Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Znači nema ga do kraja 10mj.?
    Uf, to će biti onda zanimljivo kad sve nahrle, neće on moći fizički sve odraditi ...

Ne znam, nisam pametna, mislila sam da bi već u 10 mogao početi .... Možda odem na konzultacije u VG, pa vidim kad bi tamo mogli krenuti. Brijem da se tamo dugo čeka na lijekove ...

100 misli najbolje mi prespavati

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Frixie prvotno napisa Vidi poruku
    Znači nema ga do kraja 10mj.?
    Uf, to će biti onda zanimljivo kad sve nahrle, neće on moći fizički sve odraditi ...

Ne znam, nisam pametna, mislila sam da bi već u 10 mogao početi .... Možda odem na konzultacije u VG, pa vidim kad bi tamo mogli krenuti. Brijem da se tamo dugo čeka na lijekove ...

100 misli najbolje mi prespavati
    Cini mi se da su cure pisale da se u Vg ceka najduze od svih drzavnih bolnica. Cak 6 mj.za stimulirani. Za prirodne ivf i aih to neznam.

Sretno cure svima...

Frixie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Cini mi se da su cure pisale da se u Vg ceka najduze od svih drzavnih bolnica. Cak 6 mj.za stimulirani. Za prirodne ivf i aih to neznam...
    Ma da, pročitala sam da se za lijekove na VG sad upisuju za 03/2017 ...

Ali, bila sam jučer kod svog ginića po uputnice (pojurila izvaditi spolne, jer mi izlazi godinu dana od starih, pa reko da ne čekam još i to kad se doktor vrati s bolovanja ) i veli meni moj ginić da se ne brinem da je on čuo da dr. Š dolazi dr. Bolanča na zamjenu i da bi trebao raditi sve.
    Nemojte me držati za riječ da je to 100% točno, samo prenosim info od mog ginića.

Curke koje su imale sad negdje termine najbolje da nazovu polikliniku i nek vide točnu informaciju, ja tek zovem polovinom 9 mj pa ću onda moći znati 100% točno što i kako dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •