Lenich cestitke, bravo!!!!
Maca mozda netko od cura zna vise, ja nisam nikad radila postupke preko HZZO.
Ja upravo izvadila betu i sad me uhvatilo cmoljenje, ne znam ko ce mi dat snage otvorit nalaz kad stigne...
Lenich cestitke, bravo!!!!
Maca mozda netko od cura zna vise, ja nisam nikad radila postupke preko HZZO.
Ja upravo izvadila betu i sad me uhvatilo cmoljenje, ne znam ko ce mi dat snage otvorit nalaz kad stigne...
odgovor ovdje
Ruke mi se tresu, nalaz bete ispred mene - 640!!!!
Bravo Ovan, cestitam!!!
Ovan čestitke od srca!!!!!!!
Meni je sutra vađenje bete.
Ovan--- wow!!! cestitam od srca!!!!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Hvala vam cure!
Jos ne vjerujemu subotu moram ponoviti betu. U prvoj trudnoci mi je prva beta bila oko 50, pa me ovo poprilicno sokiralo
Mamiblue cekamo sutra nastavak pozitivnog vlakica!!! Sretno od srca!
Beta izvađena jutros sad čekanje nalaza, uh koja nervoza
Mamiblue ~~~~~~~~~ za najvecu!!!!
Beta 13 dan 37 , treba u ponovit da vidimo oce li rast ili padat
Posljednje uređivanje od Mamiblue : 07.04.2017. at 13:47
Mamiblue kako se osjecas? meni je u prvom postupku bila 50 prva beta i duplala se. Nadam se da ce i tebi!!! Kad vadis opet, u ponedjeljak?
Ja idem sad ponoviti moju....
Pa jučer me cijeli dan nešto doli zicalo, čak i nije kao menstrualni grcevi . Cicke su mi malo vece al nista puno. Tako da nemam sad nekih posebnih simptoma. Jako je niska al ko zna, postoji mala nada u meni. Da, u ponedjeljak opet
Posljednje uređivanje od Mamiblue : 08.04.2017. at 09:42
mamiblu nadam se da ce beta narasti! Ovan- za pravilno duplanje! Cure sretno ! kod mene vise simptoma- 0 bodova , jedino sto nemam vise ni teka(
Al sta je tu je, beta u ponedjeljak ce reci sve do tad saljem vam puno pozitivne energije iz Milana![]()
Danas beta 1204, kaze doktor da je to ok... Nije se uduplala tocno pa sam ga odmah kontaktirala.
Kod mene vam isto nema bas nekih simptoma, osim sto kavu i slatko ne mogu niti primirisat. Cak znaju bit lagani pms grcevi i jajnici jos probodu. Ocito je pravilo da pravila nema.
Zelim vam velike bete u ponedjeljak!!!!
@ovan cca za dva dana treba doći na duplo i malo više, ma to bu to za par sati sve ok! Znam kak je stresno iščekivanje, samo pozitivno, ovo je prvi korak!!
Sretno tebi i Lenich - nek vam je sretno duplanje, čekalice sretno i vama!!
Posljednje uređivanje od glow : 08.04.2017. at 18:04
Cestitam ovan![]()
To je tako mala razlika. Mozda je drugi laborant radio test (znas kako kazu da ne smijes mijenjati labos, a to dovoljno govori kako je pretraga zeznuta), pa mozda subotom je bio neki drugi dezuran. Na tako velikom broju to ti je kao razlika izmedu 100 i 105
Drage moje maloprije mi se ukazala smedja tockica i sad opet onak vise roze boje, još mi je rano za mengu pa se samo nadam da je ovo implantacijsko krvarenje. Danas mi je 6dpt. Joj cure moje ludim, neznam kud sa sobom
Juhu , ja svaki put samo cekam da imam neku tockicu , a nikad nemam nistama sigurno je implantacijsko!
)))
Ja danas imam prave menstrualne bolove , napuhnuta sam vise nego zadnjih dana. sise samo bujaju ...
sutra beta
Iva i Mamiblue sretno danas!!!!!
Iva i Mamiblue sretno
Krv jutros izvađena, sad čekanje rezultata, uh koja nervoza
Nije mi se prikazao cjeli Text. Dakle moje smedje i roza točkice jučer trajalo oko 2 sata. I onda sve ok, jutros mi se opet pojavilo par smrdjeli točkica onak vise pomiješano s vodom. Joj cure ja ludiimmm. Beta tek 18.4. Danas mi je 7dpt 2 blastociste, zanima me kad bih mogla najranije ugraditi test? Ufff ludam sam, ludaaaaaaa
Evo da se i ja javim. Testovi pozitivni jos od cetvrtka, danas 12dpt trodnevnog embrija beta 378![]()
bubekica cestitam presretna sam zbog tebe !!!
Moja beta je pala![]()
Mamiblue jako mi je zao
Odtuguj uzmi si vremena ..ja cekam nalaz bete i dalje m3 drzi osjecaj da nije uspjelo .nalaze ce podignuti mm, ja sam se vec organizirala za dalje, vec sam isplakala i ovaj postupak.
U nove pobjede i sa novom nadom !
Mamiblue jako mi je zao ☹️
Bubekica, predrago mi je zbog tebe!!!!!
Čestitam i neka sve bude super! Cmok
ocekivano - beta 1.66.nista , idemo dalje!
Iva777 zao mi je draga. Hrabro u nove pobjede!
Iva baš mi je žao! Koliko god se ne želiš nadat da se ne razocaras ne možeš protiv toga. Ja se nadam da će se i nama jednog dana želja ostvarit
Cure hvala vam, samo glavu gore i pripremiti plan za dalje.
ja sam vec dogovorila konzultacije kod 2 privatnika, razmisljam i o inozemstvu.
imam jos 2 smrzlica , mozda to bude dobitno))
Tuznice moje drzite se doci ce i nasih 5 min!!
Svima sa pozitivnim betama cestitam i drzim fige za pravilno duplanje!!
Ostalim cekalicama , savjet, nemojte se opterecivati simptomima, jer pravila jednostavno nema.
Uvijek nastojim izvuci pouku iz svakog neuspjesnog postupka, kratko odtugujem jer jednostavno moram isplakati ove hormone![]()
Nema odustajanja!
puse svima .
Bubekica cestitke od srca!!!
Iva i Mamiblue bas mi je zao![]()
Iva, pokusaj smrzlice, mozda to bude uspjesno kad se tijelo malo odmori. Samo mi nije jasno kako tako malo oplodjenih stanica bude (3 od 12!?) i zasto ti vrate samo 1? Meni se od 8 oplodilo 5, 2 vratili, 3 smrzli. U sve tri stimulacije manje vise isti brojevi.
Ovan, nisu 3 oplođene od 13 js, nego tri blastice. Velika razlika.
Ja sam od 13js imala 9 oplođenih i isto tri blastice, i rekli su da je to očekivan i ok broj
Prije par godina su mi se oplođivale i razvijale sve![]()
Cure, zao mi je za neg bete...
Bubekica, čestitke i sretno za dalje!
Prosli postupak je od 12js , 2 dosle do osmerostanicnih i oba su vratili , smrzlica nije bilo.Isto sv.duh, a prvi put vv je bilo 5js i 1 blastica vracena.
Ovaj put zbog blagog hipera vracena samo jedna .Prvi put imam smrzlice pa nisam tako jako razocarana .
Ali ovaj zadnji postupak sam sam imala punkciju 14dc za razliku od prosla 2 kad je bila punkcija 12dc pa je tad od 12js 6 bilo nezrelo.
Znaci losi tajming punkcije.
Ovaj put od 12js 2 nezrele , 10oplodjenih a na kraju rezultat 1 blastica vracena i smrznuta 1blastica i morula.
Proucavam razne literature, definitivno tesko podnosim stimulaciju, mozda meni bude Fet dobitni
u fazi sam trazenja privatne klinike kod nas ili inozemstvo.
Ako tko ima kakvu preporuku moze na pp da ne zachatavam tu.
Hvala vam cure ! [emoji3]