Stranica 414 od 581 PrviPrvi ... 314364404412413414415416424464514 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 20,651 do 20,700 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam se jucer digla iz kreveta, otisla s curkom do parka i nakon nekog vremenapritisak nepodnosljiv, imala sam osjećaj da će bebica samo izletiti! vratila se u krevet i jos sam u njenu.Dr kaze nema mrdanja do kontrole, a imala sam 1001 plan za 9.mj.
    Idem si staviti u glavu da bi gore od ovog bilo: ne biti trudna,lezati na ginekologiji, roditi 3miseca ranije.... već mi je bolje

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Evo i mene cure. Queenbee zao mi je sto se tak osjecas. Valjda je samo par losih dana pa ce bit bolje.
    Tia sretno
    Ostale cure sretno i da sve izguramo do kraja najbezbolnije sa svojim malim zamotuljcima
    Ja dns bila na pregledu i brisu, sutra moram nosit urinokulturu. Zatvorena sam, sve je mirno veli dokt, za tj dana jos kod nje i onda TA. Uzv nije radila jer su ga radili na Sv. Duhu dva puta kad sam bila. Hvala Bogu da sam zatvorena i da su se kontrakcije smirile. Mi smo danas 35+4

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bravo Tajci. Ti ces na Sv.Duh? I ja

QB sto se tice ja danas 7-mi dan da sam isla. Luda sam od tog zatvora, i ne redovitog hranja

Tiia sretno, nadam se da si bar malo uspuhala danas

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam vec 2x danas zatrpala wc skoljku. I sve mi se cini da cu jos. A nis ne jedem. Kilaza stoji. A puuuuuuna vode-otekla sam sva od usiju do pete.

Imam problema s curama jer nece piskiti. I stalno urinarne neke infekcije imaju. U vrticu nece piti, nece jesti i nece ici na wc. Mala se ne zeli igrati s nikim u skupini
    Starija se zali da ju stalno netko maltretira-ne zna ni napast ni obranit se. I luda sam vise od brige i bojim se za njih. I onda ih kod kuce udarim i posaljem u krevet i toliko se sad grizem da bi se izbicevala. Uopce nisam uravnotezena hormonalno i ne znam si pomoci.

Mozda imate pravo-neka zuta minuta dosla i proci ce. Valjda se pred kraj bude ovakav musicav.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam opet

Hmmm...nisam svoja danas uopce

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Draga moja,to hormoni iz tebe pricaju.
    Kad smo kod prilagodenosti vrticu moj brat nije od najranije jaslicke grupe pa do godinu pred skolu ni jeo,ni pricao s bilo kim...moji su bili ludi!!!Danas ima 35,cista suprotnost,uvijek u centru paznje,najrazgovorljiviji.
    A ja sam dr House po ljubavi za drustvom ljudi...
    A sto se uroinfekata tice i pijenja malo tekucine,to sam ja...E.coli u mjehuru cijeli zivot,zadnjih godina je nemam.
    Ono sto sam naucila je da bakterije u urinu ne vole kiselo,daj curama vecu dozu C vitamina jer se visak izluci mokracom koju zakiseli i bakterije pocrkavaju,tu je i brusnica u bilo kojem obliku im uspijes uvaliti.Bakterije jako vole slatko...
    Tako sam ja eliminirala svoju prijateljicu E.coli!
    Svatko od nas ima pravo na los dan,sutra je novi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Danas sam bila kod svoje socijalne ginekologice po doznake i uputnicu za IRA i kaze ona ajmo napraviti utz jer nismo vec 2 mjeseca gledali gabarite bebe(je Klaric,ali nije je uspio uhvatiti).Danas je beba bila spremna za suradnju i lijepo se namjestila,dr sve detaljisticki svaki parametar nekoliko puta izmjerila i bebulinka sisa gestacijsku dob za 2 tjedna...28+ 2 po gabaritima,procijenjena na 1300g...
    Poslala me vaditi secer ofkors,ali ona misli da je to zato sto stalno mirujem i nis sto pojedem ne trosim nego ode sve njoj i meni naravno(kit nasukani na kaucu).
    MM je bio samnom i odmah upao u depresiju kao da cu roditi Blanku Vlasic s gradom tijela Sandre Perkovic...on voli sitne cure...bas me nazivcirao!!!

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

3.5 cm otvorena.

Kaze da misli da ce kroz dva dana krenuti. Moze mi drip dati sad ali da ce boliti i da nebi forsirao.
    Nek krene!

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dobra je! Moj je neki dan imao 900g a ja se prepala da je previse

lola32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tiia sretno!! Nek krene samo! Drip je ajme majko

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Doma sam 2 dana. Sama. Jeej. I samo bih spavala, više mi to na živce ide.
    Ne znam kak vi ostale stojite s glavom, ali mene migrena svako malo pere zadnjih nekoliko tjedana. Inače sam joj sklona i uzrok su hormoni, a u trudnoći ih ima za raspametit se. I s malom mi je bilo slično. Ono što mi pomogne je sada prejako, a tamo neki lupocetići su mi smješni za ovu razinu boli. Ak me glava ne rastura, onda je barem "načeta". Al srećom ne traje cijelu trudnoću.
    I kakve su ono fore - mučnina, umor... prestaju s 1. 3mjesečjem? Meni to famozno 1. 3mjesečje traje 5 mjeseci.

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Tiia prvotno napisa Vidi poruku
    3.5 cm otvorena.

Kaze da misli da ce kroz dva dana krenuti. Moze mi drip dati sad ali da ce boliti i da nebi forsirao.
    Nek krene!

Neee,drip!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj lola32 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra je! Moj je neki dan imao 900g a ja se prepala da je previse

MM nas dobro hrani...morat cemo na dijetu obje!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-ides se boriti za slobodnu Irsku? Hihihi-zekim se

Tiia-nek polako krene kad za to dodje vrijeme. Nema smisla ubrzavati nesto sto fino ide svojim tempom

Sadie-nije nista bolje ni pred kraj. Evo rezala djeci cajnu i dusa mi u nosu. Hranu mogu samo zvakat i mislim da je charlie chaplin vise gustao dok je jeo onu kuhanu cipelu

Uzv-koliko god volim vidjeti svoju bebu na ekranu, toliko me pocinju zivcirati ti gabariti u koje guraju nasa majusna bica. Moja bebulinka po zadnjem mjerenju ispade neka žaba s duuugim nogama i uskom glavom.
    Ne znam mjere li bebu jos na uzv do poroda sad u ovim zadnjim tjednima

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Drip sam dobila na drugom porodu. Nista posebno nije napravio glede boli-jednako mi nisu bili bolni trudovi (na ctgu se ocitavali do 80-90). Tek sam nakon busenja vodenjaka osjetila ono pravo i rodila za cca 20 min

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Milenche-ides se boriti za slobodnu Irsku? Hihihi-zekim se

Tiia-nek polako krene kad za to dodje vrijeme. Nema smisla ubrzavati nesto sto fino ide svojim tempom

Sadie-nije nista bolje ni pred kraj. Evo rezala djeci cajnu i dusa mi u nosu. Hranu mogu samo zvakat i mislim da je charlie chaplin vise gustao dok je jeo onu kuhanu cipelu

Uzv-koliko god volim vidjeti svoju bebu na ekranu, toliko me pocinju zivcirati ti gabariti u koje guraju nasa majusna bica. Moja bebulinka po zadnjem mjerenju ispade neka žaba s duuugim nogama i uskom glavom.
    Ne znam mjere li bebu jos na uzv do poroda sad u ovim zadnjim tjednima

Moja je King Kong s nogama duzim tri tjedna od 26.tt
    Ali znaju oni pogrijesiti,zar ne?
    Ja imam noge duljine jazavcara...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ma grijese, kako ne! Kad pogledas-jedan mm odstupanja znaci jedan tjedan gestacije vise ili manje. Bubam sad-ne znam tocno omjer.
    Meni su prvu mjerili na uzv unutar 2 dana-razlika je bila 200g. Koja beba raste 100g na dan? Pa nisam slon!
    Pred porod su mi ju procijenili/izmjerili 3700g. Rodila za 2 dana bebicu od 3100g.
    Znas onu-misljenje je kao š...., svatko ga ima. E tako bi ja sad rekla i za to njihovo procjenjivanje uzv.

Ja volim na uzv vidjeti svoje malo bice, pogledati taj mali nosic da vidim hoce i ovaj put liciti na moj (sve tri cure imaju moj 'crnacki' nos), volim vidjeti te rukice i nogice sto me gurkaju nemilice...spol volim da mi kazu, ali ne i da mi pokazuju sto zbog blentavih izraza i usporedbi (zrno kave mi jos jedino moze proci), sto zbog toga da ionako nista ne kuzim.

Ovu trecu su mi u 32+2tt procijenili da ima glavu za 32tt, a noge za 32+6tt. Nisu to sad neka odstupanja velika. Procijenjena je na 2040g. Recimo da ce biti oko 3600g s 40tt. Prva je bila 3100, druga 3400g.
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 30.08.2016. at 19:31

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja opet
    Cijeli dan samo gledam gdje cu leci i gdje cu kenjat, da prostite. I dalje ne jedem, nije mi do toga.
    Jel'to neki novi simptom kod mene?

Trbuh se jos malo spustio, ali me zgaravica pocela patiti. Nema logike. Beba stuca svakih par sati po 10ak minuta. Mrvicu je mirnija nego inace.

Muz otisao s curama u soping. Jutros sam ih preobuvala 2x. Sve su prerasle! Sad mi salje muz slike iz trgovine da dam blagoslov-roze patike na princezu Sofiju, šljoka na šljoki se šljašti, svjetlucaju do druge galaksije. Mala br 26, velika 30. Šiljo 1 i Šiljo 2.
    I svaki par 130kn. Kad tajo kupuje, nije beg cicija. (Kupuje jednom u 2 godine)

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ma grijese, kako ne! Kad pogledas-jedan mm odstupanja znaci jedan tjedan gestacije vise ili manje. Bubam sad-ne znam tocno omjer.

Meni su prvu mjerili na uzv unutar 2 dana-razlika je bila 200g. Koja beba raste 100g na dan? Pa nisam slon!

Pred porod su mi ju procijenili/izmjerili 3700g. Rodila za 2 dana bebicu od 3100g.

Znas onu-misljenje je kao š...., svatko ga ima. E tako bi ja sad rekla i za to njihovo procjenjivanje uzv.

Ja volim na uzv vidjeti svoje malo bice, pogledati taj mali nosic da vidim hoce i ovaj put liciti na moj (sve tri cure imaju moj 'crnacki' nos), volim vidjeti te rukice i nogice sto me gurkaju nemilice...spol volim da mi kazu, ali ne i da mi pokazuju sto zbog blentavih izraza i usporedbi (zrno kave mi jos jedino moze proci), sto zbog toga da ionako nista ne kuzim.

Ovu trecu su mi u 32+2tt procijenili da ima glavu za 32tt, a noge za 32+6tt. Nisu to sad neka odstupanja velika. Procijenjena je na 2040g. Recimo da ce biti oko 3600g s 40tt. Prva je bila 3100, druga 3400g.

Dobila sam preslatku fotkicu,ima nosic svoje seke i njenu donju celjust i bradicu.Gledali smo je kako hvata rukom svoje stopalo,preslatko.
    Nakon utz se uvijek osjecam tako povezanija s njom,svaki put neki novi detalj koji je cini malom osobicom...sretna sam!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ja opet
    Cijeli dan samo gledam gdje cu leci i gdje cu kenjat, da prostite. I dalje ne jedem, nije mi do toga.
    Jel'to neki novi simptom kod mene?

Trbuh se jos malo spustio, ali me zgaravica pocela patiti. Nema logike. Beba stuca svakih par sati po 10ak minuta. Mrvicu je mirnija nego inace.

Muz otisao s curama u soping. Jutros sam ih preobuvala 2x. Sve su prerasle! Sad mi salje muz slike iz trgovine da dam blagoslov-roze patike na princezu Sofiju, šljoka na šljoki se šljašti, svjetlucaju do druge galaksije. Mala br 26, velika 30. Šiljo 1 i Šiljo 2.
    I svaki par 130kn. Kad tajo kupuje, nije beg cicija. (Kupuje jednom u 2 godine)

Sto nije ono pred porod da izgubis apetit i trcis na wc?
    Ili mozda imas virozicu kakvu probavnu,zgaravica zamjenjuje mucninu,trcis na wc...
    Princeza Sofija Prva,17,45 RTL Kockica svako popodne!!!Vec me je utlacila da kad bude u skoli moram za nju pogledati i prepricati joj.Blago meni...

Tajci66 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Da Sanja, na Sv. Duhu cu rodit

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-je, bas se posebno osjecas nakon uzv. Osjecas se blize svojoj bebi. Hvatala je stopalo? Slatkooo! Moja je gutala vodu, zijevala i smjesila se. Ja mislim da je njoj lijepo unutra

Princeza Sofija trakavica-znam kako ti je...

A moja probava-ne znam sto reci. Nemam temp.pa sam odbacila virozu. Mada je i mala sinoc nonu 3x napunila..nije da trcim na wc-onako se lezerno odvucem do wc-a :D i potrosim pola role papira prije nego odustanem i jednostavno odlucim oprat tur.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Tajci-ima li kakvih naznaka kod tebe? Dugo se nisi javljala

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo moje ekipe..sad cu im dati zganaca i slanine (moj kuharski domet danas) i da lizu limun iza toga da im zakiseli pipi

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-je, bas se posebno osjecas nakon uzv. Osjecas se blize svojoj bebi. Hvatala je stopalo? Slatkooo! Moja je gutala vodu, zijevala i smjesila se. Ja mislim da je njoj lijepo unutra

Princeza Sofija trakavica-znam kako ti je...

A moja probava-ne znam sto reci. Nemam temp.pa sam odbacila virozu. Mada je i mala sinoc nonu 3x napunila..nije da trcim na wc-onako se lezerno odvucem do wc-a :D i potrosim pola role papira prije nego odustanem i jednostavno odlucim oprat tur.

Od 14.08.idu nove epizode,molim lijepo.Danas sam bila upozorena od svoje kcerke!!!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Citiraj Milenche prvotno napisa Vidi poruku
    Od 14.08.idu nove epizode,molim lijepo.Danas sam bila upozorena od svoje kcerke!!!

Ne morate imati temperaturu da bi bio neki bezobrazni virus,beshtija

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Evo moje ekipe..sad cu im dati zganaca i slanine (moj kuharski domet danas) i da lizu limun iza toga da im zakiseli pipi

Samo kiselo...
    Kad se sjetim svog djetinjstva i raznoraznih cajeva navodno protiv uroinfekta...caj od persina,scirice,jecma,kukuruzne svile...fuj

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Prestala sam se cistit
    Valjda nema sta vise. Ali me pati mjehur. Cim ustanem iz lezeceg polozaja, moram automatski na wc piskiti. Beba odmah nalegne na mjehur. Maloprije sam se naglo ustala s kauca i tako me probolo kroz rodnicu, kao da mi je noz medju preponama. I trajalo je to dok ga nisam 'rashodala' po sobi.
    A stidne kosti/prepone bole sve gore. Valjda mora tako biti. Nije neizdrzivo, samo vrlo neugodno i vec zamara.
    Kontrakcije ne brojim. Ima ih 10ak dnevno sigurno. I onaj pritisak u dnu stomaka kao da je malo manji. Mozda se spustila beba jos nize u zdjelicu.
    Gegam se i bole me kriza kad sam duze na nogama jer mi je centar za ravnotezu skroz poremecen

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja sam Jeremija.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Tajci66 prvotno napisa Vidi poruku
    Da Sanja, na Sv. Duhu cu rodit
    Ooo bus mi rekla detalje
    A gdje vodis trudnocu?

Tiia avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ma mislim da mi drip ne gine.
    Bar malo ce dati sigurno.
    danas mi bio Dordevic to mi je omiljen ginic. Bas kakav treba biti

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Tiia a kad je slijedeci pregled?

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Ja sam Jeremija.

Meni je bilo isto tako treci put,identicno.Na kraju od te boli u preponama nisam trudove ni primjetila jer su me prepone bolile vise

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Milenche-ja se zaista ne sjecam bolova u preponama iz prethodnih trudnoca. Ni muz se ne sjeca da sam se na to zalila.
    Hocu ja to 'ukrasti' tvoj treci porod? ah, to bi bilo tako lijepo...
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 30.08.2016. at 23:06

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Barf...kako je ova zgaravica odvratna...osjecam se kao zmaj sa zastopanim brenerom. Sve gori unutra. Nista ne pomaze.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Jao, zene, pomagajte! Okrenula sam se na lijevi bok i zeludac mi se izvrnio od zgaravice. Imam toliko sline u ustima da mi dodje u neku kantu pljuvat kao na duvljem zapadu. Evo sjedim pa nije nista bolje-i dalje selo gori, a baba se ceslja.
    Nisam jela pa sam imala zgaravicu. Pa sam jela pa imam zgaravicu. Locem mineralne i imam zgaravicu.
    Sto da radim?? Hoce biti bolje ako povratim ili cu jos goreg napravit?

U agoniji sam!
    Pljuv pljuv
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 30.08.2016. at 23:38

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Bmti trudnocu i zeludac i sve..uspavala bih se najradije do termina!

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Milenche-ja se zaista ne sjecam bolova u preponama iz prethodnih trudnoca. Ni muz se ne sjeca da sam se na to zalila.

Hocu ja to 'ukrasti' tvoj treci porod? ah, to bi bilo tako lijepo...

Meni je bilo tako samo u trecoj,a bogami pocinjem i sada to osjecati.
    Ne moras krasti,ja bih ti ga poklonila

Milenche avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jao, zene, pomagajte! Okrenula sam se na lijevi bok i zeludac mi se izvrnio od zgaravice. Imam toliko sline u ustima da mi dodje u neku kantu pljuvat kao na duvljem zapadu. Evo sjedim pa nije nista bolje-i dalje selo gori, a baba se ceslja.

Nisam jela pa sam imala zgaravicu. Pa sam jela pa imam zgaravicu. Locem mineralne i imam zgaravicu.

Sto da radim?? Hoce biti bolje ako povratim ili cu jos goreg napravit?

U agoniji sam!

Pljuv pljuv

Meni je lakse za zgaravicu desni bok,mineralna i dvopek da pokupi kiselinu.Bit ce bolje ako uspijes povratiti

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja sam jucer isto bila u nekom koma raspolozenju/stanju. U mene umjesto zgaravice opet mucnine. Jucer povratila bananu, a jutros pljuvacku - ili sto se vec po noci skupi u zelucu (nije kiselina) - ko u prvom tromjesecju :/

QueenBee, ja mislim da se super brines za svoje cure! Ja svoga ni ne izvodim iz kuce prije pet, sest popodne. Izlazak na ovu vrucinu mi djeluje kao tesko mucenje (mene, njemu bi vjerojatno bilo ok - svi kazu da nije toliko vruce) pa smo cijeli dan kuci. Dosta se igramo. Al treba djetetu zraka... a sta cu sad... nek se strpi malo... I uopce se brinem kako cu se jos ovih 4-5-6 tjedana brnit za njega. Doduse, drugi tjedan mu krece vrtic pa ce valjda bit malo lakse!

A i ja imam poslova za obavit. I stalno dolaze mailovi, napravi ovo, napravi ono. A to uglavnom radim ili ujutro dok on spava ili navecer kad zaspe. MD je isto pod nekim totalnim pritiskom na poslu... i kad dodje doma, nema sanse da maloga preuzme na duze od sat vremena... a onda i maliso gnjavi da ja idem s njima nekuda... pa mi obecaje pusice ako odem... i umiljava se i zica... i onda mi ga milo... pa idem s njima umjesto da se doma odmaram.

I jos me brine kako cemo tek kad se bebica rodi... Kako cu s njima dvojicom solo. Ne bi htjela da mi se stariji mali osjeca napusteno i zapostavljeno

I tako svasta nesto. A sto je termin blize, meni djeluje sve dalje... cudna neka stvar! Uf!

Idem sad radit nesto za posao dok se J ne probudi!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tiia, ne znaci da ce ti dat drip. Ako ti je termin bio u subotu, nisi ga previse presisala. Mislim da tu u Splitu ni ne nude induciranje do 7-10 dana prije nego prodjes termin. A i da ti ga daju, nije to toliko strasno - bar meni nije bilo - sasvim ok. Sretno!!!!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tajci, super da je sve ok!

Bmaric, kako ti?

Leona29 avatar
    Datum pristupanja
    May 2016

Početno

Jutro curke. Ja sam se danas bas ljuta probudila jer muz mi danima nije u stanju malo pocisti kucu niti joce da plati zenu da to napravi, sve ce kso on to sredit. Vise mi se gadi ici i na wc. Jos sam lise i sanjala tako da sve skupa je izazvalo bombu. Neznam cinimi se nadane da je vise on trudan nego ja.jede 30 puta na dan, lezi sa mnom stalno, spava kad i ja. Jedino sto eto skuha i to je to. Ja gto nemogu razumjeti nikako.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Jadranka, nećeš malog zapostaviti ak ti ide u vrtić. Moja mala je sićušna (16 mj.) i ide u vrtić od kad sam se vratila na posao. Curi je tamo super, igra se s dr. djecom, idu u dvorište ... kad ju pokupimo, nemamo zaostataka (da nešto nije odradila). Dok je ona u vrtiću, planiram odspavat ak ću uspjet i bavit se novom bebom. A kad mala dođe doma, posvetit ću se njoj. I dalje ću imati posla oko bebice, ali ona neće morati gledati cijeli dan koliko vremena posvećujem bebici i neće morat čekat da dođe na red. Mali ti je veliki pa će se i zabaviti s nečim. Ova moja mala stalno jurca okolo i penje se gdje stigne. Mirna je kad radi štetu ili nađe hranu.

QB, još me nije stigla žgaravica kak spada, al zadnji put sam se previjala po krevetu i jaukala od bolova. Meni je pomogla samo jedna stvar. Porod. Probala sam i homeopatiju, a to s donatom i sodom mi je presmiješno. To ti je u humanitarne svrhe i bude pošlo.
    I ja sam bila grlica. Nisam se usudila jesti vani jer sam odmah jurila na wc. Al sad mi to ne bi smetalo jer drukčije gledam na stvari. Sad mi je bitno da mala ne kaka ko šašava jer će mi ju vratit iz vrtića (već je bila 10 dna doma zbog toga). A onda šizi jer joj fale mali prijatelji i vrtić, a jako mi je naporno s njom jer je zvrk na baterije, a ja sam sva trula.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sadie, on je u sestosatnom vrticu - planiram ga kupit oko 12, 12:30 svaki dan. Prvih mjesec dana cu zamolit mamu da ide po njega. Tako da cu bit sama s obojicom do nekih pet popodne kad dolazi md. Znam da cemo se s vremenom nekako snac, al bas me brine taj pocetak, kako cemo mi to. Maliso je bas navikao na dosta paznje i da se puno vremena provodi s njim.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Moja mala nije mogla ni s kim ostati bez mene. Samo s tatom, i to ne predugo. Čim skuži da me nema, plače dok se ne vratim. A ja moram nazad na posao. A u vrtiću je prva dva dana malo plakala, kasnije samo na rastanku par minuta, al čim ju teta unese, prestane plakati kad se sjate klinci oko nje. Iznenadila sam se kak se brzo privikla. Možda i tebe tvoj mali iznenadi.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Evo me..krepana..odvela cure u vrtic. Malena se zalila na uho u pol noci pa sam jutros cijeli tretman-maslinovo ulje, stapici, acidi borici kapi i pola doze dalsija (nestalo mi lupoceta). I onda po nalaze i u trgovinu.
    I moje cure od sutra na cjelodnevnom 8satnom programu. Sad su bile do rucka samo.

Jadro-hvala ti a ne brini se kako ces. Uspjet ces. Ako ce ti majka voditi malenog u vrtic-super!
    Ja taj dio nisam rjesila jos-tko ce mi vodit djecu u vrtic. Moja mama je nesposobna za takvu zadacu, stari jos vise, a sestra ne pokazuje interes za takav oblik pomoci. Mislim da cu bebicu u AS i sama ih voditi-sto cu. Ili u sling-moram se podsjetiti moze li tako mala beba u sling..

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Znači, nisam jedina koja ima potencijalnu pomoć u blizini, ali je ili nesposobna ili nevoljna. Mama i sestra žive u drugom gradu, mama od mm je priča za sebe. Nit želi pomoć, nit bih se usudila povjerit joj (bilo koje) dijete na pol sata.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ja cu po kuci postaviti kuteve za igranje-tu lijecnik, tu skola, tamo trgovina i tako. I nek se starije seke igraju dok ja lezim s bebicom. Puno cu ih zaposliti-da dodaju/bacaju pelene i kremice, da mi brisu podove, da vade sebi montice iz frizidera, odnose/donose ves...nema druge

Sadie-moja mladja hoce samo k meni. Cak ni tati nece previse

Leona-plač je moćno zensko oruzje da, muzevi obicno zatrudne kad i mi. Evo ja svom kroz suze jucer pricam kako ne znam/ne mogu organizirati porod kod kuce, a on pocne plakat kako ima 1 lipu povrat poreza???

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sadie-trebamo sjest na kavu i usporedit ciji su gori inace ode ovaj topic u jos gori klinac ako pocnemo :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •