Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
Ti po običaju opako brkaš lončiće.

BARF prehrana ne smrdi, osim ukoliko ti smrde svježe namirnice. BARF se ne kupuje. BARF nije vrsta hrane, već način prehrane. I burag je najbolje kupiti drito od mesara, a ne smrznuti u shopu, problem je što ga je teže kod mesara nabaviti.

Da ovo je topic o psima i za pse i o svim sranjima koje se podvlače pod kvalitetnije firme gotove hrane za pse. Gotova hrana pripremljena i za ljude je smeće.

Daj pesu ono što mu treba, pa da vidiš kako će mu gastritis nestat, a ne biti stavljen pod kontrolu.

I onda ovakvi sole pamet po furmima, uzgajaju pese i predaju svoju "mudrost" dalje na buduće vlasnike.

I tako iz generacije u generaciju sve bolesniji pesi, sve bogatiji producenti pseće hrane, a i veterinari. O tome govorim.

Međutim ti si po običaju uglavnom samo fiksirana na to tko je tebi što i kako rekao, a ne na problematiku.

Zutin post nije uvjerdljiv, postavila ti je pitanje, a čini mi se da postoji i razlog zašto.

Dakle,
Ti po običaju generaliziraš i filozofiraš.
Pišeš puno, a ne kažeš ništa.
Post nije uvredljiv?!?
I ima razlog?
Kakav, molit ću lijepo?
Ti, a i dotična očito znate nešto što ja ne znam, a usto ste i stručnjakinje pa molim još jednom, napiši to.
Konkretno!
Nemoj filozofirati.
Konkretno napiši!
Objasni javno što to ti i žuta znate i imate razloga ovako besramno vrijeđati i trolati.
Nemojte misliti da ako ste pod nickom da ste anonimne i da ne podliježete sankcijama za lažne tvrdnje i klevete.