Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I nasi su pisali inicijalne, to ti ne ide u dnevnik.

Mi preko ljeta nismo ništa čitali, pisali, vježbali ma baš ništa, hodali smo po divljim plažama i tako po cijeli dan, tako da se nadam da nije dijete sve pozaboravljalo

Ove godine ih je 1 manje u razredu, ukupno 27 al su dobili 2 nove učenike u boravku (iz jednog razreda koji je neki mix klasičara i boravkaša).
    Jučer roditeljski, bome 180kn za sami početak (zdravstveno osig., lik.mapa, neka zbirka za mat + još nešto i eto ti to si rekao keks. )

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    I nasi su pisali inicijalne, to ti ne ide u dnevnik.

Mi preko ljeta nismo ništa čitali, pisali, vježbali ma baš ništa, hodali smo po divljim plažama i tako po cijeli dan, tako da se nadam da nije dijete sve pozaboravljalo

Ove godine ih je 1 manje u razredu, ukupno 27 al su dobili 2 nove učenike u boravku (iz jednog razreda koji je neki mix klasičara i boravkaša).
    Jučer roditeljski, bome 180kn za sami početak (zdravstveno osig., lik.mapa, neka zbirka za mat + još nešto i eto ti to si rekao keks. )

njima je otislo jedno djete lani u toku godine, a sad su na pocetku ove dobili troje novih.

mi smo platili zbirku i ispite 112 kn, za osiguranje nam jos nije nista rekla, a mapu smo kupovali sami

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •