Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2559

Tema: Prvašići 2015/2016

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e sad ste me malo utjesile, ja sam mislila sa samnom nesto ne stima

al jooooj, a sad kad u prirodi krenu o rodbinskim odnosima

andiko

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    al jooooj, a sad kad u prirodi krenu o rodbinskim odnosima
    Ginger, ma što s tobom ne bi štimalo
    Nego što je problematično o rodbinskim odnosima pa to je lako? Nisam skužila issue :/.

Kćer treba napraviti plakat s obiteljskim stablom pa smo malo i poslikali bake i dede i tako

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ginger, ma što s tobom ne bi štimalo
    Nego što je problematično o rodbinskim odnosima pa to je lako? Nisam skužila issue :/.

Kćer treba napraviti plakat s obiteljskim stablom pa smo malo i poslikali bake i dede i tako
    Čuj, mojima je bilo teško to pohvatati jer imaš cake: mamina sestra = teta, tatina sestra = isto teta, tatin brat = stric, a mamin brat = ujak

I još ako tome dodaš razne druge odnose (punica, svekrva i slično) fakat se stvar komplicira. Još kad krenu šogori i šogorice (a ja ni sama ne znam što su zaove, jetrve i slično - u dvakom dijelu Hrvatske ti rodbinski odnosi imaju drugačije nazivlje), definitivno je to recept za katastrofu.

Ako je razumna učiteljica, ne ide jako u širinu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Čuj, mojima je bilo teško to pohvatati jer imaš cake: mamina sestra = teta, tatina sestra = isto teta, tatin brat = stric, a mamin brat = ujak

I još ako tome dodaš razne druge odnose (punica, svekrva i slično) fakat se stvar komplicira. Još kad krenu šogori i šogorice (a ja ni sama ne znam što su zaove, jetrve i slično - u dvakom dijelu Hrvatske ti rodbinski odnosi imaju drugačije nazivlje), definitivno je to recept za katastrofu.

Ako je razumna učiteljica, ne ide jako u širinu.
    ne znam meni se i dalje to uopce ne cini kompliciranim jer djeca trebaju znati u odnosu na sebe.
    Pa djjete zna tko mu je tetka, strina, ujna(ako ih ima) nije mi to neka velika filozofija.
    Ja testirala na wvom 5godisnjaku i iz prve zna sve te odnose bez ikakve poduke.

al dq se ogradim kod nas je olaksavajuce sto ja (a i muz) koristimo sve nazive kao po knjigama.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.12.2016. at 23:40

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam meni se i dalje to uopce ne cini kompliciranim jer djeca trebaju znati u odnosu na sebe.
    Pa djjete zna tko mu je tetka, strina, ujna(ako ih ima) nije mi to neka velika filozofija.
    Ja testirala na wvom 5godisnjaku i iz prve zna sve te odnose bez ikakve poduke.

al dq se ogradim kod nas je olaksavajuce sto ja (a i muz) koristimo sve nazive kao po knjigama.
    U knjigama piše teta a ne tetka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •