Pokazuje rezultate 1 do 50 od 541

Tema: Teška adaptacija u jaslice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A mene više zanima koliko plaća takav vrtić? Naši su vrtići lošiji ali vjerojatno i jeftiniji. Trebaju li biti bolji nije pitanje nego jesmo li to spremni platiti. Svi smo uvijek načelno za, al kad dođe do porezne svi bi nekako eskivirali. I oni koji imaju i oni koji nemaju. Još na to dodajmo ne odveć ugledan stav koji ti ljudi koji u njima rade uzivaju u društvu u kombinaciji s atmosferom ucmalog čekanja mirovine koji često vlada među rukovodećim... I onda još, napad na stručni kadar od strane roditelja...
    Al sve to nikako ne pomaže aq i njenom djetetu. Jedino tko tu može pomoći je aq sama.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    A mene više zanima koliko plaća takav vrtić? Naši su vrtići lošiji ali vjerojatno i jeftiniji. Trebaju li biti bolji nije pitanje nego jesmo li to spremni platiti. Svi smo uvijek načelno za, al kad dođe do porezne svi bi nekako eskivirali. I oni koji imaju i oni koji nemaju. Još na to dodajmo ne odveć ugledan stav koji ti ljudi koji u njima rade uzivaju u društvu u kombinaciji s atmosferom ucmalog čekanja mirovine koji često vlada među rukovodećim... I onda još, napad na stručni kadar od strane roditelja...
    Al sve to nikako ne pomaže aq i njenom djetetu. Jedino tko tu može pomoći je aq sama.
    Kakve veze koliko vrtici kostaju?
    Pa gleda se cijena u odnosu na standard, a niti su djelatnici placeni koliko preko oceana, a da ne govorimo o sufinanciranju lokalne zajednice.
    i ti i ja znamo da nije samo novac u pitanju. Jer novaca ima. Negdje. Za nesto.
    a nase predskolske ustanove upisu djecu po broju kvadrata sobe, i po pedagoskim standardima iz ranih 80-tih.
    da je drustvu dijete stvarno prioritet vec bi netko do sad shvatio da je trenutno 2016 .

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    A mene više zanima koliko plaća takav vrtić?
    Napisala je cijenu

(cijena za jedno dijete je otprilike polovica/malo vise jedne prosjecne mjesecne place u nasem gradu)
    Znači, prevedeno u Hrvatske uvjete, oko 2500,00 kuna za svako dijete

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Napisala je cijenu

Znači, prevedeno u Hrvatske uvjete, oko 2500,00 kuna za svako dijete
    sto je zapravo gotovo jednako punoj cijeni jaslica i vrtica u Hrvatskoj bez sufinanciranja lokalne zajednice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •