Stranica 179 od 275 PrviPrvi ... 79129169177178179180181189229 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,901 do 8,950 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tang, sad sam morala ići provjeriti
    meni se čine iste, nisu prirodne kako god okreneš

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rahela, vjezbam p90x3.
    Tamo je cetvrtkom the challenge. Zadas si koliko pull upsa i push upsa ces napraviti i pokusavas se drzati tog broja. Iznenadis se kad vidis koliko mozes kad si sam protiv sebe.
    Njih mi ne pada napamet pratiti.
    Mozda za dvije-tri godine

Willow, ali i dalje su velike, smanjivala ono to ili ne.

Danas cvx i malo vjezbica za guzu koje je rahela neki dan linkala.

Uz to sam napravila tortu, ganjala klince po parku i napravila rucak.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

rahela, ima sani pravo, ako nisi vježbala P90x3, to se svakako treba proći

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vidim cure brinete se kako cete na GO, i ja sam se brinula. No za sada ide sve ko po spagi, proglasite to svojim vremenom jer ionako vas neko ostalih cca 18 sati treba. Samo trazite, ostali ce se prilagidit. Ja danas sat vremeba frizbija u moru, neprocjenjivo

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Još ću vas mamiti na slatke recepte. Pa da me proklinjete. Šalim se, drago mi je da vam se čokolada sviđa.

Dijete nas je nogiralo, visi kod dede i bake i dalje pa sam čudno i slobodno sama. Pogledah i brdo filmova, čak stignem pričati s mm. Izveo me i na pauzi na ručak i kavu, večeras me prijateljica izvodi na koncert i pićence. Moglo mi se i svidjeti ovako nešto. Jer kad krene posao nema disanja.
    Sad idem vježbati, sani me inspirirala da zgibove odradim. Možda i sklekova nabrojim.

Ne zamarajte se vježbanjem na godišnjem. Mm uvijek tvrdi da je odmor također dio napretka. Pilatesica me spašavala kod učenja na faksu, prije ere vježbanja kad me kičma rasturala od višesatnog sjedenja. Poslije sam bez ruku manevrirala na njoj, čak i u turskom sjedu. Očito sam predodređena za rad u cirkusu.

Dijana, mislim da sam pročitala da si i ti hipo? Kako uspijevaš s kilažom izaći na kraj? Ja svoju hipo dobro kontroliram prehranom i dobro se osjećam (baziranoj na mesu, ribi, voću, povrću). Dosta toga sam izbacila, ali to sve ide jako sporo i aljkavo. Nekako se još ne mogu pomiriti s činjenicom da imam najviše kila ikada. U drugim segmentima više ni ne osjetim hipo.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sad sam i ja isla gledati zuzkine sise
    izgledaju mi manje, al mozda je do grudnjaka

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Palci, imam i ha hipo i hashimoto
    S kilama ne da nemam problema, nego sam i prizljkivala 1-2

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Eto vidiš. Prva za koju čujem da nema viška i polumrtav metabolizam. Blago ti se.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Dijete nas je nogiralo, visi kod dede i bake i dalje pa sam čudno i slobodno sama. Pogledah i brdo filmova, čak stignem pričati s mm. Izveo me i na pauzi na ručak i kavu, večeras me prijateljica izvodi na koncert i pićence. Moglo mi se i svidjeti ovako nešto. Jer kad krene posao nema disanja.
    Ovo boldano mi je da umrem od smijeha jer te razumijem . Ne sjećam se kad smo zadnji put zajedno izašli.

A što se tiče hipa, da ti nije doza mala? Ne znam, samo nagađam.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rahela bravo
    Ja ga dugo nisam napravila i bas sam prezadovoljna napretkom!
    Kazem ti, stari su joj odlicni za zapamtit i vjezbat bez laptopa/mobitela!

Meni se isto sise u zuzke cine manje ili je prije nosila otvorenije grudnjake (vjv je ovo na stvari jer prirodne nisu )
    Sad mi je premisicava, prije mi je bila zgodnija.

Palci uzivaj u toj slobodi

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Odvjezbala dr. Cathy: warm up, chest+triceps x2, i yogu za hladjenje (sve skupa pola sata).

I poslala malca baki na rucak... kao nesto cu radit doma... a kako mi je Lili u nekom prijasnjem mailu bacila bubu u uho, samo surfala kakvih sve utrka ima u 2017 u blizini, pa onda malo skole trcanja, i tome slicno, i prosla dva sata :D

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma Zuska inače ima topove koji joj ful nabiju sise,u ovim kupaćim to ne može pa zato tako izgleda...
    MB, s obzirom koliko manje jede,nema sala nimalo tako da su joj ful definirani mišići,vjerojatno su isti kao i prije nego su jako izraženi...

ufrštoljila sam vijaču,odnosno za početak samo skok ono sunožno...bila mi je preduga pa sam skratila...
    odradila sam 8 rundi 30sec rad što brže mogu (bome je zviždala) i 10sec rest i riknula,jaaako mi se sviđa! nakon toga ovaj 5tominutni....

večeras idemo na sushi sa zaovom i njenim mužem, po prvi put vodim i malog,nadam se da neću zažalit i da će spavat u kolicima,stariju trpamo u krevet prije izlaska...

ja svaki put izgubim ravnotežu s loptom, pazim samo da maknem girje i ostale rekvizite pa da se ne udarim...bilo bi bolje da uzmem vremena samo te vježbe polako probavat,ovako kad me goni neki workout i timing naravno je problem...
    a meni dobro dođe i za vježbu s najmlađim,nešto sabotira ležanje na trbuhu pa ga tako motiviram...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.07.2016. at 20:37

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Fit slide#7. Na brzinu. I odoh se pakirat za more!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jutro curke!
    Odmah prijavljujem da ce vikend biti ispunjen kolacima i tortom.
    Ne mogu vjerovati da moj misic slavi 2.

Uzivajte u lijepom vikendu!
    Svima

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sani sretan rodjendan misicu

Ja sam jucer restala. Popodne plaza i kava sa prijateljicom, navecer kokteli s drugom prijateljicom
    Sad me cekaju dvi generalke

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sani sretan rodjendan malcu

ja cu sad nesto brzinski za guzu
    samo mala je doma pa cu joj uvaliti crtic

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Palčice, i ja imam hipo i hašimoto, ali nije mi metabolizam toliko usporen, barem koliko se očituje u težini. Imam 59-61 na 171 cm, iako ja imam periode da jedem stvarno čisto, i takvu hranu zapravo najviše i volim; ali imam i da jedem žešće gluposti u većim količinama (na godišnjem npr). To se odnosi na slatko, najviše čokoladu i kekse, nisam tip od fast fooda.
    Mene se hipo najviše očitovao u kroničnom umoru, pospanosti, anemiji, hladnim rukama i nogama i lupanju srca po noći.
    Sad mi je dr. povećao terapiju, (a nije je ni povećao koliko je htio, jer je mene bilo strah nuspojava), i stvarno je sve to puno bolje.

Cure, sretno svima koje putujete na more, očekuju se velike gužve.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sani sretan rođendan mišonji malom ! Uživajte danas !

Ni ja juče nisam ništa, radila do pola 6, došla kod mojih, jedva izdržala do pola 11 držat oči otvorene. Zaspala sam prije male .
    MB imala si bolje veče od mene .

Danas ako stignem yoga.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sani, puse malom slavljeniku! Ja evo putujem....

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sani, sretan rodjendan malisi!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sani, sretan rodjendan malcu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citam vas poslije juce do interneta nisam uspjela doci ludnica na poslu i pun raspored doma.

Prijavak: jutros u 8:15h trening u Maksimiru trcanje po Dotrscini 15km pejs 5:37 bas mi je bio dobar dan i potegnula sam solo ispred grupe. Da se napokon osjecam poslije treninga da sam nesto odradila.Zavolila sam brda cure

Cmookeee

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili, bravissimo!
    Hebate, tebi ce ponestat grupa u klubu u koje bi te mogli ubacit..

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili svaka čast!! Stroj si!
    A slažem se s Dijanom

Tigric sretan put, uzivaj!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, bravissimo!
    Hebate, tebi ce ponestat grupa u klubu u koje bi te mogli ubacit..
    Dijana i j-la nece nece imaju jos dvije grupe ispred al to su zapravo muske i velika je razlika izmedju 2. i 3. grupe a ja sam sad bas negdje izmedju tako osjecam u zadnje vrijeme.

Ja mislim curke da je vjezbanje najlakse organizirat na go barem meni je.imam cijeli dan slobodan nema posla mozete ponijet i vijacu plivat trcat radit snagu ma 100 cuda.ja obicno trcim svako drugo jutro ujutro u 7h a snagu odradjujem.cesto usput i na plazi malog na ramena i udri cucnjeve ..planinarimo ma svasta.defi itivno najvise vjezbam kad sam na godisnjem samo treba planirat unaprijed. Na terasi cu vjerojatno isto vjezbat uh jedva cekam.

Cijeli iduci tjedan mi je poluslobodan neki mix slob.dana i obveza a moja 7god.kci je otisla na ljetovanje kod frendice sama bez nas mamina velika cura , pa smo samo sa sinom (jedno ko nijedno) cak mozda odem iskoristit i onaj kupon u teretani od dm utrke
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.07.2016. at 18:40

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A sad komentari bravo cure za sve odradjene workoute i trcanja

Sani za sklekove i sretan rockas!

Tigric mb willow tan gerina j-la Sani odlicne ste!!

Dijana to je normalno i da je 5km tesko prevuce je ne brini ides ti na PM
    a jako mi je drago da sam i febe Jadro zarazila ako trebas neki info samo pitaj.odlican ti j3 St cener nekad u lipnju mislim.

Mi cemo sutra negdje u toplice a onda mi i muz ode u pon i uto na Brac pa sam sama s malim do sri.

Ocela sam odbrojavat do mora jos 7.dana.

sretan put svima koji putuju tigric j-la
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.07.2016. at 18:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E cure palo mi je na pamet za naci neku rupu u danu za vjezbanje:posaljete fino muza s djecom na plazu poslije dorucka a vi dodjete naknadno, malo.odvjezbate i pridruzite im.se .ili navece odu malo u setnju pa tad ugrabit trenutak.

A tu je uvijek i jutro makar na terasi vecina spava pa nas smatraju manje ludima

Ma ja sam sigurna da se to da organizirat samo malo volje

Ako nemate ideja izlozite problematiku pa cemo naci rjesenje :plazi jezik:
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.07.2016. at 20:31

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam jučer na kraju onaj bodyweight što sam linkala, a danas sam probala jedan onaj isprintani workout,
    oznojila se jesam ali baš da sam se nešto pretrgla - i nisam
    meni treba netko da me tjera i govori još, još

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tigric jesi doputovala? cujem da je guzva na autocesti...

bravo cure za sve odradjeno

sta se tice vjezbanja na godisnjem, ja mislim da nije neka steta ako se ne vjezba i rest je dio treninga

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala na cestitkama
    Dan je bio divan. Moj veliki mali misic. To vrijeme zbilja leti, ponekad mi se cini prebrzo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ovo je isto istina sto kaze MB, ovisi koji ste tip.
    Ja ne mogu zamislit da samo lezim na plazi i kupam se, dojadi mi nakon 2 dana, to mi je ko kazna, treba mi aktivni odmor i zapravo jedva cekam da dodju dani bez ikakvih obveza da mogu sta me i kad volja: trenirat, istrazivat mjesto, prirodu, hodat kozjim stazama ili lezat u borovoj sumi osluskivat cvrcke i more, mirisat smokve i lavandu ....

A opet ome pase ne radit nista i samo pasivno odmarat i to je super al tad fakat ne treba imat griznju ili se forsat vjezbat ako vam se ne da.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nas dan na moru otprilike izgleda ovako: mala se budi oko 7, natezanje oko njenog doručka, kafa i spremanje je do 9 kada se stvarno trudimo otići na plažu. Njeno oduševljenje sto je na plaži i moru traje nekih pola sata, onda slijedi hodanje za njom do spavanja u 1. Poslije buđenja, ide red natezanja da jede, ne hoda po šetalištu i ulazak u more.
    Kad nas dobro smori, nekako je vrijeme da se vratimo u apartman, gdje ne prestaju igre bez granica . Kad zaspi oko 9, onda smo toliko smoreni da samo imamo snage za nešto pojesti i popiti pivo.
    I tako 10 dana. Sad stvarno ne znam gdje u takvom danu utrpat vježbanje . Al ću se potrudit bar nešto.

Nisam ni danas ništa osim finalnih priprema za more. Zato sam spavala jutros do 8, pa poslijepodne još dva sata. Tek sad osjetim da mi treba sna.

Sani drago mi je da je sve super prošlo. I baš brzo rastu, mojoj je tri i nekad nas iznenadi svojim razmišljanjem.

Najnoviji biser joj je da želi biti policajac kad poraste . Kaže sve će kažnjavati pa pokazuje rukom na auta i pješake, i tebe i tebe a i tebe.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajme j-la mala je legenda, jel ona prava Ovnica? Treba je zaposlit jel ima onih plast.cuda za igrat se na plazi ili da je postavis kraj nekog djeteta ne bi li se mozda zajedno poigrali

Jeste probali na smjene?mi smo tako znali radit pa nekako manje covjeka umori.
    Ode muz s njom do plaze pa.se.ti pridruzis ili na smjene na plazi.jel hoce gledat crtic?i briga te za klopu na godisnjem hoce nece prezivjet ce sigurno.

Dobro da jos hoce spavat vjeruj mi to vam je spas, moji prestali s 2.5 god. A nis draga zelim vam da se uspijete sto je vise moguce odmorit.
    Mi ljetujemo par obitelji pa s djecom nemamo posla osim dat im jest.igraju se zajedno po cijele dane to nas je spasilo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la genijalna je!

Mi kad odemo negdi s dicom ili sami to je ionako 3-4 dana pa mi ne pada na pamet vjezbat. Ionako stalno hodamo okolo
    Ja mrzim lezat na plazi, odem sat ipo svaki dan, to mi je plafon!

Danas zcut strenght #2.
    Rahela, probaj i ovaj, super je! Pogledaj i ostale iz te serije, isti je princip ko zwow, par vjezbi i picis

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Prošle godine je pokazivala interes za djecu, a imala je 2,3 godine. Sjećam se da je nekim malim slovacima nešto naređivala a djeca je onako blijedo gledaju jer je nisu razumjela .
    Ove godine se nadam da će naći neko društvo, veća je i zna se igrati s djecom.
    A tako i radimo kako kažeš, smjenjujemo se. Da nije tako na moru bi bili mnogo kraće .
    Po ovom što sad pokazuje, jest prava ovnica. Glavom kroz zid i tempo od 100 na sat.
    Sto je veća samo mijenja zanimaciju, a žar ostaje ista .

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

j-la legendo
    ne opterecuj se s vjezbanjem, budes kad se vratis

ja sam jucer nesto s girjom za guzu
    a mala je hodala oko mene sa starim fotoaparatom i ponavljala: mama, snimam te kak jebas
    pa ti ostani ozbiljan
    danas cu opet nesto slicno pa pakiranje za more
    jedino sto mi se najmanja zali da ju boli trbuh nadam se da nije nista...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sani sretan rođendan dječačiću!
    j-la, ja se uopće ne bih trala s vježbanjem
    ja sam na svom go trčala jer mi je to najlakše
    a inače rano ustajem dok svi još spavaju pa je ispalo super

ovaj vikend imam generalku, krečenje jednog dijela kuće
    e koliko smeća može stati u dječju sobu od 10 kvadrata

sad nakon kave idem na trčanje, dok ne ugrije

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ginger mala je car . Ni ja nisam mogla ostat ozbiljna kad je moja imala tu fazu .
    Kad putujete? Meni je danas dan spremanja, i imam jedan dječji rođendan. Njen S. danas slavi pa to ne smijemo propustiti. Zato nemam pojma hoću li sve stići.

Flopi uređenje kuće je samo po sebi vježbanje, poslije se osjeti upper .
    Posljednje uređivanje od j-la : 31.07.2016. at 09:25

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

J-la neka njenog zara to ce joj kasnije u zivotu biti korisno.a ti se na go radije probaj sto vise odmorit to ce ti bit najbolje.

Ginger drzim fige da je trbuh samo prolazan i ugodno pakiranje ti zelim.A mala ti je zakon s tim .ebanjem

Flopice o pa ti si u krecenju ajd super je onaj feeling poslije ja sutra isto imam generalku ne mogu je docekat-tetu spremacicu .
    I super da si otrcala ranije vani je vec sad vrucinaaaaa.

Jel znate cure tu neke toplice u kojima voda nije pretopla?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jucer Denise Austin fit & firm pregnancy + svadba (zasto sam vec budna to nikako ne shvacam.... nesanica... grrrr). Danas su u planu vjezbe snage.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Prijavak, 4,26km uzbrdo, pace 6,33

Sani, sretan rockas misicu

Ginger, mala je zakon

Na go cu vjezbat i trcat na smjene s muzem. On ide u 6 dizat mrize sa gazdom koje su vecer prije bacili, a iduci dan ja trcim i odradim vjezbe na plazi i bucnem se. Sve do 7 ujutro

E, da i ovdje objavim, pa cu valjda uz vasu podrsku lakse izdrzat.
    Prestajem pusiti od sutra!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ginger i j-la, cure su vam zakon
    preslatke su tako dok su male, provala koliko hoćeš

mi isto sutra na put ali je moja mala jučer imala neku malu temperaturu, danas je ok,
    vidjet ćemo, nadam se da je neka kratkotrajna ljetna virozica...

vježbanje na GO - vidjet ćemo, nosim tenisice i top za vježbanje ako me primi želja

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mb, jesmo stigli smo.isli starom cestom bez problema, nikakve guzve, nicega. A na radiju kad slusas katastrofa. Vjerovatno na auticesti i je bila guzva ali ja stavrno ne razumijem nase ljude koji se voze po toj guzvi a mozese uzivati po staroj cesti, stati na kavicu....milina.
    Kupamo se, lovimo po plazi, setamo ali jos vjezbala nisam. Budemo vidjeli...necu nista forsati. Ako uhvatim kakav moment odlicno, ako ne, pa ipak je ovo godisnji.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Tigrić, tako i mi, uvijek starom cestom. Autocestom je preživčana vožnja, a ne ispadne ni skoro ništa brže.

Ja i dalje izdržaje na štangi, zgibove (chinups), sklekove, plankove, crabs-e, još uvijek ništa skočno, ali dobro za oznojit se.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Autocesta je zakon, 4 sata do Zagreba Uzivancija. A kad se sjetim studentskih dana i stare ceste, dva od tri puta bi nam umjesto sest i po, trebalo deset sati do Zagreba. Uvijek neki vrag.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi krecemo sutra, nadam se da nece biti strasna guzva
    ja sam fan autoceste, previjugavo mi ovo drugo
    nisam danas jos vjezbala, sad sam se najela pa idem pakirati
    i onda opet nesto za guzu brzinski
    mala se vise ne zali na trbuh pa se nadam da je to to

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

rahela, dobar plan
    moja sestra trci pa bih mogla s njom
    al sumnjam, kod nje su samo brda, a meni mrsko i po ravnom

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Rahela uopce mi ne izgledas kao pusacica i ne sjecam se da si na kavama pusila, drzim ti fige na najjace za sto lakse odvikavanje.Mozes ti to.

I bravo za brdo to je posebno tesko - trcat uzbrdo svaka cast!!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sani, sretan ročkas malenom!
    tigrić, uživaj.
    Lili, odlična si!
    Dijana, super se osjećam i inače nemam simptome više (osim što mi trnu stopala danas od vikend alkoholnog izleta, a i sinoć smo po Istri pa je pala jedna cugica, a i borovička noć prije na koncertu - puno i previše alkohola za mene s obzirom da sam si ga ukinula), samo eto te kile nikako srediti do kraja, ali nije ni strašno, 4 bi bile savršeno.
    Ginger, Willow, želim vam dobar provod i prije svega odmor!

Sutra idem malo u teretanu, odlučila sam ovaj slobodan mjesec još podebljati vježbanje. Sad mm i ja kuhamo, imamo malo fešticu za prijatelje pa ću sutra odraditi dva treninga i nadoknaditi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma palci bitno da se vjezba ne trebas sad odmah 2 treninga za nadoknadu

Sretam put svima koji putuju mi se malo.osvjezavamo u Tuheljskim koje su ko mravinjak al malome je super pa odmah i nama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •