Stranica 40 od 71 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Laura33 Kako to je bilo nakon punkcije, dali si uzimala bolovanje Ili ne. Ja planiram uzeti jer mi je na poslu dosta stresno I brdo putovanja imam pa mislim da je pametnije ostat Doma Tako mi je I dr savjetovao.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam do sad uvijek bila na bolovanju od punkcije do bete. Jednostavno mi se ne da u posao, stres, pa tri puta dnevno utrići vaginalno...
    Ovaj puta sam otišla na bolovanje 2 dana prije punkcije jer sam imala preko 15 folikula i svaki dan sam bila ili na uzv ili vađenju krvi, a to nije išlo s poslom

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj JUHU prvotno napisa Vidi poruku
    Laura33 Kako to je bilo nakon punkcije, dali si uzimala bolovanje Ili ne. Ja planiram uzeti jer mi je na poslu dosta stresno I brdo putovanja imam pa mislim da je pametnije ostat Doma Tako mi je I dr savjetovao.
    Onda ti je svakako najbolje ostati doma.
    Slusaj doktora.
    A ja sam ti uvijek na bolovanju jer burno izreagiram na svaku stimulaciju. Ja nebi mogla na posao ni da hoću.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Bila Sam na Vadjenju krvi u petrovoj I nalazi ce biti gotovi u petak, mogu doci po njih samo od 14h-15h (u sred radnog vremena) Dali netko of Vas zna Dali Oni mogu poslati nalazi mailom? I Jos Jedna informacija ako nekoda zanima u poliklinici Harni mogu se napraviti brisevi na mycroplasmu i ureaplsmu cijena je 250kn nalazi gotovi za dan/dva

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko znam, nema mailom. Baš se mora doći tamo. Osim ako se nije promijenilo nešto.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hej curke, kak ste, nitko se nejavlja već nekoliko dana, jel iko bio na transferu, punkciji, Ja bi trebala sljedeci mjesec

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Eto nalazi iz Petrove uredni, Juce Sam ponovil bris na ureaplasmu Jos samo da to bude ok i krecemo, bas se veselim a s druge strane 100 pitanja jer nam je ovo prvi put. Sto se lijekova tice za Vas koje ste isle Privatno Dali je lako nabaviti lijekove u hr ili ste isle van hr?

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pa ja sam sad isla po Puregon u Sloveniju zato sto mi je dosao jeftiniji skoro 1000 kn po penu od 900 ui.
    A trebala su mi 2.
    Sto je velika razlika u cijeni.
    A Decapeptyl sam kupovala tu, jer je cijena toga i stoperica gotovo ista.
    Uglavnom super za nalaze i sretno u postupku!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam isto Puregon za pen kupila u Sloveniji, kao i Cetrotide.

Već 2.postupak za drugo dijete neuspješan (iako je sve izgledalo savršeno), idem sad u FET. I dalje u Beti...

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Vrci, punkcija prosla super-uz opcu anesteziju, usla sam u hiper pa ce transfer biti iduci ciklus tek. Od 15 jajnih stanica koje su aspirirane oplodilo se 9. od toga su zamrznute 6 koje su se pretvorile u blastociste.
    na Vuku nije doslo niti do oplodnje stanica tako da je ovo za nas veliki uspjeh sto se dogodilo u Beti.
    Drzim ti fige Vrci za drugi fet.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Lutza:pa to zvuci super, Dali mi mozes reci sto znaci taj hiper, nova sam tu pa se Jos nesnalazim s terminologijom najbolje. Ja sljedeci mjesec idem u postupak pa me sve zivo zanima, Jos razmisljam Dali da uzmem opcu anasteziji ili ne?
    Vrci: Sretno drzim ti fige da uspije

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Evo curke da se i ja javim. Mi smo prosli kontultacije i prvi pregled, sljedeci mjesec krecemo u postupak.
    Hiper ti znaci kada zbog stimulacije koju dobijes proizvedes puno jajnih stanica, ak sam ja dobro skuzila dr.
    Ne znam kako vi ali ja ne mogu docekati da krenemo.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lutza, super rezultat. Ja sam od 13js imala 9 oplođenih i 3 blastice

Miruj sad dok ti hiper prođe. Ja sam imala odmah transfer jer mi jajnici nisu bili veliki i sve je bilo ok, ali eto ipak nije uspjelo

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Lenich, ni mi nemozemo docekati da krenemo, a gdje vi idete, u koju kliniku?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

U Samobor kod dr.Skvorca.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Dao nam je veliku nadu i imam samo rijeci pohvale za njega.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Super, bas mi je drago, nadam se da ce biti sve ok, držim fige

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala i ja tebi! Di ti ides, kad kreces u postupak?

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

2Juhu: ja sam u tzv. blagoj hiperstimulaciji. Trbuh mi je napuhnut i tvrd na dodir, otprilike što god pojedem ko da jedem kamen, ali već nakon pet dana simptomi su se dosta smirili. Poanta je mirovati ( ne naravno da si prikovan uz krevet nego ne naprezati se i piti puno tekućine u mome slučaju). Nažalost još koristim i utrogestan 3x2 svaki dan i od njega su mi sise ko baloni (ok uvijek sam htijela velike grudi ali dođe mi sada da ih odrežem jer su mi užasno osvjetljive a i naravno mom mužeku su jako privlačne pa me maltretira ali svaki put dobi pi prstima čim ih takne jer u ovome trenutku sex mi je zadnji na pameti. Tako da curke po prvi put u životu se
    veselim mengi da konačno sve splasne i sjedne na svoje.

Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

2Juhu: što se anestezije za punkciju tiče, ja viš nikada u životu to ne bi radila bez anestezije, prošla sam je na Vuku na živo. Za sebe sam mislila uvijek da umam visoki prag tolerancije prema boli ali ne. Bol koju nemogu opisati riječima imala sam 13 folikula ali sam odustala na 9 jer je bol bila prevelika, počela sam se tresti i suze su mi tekle a ne smiješ se pomaknuti. Nakon što su završili stavili su me na krevet gdje sam samo molila da se ne onesvjestim i ne povracam.
    Kada sam izašla rekla sam mm da se nadam da ovo nikad više neću morat ponovit ali eto nije se ni jedna stanica oplodila što je uz anesteziju bio i još jedan razlog da odemo u B+. Moram priznati dobro uloženih tisuću kuna i nikad više bez anestezije.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Lenich mi se družimo idući mjesec onda kod dr.Škvorca

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Mi smo Kod dr Radoncica. Trebamo sredinom treceg mjeseca u postupak sad ovaj ciklus nismo stigli ali kako se kaže, ko čeka taj i dočeka

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

O super, kad si narucena? Ja 6.3.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

1.3 jos uzv i cekamo vjesticu 7.3 da krenemo.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure SRETNO nam svima
    2lutza: hvala na objasnjenju I savjetu mislim da cu definitivno traziti opcu anasteziju!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Mislim da cu i ja, reko mi je dr.da je to bol koju ne zelim pamtiti, ali sve je na meni.
    JUHU, kaj je tebi reko, kakve su vam sanse, na kaj cete ici? Mi idemo na IVF, muzev spermiogram je dobar.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hej Lenich: mi idemo na ICSI, Imala sam ureaplasmu koje sam se uspjesno rijesila s jednom kutijom antibiotika, sljedeci tjedan idemo na dogovor pa u 3 mjesecu krecemo u nas prvi postupak. Kod mene je malo nizi AMH a u muza spermi spori tako da su nam preporucili icsi. Nadamo se naravno najboljem ishodu! kakva je dijagnoza kod vas?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Cure mene zanima ako ima koja da putuje iz daljeg mjesta a da ide privatno u postupak ali preko hzzo dali imate pravo na putni nalog?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Juhu: Meni je prije 10 god.odstranjen jajovod, a drugi je zacepljen. Inace su nam svi nalazi uredni. T4 mi je bio 2,24 i prepisao mi je tablete da ga snizimo ispod 2, to je idealno. Nama je ovo isti prvi puta i naravno nadamo se najboljem. Pitao nas je dr.kak to da smo tako dugo cekali s obzirom na moju dijagnozu( meni je 28,mm 33).Koliko vi imate god.?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Isto mj je rekao da mora pripaziti jel bi kod mene mogla biti hiper stimulacija, pa me bas zanima kakvu ce mi terapiju prepisati. Krecemo 6.3.
    Ne brini na konzultacijama ce ti sve objasniti, cak i nacrtati. Super je doktor.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Lenich: ja isto nemogu dočekati, mene isto zanima kakvu cu terapiju dobiti, meni je 35 a mm ima 43.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

JUHU: mozda se i sretnemo. Lijepo je razgovarati o tome s nekim tko slicno prilazi. Jesi li prikupila sve nalaze? Ja jos moram krvnu sliku i urinokulturu to mi je rekao kad smo bili na konzultacijama.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Lenich: nikad se nezna, mozda se sretnemo

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Lenich: nikad se nezna, mozda se sretnemo. Jeste vi iz Zg? Super je sto Ima ovaj forum I sto mozes Snekim podjeliti sve sto te zanima. Ja Sam izvaila sve nalaze, morala Sam vaditi za hormone stitnjace, jajnika, briseve, hepatitis i rh factor i evo sve je u redu, mm Jos mora izvaditi za hep jer je bio na putu pa nije stigao ranije I ovaj tjedan kad to dobijemo idemo Kod dr Radoncica na dogovor oko postupak koji bi trebao biti stedinom trebeg mjeseca. Dali Si ti zaposlena i Dali ti planiras uzeti bolovanje kad budes u postupku? Ja cu definitivno uzeti.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Mi smo iz Velike Gorice. Zaposlena sam i bas sam za bolovanje pitala dr.
    Rekao mi je da od transfera do bete sam obavezno na bolovanju 2 tjedna. Do punkcije nema potrebe za bolovanjem, jedino ak se necu dobro osjecati.
    Ti bi uzela bolovanje cim krenes u postupak?

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da Ja sam isto planirala biti of transfera do bete Ali Neznam koliko cesto cu ici na kontrole prije transfera jer zivim na jednom djelu zagreba, doctor je na dragom a Radim na trecem, i Neznam Dali ce mi dati mozda injekcije pa nisam sigurna ako cu morati ici na injekcije svaki dan.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Da, biti ce to malo tesko. Mislim da cu ja od punkcije biti doma, zavisi koliko cu imati jajnih stanica za punkciju. Rekao je ak ce ih biti vise da bi se mogla napuhnuti i da ce malo boljeti. Koliko se sjecam, teta moja je to sve nedavno prolazila pa sam upucena, mislim da je ultrazvuk svaka 2 dana do punkcije.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Na samo da nam sve bude ok prezivjet cemo sve ti javi Kako ce tebi biti ti ces prije mene, I Ja cu javljati svoje iskustvo

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Naravno, mene nicega nije strah. Samo da krenemo!!! Sve se to isplati kad znas koji prekrasan dar mozes dobiti....

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Upravo tako,

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Javim se kad vise saznam. Idemo 6.3.na zadnji ultrazvuk prije nego krenemo. U slucaju da dobijem prije mengu moram isti dan biti kod dr.
    Obavjestim te o svemu.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Lenich mi se družimo idući mjesec onda kod dr.Škvorca
    Jolica ipak ne ides kod dr.R.??

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sanjka: Jesi to kod dr R? Kakvo ti je iskustvo kod njega?

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Sanjka za sad sam to stavila na stranu. Odlucila sam ovako a dali je odluka pametna ne znam. Bila sam na kontroli kod svoje endokrinologice pa me malo ponukala u razmisljanjima o dr.R i tako da sam odlucila probati jos ovdje preko hzzo pa cu vidjeti. Nazalost u ovim vodama nisi nikad siguran dali donosis dobru odluku.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj JUHU prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjka: Jesi to kod dr R? Kakvo ti je iskustvo kod njega?
    Bila sam kod njega i sve je pet odradjeno, maksimalno se posveti pacijentu, ima dobrog biologa tako da su moja iskustva vrlo pozitivna.
    Sad radimo malo pauzu pa cemo vidjeti dal cemo uopce sljedeci postupak odraditi u hr.

Sretno cure

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjka za sad sam to stavila na stranu. Odlucila sam ovako a dali je odluka pametna ne znam. Bila sam na kontroli kod svoje endokrinologice pa me malo ponukala u razmisljanjima o dr.R i tako da sam odlucila probati jos ovdje preko hzzo pa cu vidjeti. Nazalost u ovim vodama nisi nikad siguran dali donosis dobru odluku.
    Da slazem se. Moram napisati da nema savrsenog i idealnog dr i svi imaju nekakve propuste.
    Da je malo Lucingera pa nesto od Radoncica i nesto od Simunica pa stavit u jednog al toga na zalost nema.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj Lenich prvotno napisa Vidi poruku
    Javim se kad vise saznam. Idemo 6.3.na zadnji ultrazvuk prije nego krenemo. U slucaju da dobijem prije mengu moram isti dan biti kod dr.
    Obavjestim te o svemu.
    Lenich: Dali mozda znas koliko dugo se uzimaju ljekove/injekcije prije punkcije? I Nakon koliko se rade punkcije ili to sve ovisi od osobe do osobe. Bas sam nestrpljivko
    Posljednje uređivanje od JUHU : 21.02.2017. at 07:10

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Juhu evo odgovorit ću ti ja. Sve ovisi od osobe do osobe. U prvom postupku sam lijekove uzimala 12 dana i onda štoperica pa 14-ti dan punkcija, u drugom postupku sam lijekove uzimala 15 dana i 17-ti dan punkcija. Ovdje je punkcija bila kasnije jer nisam baš reagirala na lijekove i folikuli su sporo rasli. Sve ovisi o tebi i kako ćeš reagirati na propisanu terapiju.

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Da slazem se. Moram napisati da nema savrsenog i idealnog dr i svi imaju nekakve propuste.
    Da je malo Lucingera pa nesto od Radoncica i nesto od Simunica pa stavit u jednog al toga na zalost nema.

Eh da sanjka kad bi barem mogli uzeti od svakog doktora barem djelić onog najboljeg bilo bi idealno. U biti moja endokrinologica me upućuje na dr.L ali još davno sam njega isključila kao opciju zbog svih priča koje kruže i zbog toga što nema anesteziju. Odlučila sam iskoristiti još ta dva puta preko hzzo pa ću onda vidjeti kud i šta dalje.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Bok cure, da li koja zna koja je cijena AIH-a kod Škvorca, ako mi npr da blagu stimulaciju? Znam da pise na stranici 1900kn ali ne znam sto to točno pokriva? Lijekove i FM ili samo postupak?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •