Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Smatrala sam da vode zemlju u propast, kao što i masa vas valjda misli da to rade ovi drugi, oboje.
    Uopće ne. Ne mislim ni za jedne ni druge da vode zemlju u propast niti da ju vode igdje drugdje. Mislim da su svi podjednako nesposobni, više usmjereni na mlaćenje prazne slame, afere, krađu, kadrovske križaljke i sl. nego na donošenje suvislih političkih odluka, provedbu mjera i sl. (čast izuzecima tipa legalizacija i sl.). Što se tiče gospodarstva meni je totalno svejedno koja je stranka na vlasti, niti jedna nije u klasičnom smislu niti liberalna niti socijaldemokratska. Sve što rade, rade stihijski, ili zbog obaveza prema EU ili kako im taj tren padne grah, ili kako se Mati iz pripizdine donje sprdne jer bi mu baš dobro došlo.

Jedina razlika koju vidim između „naših“ i „vaših“ je svjetonazorski… ne mogu progutati sav taj konzervativizam, klerikalizam, zabrane, ograničenja, hodove i sl. Više sam puta spomenula da nisam osoba koja omalovažava vjernike, štoviše, za jednog sam se i udala, ali toliko crkve i Boga u javnom životu ja ne mogu podnijeti.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće ne. Ne mislim ni za jedne ni druge da vode zemlju u propast niti da ju vode igdje drugdje. Mislim da su svi podjednako nesposobni, više usmjereni na mlaćenje prazne slame, afere, krađu, kadrovske križaljke i sl. nego na donošenje suvislih političkih odluka, provedbu mjera i sl. (čast izuzecima tipa legalizacija i sl.). Što se tiče gospodarstva meni je totalno svejedno koja je stranka na vlasti, niti jedna nije u klasičnom smislu niti liberalna niti socijaldemokratska. Sve što rade, rade stihijski, ili zbog obaveza prema EU ili kako im taj tren padne grah, ili kako se Mati iz pripizdine donje sprdne jer bi mu baš dobro došlo.

Jedina razlika koju vidim između „naših“ i „vaših“ je svjetonazorski… ne mogu progutati sav taj konzervativizam, klerikalizam, zabrane, ograničenja, hodove i sl. Više sam puta spomenula da nisam osoba koja omalovažava vjernike, štoviše, za jednog sam se i udala, ali toliko crkve i Boga u javnom životu ja ne mogu podnijeti.
    i ja vako
    jedino što se nisam udala za vjernika

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i ja vako
    jedino što se nisam udala za vjernika
    Evo i mene u istom klubu s Bubilo.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Razumijem te, i ja tako za pedere. Pride-ovi, hodanja, priopcenja, prava, bla bla... Ne mogu podnijeti toliko pederstine u javnom zivotu. Nemam nista protiv njih, ali nek prakticiraju svoj pederluk u svoja 4 zida.

(Nadam se da se kuzi point)

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pederi nisu u javnom životu. Analogija bi ti bila ispravna da si napisala da ne mozes podnijeti da se predajednica u svakom javnom nastupu prvo referira na to da je lezbijka, a tek onda pocne nesto o tome sto bi trebala na svojoj funkciji priopcit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •