Stranica 16 od 57 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2817

Tema: prekomjerna težina

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kaae, svaka cast na skidanju kila
    nadam se da cu i ja za 2,5 tjedna krenuti tvojim stopama

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma nije mi tako dugo trebalo, ovo je bio prvi i jedini stvarni uspjeh. Prije toga sam bila kraljica yoyo efekta. Malo dijete, izgubis 15 kila, dosadi ti ananas s limunom pa kroz neko vrijeme dobijes 20 nazad. I tako godinama.

Ja sam bila jedno tipicno debelo dijete cija baka (mama je radila, baka je kuhala) je kuhala kako djeca sviraju. A rijetko koje dijete po defaultu trazi da mu se kuha rastika, jel. Plus, baka je stvarno lose kuhala, to je bio jos jedan od razloga zasto sad duhom i tijelom zelim uzivati u hrani, finoj i ukusnoj, spremljenoj tako da ima smisla. Baka je bila onaj tip kontinentalne kuhinje gdje je sve smedje i zlica stoji u zabetoniranim umacima i varivima s kilom brasna. A k tome jos i sve istog okusa. Plus desert i zamjenski obrok prije, poslije, a moze i za vrijeme glavnog jela. Cak je i ona moja vitka sestra ( ) imala period kad je vise licila na lopticu, ali nju je proslo brze nego mene. Plus, ona stvarno moze jesti vise od mene, a da se nista ne dogodi (to je jedan od onih faktora koje treba uzeti u obzir, nismo svi isti). Imala sam ja perioda i prilicno super-dobrog izgledanja (Levisice br 29, here I come), a onda opet, gica. Ovaj izlet u puno previse kila, to je bio kraj krajeva. Los period u zivotu, bezvezan posao, neke druge stvari i jednostavno mi nije bilo bitno obracati paznju na stvari koje nam svima, zapravo, trebaju biti bitne.

No sad znam bolje.

Prvo i osnovno, ne vjerujem u napitke i ananas s limunom koji se konzumira samo u 3 ujutro, dok pleses oko vatre, suprotno u smjeru kazaljke sata. Steta sto mi nije prije sinulo, ali ok, bolje ikad nego nikad. Sad sam, zapravo, zadovoljna (vec dugo jesam). Sve je to jos uvijek work in progress, ali pomaze to sto nemam nimalo potrebu okretanja zeludca kad se vidim u ogledalu. Naprotiv.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kaae, stvarno bravo!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kaae, ovo za work in progress, to si super rekla.
    I mislim da cijeli koncept oko prehrane i vjezbanja treba prihvatiti kao work in progress koji ne prestaje.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

žao mi je što sam se ružno napisala o stanovnicima sad, to je bilo moje iskustvo, vjerojatno su statistike drugačije (i možda su stanovnici hrvatske ustvari s veim BMI)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mamitzi ovo za SAD je relativno. u NY, Bostonu, California, ljudi vode racuna o svom izgledu. Vecere na kojim sam ja bila. svaka koja je bila skupa bile su male porcije, predivno dokorirane. jeftinije su bile ogromne (value for money). Dok u nekim drugom krajevima su ljudi debilji. i ja nisam nikad vidjela tako debele ljude. zanimljive su mi afroamerikanke. debeleeeee a straznjica im stoji ponosno kao da je treniraju svaki dan bar pola sata. i to je gentika. isto tako u ovim gradovima u siromasnim cetvrtima ima veci % debljih ljudi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kaae, svaka čast!
    bucka, ako nije tajna, za 2,5 tjedna kreces na neki novi rezim prehrane/vježbe ili u SAD?
    ana, kako ti je pomogla tema, i ti si krenula vježbati, prehranu promijenila?
    pitam zato što bih voljela izmjenjivati iskustva, odnosno podršku i sl. na pp, ako ima netko zainteresiran, a da zaista ima prekomjernu težinu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Rijecanka mozda da si otvorite topik, kao sto su vjezbacice.
    Meni je jasno da ljudi tamo gube volju, no nekad davno je taj topik bas tako i nastao. forumasica je od osobe koja ne moze nista, dosla do instruktorice fitnesea.

ima dosta tema koje su nekad bile aktivne:
    recimo ova je meni bila super zabavna
    http://forum.roda.hr/threads/17646-h...-i-tjelovjezba
    problemi kila su oduvijek mucile forumasice
    http://forum.roda.hr/threads/20683-K...rite-sa-kilama
    mucilo je i zhang nekad koliko obroka treba dnevno
    http://forum.roda.hr/threads/33545-K...-denvno-jedete

eto otvorite temu i pomazite si.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aaaaaahahahahaha umirem

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mene trenutno muci kako da otcepim nos.

Jedem neku ljutu tjesteninu, ali ne pomaze, hahaha.

bucka, ako stizes u SAD na mrsavljenje, moras doci k nama!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ne bih otvarala novu temu i javno dijelila ono što moram da se motiviram. evo, i ova tema može pomoći, ali prečesto ode u prepucavanja debeli - mršavi, kontrolirani- nekontrolirani, pušači-nepušači...lakše bi mi bilo i znam da bi pomoglo, da moram napisati što sam pojela, koliko sam hodala ili vježbala ili nisam, kad se izvažem koliko je vaga pokazala, a s druge strane netko tko isto to pokušava a što je najbolje i ne poznajemo se osobno. ne znam jel čita moja supatnica s kojom se već neko vrijeme prilično neuspješno pokušavam vratiti u fazu kontroliranog i polaganog mršavljenja, a koju sam ovdje upoznala, da slučajno ne bude ljubomorna . obje smo bile dosta skinule i to ne brzo i gladovanjem, ali smo uspjele i vratiti, a krivo je more . more prijatelja, more tuluma, more rođendana...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za ovo o cemu pise Rijecanka je super MyFitnessPal. Sve to upisujes na dnevnoj bazi, a mozes dijeliti s kim hoces.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja myfitnesspal koristim negdje od 2012.godine i to je prva aplikacija koju skidam kad prelazim na novi mob.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja to nikako poceti koristiti. Ali znam punoooo zadovoljnih korisnika.
    Osbno me strah da ce mi napisati da sam u sebe utrpala 5000 kcal. A ja uvjerena da zivim na salati

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, obicno prvo uslijedi sok. Kasnije vec znas napamet izracunati.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas tako.

Ali onda mozes jesti i one moje tri torte.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni pomaže to što vidim da i drugi imaju neke moje sheme ponašanja koje su krive.
    Kontroliram se jedno tjedan dana, uspjela sam skinuti 1 kg.
    Večeras sam pokvarila jer sam pojela previše kiflica. Napravila za djecu, a onda i ja probala.
    Baš su mi bile fine. Hoće tko recept?
    Sad sam još prehlađena, ali definitivno moram početi vježbati.
    Opcije su mi:
    a) Cvijetino hodanje
    b) joga-pilates (u centru blizu mene)
    c) teretana (moram s autom)
    d) kućno skakutanje (najmanje me privlači)
    Za opciju b i c me je sram otići ko što rekoh ranije.
    Posljednje uređivanje od Ana i mamino zlato : 02.02.2017. at 21:53

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Onda opcija a 4x tjedno i d 2x tjedno

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae, svaka čast!
    bucka, ako nije tajna, za 2,5 tjedna kreces na neki novi rezim prehrane/vježbe ili u SAD?

pitam zato što bih voljela izmjenjivati iskustva, odnosno podršku i sl. na pp, ako ima netko zainteresiran, a da zaista ima prekomjernu težinu.
    za 2,5 tjedna se vracam sa dalekog putovanja i krecem sa novim rezimom prehrane i pojacanim vjezbanjem (a nutricionistu cu posjetiti cim uhvatim neki njegov slobodan termin)

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

sretno bucka!

ja inače nisam od takvih odluka, ono td i tad ću prestati i točka.....ali ovaj put je bila novogodišnja odluka, kojih se inače ježim, ali evo...da kucnem o drvo....od 1.1. bez ijednog propusta.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    ne bih otvarala novu temu i javno dijelila ono što moram da se motiviram. evo, i ova tema može pomoći, ali prečesto ode u prepucavanja debeli - mršavi, kontrolirani- nekontrolirani, pušači-nepušači...lakše bi mi bilo i znam da bi pomoglo, da moram napisati što sam pojela, koliko sam hodala ili vježbala ili nisam, kad se izvažem koliko je vaga pokazala, a s druge strane netko tko isto to pokušava a što je najbolje i ne poznajemo se osobno. ne znam jel čita moja supatnica s kojom se već neko vrijeme prilično neuspješno pokušavam vratiti u fazu kontroliranog i polaganog mršavljenja, a koju sam ovdje upoznala, da slučajno ne bude ljubomorna . obje smo bile dosta skinule i to ne brzo i gladovanjem, ali smo uspjele i vratiti, a krivo je more . more prijatelja, more tuluma, more rođendana...
    rijecanka, saljem ti pp

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa Vidi poruku
    d) kućno skakutanje (najmanje me privlači)
    .
    evo, možda te ova moja priča motivira

a moram priznati, mene je motivirala ova tema (vježbačice su mi, onako, neka druga, nedostižna kategorija, malo ćirnem pa odustanem kad pročitam što sve mogu, ko će to ikad stići :D)

jučer je mene moja m natjerala na kućno skakutanje, toliko da sam bila mokra, nakon ne znam koliko vremena
    prvo, radila sam s njom trening snage sa njenog treninga. majko moja. kao prvo, ta mala je - zvijer
    ubila me. ona 50 marinaca, ja jedva 10, ona u onom nekakvom planku stoji i stoji i stoji, ja kao prvo skroz krivo stojim, s guzicom gore, i kao mogu ja to. onda kad mi je pokazala kako treba. jedva 10 sec izdržala. onda isto to, samo sa strane - to nisam uopće mogla. onda isto to samo na leđima, to nisam uopće mogla.
    sklekovi. ova ne staje, ja onih ženskih jedva 10.
    i sve tako. pol sata je trajalo. ajde, trbušnjake još nekako.
    uglavnom, i ona i j, koji se priključio, i koji je isto kao neki vanzemaljac, ne znam šta im je koliko te snage imaju, su me tako zahebavali da sam ko mrtvac neki, da sam odlučila da to ne može tako.
    onda, nakon toga, me još natjerala da s njom plešem na ovo , znači u youtube staviš just dance (just dance 2017, just dance 2016...) i imaš sto linkova s plesnim pokretima koje moraš pratiti.
    đizs. i tu sam totalno umrla i završila kao predmet ismijavanja.

e, neš majci više, ako me kile ne mogu motivirati, a bome ova bezobrazna dječurlija mogu.

ok, to sam tako rekla ne znam koliko puta u životu, al ovaj puta...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cvijeto: marinci, plank, side plank.. pa zvučiš ko na vježbačicama, progovorila i ti klingonski

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    cvijeto: marinci, plank, side plank.. pa zvučiš ko na vježbačicama, progovorila i ti klingonski

Kod nas u kući, po N. mama je ta koja brani od strašnih zvijeri, lopova, utvara i sl. jer mama vježba i jača je od tate .

Cvijeto pa i mi krepemo na vježbačicama, pa tupimo po nečemu da postanemo bolje. Evo ja još ne mogu puni sklek do poda. Al imam želju .
    Da bi prestala biti predmet ismijavanja i pokazala dječurliji dođi tamo .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ubila me. ona 50 marinaca, ja jedva 10, ona u onom nekakvom planku stoji i stoji i stoji, ja kao prvo skroz krivo stojim, s guzicom gore, i kao mogu ja to. onda kad mi je pokazala kako treba. jedva 10 sec izdržala. onda isto to, samo sa strane - to nisam uopće mogla. onda isto to samo na leđima, to nisam uopće mogla.
    10 marinaca, pa draga cvijeto mogu samo

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    moja ti, biće sam i to nešto krivo radila kad trenerica nije gledala

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeta je barem usvojila terminologiju, a čini se da će uskoro i izvedbom trijumfirati!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    evo, možda te ova moja priča motivira

a moram priznati, mene je motivirala ova tema (vježbačice su mi, onako, neka druga, nedostižna kategorija, malo ćirnem pa odustanem kad pročitam što sve mogu, ko će to ikad stići :D)

jučer je mene moja m natjerala na kućno skakutanje, toliko da sam bila mokra, nakon ne znam koliko vremena
    prvo, radila sam s njom trening snage sa njenog treninga. majko moja. kao prvo, ta mala je - zvijer
    i sve tako. pol sata je trajalo. ajde, trbušnjake još nekako.
    uglavnom, i ona i j, koji se priključio, i koji je isto kao neki vanzemaljac, ne znam šta im je koliko te snage imaju, su me tako zahebavali da sam ko mrtvac neki, da sam odlučila da to ne može tako.
    onda, nakon toga, me još natjerala da s njom plešem na ovo , znači u youtube staviš just dance (just dance 2017, just dance 2016...) i imaš sto linkova s plesnim pokretima koje moraš pratiti.
    đizs. i tu sam totalno umrla i završila kao predmet ismijavanja.

e, neš majci više, ako me kile ne mogu motivirati, a bome ova bezobrazna dječurlija mogu.

ok, to sam tako rekla ne znam koliko puta u životu, al ovaj puta...
    Cvijeta, ja se prije 4 mjeseca nisam mogla uspeti stepenicama da se ne uspušem. Kad sam upisala fitness mogla sam izdržati 10 sekundi u planku, odraditi 5 marinaca i srušiti se mrtva nakon toga. Sada već odradim 50 marinaca i izdržim minutu i nekih 15ak sekundi u planku. Evo, meni je to motivacija koja me tjera da idem na treninge. Pitam se što još moje tijelo može učiniti, koliko još mogu napredovati...
    Ali meni je velika razlika kad vježbam doma, sama i u grupi. Jest da mi je zgodnije ubaciti vježbanje doma, kada meni paše, ali puno brže odustanem. Ovako me stid zabušavati ili odustati
    Sljedeći cilj mi je početi trčati, uz redovite fitness treninge

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam išla malo proučiti. kojih 10. nisam radila marince, ja sam to malo skratila. za cijeli sklek
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 03.02.2017. at 12:24

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

aha, to su polumarinci

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sad moram guglati što su to marinci

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

nano, i ja se nekad zabavljam guglajuci marince

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cvijeta, sto ti trenira kcer?

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ja sad moram guglati što su to marinci
    a ja i marince i plank :grin:

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeta, sto ti trenira kcer?
    (nisam Cvijeta) sinkronizirano plivanje

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Oooo, respect!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Plank mi ide. I normalan I bocni.
    Marinci.....hmmm...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Uf, sad moram guglati što su plank i marinci .

Je l ovo smajlić za Lili i co?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Marince sam prvi put vidjela na kcerinom treningu (gimnastika). Fakat brutalna vjezba.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aaaahahahaha

Cvijeto, totalno lajkam tvoju M.
    Posljednje uređivanje od zhang : 03.02.2017. at 13:57

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nano, i ja se nekad zabavljam guglajuci marince [emoji813]
    Posljednje uređivanje od magriz : 03.02.2017. at 14:30

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    a ja i marince i plank :grin:
    Ajoj, ja ne moram.... imam doma dijete koje to uredno radi. Pa doduše, plank i ja znam napraviti, ali izdržim do dvadeset udaha ako sam dobro raspoložena. Zapravo, već dugo nisam brojila, možda je i više. Kritični su mi gležnjevi koji su mi i inače slaba točka. Marince ni ne pokušavam (nuklearna fizika).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.02.2017. at 14:42

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mogli bi zaključati temu.

Svi guglamo marince

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    mogli bi zaključati temu.

Svi guglamo marince
    koje?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    za 2,5 tjedna se vracam sa dalekog putovanja i krecem sa novim rezimom prehrane i pojacanim vjezbanjem (a nutricionistu cu posjetiti cim uhvatim neki njegov slobodan termin)
    Za savjete koje ti je dala Kaae ne moraš čekati.
    Koliko sam skontala, jedeš zdravu hranu, samo su problem količine. Eto počni od smanjenja količine.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    koje?
    Eeee, mašalaH, to je pravi komentar, hehehehe....

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ovo je ispala neka tema za wannabe vježbačice
    Ja sam se skoro ufurala u predvježbačice, al nikako da krenem odlučno kao obično, a onda sam dobila jaku M nakon puuuno mjeseci pa mi je bilo jasno zašto sam bila kao muha bez glave (i kontrole). U svakom slučaju s ovim izljevima ne mogu sad ništa, a ne usudim se napisati na vježbačicama. I dalje su mi strašne

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jelena jesi probala mooncup? za perido kad vjezbas ili planiras isti.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    koje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •