pretrčala nekom novom energijom

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Neki dan plivam, i tamo u dubokom dva postarija čovjeka, kaže jedan "ajme, je lipo, baš mi je drago da sam živ"
    Ovo me rastopilo

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    mala me maloprije počastila,lupka me rukom po stomku (jer sam već obukla top):ajme mama baš ti je narasla pupa,bravo!a ja njoj ma šta bravo pa mama vježba da mi bude pupa ravna a ona:pa što ću ti ja kad ti je narasla....
    još ne da ubijedit

Sani super za P90X3 ! Pripazi u par wo, zna forsirat čučnjeve.

Adio Mare tebi sam se ismijala juče , ja ko Skulirana, mislim da se samo patike navuku i trk. Čini mi se da se Lili manje priprema za ovaj trail .

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje za zuskašice, koliko vi zapravo često tjedno vježbate sa zuskom?
    meni je 3-4 puta tjedno ovih Bobovih bome baš teško, u međuvremenu ubacim pilates da malo ohanem,
    a kad tamo opet znoj
    ako pratiš zuzkin raspored, onda imaš u tjednu 4 jača workouta, dva lakša (srijedom i nedjeljom) i petkom jedan od 5 minuta.
    Ali ja obično vježbam 5 dana u tjednu, tako se poklopi zbog raznih stvari, i onda biram koji su mi napetiji.

i ja se oznojim na tim "lakšima", lakši su utoliko što nema skakanja, nego su tipa joga-pilates, malo snage malo istezanja, ali to ne znači da nećeš dobit upalu od njih.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Flopi ništa bez EOS-a !

Zaboravila sam prijavit pilates.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, a šta je, gužva neka?
    Smeta koljeno i cekam kompletnu obradu kod endokrinologa. Radi nekih vrijednosti koje skacu kod vjezbanja doc mi je savjetovala da sacekam sa treningom dok ne obavim to.
    Sva sreca srijeda je blizu. Mislim da cu fasovati kada pocnem iako se u ovoj pauzi kile spuštaju vise nego prije.Vozim ja bike svaki dan ali ne smatram to treningom

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Tang, zakon su ta dva starčeka s komentarom.

Jutros zagrijavanje 8 min (5:50), intervali 7x500m i 3 min cool down. Kako je predviđeno prema jednoj grupi intervale trčati na 5:00 a drugoj 5:40 sve si mislim meni bi taman bilo nešto između, oko 5:15 ali ajde probat ću na 5 pa koliko izdržim. Sinoć sam ja to nešto narihtala na satu ali kad sam krenula trčati, ne prikazuje mi pejs na ekranu, valjda treba podesiti a tad je već bilo kasno. I idem ja koliko noge nose i hebem sve po spisku, prvo sebi što si zadajem takve nerealne ciljeve, mogla sam si zadat 5:20 i biti sretna a ne ovako frustrirana jer imam osjećaj da ću odapeti a uopće ne idem prebrzo (zapravo cijelo vrijeme nemam pojma koliki je pejs). Tek kad sam sve odradila i prebacila sa sata na mob vidim da je pejs bio od 4:37-4:55

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sani, jel to od P90x3?
    koji raspored si uzela?

hvala za komentare za Zuzi, ovaj BF je jako sličan Zwow-ima pa zato pitam...

jutros sam bila na knap s vremenom a nikad nisam sigurna hoću li navečer stići / imati energije tako da sam uspjela odraditi onaj
    kratki Bobov, bome se osjeti i tih 12 minuta
    https://www.youtube.com/watch?v=y2sg9iKcJK4

morat ću probati i dužu verziju kad ulovim 50 minuta

usporedba Tony - Bob, Tony mi je ko neki Talijan, onako sve kroz zafrkanciju a Bob ko Nijemac, distanciran ali učinkovit

ivana s, rasturaš
    Posljednje uređivanje od Willow : 05.07.2016. at 09:52

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nisam trkačica, ali kad vidim pace ispod 5, znam da je nešto veliko!
    Bravo Ivana s!

Dijana i tebi bravo za dužinu!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Willow, ukupni dojmovi su mi ok. Očekivala sam možda i malo teže, upalu sam imala samo nakon prvoga. Ali s obzirom da traju po pola sata ne može ni biti neki turbo intenzitet. Nema previše skakanja, to mi se sviđa. Kardio mi ne treba previše zbog trčanja tako da bih sad nešto kratko i žestoko, 20-tak min s utezima i girjom. Ako netko ima prijedlog bilo bi super da ne moram svaki put kopati i tražiti što ću.

Dijana, mrak pejs na tu dužinu!
    Posljednje uređivanje od ivana s : 05.07.2016. at 09:56

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ivana s, genijalno! Bravo!

Willow, classic workout. Mislila sam lean, ali radije cu ovaj.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sani, lean ti stvarno ne treba, a po komentarima je classic najbolje sastavljen

ivanas, e baš to, meni je očito bilo malo teže nego tebi ali sve u svemu nije loš metashred kad hoćeš više snage a manje skakanja

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Odlično Dijana za pejs i što si prebacila preko 10tke i to radnim danom kad su noge ipak umornije nakon posla. Svaka čast! Bravooo!!!

Ja jučer samo laganini trening 25 min tako sam planirala jer sam došla po neke stvarčice u klub a i osjećam malo gluteuse od one moje brdske. Morat ću sutra nekako negdje razgazit nove Salomonke. Sad smišljam planove.

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da se Lili manje priprema za ovaj trail .
    Nakon AM baš sam razmišljala šta ja zapravo radim kad idem trčat: obučem majicu,šorc,tenisice, stavim sat, kapu i svežem kosu, za to mi treba valjda 2 min maksimalno. Eh da i odem se popiškit prije izlaska iz stana ako trčim sama, ako sam s klubom ni ne pišam jer to napravim u klubu taman prije trka.

Kris draga drži se i nek se otkrije točno o čemu se radi, znam da je za izludit bez treninga al zdravlje je najbitnije i sad se malo strpi.

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros zagrijavanje 8 min (5:50), intervali 7x500m i 3 min cool down. Kako je predviđeno prema jednoj grupi intervale trčati na 5:00 a drugoj 5:40 sve si mislim meni bi taman bilo nešto između, oko 5:15 ali ajde probat ću na 5 pa koliko izdržim. Sinoć sam ja to nešto narihtala na satu ali kad sam krenula trčati, ne prikazuje mi pejs na ekranu, valjda treba podesiti a tad je već bilo kasno. I idem ja koliko noge nose i hebem sve po spisku, prvo sebi što si zadajem takve nerealne ciljeve, mogla sam si zadat 5:20 i biti sretna a ne ovako frustrirana jer imam osjećaj da ću odapeti a uopće ne idem prebrzo (zapravo cijelo vrijeme nemam pojma koliki je pejs). Tek kad sam sve odradila i prebacila sa sata na mob vidim da je pejs bio od 4:37-4:55
    ma jel ja to dobro vidim, ihaaaj bejbe, dakle molim lijepo čista grupa A. Bome ti si letjela i to jutrom po nasipu intervali su odličan trening, već vidim da će ti se svidjeti sve te razne vrste treninga a ne samo tepanje po jednom te istom.

Flopice uživaj u jutarnjim trčanjima po Braču!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.07.2016. at 11:08

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola zene, ja sam dva dana pauzirala, ali veceras nastavljam
    doduse, samo je stretch po rasporedu, od sutra ide zadnji tjedan gamme

super za sve workoute, duzine i pace-ove!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Total synergistics...ajme majko. Cucnjeve sam modificirala ali bome ni ostalo nije lako.
    Najvise sam pazila na formu jer ima dosta cudnovatih vjezbi
    Priznajem da vrijeme prolazi sporije nego u focusu. Ali na Shauna sam se sve ove mjesece jako naucila.
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 05.07.2016. at 12:34

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni je u Totalu najteži bio onaj half moon. Ravnoteža nikakva. S vremenom se poboljša i balans i ravnoteža .

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

aha, ja danas vježbam ovo od Boba, sve nešto na jednoj nozi al ja to mogu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

naravno da mozes, ako sutra ne budes na njoj mogla hodat iskoristit ces drugu

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

spajalice, teško će se to dogoditi, s obzirom da rijetko izlazim iz tzv. comfort zone

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ako pratiš zuzkin raspored, onda imaš u tjednu 4 jača workouta, dva lakša (srijedom i nedjeljom) i petkom jedan od 5 minuta.
    Ali ja obično vježbam 5 dana u tjednu, tako se poklopi zbog raznih stvari, i onda biram koji su mi napetiji.

i ja se oznojim na tim "lakšima", lakši su utoliko što nema skakanja, nego su tipa joga-pilates, malo snage malo istezanja, ali to ne znači da nećeš dobit upalu od njih.
    ja sam evo zadnja 2 tjedna svaki dan redovita, ta njena power joga mi je premlaka i onda još onaj dan od 5min je premalo i sve se pitam kako to može bit dovoljno za neke drastične promjene koje zaziva.... danas imam upalu trbušnih i lata ali samo zato jer sam jučer odradila dodatni minić tokom popodneva a prije shreda navečer...
    sad mi je toliko napeto što mogu ispružit noge u leg raisu da ću peglat po tome dok ne budu ravne ravne...

e, kupila ja taj EOS, pa i nije mi nešto,čudno mi se mazat s onolikom kuglom kad navikneš na Labelo...jeli vam se ravnomjerno troši?

j la, ni ja se ne kužim u to trčanje ali to sa pace-om je i meni ostalo ko' bitno...sad kad vidiš nas dogodine u tom klubu..ha ha...šalim se,stvarno ne znam što bi mene na trčanje natjeralo...

nešto mi se spava,mislim da ću prileć i pridružit se malom dok ne odem po MM na apt...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ivana s, bravo! Eto ti recepta, da si gledala u pejs, naštimavala bi na 5.15, a vidiš da možeš puno bolje.

Meni došla spužva za šipku za utege, pa bih danas mogla neku snagu odradit, nisam dugo, u zadnje vrijeme se nešto slabo primam utega, kad radim snagu, radim uglavnom bodyweight.

zs, bravo za ravne leg raises.

Kris, držim fige da dobiješ terapiju, da se možeš vratiti treninzima.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

skulirana, jesi probala radit i drugi suggested workuot za svaki dan?

ja imam još puno pure jest da dođem do tvog nivoa, bit ću presretna kad budem mogla svaki dan odradit ono što trebam, bez modifikacija i smanjivanja broja ponavljanja

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u guzvi sam danas, bravo sve cure a posebno ivana za pace
    odradila summer shred #14

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo istegla se uz stretch
    i uz to sam se znojila
    postala mi sis slicicu - i don't sweat, i sparkle
    e pa, i'm sparkling like a pig right now

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

summer, koji si ti smijeh

ja sam navečer uspjela odraditi ipak još jedan u nizu ubitačnih BF, ajme, svaki mi se čini teži od prethodnog...

https://rutube.ru/video/db6da5b18277...r&pl_id=814566

već me sve bolucka, sutra će biti pilates, da ne zanemarim dedu

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ja veceras neki zuzin lower body wo, a nakon toga cardio 10x100 vijace.
    Sutra imam masazu, mmmmm...
    Skulirana, meni se cini da ti stvarno puno vjezbas, nemoze to proci bez rezultata

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tigric, bravo za vijacu! Odlicno to tebi ide. Nadam se da ce masaze pomoci.

ZS, svaka cast, meni je nekad zuzkin 5minutni dosta za cijeli dan.

Summer,
    Meni fali Shaun, tako da s ljubomorom citam tvoje postove.
    Valjda cu se naviknuti na Tonya.

Mb, bravo za summer shred!

Willow , ide to tebi!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cekaj tigric ti si preskakala 10x100 preskoka vijacom :shock:

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A ja sam provela super vece s jednom nasom vjezbacicom koja mi je dala pregrst korisnih savjeta za moje nove avanture i bas sam uzivala.

Hvala Sani
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.07.2016. at 00:09

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili, meni je bilo super! Pricale smo kao da se duze vrijeme poznajemo.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Willow, ima li taj black fire neki plan i program.
    Ovo sto si linkala je zanimljivo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, meni je bilo super! Pricale smo kao da se duze vrijeme poznajemo.
    Da bas ono kao da se znamo vec dugooo

Trebale bi cesce organizirat forumske kavice kao nekad prije

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Je lili, 1000 preskoka. Nije to nis tak. Meni je drago da mi ide bez zapetljavanja!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lili, što se mene tiče, može kava kroz 7. mjesec, čini mi se da smo većinom još svi u ZG

Sani, i meni je bilo čudno koliko pauza ima u P90x3, a najviše ih je nekako u total synergisticsu...
    poslije se navikneš, u svakom slučaju su vježbe drugačije i, rekla bih, sigurno bar za stepenicu naprednije od focusa

a ovaj Black fire ima raspored ali na tom portalu Daily burn - plaća se mjesečno slično kao onaj zuskin kanal,
    međutim pročitala sam par reviewa i većina koji vježbaju BF ne ide po rasporedu već vlasitom nahođenju

sve ti je to manje više - red čučnjeva, red iskoraka, red sklekova, red burpeeja i tu i tamo koja modifikacija

kod mene je uspjeh da ja to uopće želim vježbati, trebala si me vidjeti jučer u zadnjoj rundi, bila sam malo-malo na sve 4

sve workoute BF možeš naći na https://rutube.ru/video/person/814566/
    ali tako da na desnoj tražilici utipkaš BF, ima ih 12

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Može Willow i cure i ja sam za srpanjsku kavu, dogovorit ćemo neki petak/subotu naveče oko 21h, pa tko može neka dođe.
    Ja sam ovu subotu na Risnjaku pa ne mogu.

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    Je lili, 1000 preskoka. Nije to nis tak. Meni je drago da mi ide bez zapetljavanja!
    Ajme pa to mi se čini jako puno, znaš da si me baš zainteresirala da se opet vratim vijači povremeno. Ja sam tad skakala nekih 60 u komadu.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vijača je zakon, pogotovo s mijenjanjem intenziteta i vrsti preskoka. Ja znam nekad između vježbi ubacit po dvije minute vijače..

Kako mlatim s tom vijačom, bome svi doma pitaju da stanem, ako hoće proć kraj mene.

Znam dosta varijacija, ali ono što ne mogu (a voljela bi moći) je dvostruki preskok.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure,

jel imate neke linkove za te razne vrste preskoka i općenito za workoute s vijačom, ja sam katastrofalna u traženju po netu (ako nemam taj tren kraj sebe, onda ni ne odradim :/). a volim mijenjati rekvizite i vrste vježbi.
    Hvala.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.07.2016. at 11:04

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa imaš tonu na yt: samo ukucaš jump rope variations, evo npr. https://www.youtube.com/watch?v=Hlj7qBqY8ts

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj baš ti hvala Dijana, pa ja sam valjda dosad probala 2 vrste, koliko toga ima... ajme nemam pojma jel mogu išta od toga, baš ću probat idući tjedan.

Večeras u planu oko 19h Ponikve da razgazim Salomonke za subotu, otići ću sama valjda će još biti ljudi po šumi.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja na tim preskakanjima samo gledam kako cice skaču

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

U neko moje zlatno doba, ko od šale sam znala odradit oko 1000 preskakanja s vijačom. Doduše, skakala sam ono sa dva cupkanja, ne znam objasnit. Prvo sam krenula od 50 komada po seriji, pa povećavala na 100. Kad prvi put odradiš 100 komada odjednom poslije bude lakše. I tad sam nabila kondiciju samo takvu, i dosta smršala.
    Sad mi je dosadna . Moram imat muziku i lika koji sa ekrana nešto viče . A kako sam naučila da u životu ne smijem reći nikad, tako neću ni za vijaču. Najviše radi toga jer sam jednu gledala prošli vikend.

Juče nisam ništa radila, osim što sam se ubila baklavama, a što i danas radim . Poslijepodne se nadam da ću bar nešto odradit.
    Posljednje uređivanje od j-la : 06.07.2016. at 12:13

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja ih imam tri.

A najbolja mi se pokazala jeftinjara iz interspara, onako jača guma, a tanke ručke.
    Imam i jednu skuplju sa e-baya - nije loša, ali ova jeftina mi je bolja - dokaz da skuplje nije uvijek i najbolje.
    Treća je iz lidla, ona što broji kalorije i preskoke (to je doduše odavno prestala raditi, niti ja to gledam).

j-la, pa ubaci između vježbi, odlično je za kondu, a i ruke se dosta umore.
    Posljednje uređivanje od Dijana : 06.07.2016. at 12:33

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

J-la, ja tebi vijacu ti meni baklavu

Agility x stavila sam steznike i odradila. Super je, bas su zabavne vjezbe!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sani svaka ti čast ako si pofatala ono trčanje između traka. Ja izgledam očajno, trudim se da to uradim kako treba, i ne bude kako oni rade. Ne znam da li se sjećaš da sam opisivala to trčanje kao da me roj pčela ganja .
    I sad je tako
    Za baklave može, spasi me!

Koja vam se pokazala dobra vijača, ona gumirana ili od konopca? Gledala sam tu od konopca, podsjeća me na one koje smo imali kao djeca. U vrijeme kad sam skakala, bila mi je baš ta neka dječija sa drvenim ručkama. Poslije sam uzela neku gumiranu sa brojačem, užas je!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •