Stranica 45 od 72 PrviPrvi ... 35434445464755 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    maritas pa kako ti glase nalazi. Pozitivna antitjela na koji hepatitis, i koje su vrijednosti?
    Meni su bila pozitivna antitjela na hep. B. Ustrtala sam se,mm sve ok, ponovila nalaze više puta. Jednom su u tim ponavljanja došli i negativni nalazi pa je moja dr.opce prakse jer sam ja digla halabuku oko toga napisala mi uputnicu za gastroenterologa. Po nalazima je iz prve bilo vidljivo da sam nekad davno davno bila u doticaju sa virusom i stekla imunitet. Uglavnom obavila gastroenterologa, potvrdio je sve što je i moja dr. rekla, meni dosta da se oko toga više ne nerviram. Tri pitanja kod gastrica su bila: tetovaže, nemam. Operacije nisam imala, i gdje sam išla zubaru.
    Evo odradila sam nakon toga 9 postupaka što u KBC u što privatno. I osim moje soc. gin. niko nije ni trepnuo na nalaze.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
    Srce si
    ja sam tek izvadila markere, ali nisam jos dobila rezultate. a kako m je sadasnja doktorica opće prakse potvrdila da cu biti pozitivna, potrcala sm pred rudo i uhvatila me panika.
    dakle, ako sam pozitivna to je samo od cjepljenja jer kad su mi prethodnih godina vadili krv za medicinu rada, jetrene probe su mi bile ok.
    cure hvala na utjesi i informacijama.
    divne ste

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Cure a koliko se ceka na te nalaze(hiv,hepatitis, krvana grupa)?Ja sam danas isla pitati kod svoje gin i oni meni vade krv tu, ali salju u Rijeku. Pa da ne bude cekanje isto ko za papu, 2mj
    Posljednje uređivanje od fusa : 03.02.2017. at 14:36

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj fusa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure a koliko se ceka na te nalaze(hiv,hepatitis, krvana grupa)?Ja sam danas isla pitati kod svoje gin i oni meni vade krv tu, ali salju u Rijeku. Pa da ne bude cekanje isto ko za papu, 2mj
    nije toliko. u puli je papa 2-3 mj :D
    moj decko je isao danas vaditi i rekli su mu da dodje drugi pon.
    meni su rekli 8 dana.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala ti!
    Ima nas ovdje vise koje startamo
    Nadam se da ce nam biti uspjesni odma prvi postupci.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Zovem humanu i nikako ih dobiti. Cijelo vrijeme je zauzeto...
    Dino, Sjuskica ima li novosti?

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Chiara,znam da već znaš,ali i za druge...
    Jutros,11dnt plusić!!
    Još ne vjerujem,nakon svega da se nama to dogodi nakon prvog transfera...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Cestitam i na ovoj temi.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj sjuskica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara,znam da već znaš,ali i za druge...
    Jutros,11dnt plusić!!
    Još ne vjerujem,nakon svega da se nama to dogodi nakon prvog transfera...
    Čestitam! Nek bude školski do kraja!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

sjuskica30 čestitam! to je baš lijepo čuti kad nekom uspije
    htijela sam vas pitati za vađenje hormona 3dc, dali to mogu napraviti taj ciklus kad idem u postupak? hoće li nalazi biti gotovi?
    ja sad skupljam nalaze koji mi trebaju za ivf u prirodnom ciklusu, ali pošto sam bila kod dok. V. , a njega nema više, neznam hoće me htijet uzeti ovaj ciklus...da zovem 1.dc pa se naručim za folikulimetriju? jel tako to ide?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Dr V je jos tu do 21.2. Kad bi trebala dobiti M? Ja se vise ne sjecam koliko sam cekala te nalaze, ali bih se svakako narucila na folikulometriju. Ako ti ovulacija nije prerano ces uspjeti skupiti nalaze.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

sjuskica30 čestitam! to je baš lijepo čuti kad nekom uspije
    htijela sam vas pitati za vađenje hormona 3dc, dali to mogu napraviti taj ciklus kad idem u postupak? hoće li nalazi biti gotovi?
    ja sad skupljam nalaze koji mi trebaju za ivf u prirodnom ciklusu, ali pošto sam bila kod dok. V. , a njega nema više, neznam hoće me htijet uzeti ovaj ciklus...da zovem 1.dc pa se naručim za folikulimetriju? jel tako to ide?
    Hvala!
    Ja sam hormone 3d radila taj ciklus kad sam išla u postupak. 8dc prva folikulometrija.
    Kod nas se nalazi čekaju tjedan dana,tako da sam im na drugu folikulometriju donijela nalaze.Samo sam sestri objasnila da sam ih vadila i da će biti kod njih za dva dana!

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

hvala cure! tako sam i ja mislila na drugu folikulimetriju donijet sve ako ne uspijem do prve skupiti. Moram dobiti sad 13.2., a ovulacije su mi 14dc ili 15dc. Danas smo muž i ja vadili krv za krvnu grupu i hepatitis. To ću sama skupiti u Rijeci jer ako čekam da mi pošalju na Lošinj, neću ući u postupak do ljeta . Rezultate pape čekam već 2mj i 10 dana Neću uspijet kod dr V, ali i bolje da usred postupka ne mjenjam doktora. A da ih zovem onda 1dc da se naručim za folikulimetriju i odmah odaberem doktora? jeste vi već odabrale, ili tek poslje 21.2. ?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Fusa ja sam u prvi postupak inseminacije isla bez nalaza papa testa jer sam ga cekala oko 3 mj, a prosla papa je bila u redu. Sve druge nalaze sam imala osim papa testa. Ja cu ovih dana na prvu fm pa cu odmah reci da me stave kod dr M, a bit cu kod dr V dok je tu.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Čestitam na plusiću, lijepo je čuti da nekom ipak uspije iz prve!!!
    Što se tiče hormona 3dc, zar nećete odmah u istom ciklusu vaditi progesteron na 21dc, kako ćete to ukoliko imate punkciju? Jer kada je punkcija onda uzimamo progesteron u Utrićima ili Crinone gelu pa mislim da vam nalaz nije mjerodavan

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ja nisam vadila progesteron 21 dc. Ne znam o cemu ovisi da netko vadi, a netko ne.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ne znam ni ja, ali tražio me bio dr. V kada sam bila na prvim konzultacijama sve u kompletu kako sam i imala. Uvijek i ranije kada sam vadila hormone 3-5dc sam dobivala uputnicu i za progesteron 21dc

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Spolne hormone sam vadila samo jednom-3 DC i tada sam bila kod profesorice SS, nije me trazila progesteron 21 DC i vise nisam ponavljala taj nalaz.

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

ja isto nisam dobila uputnicu da vadim progesteron na 21dc. Ali ni ne piše na onom papiru koji ti da što sve treba za ivf od nalaza... Možda nam ovisi o dijagnozi pa nas tako šalju...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mislim da nije toliko bitno izvaditi progesteron jer nakon svakog postupka prepisu duphaston ili utrogestan.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Sjuskica cestitam
    ja panicarila previse unaprijed. svi markeri mi negativni
    i menzis jos nisam dobila (nisam trudna, test je negativan, a i doktorica mi rekla da je jajna stanica "umrla"), ali mi je drago da mi se produzio ciklus (sad je na min 27 dana), a bio je na 25 dana
    Posljednje uređivanje od maritas : 08.02.2017. at 09:25

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj maritas prvotno napisa Vidi poruku
    Sjuskica cestitam
    ja panicarila previse unaprijed. svi markeri mi negativni
    i menzis jos nisam dobila (nisam trudna, test je negativan, a i doktorica mi rekla da je jajna stanica "umrla"), ali mi je drago da mi se produzio ciklus (sad je na min 27 dana), a bio je na 25 dana
    Hvala Maritas!!
    Eto vidiš da je sve prošlo ok! Samo polako,korak po korak i sve će doći na svoje mjesto!!

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Hvala
    Mislim da se progesteron ne vadi jer taj 21—i dan nije svima isti. On bi trebao biti 7 dana nakon ovulacije, a to je tesko pogoditi.
    A i debljina endometrija isto pokazuje stanje progesterona, a to ultrazvukom prate.
    Bar sam tako ja to razumijela

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Zato je meni gin dao da vadim 21 dc i poslije svakih 7 dana dok m ne dođe, to je pravilo kada nisu ciklusi 28 dana

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Sjuskica kad su te narucili za prvi pregled? Ja uskoro krecem na novi pokusaj.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Sjuskica kad su te narucili za prvi pregled? Ja uskoro krecem na novi pokusaj.
    Chiara,nisam se naručila! Čekam 16.2. i vađenje bete!
    A ionako me neće naručiti prije 7-8 tjedna...

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Onda 16.12. sa pozitivnom betom ides do humane i narucis se.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj CHIARA... prvotno napisa Vidi poruku
    Onda 16.12. sa pozitivnom betom ides do humane i narucis se.
    Još ne vjerujem da se to meni događa...
    Želim i tebi i svi curama ovdje to što prije...
    Nadam se da je već sljedeći postupak tvoj!!!

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala ti. Sad se nadam da ce doci do transfera jer se prosli put nije oplodila.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Chiara ti ideš u drugi prirodni ili? Sorry ako nisam popratila. Koliko još brojiš do postupka?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mala-bebica idem u drugi prirodni drugi tjedan. Ti?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Isto, ali tek u 3.mj.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jesi se odlucila kod koga ces nastaviti posto je dr V jos kratko tu.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Jesam, kao i ti

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mogu ti samo reci da ce mi bas faliti dr V. Dr M mi se cini dosta rezerviran i ozbiljan...

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Nakon dr. V s njim sam se dosta susretala i stekla isti dojam, ali dobro, možda nam bude uspješno. I meni će faliti, njegov optimizam, ipak mi znači i dobro dođe u svom tom putu, ali što je tu je
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 10.02.2017. at 18:31

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Chiara jesi li već ranije dogovorila za novi prirodni ili samo ćeš se naručiti bez dogovora?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Odmah na punkciji smo se dogovorili ako ne uspije da opet idemo u prirodni ivf.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ti si nedavno krenula u mpo vode?

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Iako vidim da imaš puno postova ovdje

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Evo skoro godinu i pol smo u mpo vodama...

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

jutro cure! evo mene moja M zeznula, nije došla jučer, vjerojatno će danas i sad ne mogu ovdje na otoku ići vaditi hormone 3dc nego moram u Rijeku. Jel se to treba ići na tašte? Dali znate gdje se tamo u bolnici to radi i od koliko do koliko rade?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ja za sve idem na taste, nemam pojma da li mozes jesti prije ovog vađenja krvi. Ides na polikliniku. To ti je zgrada preko puta humane reprodukcije. Posto ti je tamo uvijek guzva, dođi oko 7 jer ces se nacekati. Sto prije dođes, prije ces biti gotova. Imas onaj aparat sa rednim brojevima pa to cim dođes uzmi.

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

jutro cure! evo mene moja M zeznula, nije došla jučer, vjerojatno će danas i sad ne mogu ovdje na otoku ići vaditi hormone 3dc nego moram u Rijeku. Jel se to treba ići na tašte? Dali znate gdje se tamo u bolnici to radi i od koliko do koliko rade?
    http://www.synlab.hr/usluge/pacijent...lnih-zlijezda/
    tu pise da se ne mora nataste,
    ali ja ne bi vise od vode pila.
    zato jer se mora biti smiren, pa ako popijes kavu ili nesto stimulirajuce da ti ne skoce vrijednosti

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

hvala vam cure,
    mislim da ću ja morati nešto jesti i popiti kavu, jer da bi stigla u 7 tamo moram na trajekt u 5h a do trajekta mi treba 1h , tako da se moram probuditi oko 3h u noći , druga mi je opcija da naknap dođem u8h, a tad mi je buđenje oko5h...nema veze, barem ću se ići naručiti odma za folikulimetriju i odabrati doktora...još neznam koga ću...

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

hvala vam cure,
    mislim da ću ja morati nešto jesti i popiti kavu, jer da bi stigla u 7 tamo moram na trajekt u 5h a do trajekta mi treba 1h , tako da se moram probuditi oko 3h u noći , druga mi je opcija da naknap dođem u8h, a tad mi je buđenje oko5h...nema veze, barem ću se ići naručiti odma za folikulimetriju i odabrati doktora...još neznam koga ću...
    zovi kbc i pitaj kad mozes doci.
    ja sam isla u 9.30. i to lijepo je bila subota tako da nije bilo nikog.
    s tim da su meni rekli i nesto o tome koliko od budenja moram doci.
    kako god, mislim da ti je to samo proforma jer ti je ionako odobren postupak, tako da se nemoj previse zamarati

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

sad sam nešto pročitala da trebam biti budna barem2,3 sata i smirena...uh, kad ja s autom uđem u Rijeku baš ću biti mirna
    riješiti ću to u četvrtak pa idemo dalje...javim se
    hvala vam puno na info.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Fusa, moraš biti budna minimalno 2 sata, pa kada dođeš tamo miruješ još pola sata pa budeš mirna i tako fino mirna vadiš krv
    Posljednje uređivanje od mala-bebica : 14.02.2017. at 22:15

Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

Citiraj mala-bebica prvotno napisa Vidi poruku
    Fusa, moraš biti budna minimalno 2 sata, pa kada dođeš tamo miruješ još pola sata pa budeš mirna i tako fino mirna vadiš krv
    drugim rijecima, kreni ti lijepo danas i spavaj u nekom wellnesu u opatiji, pa sutra lagano vaditi krv
    sala mala, nemoj zamjeriti.
    ja na tvom mjestu ne bi brinula. nisi nesto bolesna da mozes ti rezim vadenja krvi dramaticno pobrkati rezultate. i drugim zenama pobrka guzva u autobusu, ili vode djecu ujutro u vrtic. ili se posvadaju sa muzem.
    tesko je dobiti idealne uvjete

fusa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2017

Početno

nešto sam mislila da bi mogla na wellnes, idem sad pitati doktoricu hoće mi zdrastveno to pokriti...bilo bi baš lijepo od njih da nas malo i tako maze, više beba bi se rodilo
    ma da tako sam i mislila, krenuti ću u 4h pa ću tamo u čekaoni meditirati.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

nešto sam mislila da bi mogla na wellnes, idem sad pitati doktoricu hoće mi zdrastveno to pokriti...bilo bi baš lijepo od njih da nas malo i tako maze, više beba bi se rodilo
    ma da tako sam i mislila, krenuti ću u 4h pa ću tamo u čekaoni meditirati.
    Kad ides? Ja u petak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •