Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2344

Tema: odgoj pasa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a bome mi našu hranimo sa svim. osnova joj je, što kaže teddy, ogavna suha hrana. damo joj i ostatke od ručka i kolače, voli i jabuke, voli i kosti oglodati, kad jedemo juhu pa one šuplje, to može satima prevrtat i lizat. u ovom trenutku nemam kapaciteta nit za kuhanje nit za taj barf. za sad je odličnog zdravlja i kondicije, nema gastritis.
    evo, priznanje u rangu onog - i mi tu i tamo hrenovke jedemo :D

jel vi imate dojam, onako generalno gledajuci, da su pasoljupci jedna strasno napasna vrsta?
    o daaaa, ima ih :D to sam već tu napisala. kakvih sam se već teorija u parku naslušala, ovaj forum im nije do ramena, sve i sa non assisted home birth teorijama lol

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    o daaaa, ima ih :D to sam već tu napisala. kakvih sam se već teorija u parku naslušala, ovaj forum im nije do ramena, sve i sa non assisted home birth teorijama lol
    Da vidis komentara kad sam se tako nedavno izlanula da idem na godisnji 5 tjedana, a da pas ostaje kuci s dadiljom (decko ce zivjeti kod nas u stanu i cuvati psa).
    A da sam rekla da idem na Havaje a da cure ostaju s dadiljom, garant bi mi rekli lijepo se provedi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •