plank radim. ma doći će i taj sklek, majčicu mu ljubim.
plank radim. ma doći će i taj sklek, majčicu mu ljubim.
Mini, super si se stanjila![]()
Odlicno!
Sad udri po snazi i vjezbaj sklekove.
Brzo ces doci od ne mogu ni jedan do napravila sam 10 u komadu![]()
Prijavak..gymnastic strength 1.
Gdje mi summer nestade?? To je kao stvoreno za nju. Donkey kick i stoj na rukama..ne da ne mogu stoj nego sam zamalo nos razbila.
Ostale vjezbe su mi super![]()
odlučila sam pojačati vježbe sa girjom, deadliftove i plank. pa bumo vidli!
i svima hvala na podršci, puno mi znači!![]()
Posljednje uređivanje od Minimalist : 31.01.2017. at 14:13
Rahela, zvijerko i ti mozes stoj...ma naucit cu ga ja za par mjeseci.
Ajme, što ste brze u komunikaciji. I tu mi fali fitness. Osjećam se kao da gledam tenis i pratim tupo lopticu lijevo-desno
Od petka svaki radni dan na poslu prijeđem 250 stepenica odjednom prema gore (za 25 mi treba oko 15 sekundi) i danas sam vidjela da to "košta" pola jabuke, baš se umorim i prije 200. stepenice.
Mislim, nisam ni mislila svojom novom navikom smršaviti, samo se pokrenuti, ali mi je to baš neobično.
Pomalo mijenjam navike - izbacila sam te dvije cigarete uz kavu, već mjesec dana, sad sam počela pomalo vježbati. Nije to još to. Dok ja skužim te vježbe, pa mi je prostor oko mene stalno neoptimalan, pa ni ne planiram optimalno.
Kad budem spremna pokušat ću smanjiti unos hrane. Ako bude sreće do ljeta ću izgledati barem pola godine mlađa![]()
Jelena, po meni ti je najbolje krenuti u neki centar, bar da te netko nauči ispravnim pokretima. A i odmah si discipliniranija![]()
al sam se danas naodgovarala mejlova i poruka![]()
Jelena, potpis pod Angie.
Mozda najbolje da prvo uhvatis pravilnu formu.
Ako nikako ne mozes sama probaj u teretani.
Saninasmijala si me sa stojem, ja bi zube polomila
![]()
jelena ma moras osvijestit da te u centrima niko ne gleda. a ako i gleda, sta te briga, niko se nije naucen rodio![]()
ja odem u drugu sobu kad vjezbam, ukucani znaju da ne smiju ulazit![]()
Jelena, potpis pod mb.
Nema te tko sto gledat. Ima masu ljudi tamo koji su pocetnici kao i ti.
To neka ti je najmanja briga.
Minimalist ima super liniju!
kako se opisivala ja sam je zamišljala sasma drukčije
eh, valjda same sebe vidimo puno gore nego što objektivno jest...
Jelena lol na tenisku lopticu
to samo s početka tako izgleda
možda da probaš početi s jillian michaels 30 DS level 1...
imaš na you tube masu videa, nije teško pronaći
predviđen je kao 30 dana, tri levela
ali ja sam taj prvi radila puno duž, recimo tri tjedna pa kad sam stekla malo kondicije prešla na drugi it ako...
prilagodiš svojim mogućnostima
i bez beda sam uzimala pauzu kad mi je bilo puno, tamo je čini mi se predviđeno sedmi dan rest
ja sam imala rest npr. nakon četvrtog dana, pa nastavljala po redu peti dan
to je samo prijedlog
hoću reći za početak se ne treba ubijati jer to može nakon nekog vremena djelovati demotivirajuće
a i nije pametno odrađivati samo da se odradi...
Sani otkinuh na padanje na nos!
točno sebe mogu zamisliti dakrknem na nos
baš ću probati stoj!
rahela i summer su poput akrobatkinja, znam da sam bila zadivljena njihovim sposobnostima
tj. po deset dana svaki level
enivej, j-la kako da nađem taj MMA?
baš bih to probala...
https://rutube.ru/video/9de565a41393...r&pl_id=814566
j-la to je ovaj?
Curke moje
ludi, ludi dan na poslu. Nista nisam procitala sto ste pisale al budem.
samo da kazem da samnse danas ugodno iznenadila i odusevila cinjenicom da se Mini i ja poznajemo. Bas mi je uljepsalo dan
Ljubim vas sad u zrvnju kcerka zubar, sin logoped..
Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.01.2017. at 16:57
To je onaj što sam juče radila. Probaj, cardio je.
A onaj sa sklekovima je power sculpt.
Trebalo je biti kvotano na Flopicin post.
Ovo je flopici.
Posljednje uređivanje od j-la : 31.01.2017. at 17:12
Mene samo čudi kak te mini nije skuzila po avataru![]()
Jelena i mene je u početku bilo sram mm, pripadala sam u zemlju svaki put kad me vidi uspuhanu. Sad me baš briga, dodje to s vremenom.
Osnove kućnog vježbanja su ti: nemoj skakat bez patika, na taj način stitis zglobove stopala i skocni zglob od povrede. Odaberi program koji ti se sviđa. Eto Flopi je predložila 30 day shred od JM. Meni je bio prenapadan za početak. Postepeniji je Body revolution. Uvijek prati sta trener priča, uglavnom objasne vježbu i cijelo vrijeme ispravljaju da ne bi došlo do povrede.
Ko čučnjeva, iskoraka uvijek pazi da je koljeno iznad prstiju, ne preko, jer tako rizikujes povredu. Leđa uvijek držiš ravno bez naginjanja naprijed ili povlačenja nazad. Kod bočnih iskoraka, stopala paralelna i opet paziš na koljeno iznad stopala.
Ako se još nečeg sjetim napisat ću. Ovo su kratke upute koje sam ja od cura s teme dobila prije 3,5 godine.
Tu nam je negdje i Zhang da dopuni/ispravi što treba.
Odlazak u neki fitnes centar nije loša ideja, tu će ti neko stručan objasniti sve sto te interesuje.
Ako nemaš vremena odaberi nešto od ovog što smo ti predložile.
Moje iskustvo do sada je takvo, da svi treneri koriste uglavnom iste vježbe. Nijedan nije izmislio toplu vodu. Osnove možeš pogledati na YouTube, na Pinterestu.
Uostalom, pitaj ovdje.
Dan 31
D: malo badema oko 11, nisam bila gladna (satrale ste me s porukama pa nisam stigla ogladnit)
R: pureci medaljoni, brokula na pari i cikla na salatu
V: omlet od sampinjona i kiseli krastavci
Odradila:
100 trbusnjaka
50 butt liftsa na lopti (lezim trbuhom na lopti a dizem noge u zrak)
50 butt liftsa na podu a noge na lopti pa se dize guza
50 cucnjeva s girjom 8kg
50 vjezbi za tricepse
50 vjezbi za bicepse
50 dizanja bucica sastrane
20 sklekova uz pomoc lopte
Plank
50 deadliftiva iz cucnja a girjom
Jos bih mogla malo s girjom provjezbati.
Evo nama Optimist. Dobrodošla
!
I? Jesi danas odradila svoje statičke vježbe za vratnu kičmu?
A sutra prijavak, sta si jela i ima li kakvih upala mišića!
Upravo odradila ovaj j-la-in MMA power sculpt. Pošteno se oznojila. Nisam ništa stigla pročitat što ste u međuvremenu tipkale. Zapravo sam skužila tek sad koliko su mi falili ovi grupni treninzi
J-la ima li kakav program, redosljed?
j-la ovo su vjezbacice, jelo nije u fokusu.
Optimist bez optimizma u vlastito vježbanje
Hvala, draga
NisamBome sada hoću, sramota me da prvi dan prijave na Vježbačice i to preskočim.
Poslije malo detaljnije, trenutno ne mogu dugo pisati…
Sad mogu reći da sam kupila listić za loto :D
optimist cekamo prijavak
ja natjerala MM-a u setnju i to uzbrdo. na kraju pogledam kuci a ono prosjecan puls nizi nego meni jucer po ravnomespor je pa sam morala i ja usporit
al ajde bar se pokrenio
sad trcim s mazom ucit priroduradije bi kopala!
Drago mi je da ti se svidio!
Ja radim po ovome http://sweetlife.sharpefit.netdna-cd...t-calendar.pdf
To je onaj redovni.
Ovo je deluxe http://sweetlife.sharpefit.netdna-cd...e-calendar.pdf
I ima hybrid http://sweetlife.sharpefit.netdna-cd...d-calendar.pdf
Ima nas ovdje kojima je to trenutno više u fokusu.
Optimist![]()
Otvori, jos ako i sasa napise koju rijec, necu morati plakati popodne, ajmeeeeeeeeeee opet moram smisljati i kuhati.
edit:
pogledah ovo na indexu. fali malo zagrijavanja i rastezanja poslije, ali evo 10 min je bas OK
http://www.index.hr/mame/clanak/inde...n-/947550.aspx
Posljednje uređivanje od spajalica : 31.01.2017. at 19:51
još je dan +1 za jelovnike, to sam valjda ja i uvela vježbačicama![]()
Ej Mini znaš da i jesi, vidim ja da su cure tu na temi počele više vodit računa o onome što unose u sebeideja za fitness recepte mi je odlična !!! moderatorice jel možemo imat takvo nešto?
Eh da osvrt na Mini, supeeer izgledaš i isto sam ko i Flopica mislila da imaš punoo viška a ono zapravo ti tanka, samo učvršćivanje i to je to. Čini mi se da ni ne trebaš više uopće mršavit. A disciplina ti je za 10!!!
Jelena, polako pohvatat ćeš nas, meni se isto opcija grupnog treninga čini za početak boljom jer ćeš naučit sve radit ispravno a i kad uplatiš onda ti je žao ne otići.
jelena_onismo se vidjele par godina a i nije da hodam uokolo gola
zhang baš mi je drago da si nam back
Bravo za sve vrijednice koje su odradile treninge![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.01.2017. at 20:16
Nw kuzim lili. Odes na recepte otvoris temu i to je to.
ček, jel bi bilo ok da na ovom podforumu otvorimo Zdrava prehrana-recepti?
Odradila power sculpt, što kaže Ivana s, fino sam se oznojila. Lupila sam se u koljeno dok sam radila one kao competition burpees, iz lezeceg u obrambeni stav, bez skoka i skleka. Loše se dočekala na grudni koš i noge. Sad osjetim konstantnu bol.
Sutra je recovery pa ću ga poštedit.
Ovako...
Ne volim vježbati. Činjenica. Trebam vježbati. Činjenica.
Pa se probam motivirati.
Nekad sam bila onaj proljetni, predljetni tip: počela bih vježbati s buđenjem prirode, a da se do ljeta malo utegnem
Nije mi to utezanje polazilo za rukom pa bih nakon 2-3 mjeseca fitnessa odustajala. Poslije sam odustala skroz.
Ne volim skakutanja niti išta tome slično. Više sprave, yoga, pilates.
Ali, ne volim ni teretane ni grupna vježbanjaPa bih ja vježbala doma.
Za početak sam mislila biti ustrajna sa statičkim vježbama, jer me kralježnica sve češće boli, a one mi pomažu.
Nekad sam vježbala Tibetance, razmišljam da njih ubacim za početak, jer su mi vježbe poznate.
Puno hodam s psom i to mi puno značiKad je vani toplije, onda smo na Sljemenu. Na poslu sam većinom isto u pokretu.
Obožavam plivati, ali samo u moru.
Nemam problem s težinom, dobijem nekih 3 kg preko zime, koje se i otope kad otopli.
Nemam mišićnu masu, mekana sam, svuda me jednako ima, ali ipak prednjače šišmiš rukavi i pojas za spašavanje
Tri mjeseca sam se družila s nekom tetom na youtube-u, marljivo radila na rukama s utezima i ništa. Dok me nije pokočilo u desnoj lopatici kad sam prešla na 3 kg![]()
Za sada mi se još ne da početi vježbati pa ću vas škicati dok se ne pokrenem.
Optimist, pogledaj program PiYo od Chalene Jonson, to je kombinacija pilatesa i yoge
Moja ti ni sama ne znam što sam mislila kad sam to pisala al fakatja ionako nisam od recepata i nakuhavanja, ne bi mene baš bilo na toj temi. Nisam ja vrijedna kuharica ko neke ovdje
(maloprije sam skuhala varivo od prokulica, krumpira, mrkve i piletine, moj domet
)
Optimist jako si mi duhovita ko naša j-la, baš bi voljela da nam se pridružiš.
j-la daj pazi to koljeno draga !
ja nešto ogladnila u ove sate i smazala ostatke od večere od djece: puru s jogurtom i vrhnjem
E nisam vam rekla, danas sam srela slučajno u gradu naše nasmješeno lice Neru![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 31.01.2017. at 22:10