ma meni se čini da je trčanje od maltene najjeftinijeg sporta postao turbo skup, sve neka šminka, fensi-šmensi, tehnologija, satovi, malo ga pretjeraše...
ne sviđa mi se ni ta pomama za trčanjem, kao nešto moderno postalo, ma daj...
obuci tenisice i trči
Sani, sviđa mi se tvoja odluka, mislim da ću tvojim stopalima, ovako samo imam grižnju savjesti što ne stignem vježbati,
krećem(o) poslije nove![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 21.12.2016. at 15:58
hashimoto je ai bolest. i kod njega su antitijela jako jako visoka. stitnjaca prestaje radit i jede samu sebe. nema prehrane koja ce at smanjit. mozemo si mi sve mislit da je to super i pomaze, ali to je placebo. odmoci nece, ali nece pomoci.
uzmite paralelu s tip 1 dijabetesom. necete ne davati inzulin i regulirati prehranom jer gusteraca ne radi. tako i kod hashimota.
ako terapija treba, ne premislja se. ali ne treba panicarit, bespotrebno googlat vec trazit i poslusat misljenje struke a ne barice
Posljednje uređivanje od magriz : 21.12.2016. at 16:00
Ja sam u godinu i pol rekreativnog trčanja uložila u dvoje dobre tenisice: za suho i nepromočive za kišno doba godine, jedne tajice, šorc i kapu za zimu.
Onda me sva okolina podupire i došle rukavice, 2 topa, 2 specijalne dokoljenke za trčanje.
Doživjela preporod s novim tenisicama, tajicama i topom.
Majice i buffove dobivam na utrkama.
Nera vidim i ja sve te ljepote oko mene, oduševim se prizorima, ali da mogu ovako opisati i prenijeti kao ti, ne mogu. Od mene možete samo čuti, aaa što je bilo lijepo. Tako i Spajka, garant sve vidi ali nam ne zna prenijeti.
Willow i ja prvi put vidim kompresijske navlake za ruke. To mi je too much, ali zato sat i ostali dodaci koji mjere brzinu, puls su mi bitne iako ne trčim. Kod mene se napredak vidi npr. u utezima, broju sklekova, dubini čučnja, brzini kojom ću napraviti neki trening, a čim će napredak mjeriti trkači ako nemaju svoje gadgete.
Ja i dalje ostala na mobu i Sports Trackeru. Sad je oko struka u torbici dobivenoj na utrci, prije bio u ruci. Škrtica se još nije odlučila za vuru, a nikak mi se ne sviđa nositi na ramenu da bi nabavljala navlaku.
Joj meni je takav gust nabavljat tu opremu pogotovo jos ako mi netko poklanja pa kud ces bolje
Isto ko i Neri najblizi mi poklanjaju jer znaju koliko volim.
Draze mi nego nabavljat stikle i finjaka robicu.
Jedva cekam isprobat pojas bas mu se veselim jer cu moci nesmetano trcat kilometroma a da ne moram mislit hoce li mi gelovi poispadat iz dzepova.
A cuj Willow ti draga moras barem probat trcat da bi shvatila o cemu se radi.Neke stvari stvarno olaksavaju i cine trcanje ugodnijim a neke jesu suvisne sta jest jest
Ne mogu zamislit da trcim 20km s mobitelom u ruci , mene zabole ruke od toga nakon 10km i krenu mi se grcit od tog polozaja jer mi je mob bas velik. Garmin me preporodio.
Mozes imat samo jedne utege doma al mozes i vise njih raznih kilaza, girju, traku, sipku, sve ti je to isto. Mozes i ne moras al ako je covjeku gust i poboljsava trening zasto ne?![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.12.2016. at 16:59
Kod mene danas ništa, ušla sam u kuću u pola 9. Sad pečem neke keksiće, pa spavanac. A imala sam tako divan plan, Zwow 57. Vidiš MB.
J-la![]()
Ja dosla u 21 kuci
Ti bar peces kekse, ja cu sutra u kupovinu za kolace nadam se. Ajde peglala sam uru, sad idem lec.
Obozavam sportsku opremu, ne smijem ni pobrojat koliko cega imam
Ivanin link cirnem sutra kad dodjem do laptopa![]()
Večeras sam i ja odradila ovaj trening od zhang i summer, odličan je, preporučam kad se želite malo žešće izmorit
Marince sam radila sa sklekom, jedino kod zgibova bi mogla bit bolja forma. i zaboravila sma da je u programu pauza iza 1.krugapa sam radila bez te pauze. Bome fino me oznojio.
I za kraj sam napravila 20 leg raises i rekoh odoh još plank. Stavim se ja u položaj i ono podrhtava cijelo tijelo, ne mogu se ni postavit u pravu poziciju, vrtim u glavi šta mi je ?? (faca ko u teleta što se dodađa) pa ja mogu 3 minutni plank i napokon mi sine: bit će da se tijelo umorilo od tih sklopki i treningaluda li sam.
Skuckala ga u 25 min.
planiram ponovit preko blagdana onaj Coyotes od Anči.
imam prijedlog: buduću da ćemo dosta jesti i gozbit se ovih dana da od sub do pon svako jutro napravimo neki trening razvaljotku tako da nam tijelo sagorijeva sve te kalorije koje unosimo ?? ima dobrovoljaca?
evo ti link, lili
super za trening, ti si to speedy, ko i trcanje
ja sam imala neproduktivan dan na poslu, malo frustrirajuci zbog poslovnih vijesti, mijenja se vlasnik firme pa me ceka uzbudljivo razdoblje
nakon sto sam sredila djecu, pomogla oko domaceg, lektire, glazbenog, engleskog, ispita iz prirode,
odvalila sam stronger soldier (pocela u 22:35, tek tad su otisli u krevet)
36 minuta, opet dobro iscrpljivanje
boli me dupe, doslovno, i pomalo osjecam gotovo sve vece misice u tijelu
vjezbam, ali ovaj mjesec, sto zbog zdravlja, sto zbog puta, sto zbog obaveza, ipak manje vjezbam no uobicajeno
sutra idem u shopping, imam samo pola poklona za malu i nista od materijala za kolace![]()
summer hvala.
ja bih rekla da ti vježbanje ide skroz dobro uzimajući u obzir sve tvoje obveze.
sretno sutra u shoppingu! i ne misli o tim promjenama u firmi, što će biti, biti će, a možda bude i bolje nego sad misliš
lijepo spavaj!
Ola cure, nije Flopi jutros, probudio me neki san u 4 pa vec dosta dangubim. Sad idem kuhat - Lili totalno se prijavljujem na onaj tvoj izazov za svaki dan razvaljotku.
Summer i ja mislim da ti dobro ide s vježbanjem, čim ti ne posustaneš nakon svih zadaća, ne pošaješ sve k vragu i uzmeš knjigu u ruku, već ideš vježbat u pola jedanaest.
Prijavljujem jučerašnji trkački trening - 25 minuta zagrijavanje na 5:55 (već tu sam mogla komotno stat), a onda 5x400 na 4:50 sa minutom pauze. Ajme!
kjb
mene je probudilo u 3 nešto
nešto što živi u našem potkrovlju, mislila sam da će me srce ostaviti
je li zalutao golub, štakor, miš nemam pojma, ali grdo se čulo, pa bem mu!
ako dijete spava i kuja miruje za piškenje mora me kućni duh probuditi
nisam vježbala, danas ni neću ovako nenaspavana
sutra trčanje
summer bravo za ove tvoje kasnovečernje, to curo!
ma ne brini za posao, tko tebe ne bi htio kupiti?
cure, ma hoćete sve stići, to za jedno-dva popodne sve smutite
tako ja sebi govorim za čišćenje kuće
QB samo se ti žali, mi smo otvorene za sve razgvore, ne moraš na drugu temu!
ova je šarena i svega tu ima, ali baš svega i neka...
Lili ja neću taj izazov
moji planovi su skroz drugačiji za ove blagdane
isključuju bilo kakvu naznaku truda, rada, discipline![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 22.12.2016. at 06:56
Flopi da vam se nisu puhovi uselili? Oni su strašni za slušat po noći, kao da grupa tinejdžera pravi opak party. Ako jesu, kažu da ih tjera glasna muzika. Eto bit će veselo i vama i njima.
I ja sam se noćas/jutros u 4 probudila, ubijeđena da kasnim na posao. Nisam bila naspavana, što je još gore.
MB al te Lili nagovara.
jutro
ja sam se naspavala. planiram trcanje iza priredbe danas.
ne prijavljujem se u izazov jer planiram uzivati i odmarati, eventualno ubacim trcanje. trenutno kuci ni ne mogu vjezbat jer je cimavica dobila macu pa me strah, dok se jos navikava, da ne dobije girjomstalno se oko nogu mota.
summer drzim fige da bude i bolje nego do sadi sretno u shopingu! ja sam jucer obavila zadnji shoping za poklone, danas cu za kolace. valjda
flopiajme uzas, nadam se da cete istjerati to sta se uselilo, sta god da je
Posljednje uređivanje od malena beba : 22.12.2016. at 09:18
Too kjb!!! Javi se valjda jos koja dobrovoljka.
Ionako cu imat vremena na bacanje pa cu se fino ujuteo razbudit poatenim treningom.
Kjb Flopice J-la uh misa mu zao mi zbog nespavanja, nisam ni ja nesto kvalitetno odgulila.
ajme kakva su to stvorenja Flopi brrr...
MB masu su stigla bravo! Jos mrvicu i gotovo.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.12.2016. at 09:25
moji su u stanu na provom katu, iznad je tavan...nama je bila uselila kuna+ malecki kad su okotili...
to je bilo veselje...prvo po tavanu, pa su znali upasti u rupu između zida i vanjske drvene oplate...
pa struganje šapama i kanđama, lupanje, đipanje....ajme...a kućice kao paviljoni u šumi...
trajalo je dok nismo popravili krov i zaštopali sve rupe...
btw, ja još na krevetu na kat, samo metar od stropa...
previše tražiš lili...imam prijedlog: buduću da ćemo dosta jesti i gozbit se ovih dana da od sub do pon svako jutro napravimo neki trening razvaljotku tako da nam tijelo sagorijeva sve te kalorije koje unosimo ?? ima dobrovoljaca?
jučer nisam vježbala, ali smo kupili skoro sve poklone (još samo dvije sitnice), danas kupovina hrane, sutra bor i to je to!
i da se pohvalim, jučer mi je MM kupio girju 8 kg (prema vašoj preporuci)
baš sam happy!
za danas već imam plan treninga, ali ću naravno ubaciti i girju!
Posljednje uređivanje od Boxica : 22.12.2016. at 09:52
ma nije mogućepa šta ćete raditi samo jesti, piti i obilazit od jednih do drugih, od kauča do stola i natrag ?!
a ona priča da se uvijek može naći 15-20 minuta u danu za trening
ja se ucrvam od tog kaučarenja jer mi to nije svojstveno, pa baš trebam trening i vrlo lakoga mogu zamislit, čak i s djecom u kompi![]()
Ja bi premrla od straha da mi nešto ronda na tavanu-priznajem!
Rado bih se odazvala na izazov-ali to ću morat ipak nagodinu. Mrva nije voljna surađivati, brijem.
Sinoć krenem trenirati-presvučem se trifrtaljke i kratke rukave-mrva počne cendrat i trljat oči..Ajd presvučem se brže natrag i uspavam ju u nekoj kreaciji autosjedalice natakarene na kolica (?). Pa gledam što ću sad-ajd odem se otuširat misleć' kako ću i ja leći..otuširam se, ma nisam ni gaće navukla kako spada, ona se probudi..i onda mi bio bed uznojit se jer mi je to bilo prvo tuširanje taj dan (u 21h), bilo mi dosta đibrenja ko mokri pas..tako da ništa od treniranja jučer :D možda danas uspijem.
ali pazim na prehranu pa mi je savjest relativno mirna.
B2B run 2017:
Split 18. svibnja 2017.
Rijeka 1. lipnja 2017.
Osijek 29. lipnja 2017.
Zagreb 14. rujna 2017.
Posljednje uređivanje od Nera : 22.12.2016. at 14:48
Danas 35min i zavrsetak treninga za 5k !!!!!
Lijep rodendanski poklon sam si slozila
U realnosti to znaci da smijem samo dva snowballsa kada ih ispecem hahaha. Da noge ne budu teske.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Uh a mi danas imali festu dvojica kolega idu u mirovinu pa je bilo svega, neki catering, predjelo, glavno, slano, slatko i onda pojedem nekoliko kolaca kao maleni su neki xs size al brate ako ih pojedes 4-5 :/ evo me puna ko...bas mi tesko u zeludcu od tezine svega sto sam utrpala.
Probat cu nekako a ne znam kako reducirat kolicinu pojedenih kolaca za Bozic.Nisu mi se nista posebno jeli al svejedno sam morala isprobat ih. :D
Kris bome si ga slozila ha ha
Kjb ma to Nera samo posta datume ne ide svugdje barem tako mislim![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.12.2016. at 15:33
Mozes izbaciti kruh, rizu, krompir i tjesteninu da koliko-toliko kompenziras visok unos uh iz kolaca.
Nera ako dodjes u Split eto i mene
Nego, koja kilometraza je u pitanju?
Danas sam krepana, sve sta je moglo poc krivo je poslo, naravno. Nahodala sam se po institucijama a nista nisam obavila. Predstava je za sat vremena a ja se osjecam zgazeno. I jos moram obavit par stvari prije toga.
Drz se MB! You can do it! Ja upravo s kcerkom kod frizerke radi te special frizure za priredbu koja je u 18h.
QB sad sam skuzila da mi govoris za blagdane silly me, mozak bye bye
Ja sam morala popit caj od kamilice zbog glupih kolaca, toliko sam se odvikla od tog secera da su mi bas tesko pali. A one vanilin kiflice bile tanke ko moj mali prst no svejedno...
veselim se priredbi al me malo i trema jer kcer otvara priredbu a u skoli je 800 ucenika +roditelji..kaze da.joj je uciteljica izradila krasna krila..![]()
Drz se MB! You can do it! Ja upravo s kcerkom kod frizerke radi te special frizure za priredbu koja je u 18h.
QB sad sam skuzila da mi govoris za blagdane silly me, mozak bye bye
Ja sam morala popit caj od kamilice zbog glupih kolaca, toliko sam se odvikla od tog secera da su mi bas tesko pali. A one vanilin kiflice bile tanke ko moj mali prst no svejedno...
veselim se priredbi al me malo i trema jer kcer otvara priredbu a u skoli je 800 ucenika +roditelji..kaze da.joj je uciteljica izradila krasna krila..ona se jako veseli.
Lili, odradit ce to mala na razini, ne boj se.
Ja sam gotova sa oš sto se priredbi tice, dok manja ne dodje u skolu, al sad kad gledam, strasno brzo sve to prodje.
Dijana hvala ti
Bas sam uzbudjena, ipak ce to bit gomila ljudi ispred nje, ona otvara recitacijom.![]()
Molim te, ponovi to svaki dan
zezam se
bravo za utrke! navijat cu za vas iz dnevnog boravka
Lili-da, to možeš/možete svaki dan kad ogreznete u carstvo kolača. Neće poništiti posljedice skroz, ali će ih ublažiti
I sretno dječici na priredbama!
moje sve 3 bolesne-E će propustiti nastup u vrtićua šta da radim jbg kad je bolesna..
čekam mm da dođe s terena i da uhvatim malo vremena za trening..
I mi smo uspjeli!35min pace 6:43! Prvih 5k savladano
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Bravo Kris!!
7km, pace 6:04. Noge su mi bile uzasno teske, 2.dc. jedva sam se natjerala, tek u 19:30 isla, nema zive duse u mojoj selendri![]()
Bravooo Kris!!! You did it, vidis kako postupnim treningom covjek moze izbjeci ozljede. Bas mi je drago.
QB hvala na savjetima.
MB super da si se uspjela natjerat i otrcat 7km
Naravno priredba je super prosla, curka mi je bila tako sigurna u sebe, bez imalo treme.Kaze uzivala sam, ja bi opet.
A ja sam of course suzila :placljivica:, bile i bake i dede, mi uvijek tako coporativno![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 22.12.2016. at 22:39
bravo za trkacice!
super za hrabru curku!
moja nastupa sutra, bit ce mali patuljak
ja sam obavila shopping, kupila sve darove, pola sastojaka za kolace, ostalo cu sutra
zadovoljna obavljenim
onda malo odmarala, pa stronger refuel, 40 min istezanja, izdrzaja i low cardio
bas mi je lijepo pasalo
sad idem u krevet, probat uhvatit koji minut spavanja vise
jedva cekam naspavati se za produzeni vikend - dva dana u gostima, jedan dan odmora i mira
sutra bi mi trebao biti i lagan dan na poslu, a imat cemo i malu zakusku
Posljednje uređivanje od summer : 22.12.2016. at 23:55
dasta da vidim. jutros zvoni alarm u 5:30; skicnem kroz prozor, a fala bogu svi ukljucili lampice, da lijepo vidim da imamo novi sloj snijega. mislim se da li mogu ostati jos malo u krevetu ili je to onaj koji je pao pa se jos i sledio. i tako vazem i vazem. dignem se ipak u 5:45 u pidzami izeltim van da provjerim jel trebam strugati ili je dovoljna metla. zakljucim samo metla, vratim se u kucu, ljuta na tu romantiku.
i nista u 6:10 izadjem van pometem tu ljepotu sto daje mir i pokoj dusi, otvorim auto, cija vrata su zaljepljena jer je hladno. sjednem u njega upalim ga, i krenem i proklizem lagano na prvom skretanju, pa odmah i nad drugom.
kod konjickog kluba romanticno sve, pokriveno bijelim, a cesta klizava, pa jedan rotor, lagano, pa drugi rotor, jos lakse, i tako 6 rotora, ali istina vec na 4 rotoru nije bilo snijega, samo kolona auta.
ako zelis mogu i podsljemensku idilu opisati![]()
![]()
muke vozača po zimi. 03.01. ove godine zapadao gadan snijeg kod nas, svi u transu od ljepote, a ja kukam kako mi valja sutra ujutro na posao po neočišćenom putu.
Sad o vježbanju. Sinoć, poslije roditeljskog, nabavke još nekih namirnica, i kolača, u 9 i 20 počnem zwow 57. Odradila dvije runde, nakon prve mi se ugasi mob (štoperica), drugu odradim bez. Prva je bila gotova za 4 i nešto minute. Za drugu mi je trebalo malo više. Kako sam bila umorna a i kasno, odlučim da je to dovoljno. Nikad Summer od mene
.
jutro cure!!
partim Vas koliko toliko ali samo u internet deficitu pa sloabo stižem pisati. Razbila sam ekran od mobitela (po drugi put u 3 mj), ovaj put sam nagazila na njega dok sam vježbala...tako da sam dok ga ne popravima osuđena na ob iz prošlih dobrih starih vremena, samo pozivi i sms poruke!
a preselili samo u novi stan i još nismo organizirali internet..tako da se kako ja kažem "čistimo" već neko vrijeme...i nije loše, čak mi ni ne fali...na poslu preletim ono što mi treba a bez svega ostalog se začudo, stvarno može...
inače vježbam mrvu manje od onoga što planiram, otprilike svaki drugi dan. nisam time zadovoljna, ali jednostavno tako mi se dan složi...motivirala sam se nekim poklončićima iz pollea pa se nadam popravku unatoč božićnoj ludnici ..
u svakom slučaju svima želim sve najbolje za Božić, budite lijepe i vesele, dobro se najedite (sutradan će te sve ionako odvježbati) puse svima!!!
Spajka![]()
tigric, bas mi je drago da si nam se javila! I tebi sve najbolje!
tigricmislimo na tebe, javi se malo cesce
spajkaskoro sam sve kavom zapljuvala, luda si skroz
j-la, samo dvije runde?! to je pola tog zwow-a, molim lijepo da drugi put napravis cijeli
svaki dan pravis kolace? svaka cast, ja jos nista
summer, ajde priznaj sta si sebi kupila u tom shopingu
sinoc su me uzasno bolili listovi, trnile su mi noge, moram nabavit magnezij, nekako sam ga zapostavila.
bio je moj red spavat s mackom ali super mi je bila, tek me u 5:50 probudila.
Tigrić, i tebi sve najljepše!
MB stvarno nisam mogla, umor me slomio. Al moram ga ponovit kad budem bila malo odmornija. Moram priznat, ne pamtim kad mi je zadnji put onako srce lupalo.
Do sada su 4 gotova, 5 je u frižideru čeka pečenje. Imam još danas dva, i sutra vjerovatno još toliko. MM se već opasno ljuti, čim uđem u kuću, nabrzinu jedem, i odmah u kuhinju. Još ako stignem odvježbam. A on se bori s njom cijelo vrijeme.
I mene znaju spopast ti isti simptomi, ali sve se kontam da su blage upale mišića. Znači ipak je nedostatak Mg.
Ja sam maca tip, volim mačke, ali sam rekla da više nikad neću nijednu imati u kući. Imala 4, sve su ih auta pregazila, za svakom sam isplakala kišu suza.
Posljednje uređivanje od j-la : 23.12.2016. at 09:32
tigrić ja sam nabavila onaj tempered glass odn. kaljeno staklo i zaljepila na ekran mobitela, baš zato što tako lako pucaju. Ovo je super zaštita, a preko ebaya ne dođe ni 10 kn.
odvukla sam se jučer na trening i to nakon našeg božićnog domjenka u firmi, onda znate kakav je bio :/ teška katastrofa.
a umorna sam ko pas jer smo prethodnu noć u pol jedan išli na Sljeme po svog mlađeg jer je u Školi u prirodi pokupio neki virus i povraćao i plakao da želi kući, pa nas je zvala učiteljica. Legli u 2 a ja ustajem u 6.
ajme pa di ces s toliko kolaca
ja planiram 3 napraviti to tortu od sira, neke keksice da zabavim djecu i cupavce koje je cimavica narucila.
angie, uf, nadam se da je malac bolje ~~~~~
Posljednje uređivanje od malena beba : 23.12.2016. at 09:37
MB na posao. Hoću ja haračit kancelarije za Bajrame
.
Angie nadam se da nije ništa strašno!
ma nije, već je dobro. al je odspavao 12 sati! puno ih je tamo pokosilo, na kraju nismo vraćali doma samo svoga :/
i još je roditelja išlo i prije i poslije nas.