Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a inače, tvoj plemenski folklor nisam shvatila kao sasa. prije par godina možda i bi. a trenutno, kad mi sin diže ruke na thompsona, malo sam revidirala stav :D sad sam se sjetila moje mame i s kakvim mu je prijezirom rekla da kako može to slušati, malo je falilo da mu ne pljune u facu. tako da, još sam ja dobra :D
    Ovdje te nisam shvatila, u kom smjeru si revidirala stav ni kako si me shvatila. I ovo što tang pita, isto.

Inače, kao crtica, meni je više ljudi (partizanske provenijencije, dakle ne radi se o pravdanju) reklo da se u njihovom i okolnim selima išlo u partizane ili ustaše - ovisno o tome koji bi prvi došli i pokupili te. Dođe vojska, slušaš vojsku.
    Mužev dida je imao nekog svog rođaka ustašu, animozitet je bio bjelodan. Nekidan smo nešto o njihovoj rodbini razgovarali i utvrdili da je taj rođak postao ustaša s 14! godina. Sa 16 otišao u zatvor i odradio 7 godina.
    (Dida od MM je do svoje smrti je mrzio ustaše, kad je Gojko Šušak umro, uboo me laktom u rebra, namignuo, i rekao mi: "Jedan ustaša manje!")
    Posljednje uređivanje od vertex : 30.06.2017. at 13:13

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, kao crtica, meni je više ljudi (partizanske provenijencije, dakle ne radi se o pravdanju) reklo da se u njihovom i okolnim selima išlo u partizane ili ustaše - ovisno o tome koji bi prvi došli i pokupili te. Dođe vojska, slušaš vojsku.
    točno ovako sam i ja čula, tko je prvi došao, ti su ih odveli sa sobom, jednostavno nisu imali izbora

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    točno ovako sam i ja čula, tko je prvi došao, ti su ih odveli sa sobom, jednostavno nisu imali izbora
    Upravo tako. U gori raste zelen bor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •