Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma mitovski tko je rekao da se tim problemima ne treba pozabaviti...
    I situacija kod tvoje kćeri je puno kompleksnija od situacije mog sina koji ima smetnje iz autističnog spektra... Kako to znaš? Mislim pa nije valjda da si psiholog pa možeš procijenit a ne žeiš mi reći kako postupit u parku...
    Pa znam ja da se situacija iz parka ne može rješit u parku... Al te ono ljudski pitam kako postupate u parku?

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ma mitovski tko je rekao da se tim problemima ne treba pozabaviti...
    I situacija kod tvoje kćeri je puno kompleksnija od situacije mog sina koji ima smetnje iz autističnog spektra... Kako to znaš? Mislim pa nije valjda da si psiholog pa možeš procijenit a ne žeiš mi reći kako postupit u parku...
    Pa znam ja da se situacija iz parka ne može rješit u parku... Al te ono ljudski pitam kako postupate u parku?
    Zaboga, nikada, nikada ne bih to tvrdila niti jesam. Ne kompleksnija od situacije tvog sina, nego kompleksnija od onoga što sam ja ovdje napisala.
    Ovo s parkom smo prošli, u zadnjih godinu dana ona se toliko otvorila da se poznatoj djeci priključi bez problema. Nismo nikako rješavali u parku, sjedili bi na klupici ili stajali, ona bi se držala mene, bila bi strahovito ljuta i frustrirana. Ništa u tom trenutku nije pomagalo. Kad bi došli kući zbog toga što se nije uspjela uključiti u igru bilo je plakanja i tantruma. Šta smo mogli nego ju razumjeti i biti uz nju i rješavati zapravo uzroke problema u nadi da će što time a što odrastanjem i sazrijevanjem biti bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •