Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2817

Tema: prekomjerna težina

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam lani smršavila 10 kg jer sam cijelu zimu imala problema sa zubima
    al stvarno, jela sam minimalne količine hrane i to jedva. nedaj bože bilo što slatko pojesti, odmah brufen. ajme kad se sjetim. i tako tri mjeseca. onda sam to rješila, al mi se valjda i, kako kažu, stisnuo želudac pa mi je sad dosta 1 pjat maneštre, a ne tri pjata za ručak.
    onda se i to vratilo na svoje.
    uglavnom, ne vježbam, ali puno hodam sa psom. to djeluje na težinu u tom pogledu što ne možeš jesti dok si vani
    a ja sam takva, kad sam doma, samo jedem. po zimi stalno neke kolače pečem i sama pol tepsije pojedem.
    zato su me porodiljni ubili. zatrudnim sa 63. u trudnoći sam svaki put dobila 9-10 kg, dakle 73, rodila, na porodu izgubim 5-6 kg, dakle, 67 i nakon godinu dana, kad sam počela raditi, imala oko 75. užas.
    sad sam zadovoljna - 62 pa do 65, meni super, ono, baš sam zadovoljna. visoka sam 165. sa 43 godine volim da je malo viška
    hoću reći, meni jedino pali kad manje jedem, sve dijete ili režimi prehrane su mi, za moj način života, jednostavno - prekomplicirani, neizvedivi, a i nisam taj tip da se nečega držim dulje od tjedan dana. da si sad radim, za sebe, nekakve specijalne jelovnike, pečem piletinu navečer i to. ne, sve normalno, kao i ostatak obitelji, ali - manje. ne znam, bakalara sa krumpirom, njoki i gulaš, ne moram pojesti još dva pjata nakon što sam sita. ili umjesto 5-6 palačinki, što mi je bila doza na porodiljnom, sad pojedem dvije. mislim, mene zubi prisilili :D ali to je način koji mi odgovara. možda nekome pomogne:D
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 16.01.2017. at 10:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •