Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3239

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    Pridružujem se i ja navijačkom optimizmu i čekam da roda počne donosit dobre vijesti Tal sretno i izdrži još malo
    Tola draga, ipak sam solidarna s tobom: javljam se iz ležećeg položaja! Stvarno sam se mislila odmah vratiti na posao ali doktor je bio tako ozbiljan i odlučan kad je govorio o ulozi mirovanja prva 3 dana da sam odmah javila šefu da me nema do četvrtka. Nijedan posao nije toliko bitan da bi zbog njega ugrozila svoju “bebicu“. Doktor, biolog, sestra, svi su bili divni, pažljivi.. Tandara kaže da je embrij jako dobre kvalitete. Ja se super osjećam, ležanje mi nije mrsko, odavno se i nisam naspavala kako treba!

Tal, imaš li sretnu vijest za nas?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj AMA prvotno napisa Vidi poruku
    Tola draga, ipak sam solidarna s tobom: javljam se iz ležećeg položaja! Stvarno sam se mislila odmah vratiti na posao ali doktor je bio tako ozbiljan i odlučan kad je govorio o ulozi mirovanja prva 3 dana da sam odmah javila šefu da me nema do četvrtka. Nijedan posao nije toliko bitan da bi zbog njega ugrozila svoju “bebicu“. Doktor, biolog, sestra, svi su bili divni, pažljivi.. Tandara kaže da je embrij jako dobre kvalitete. Ja se super osjećam, ležanje mi nije mrsko, odavno se i nisam naspavala kako treba!

Tal, imaš li sretnu vijest za nas?
    Bravo Ama, kakav ti je bio e.t.? Koliko stanični ti je embrij? Sretno draga ali onako baš od srca!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •