Jadranka da je meni tako održavati formu u trudnoći kao sto ti radiš.
Svaka ti čast, prava si fit trudnica!
Jadranka da je meni tako održavati formu u trudnoći kao sto ti radiš.
Svaka ti čast, prava si fit trudnica!
j-la slazem se, jadranka
ti i skulirana ste moji idoli, ja sam pocela vjezbati daleko nakon oba poroda
Otišlo duplo..
Posljednje uređivanje od Teica : 11.07.2016. at 18:24
Odradjen kbell trening, palcine ljestve
Ginger, najvaznije je nauciti disati
Ginger, rahela
Prijavak: summer shred #14
Prijavak: 8km 43 minpejs 5:26 na hebenih 33 C
nenormalno je sparno.odsad trcanje samo u topu.
Mokra totalka ko da me netko polio vodom, cijedim se i crvena ko rak za plasit djecu![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.07.2016. at 22:10
TBC u 17 sati. na srecu jos ziva.
Spajalice i to sto kazes dobro da prezivismo
Ginger za utjehu ni ja nisam nesto vjesta u kraulu kazu tehnika disanje su najbitniji.
summer, ma rikneš i modificirano, ne brini
ja skužila da imam odličnu klupicu doma - onu kao stepenicu iz Ikee za klince kad su mali pa da se popnu u kupaoni... možda imaš tako nešto doma?
medicinka ti treba u 1 ili 2 workouta a možeš uzeti i uteg umjesto...
btw. utezi bi trebali biti po njemu 15 lbs a to je prebačeno 6,8 kg ha ha, moji su 2.5 pa debelo osjetim vježbe, znači od početka ne vježbam
po programu
no probaj malo, možda ti se svidi
teica, ima link na temi vježbačice linkovi
ja večeras preskačem, budem ujutro ako se dovoljno rano probudim, pocrnila sam na moru pa sam Black a budući da nemam klimu
onda mi je i Fire![]()
Spajka, svaka cast! Po mom misljenju jedan od tezih workouta.
Willow, divim ti se sto vjezbas bez klime. Ja bih krepala valjda.
Lili, bravo! Za trcat po ovoj sparini treba nadljudska volja a i snaga.
Rahela, ti postajes prava zvjercica
MB, primjetila sam da i ti napadas punom parom. Super!
Bravo cure, vidim da vrucina nikoga nije omela!
Ja veceras upper i vijaca.
Namjerno sam svratila da vidim je l koja trčala, kad ono Lili prijavljuje. Tačno, da me puškom natjeraju ne bih po ovoj vrućini.
Spajka pa kud TBC, on je zlostavljacki!
I da prijavim Agility, odmah s posla, ali s klimom u drugoj sobi. Odmah je podnosljivije. I još da prijavim kolače danas. Da, množina. Nastavljali smo proslave.
Nikad nisam skuzila tehniku disanja za kraul. Ja ga plivam s glavom iznad mora![]()
Prijavljujem: dr. Cathy pregnancy chest & triceps 2 serije (s tim da me macka ometala dok sam izvodila drugu... morala sam pazit da ga ne klepnem utegom po glavi!) + pregnancy abs.
Spajka, proguglala sam TBC. Svaka cast! I Lili za trcanje po ovoj vrucini. Ja sam vjezbala pod nabrijanom klimom i svejedno sam se skuhala.
Rahela, mb, Willow, j-la![]()
rahela, bravo za k'bell! spajalice za tbc; ti se baš odlučila uništit po ovoj sparinčini..
lili, moj naklon za pejs. I ja sam bila među luđacima koji su večeras trčali.8.13 km, pejs 5:50.
Mm mi je samo rekao prije nego što sam išla da misli da mi to baš i nije pametno.
Ovaj put sam ponijela malu janu pa sam je frknula kraj jedne klupe uz nasip i pobrala je u povratku i opet je frknula kod sljedeće klupe. Ajme što mi je pasalo to malo vodice! Ma da je bio netko uz nasip, da me dobro zalije kantom vode, bila bi mu jako zahvalna. Doma isto nemam klimu, pa sam se hladila lepezom.
Večera mi nije bila potrebna, imala sam obilati proteinski obrok od mušica!
Ali opet, bez obzira na sve, koja je terapija to trčanje, i za tijelo i dušu, stvarno jest..
willow, ta stepeničica je kod mene specijalno i kupljena za vježbanje, a ne za klince..Dobra je, čvrsta, ja imam onu malo višlju.
ajme cure, svaka čast, moj naklon za trčanje, apsolutno to ne mogu zamislit
ja sam jutros išla napravit 1. dan tatinog izazova za gluteuse, u 6 na terasi, procijenila sam to za najpovoljnije uvjete
stala sam nakon 6 rundi, nisam više mogla skakat, sparno je i nema zraka već tad
Disanje kod kraula je ustvari vrlo jednostavno. Glava je pod vodom, a izlazi na stranu (meni je lakse na desnu, ali mogu na bilo koju stranu) po udah u onom trenutku kad npr. desna ruka izlazi iz vode i kako ruka radi luk po zraku tako se glava vraca u vodu i ispuhuje se zrak.
Dobro je vjezbati to na suhom.
I ustvari kad sam na moru, vrlo malo ljudi vidim da znaju pravilno plivati, pa to sto to ne znate nije bas neobicno. Uglavnom oni koji su negdje trenirali znaju, a drugi se snalaze.
Ipak najgore tj. najsmjesnije je vidjeti frajere, one sto su uvjerene kako dobro plivaju, a ustvari samo spricaju vodu oko sebe
O Tang, dobro jutro budnice
Ja sam imala u planu jutros ustati u pol 6 i trcati, ali mi se nesto pokvario plan, a ionako najavljuje neki pad temp pa cu valjda sutra
Od Tati sam odustala nakon one upale, pa sad radim Palcin girja trening, a kad budem mazohisticki raspolozena ubacit cu i Tati
ja se nisam mogla dici, a mislila sam. tako da cu popodne.
klima pa mi je imamo u cijeloj kuci, ali kako su klinci kroz jutro sami nije bila upaljena. kad sam ja dosla to sto sam je ukljucila i spustila rolete na suncanoj strani mi nije bas pomoglo. al kao sto rekoh ziva. TBC jer mi je na redu, danas speed1. vidjet cu u koliko cu moci, iako je on laksi od TBC.
Kraul meni je to s disanjem spontano, no nikad se nisam vidjela kako izgleda, al cu ostat u uvjerenju da to znam. razmisljam opet ici na ranojutarnje plivanje ono od 6.
bravo za sve vjezbe, a jadranka ti si stverno kao i skulirana zena zmaj.
Bravo za sve cure a trkacice posebno
Isla sam jucer pjehe na kavu i krepala a kamoli da trcim
Al i dalje vjezbam bez klime, ne pitajte![]()
Danas rest![]()
ja va sne stignem sve čitati pažljivo, ali I iz ovog letimičnog vidim da ste vrijedne!
jučer sam 7 km, u 8.30 navečer, je vruće ali nije mi neizdrživo, u šumi je pa ima malo zraka...
inače, stigli su mi novi prijatelji, plave boje, 3 kg!
presretna sam!
naime, svima vam je poznata činjenica da ja nakon 3 god (sad oko 29.7 je godišnjica)vježbanja nemam normalne utege
I ne želim otkriti s kojim vježbam
to samo Danci zna
Sani, čujemo se neki drugi put!
mb vraćali smo se drugim putem i nismo išli na nikakav izlet pa se ne javih!
kako možeš tu vježbati bez klime, ma svaka ti cast!
Flopi, nije ništa sramota dok se vježba!
Rahela ja ne znam koju si ti prognozu gledala, ali moja kaže da do četvrtka nema zahlađenja.
Kraul ne znam i nije me sram. Plivam bapski
.
i ja plivam babski
što se tiče zahlađenja, prema prognozi koju gledam kod nas će "zahladit" za čak dva stupnja
ali nije meni toliko do temperature, ako okrene na buricu ko prošli tjedan
rahela, nakon kojeg dana si dobila upalu? gledam malo te workoute, ogromni su, to je više posla nego sam očekivala, ne mogu uz to radit svoje uobičajene treninge
J-la, ja poput tebe. Babski stil, odnosno zablji![]()
Ali ja ne znam ni skakati na glavu. Mm nikako da me nauci.
Uz klimu je vruce vjezbati, ne mogu ni zamisliti kako je bez nje. Zbilka svaka cast.
O trkacicama necu. One su nadljudi
Jadranka, bravo za vjezbanje! Uz skuliranu, ti si jedina trudnica za koju znam da je ovako vrijedna.
Za svaku si pohvalu i pravi primjer ostalima.
ajde dajte neki prijedlog
da isprobam svoje trokilaše
ništa preko 20 min.
![]()
Flopi čekaj Willow, ona će ti nešto iskopat
Ni ja ne znam skakat, niti ronit. Doduše, ne volim ronit.
Flopi, gamma extreme circuit.
J-la dobro zbori. Cekaj Willow![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 12.07.2016. at 09:12
Mozes i rip't up iz gamme.
Na mobu sam i ne mogu linkati. Ali ako te zanima linkam s laptopa.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 12.07.2016. at 09:14
Ajme, ja isključivo kraul plivam, ali imam neki svoj stil, sigurno nije standardan iz škole plivanja..
Ali meni bitno da je dosta brz.
Sto se tehnika tice, ja trcim tako da mi noge lete u stranu (kad sprintam) i iz djetinjstva se sjecam da su me klinci stalno zafrkavali i smijali mi se. Al, bila sam najbrza, pa bih ih opalila nogom i zbrisala![]()
Posljednje uređivanje od rahela : 12.07.2016. at 09:35
Rahela, identicno trci moja kcer.
Njoj jos uz to i ruke lete na sve strane.
Jel i nju zafrkavaju?
Ono, kad joggiram ne kuzi se bas, ali sprint, noge na sve strane. Ali sam cak isla i na nekakvo natjecanje bas iz sprinta. Nisam doduse tamo bas rasturila, ali u razredu i klinci iz kvarta me nisu nikad prestigli
vjerovale ili ne, eto mene opet
upisala se u fitness centar (ne mogu ja to doma disciplinirano), valjda jedini luđak koji se upisuje u 7. mjesecu, ali imam volje popraviti stvari do godišnjeg!
Ni ja ne znam plivati posteno a nisam ni zaplivala vec godinama kako spada zbog klinaca. Zato obozavam gledati mm-a kad pliva, on je bio dugoprugas.
Rahela, super ti ide, bas te briga kako izgleda drugima dok trcis.
Spajka, bravo!!!
Jucer ktb ljestve, jutros trcanje.
Mala mi ima neku temperaturu pa sam ostala doma.
ajme što ste aktivne ujutro
flopica, pa bilo što od metashreda
npr. ovo je meni odlično
https://rutube.ru/video/46d3ea021468...r&pl_id=814566
krivo ste me skontale, nisam sinoć vježbala, meni ova vrućina iscrpi svu energiju...
zato sam jutros s Anjom onaj gymnastics Strength 2
https://rutube.ru/video/95969fc23cb4...r&pl_id=814566
nije žestok tempo ali je bome teško, i ovim vježbačima je trebalo malo-malo pauza
sviđaju mi se njezini treninzi, puno su mi zanimljiviji od Bobovih,
mislim da ću sad do GO nastaviti Black fire ali ću svakako uzeti njezina 2 workouta tjedno, 2 bobova i koji pilates i voila
Angie75, što si upisala?
Pa da, ja kad probam kraul "po školski" (a kći mi je trenirala plivanje pa zna što je to), duplo sam sporija. Uhvatila sam s godinama taj neki svoj grif i tako pičim..a što nije by the book, ko ga šiša..Meni noge ne rade stalno, nego se "odgurujem" nogama na svaki drugi zaveslaj. Prvi zaveslaj skupljam noge, drugi se odgurujem, tako nekako.
A rad rukama je prilično pravilan.
Fopi, super za nove utege. Probaj nesto od metashreda, super je!
Angie. bravo za povratak!
Willow ma u tebe sam se I uzdala, ako ću pošteno!![]()
onda ću baš to predvečer, jedva čekam da vidim kako mi ide!
Angie genijalno!
ola zene
bravo za trkacice, ne mogu ni zamisliti trcanje, jedva sam se jutros do posla dovukla i zarekla da ne izlazim iz zgrade
willow, bas o toj klupici sam i razmisljala, jos je drzimo u kupatilu i cini se dosta stabilna
ja sam jucer pod klimom odradila piramidu
nije se toliko cijedilo s mene, i do manje skakanja, i do klime je
jos extreme circuit veceras i stretch sutra
plivam svasta, sad kad pomislim uglavnom do dubine plivam kraul, a tamo i natrag prsno
volim i ledjno, jedino delfin nikad nisam ni pokusavala
i ja disem kako je rahela opisala, udah na desnu ruku, izdisanje na x zaveslaja, glava miruje, pa onda opet udah
dugo godina sam svojski mahala glavom lijevo desno i nisam je uranjala![]()
ovdje http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Kajzer...za/BIO-TRENING
ima različitih treninga, dosad sam išla na TRX
prvi put sam se dohvatila tih girja i kettlebellova što ste ih spominjale!
prezadovoljna sam, ponajviše time što sam se napokon trgnula.
flopica, nisam ti ja nikakav ekspert, moji su utezi još lakši od tvojih
ali sam oduševljena njima jer su od neoprena
Angie, super ovo izgleda![]()
Angie, bravoooo!
Rahela, zezaju je stalno. Ali je najbrza u razredu![]()
Ona kaze da drugacije ne moze.
Willow ja kad ukucam bob harper black fire izbacuje mi samo vjezbe s nekom zenom. Jel to ok?
je je OK je vjezbati i sa zenom![]()
Sani, nije, ima 8 s Bobom i 4 workouta s Anjom
možeš ići na
https://rutube.ru/video/f9e2e8b200d1...r&pl_id=814566
pa desno vuci prema gore
ili
https://rutube.ru/video/person/814566/
pa utipkaš u desnu tražilicu samo: BF
i tu vidiš sve workoute (osim jednog ali to ću ti objasniti kasnije)
Posljednje uređivanje od Willow : 12.07.2016. at 10:40
angie, lijepo te vidjeti opet, dobrodošla!
svako vrijeme je dobro vrijeme za opet početi :D