Pokazuje rezultate 1 do 50 od 630

Tema: Psihologica Tanja Sever

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Za početak
    http://www.mvinfo.hr/knjiga/6857/pog...ece-i-odraslih
    Može imati "samo" darovitost i nesklad emoc.i kognitivnog razvoja, a može usput patiti i od poremećaja pažnje i imati hiperfokus na aktivnosti koje ga zanimaju. Važno je s logopedom isključiti sve dokazive poteškoće.
    Ako ti na kraju ostane samo darovitost uz nemir i brbljivost, to ti je najgora kombinacija za skolu jer oni uglavnom rezoniraju: ako je tako pametan, neka nauči mirovati.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Za početak
    http://www.mvinfo.hr/knjiga/6857/pog...ece-i-odraslih
    Može imati "samo" darovitost i nesklad emoc.i kognitivnog razvoja, a može usput patiti i od poremećaja pažnje i imati hiperfokus na aktivnosti koje ga zanimaju. Važno je s logopedom isključiti sve dokazive poteškoće.
    Ako ti na kraju ostane samo darovitost uz nemir i brbljivost, to ti je najgora kombinacija za skolu jer oni uglavnom rezoniraju: ako je tako pametan, neka nauči mirovati.
    meni je uciteljica na kraju polugodista bila rekla neka preko praznika vjezbamo i naucimo sjediti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    meni je uciteljica na kraju polugodista bila rekla neka preko praznika vjezbamo i naucimo sjediti.
    Hahaha, tako je i meni bilo u 1. i 2. razredu na informacijama Sve što je učiteljica imala za reći o mojem djetetu bilo je "kako on loše sjedi"
    Što se tiče bilo kakve realizacije potencijalne darovitosti, odavno sam prestala očekivati bilo što od redovne osnovne škole, to je rezervirano za izvanškolske sadržaje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •