J-la kako koljeno?
Cure sretno sutra!!
Hvala cure. Rahela, a jel dobro razgibas kuk prije trcanja? Mene je isto znao bolit dok ga nisam razgibavala, sad ne propustam i ne boli nista.
Ja sam uz manje peripetije isto podigla broj. Tremu nemam, umorna sam ko pas i pospana.
Cure, sretno nam sutra!
Lili, od plastike sam dobila plasticni privjesak s kompasom.
Kod mene sve navedeno, prpa, trema a opet jedva cekam!!!
Dobila sam tu plastiku i bila sigurna da ces mi ti odgonetnut cemu sluzi! Sad nemam pojma sto s tim, ali ako nisu svi dobili znaci da mi ne treba sutra, to me jedino zanimalo. Inace, izgleda kao plasticna futrolica za neku karticu....
Joj, osjecam se kao nekad davno pred vazan ispit![]()
Ej ivana bas sam se pitala di si .sve ti je to normalno uostalom imas svoju pratnju kojq ce te dizat ne brini nista.samo polako bitno je doci do cilja.
kjb zaboravih ti reci odlicno da trcis s grupom ajme koja fora otsad na utrkama i jq i kjb pod istim dresom
Dijana fino se naspavaj i sutra si ko nova!
Ja sam bas sva nabrijana i iedva cekam da krene pjesma: Zagreb te zoveeee...
Jedino cu sutra ujutro navuc trenirku preko sorca da se ne pret orim u ledeni u jer vec u 9h trebam bit na Zrinjevcu a start u 10h.
kjb pa mi se vidimo ujutro na zbornoj tocki naseg kluba jupi jeeee
Sretno curkeeeee!!!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.10.2016. at 21:33
Ivana sigurna sam da ces super istrcat! Kao i sve druge cure!! Jedva cekam cut rezultate![]()
Takoe MB!!!
Rahela probaj s razgibavanjem kuka jel te to krenulo bolit prije ili poslje rock and run? Jesi imala neki pad ili nagli trzaj?
Mza trk!
ja sam uzivala u suncanom danu, puno setala
bilo je kupaca, zao mi je sto se nismo odvazili
pa rucak, knjiga, obecane palacinke
odradila abc 2, naporan trening, plank tuck ins, cucnjevi na kutiji, inchworm sklekovi, candles i donkey sit through
sad opet malo citanja i u krevet
sinoc sam se napokon naspavala
sutra kazu promjenjivo pa cu sredjivati stan i robu
sretno, cure
~~~~~~~~~~ za sve ozlijedjene
Rahela je l ti bol kao onaj iz trudnoća sto si opisivala ili je bila neka povreda?
Nemam ti ništa pametno za savjetovat, i sama sam zeznula koljeno.
Danas sam s malom išla joj uzeti krevet za njenu sobu. Nisam od udaje gledala namještaj, bolje da i danas nisam. Kako super komada ima, da imam love sad bi cijeli stan izmijenjala.
MB rasturas!
Večeras sam yogu, koljeno me danas nije zezalo al opet nisam htjela ništa što bi ga trzalo. I opet ga sad malo osjetim. Sinoć sam i guglala sta bi bio osjećaj žarenja, ispalo je od osteoartritisa do propadanja meniskusa. Gugl nema pojma.
Još jednom, sretno sutra koje trčite, mirnu noć i puno zdravog sna vam želim noćas.
Evo me budna (naravno, nije mi trebala budlilica), kafica skuhana, treba obavit sve što se treba obavit ujutro, jelte.
J-la gugl definitivno nema pojma, a dobar rest - ono stvarno tjedan dana ničega, samo hodanje, je meni stvarno puno značilo. Bolne cure, držim vam fige.
Ja od ove školice i silnog zagrijavanja i istezanja osjećam mišiće, onako kao da su stalno napeti. Ne bole, samo sam ih svjesna. Nadam se da to neće danas smetati. A lijepo su govorili da ne treba ništa novo uvoditi tjedan prije pm. I ko opet ne sluša ?!?
Idem, pišemo si, hvala cure![]()
Jutro kjb!
Evo i ja budna al mene ipak budilica probudila. Ne brini za misice bit ce sve ok.
ja jos lezim al sad se dizem pa po redu krecem. Najgore mi jest u ove rane sate al sta se mora, mora se.
Ajmooo cure, u juris, Zagreb nas zoveee!!!
Razvalite danas yeah![]()
od Trga do Dupca pa nazad do Selske i u cilj na Trgu
Uzivajte!!!!
Jutro cure!!!
I ja sve po preporukama, dorucak, itd. a mm jos spava! Njemu uopce nije jasno zasto je meni frka kad smo vec trcali skoro toliko.
Bas bi bilo dobro da se vidimo!!!
ja sam se solidarizirala pa se ustala i pojela maslac i pekmez
sretno cure trkačice![]()
Willow
I ja sam odavno budna i sad se tjeram na kiflu i pekmez.
Ivana, lol na muza.
Vani je trenutno veliki brr.
Willow![]()
Dijana navuci preko nesto dugo pa se tamo skini, tako cu ja.
Willow ima pravi sportski duh.
Ivana s slušaj tm, dobro govori!
Joj i ja imam tremu. Jedva čekam da nam se javite.
Cure sretnooo! I ja cu se solidarizirat s vama pa pojest sad kruh, maslac i pekmez
Sto se tice koljena i kukova, kod mene u uredu u zadnje dvije godine dvije operacije kuka i jedna operacija koljena, tako da ja bih rekla: doktor, snimanje, provjera sta je unutra, pa nek bude lazna uzbuna
Ja sam sinoc odradila jedan zuzkin kettlebell - plank koji je trebao bit petomintni, ali je u biti sedmominutni i prilicno zestok. Stavim link kasnije, flopici bi se mogao sviditfascinantno kako nisam izgubila snage u nogama, ali core mi je oslabio, sklekovi - ni makac! Sve se mislim da ce sljedeci workout bit bunny slope
![]()
cure sretno!!!!!!!!!!!!
ja sam planirala danas na 5 km, ali mi se opet izjalovili planovi
Evo ovaj sam radila jučer: https://www.youtube.com/watch?v=Q4BTypZPq3o
tang, dobar je, mogla bi jedan dan iza trcanja, da mi girja ne stoji napustena
cure, sretno!! cekamo rezultate![]()
Cure, evo ja ću prva.
Bilo je superrr! Uspjela sam istrčati, pejsom 5:59, 2 sata i 6 minuta mi je trebalo!
Vrijeme je bilo idealno! Dobro da sam na kraju ipak obukla kratke rukave, jer nakon 5. km sam mogla skoro trčat i u potkošulji..
Nije bilo kriza, ni grčeva, nisam trebala niti jednom stati, bilo je daha, mizernom željezu usprkos..
Na 10. km sam uzela pola gela i zalila s vodom. Kasnije sam još dva-tri puta uzela samo vode.
Publika je bila odlična, pogotovo u Ilici od Trga; to me stvarno diglo, jer put od Trga do križanja Ilice sa Selskom mi je bio najteži..
Cure nisam nigdje uspjela vidjet..
Ma sve je stvarno bilo super, ja prezadovoljna..
Srela sam lili, a u njen odličan rezultat nismo ni sumnjali:D
Bravo Dijana! Stvarno odlican rezultat! Ivana s i njen muz su bili 50 m ispred mene, moj Garmin kaze 2:06:53. Odlicno je bilo, svi te na kraju bodre, bili neki bosanci grupno, oni su kod okretista sa Selskom i zapjevali.
meni kad sam stala pao secer, no evo me, ziva i zdrava. Ivana s me malo pazila. Lili je uspjela na pace-u 5:00.
Sve u svemu misija uspjela.
i ne prestajem se smjeskat kad pomislim sto sam napravila
Odlično kjb, odlično, pa imamo skoro identičan rezultat, kako te nisam uspjela skužit?
Te Bosance sam i ja skužila.:D
I ja sam jako dobre volje, s obzirom da mi 14 km bila najdulja istrčana kilometraža, bojala sam se kriza tamo na 16. , 17. km, ali nije bilo ništa, stvarno sam presretna!
A vrijeme nas nije moglo bolje poslužit.
Dijana, kako te nismo uspjeli skuzit? Sve tri smo tu negdje sa rezultatom!
Bosanci su i mene spasavali u trenutku krize, oko Vinogradske, zakon su!
Nasa turbo Lili je bila mrak!
Kad ce sluzbeni rezultati, nisam odmah ugasila endo ni Garmin. Endo mi kaze 2:04 ali mislim da je blize 2:06.
Bravo ivana!
Ni meni nije jasno kako se nismo skuzili..
A bas sam gledala..
I ja cekam sluzbene rezultate...a sta kaze muz, njemu je to bilo piece of cake, ha?
A lili je nevjerojatna!
Dijana, njemu je bilo bas tako, nije se ni oznojio. A mene je na kraju zivcirao, ajde, produzi korak, mozes ti to, nema stajanja a ja u sebi vristim ne moguuuu!
Ivana, haha, kuzim, ajme, produzivanje koraka pretkraj, ugggrrh![]()
Druge cure s vjezbacica, nadam se da ne zamjerate nama friskim polumaratonkama, malo smo euforicne :D
Bravo cure![]()
super ste otrcale!!! Bas sam ponosna na vas!! Ko da sam ja trcala!
Hvala cure. Friske polumaratonke su mrak, a ova "stara" je turbo, ona je spremna za velike rezultate. Mi cemo je stizat polako
Ja od umora zaspala u kadi
Ola tu sam, dakle prvo našim polumaratonkama velikibravo za rezultat cure moje, bile ste fantastične!!!
Sve ste s vremenom tu negdje, računajte da su službeni rezultati brutto tako da slobodno skinite bar pola minute, ovisno jeste bile dalje od starta.
Jako mi je drago da sam vas uspjela vidjeti sve tri, a ivanu s čak i u trku, presmiješna mi je bila puna energije, maše ona meni, ja njoj ko da se nismo vidjele 100 godina....šteta da to netko nije uslikao.
Hvala vam na lijepim riječima, evo moje strane.
Prezadovoljna sam, opet je trener bio u pravu, istrčala sam 21 km za 1:46, pejs bio 5:00, tako da mi je ovo PB i 8.sam žena u kategoriji
Stvarno mi je bilo s lakoćom i osmijehom, nisma znala da ja mogu tako trčat, imala super ekipu nas troje, čak smo i ćakulali.
Uspjela sam napravit rane između butina od znoja i trenja al svejedno si popodne pjevušim TBF: Ja sam genije, čudo prirode! happy sam pa si mogu dozvolit. Čarape bile super.
Jako sam sretna zbog cura i ponosna na njihpa trebamo zapjevat onu: Simply the best za sve 4
![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.10.2016. at 17:07
Bravo cure!! Svaka cast! Jel sad na mene red?
Inace, kuk je danas bolje. Napravit cu pauzu par dana od svega, pa cu otic do doktorice po uputnicu
Inace, pala nisam, niti imala neki udarac ili nesto.
Ne razgibavam se dovoljno, to je sigurno, sad cu posvetiti vise paznje tome.
Da ne zaboravim i Nera nam je rasturila na 5km sva je happy al pustit cu je da se sama javi jedva sam izdrzala i ovoliko![]()
Rahela, nego šta nego si ti na redu.:D
Vidjeh rezultate, razlika mi je skoro dvije minute u odnosu na moj garmin, a stisla sam ga odmah nakon starta i ciljne linije..doduše,ja sam stvarno bila daleko od starta, mi smo doslovce hodali do startne linije...od gužve nitko nije mogao potrčati; da sam znala da tako računaju, stala bih se više naprijed:ne dam svoje krvave minute![]()
Bravo cure!
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Dijana gledala sam start na volim trcanje, bas je dosta ljudi bilo.
Rezultat ti je odlican!!
Rahela, a nego
Nera javi se!!
Ja se upravo mislim jel idem ili ne idem trcat![]()
Mozda cu ipak nesto zuzkino![]()
bravo, trkacice nase
nakon lijenog, lijepog dana, odradila sam cyclone 15
nadmasila samu sebe za dvije runde
a jedna runda je 5 v-ups, 10 dumbbell swings (5 kg) i 15 goblet squats (5 kg)
u zadanih 15 minuta sam ih napravila 13
65 v-ups, 130 swingova i 195 cucnjeva!
super trening
okupala i sredila djecu
sad laganini serija i na spavanjac
tjedan ce biti zahtjevan